Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

sx200kaiedovazetetocallsignsas

 Σχετικά με την χρήση του επετειακού διακριτικού που μπορούν να χρησιμοποιούν οι συνάδελφοι κατά το τρέχον έτος, ελήφθη η σχετική επιστολή του Μιχάλη SV1MO που δημοσιεύεται σήμερα. Παρακαλώ για την άποψη σας στα σχόλια...

"Ξεκαθαρίζω αρχικά ότι είμαι υπέρμαχος για όποιο event διοργανώνεται για τον εορτασμό των 200 χρόνων από το 1821.

Από αυτό το σημείο και πέρα, αν θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι προς τα έξω σαν Έλληνες ραδιοερασιτέχνες θα πρέπει κατά την ταπεινή μου άποψη, να συσκεφτεί μια ομάδα από έμπειρους περί το θέμα συναδέλφους, υπό την σκέπη της Διοίκησης της ΕΕΡ, η οποία έκανε την σχετική αίτηση και παραχωρήθηκε για όλους μας το ειδικό διακριτικό κλήσεως το γνωστό πια SX200. Δεν έχω καταλάβει μέχρι στιγμής αν το event το διοργανώνει η ΕΕΡ ή απλά έδωσε την δυνατότητα στους Έλληνες ραδ/τέχνες να μπορούν να χρησιμοποιούν (και μάλιστα δωρεάν) το prefix SX200.

Το να χρησιμοποιεί όλη η Ελλάδα το ίδιο πρόθεμα, για να δηλώσουμε την ενότητα μας όπως ακούστηκε είναι περίεργο την στιγμή που καλώς ή κακώς η Χώρα Ελλάδα αποτελείται από 4 entities . Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Ισπανία και αλλού. Αν οι αρμόδιοι θελήσουν να παραβλέψουν τους διεθνείς κανονισμούς, δεν θα είμαι εγώ που θα τους εμποδίσω.

Έχω γράψει και αλλού ότι αν δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο για κάποιον συνάδελφο το να προσπαθεί να έχει περισσότερα QSO σε διαφορετικές μπάντες ή modes το event θα ξεφτίσει μέσα σε λίγο καιρό. Στην περίπτωση μας το κίνητρο είναι ένα ηλεκτρονικό award που με βάση κάποιους κανόνες που θεσπίζει ο διοργανωτής.

Τώρα σχετικά με τον σχεδιασμό τις κάρτας QSL. . Ήδη έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται στο διαδίκτυο κάρτες με «Τουρκοφαγικές» διαθέσεις, με χατζάρια και κουμπούρια που κραδαίνουν οι πρωταγωνιστές. Έχω την εντύπωση ότι είναι προκλητικό να εμφανίζεται ο σημερινός Έλληνας ραδιοερασιτέχνης να δείχνει με την κάρτα του ότι ο αγέρωχος πολεμιστής επιτίθεται για να σκοτώσει τους τρομαγμένους αλλοεθνείς. Σημειώνω εδώ ότι το 1922 ο Παππούς μου σφάχτηκε μπροστά στη Γιαγιά μου και η Μητέρα μου πέρασε στην Ελλάδα μέσα στην κοιλιά της Γιαγιάς μου. Δεν επιδιώκω την σφαγή της Σμύρνης να την κάνω «συνωστισμό. Κάθε άλλο. Αλλά είμαστε στο 2021. Να σημειώσω ακόμα ότι ένας από τους κυριότερος κανόνες του παγκοσμίου ραδιοερασιτεχνισμου είναι το να μην αναφερόμαστε σε θρησκευτικά ρατσιστικά, πατριωτικά θέματα.

Ίσως θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί η ΕΕΡ και να σχεδιάσει για παράδειγμα 10 κάρτες, και ο κάθε σταθμός SX200 να επέλεγε για χρήση μια από αυτές. Ωραίες επετειακές κάρτες σχεδιάζουν οι Βέλγοι ,οι Ρώσοι κ.α, για να τιμήσουν δικές τους επετείους, που δεν «προκαλούν» αλλά περνούν το μήνυμα τους.

Όμως φαίνεται πως ο αντιπροσωπευτικός σύλλογος μένει έξω από το event, και αφήνει στην διάθεση του κάθε συναδέλφου να διαχειριστεί το θέμα. Ίσως και γι αυτό δεν θεσπίζει κάποιο award όπως είχε κάνει στο παρελθόν με συνεργασία με το HamLog. Προφανώς 7 άνθρωποι δεν μπορούν να τα κάνουν όλα, γι αυτό κατά τον Κανονισμό υπάρχουν αι αρμόδιοι managers (έφοροι) για κάθε περίπτωση. Αν δεν φτάνουν αυτοί ,υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι μεταξύ των εκατοντάδων μελών της που έχουν τα ανάλογα προσόντα. (προσοχή δεν αυτοπροτείνομαι, αν είναι δυνατόν, απλά καταθέτω μια ιδέα). Μια ανακοίνωση της θα ήταν αρκετή για να συγκεντρώσει άξιους συναδέλφους.


Υποθέτω και ελπίζω να σκεφτούν ξανά οι αρμόδιοι τον σχεδιασμό του εορτασμού και να παρουσιάσουν κάτι παραπάνω. Ίσως θα έπρεπε να κάνουν κάποια καταχώριση στο QRZ.com κάτι ας πούμε σαν το SX200SV. Η σελίδα έχει να ανανεωθεί από 2015 (Ας όψεται ο κορονοιός)

73 de SV1MO"


50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη υποσχέθηκες να σε δούμε στα DMR με το SX200, είμαι ακρόαση εδώ και 4 μέρες νυχθημερόν και δε σε έχω πετύχει πουθενά. Τι θα γίνει;

2Mδης είπε...

Υπομονή. Δεν έχω ακόμα μηχάνημα. Γιαβάς-γιαβάς που λένε και οι φίλοι μας...

Ανώνυμος είπε...

Το εξωδικο που απασχόλησε το ΔΣ κάποια στιγμη οπως αναφέρθηκε είχε σχέση με το θέμα του sx200;

SV1MO είπε...

Για Ανώνυμο 18 Φεβρουαρίου 2021 - 7:05 μ.μ.
Απάντηση: ΟΧΙ
73 SV1MO

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει καμια συνεστίαση ενόψη του ειδικού διακριτικού ; Ξεροσφύρι θα γίνει ο εορτασμός; Αυτό δε βλέπω να το θίγετε.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε ότι αφορά οι κάρτες να μην είναι ρατσιστικές κλπ καθώς και για τη δημιουργία ηλ. βραβείων κλπ. Δεν συμφωνώ επειδή στα ειδ. διακριτικά δεν είναι εύκολος πάντα ο γεωγραφικός προσδιορισμός και κατά καιρούς βλέπουμε στο εξωτερικό να κυκλοφορούν διακριτικά που δεν συμφωνούν με τα entities των άλλων χωρών. Όποιος θέλει να συμπληρώσει δικά μας entities δεν έχει παρά να βγαίνει συχνά στις συχνότητες. Συμφωνώ στη συνεστίαση για το ειδ. διακριτικό και όποιον πάρει ο χάρος hi.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ρε φίλε μπράβο. Να μαζευτούμε να φάμε και να τα συζητήσουμε τα υπόλοιπα. Και αν δεν συμφωνήσουμε δεν τρέχει και τίποτα, ξαναμαζευόμαστε για φαί και βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Η χαρά του στρατόκαυλου και του χριστιανοταλιμπάν θα είναι αυτή η ιστορία, η αλλιώς του μέσου έλληνα ραδιοερασιτέχνη.

Ανώνυμος είπε...

Για πίτα δε βλέπω να λέτε τιποτα και ανησυχώ.

Ανώνυμος είπε...

Να βγει επιτέλους ένας υπευθυνος από το ΔΣ να μας πει πότε θα φάμε! Ας πιέσουν λίγο και τα μέλη.

2Mδης είπε...

Συνέλαβαν λέει 65 πιστούς και τον παπά στη Λευκάδα! Τους 64 δεν τους γνωρίζουμε...

https://www.enikos.gr/society/765634/lefkada-syllipsi-ierea-gia-leitourgia-me-65-pistous-mesa-stin-ekk

SX200QG είπε...

Καλή η κίνηση για το SXxA και το SX200xx αλλά θα περίμενα με λίγη μεγαλύτερη προετοιμασία να υπήρχε και το SX0A ( sierra xray zero alpha) για αποκατάσταση της ραδιοερασιτεχνικης στρέβλωσης που υπάρχει εδώ και δεκαετίες για τους γνωστούς λόγους. Θα ήταν ευτύχημα για όλη την ραδιοερασιτεχνικη κοινότητα η ενεργοποίηση του Άθω!!! Όλα τα υπόλοιπα bullshit …

2Mδης είπε...

Το απαγορεύει η επιστασία και οι αγρινιώτες. Δε γίνεται...

GIMEL TAU LTD είπε...

Όχι μόνο αυτοί, δυστυχώς υπάρχουν κι άλλα εμπόδια τα οποία είναι και τα μεγαλύτερα...!!!
Δυστυχώς

2Mδης είπε...

ΤΙ?
Υπάρχουν μεγαλύτερα βλήματα?? Από αυτούς??? Αποκλείεται!!

Ουπς! Εμπόδια είπες...
ΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Βρε SZ5A CLUB να ρωτήσω κάτι ;
μήπως τελικά όλοι εδώ μέσα εχετε θέμα με τις θέσουλες;

λέτε για τα κιτρινα γιλέκα αλλά τον έχετε τον τρόπο σας
https://dx-plus-hellenic-radio-amateur-team6.webnode.gr/diktyo-ektakton-peristatikon/

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα μη δινεις σημασία στο πληκτρολόγιο όλοι φτιάχνουν και από ένα σύλλογο και αυτοχρίζονται διασώστες και ότι τους φανεί. Στην πράξη δεν υπάρχει τίποτα.

GIMEL TAU LTD είπε...

Άκου λοιπόν να μαθαίνεις,
Εγώ συγκεκριμένα δεν έχω καμία "θεσουλα" και ούτε προτίθεμαι να κάτσω σε καμία "καρέκλα" όπως την εννοείς εσύ.
Αυτό το site που επισκέφτηκες είναι ένα site για έναν υπό ίδρυση ραδιοερασιτεχνικου συλλόγου σε μία ακατοικητη βραχονησίδα του Αιγαίου.
Δεν είναι κάτι συνηθισμένο αλλά η προσπάθεια βρίσκεται στο τέλος της, με επιτυχή έκβαση φυσικά.
Δεν διεκδικουμε κανέναν ρόλο (έτσι όπως ισχύουν σήμερα), αλλά σου λέω ότι είναι μια προσπάθεια κάποιων ατόμων που βλέπουν λίγο πιο μπροστά.
Στην θέση που βρίσκεται η προαναφερόμενη βραχονησίδα, απαιτείται να έχει ομάδα παροχής βοήθειας προς οπουδήποτε.
Τώρα για το αν είμαι διασωστης, σου λέω πως ναι είμαι και έχω εκπαοδευτει στο ΙΕΚ του ΕΚΑΒ και το πτυχίο το έχω κρεμασμενο στον τοίχο του σπιτιού μου.
Τέλος θα σου επισημάνω το εξής: Όταν διαβάζεις κάτι το οποίο έχω υπογράψει ΕΠΩΝΥΜΑ, είναι 100% έγκυρα, αξιόπιστα και κυρίως γίνονται ΟΛΑ.
Αν λοιπόν θέλεις να γίνεις μέλος σε αυτόν τον σύλλογο, προσπάθησε να έρθεις σε επαφή μαζί μας.
Αν νομίζεις ότι θα είσαι χρήσιμος σε κάτι, εδώ είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι νομίζω μπορώ να είμαι χρήσιμος. Σχεδιάζω σελίδες στο ίντερνετ. Που είναι τα γραφεία του συλλόγου να έρθω να δω από κοντά τον σταθμό που βλέπω στη σελίδα;

GIMEL TAU LTD είπε...

Όχι μάλλον δεν κατάλαβες καλά.
Όταν λέω χρήσιμος εννοώ χρήσιμος.
Αυτός ο σύλλογος ΔΕΝ θα προβάλλει το έργο του στο ίντερνετ η οπουδήποτε αλλού.
Αυτός ο σύλλογος θα αποτελείται από άτομα που ο καθένας στον τομέα του είναι απλά ΠΡΩΤΟΣ.
Δεν επιδιώκει κανενός είδους προβολή.
Αυτός ο σύλλογος ΔΕΝ θα παίρνει μέρος σε "ασκήσεις" και ούτε θα μοιράζει "βραβεία".
Αυτός είναι ένας ΣΟΒΑΡΟΣ σύλλογος
Επομένως, καλή η ειδικότητα σου αλλά δεν είναι στις προτεραιότητες αυτού του συλλόγου.
Άλλωστε όπως έχεις καταλάβει, δεν έχει ανακοινωθεί απολύτως τίποτα, εδώ και 3 χρόνια που παλεύουμε γι αυτό το Project.
Επαναλαμβάνω, αν νομίζεις ότι μπορείς να είσαι χρήσιμος, έλα να μας βρεις, διαφορετικά συνέχιζε να γράφεις ανώνυμα σχόλια εδώ κι εκεί.
Δείξε μας τις περγαμηνες σου και αν κριθουν χρήσιμες, τότε τα ξαναλέμε
73 de SV1GRM

Ανώνυμος είπε...

"Τώρα για το αν είμαι διασωστης, σου λέω πως ναι είμαι και έχω εκπαοδευτει στο ΙΕΚ του ΕΚΑΒ και το πτυχίο το έχω κρεμασμενο στον τοίχο του σπιτιού μου."

Καλά ξεκαβάλα δεν έγινες διασώστης με την εκπαίδευση που σας έκαναν στο ΕΚΑΒ μέσα σε, πόσο, μια ημέρα, ή σε κάποιες ώρες ....

Μου αρέσουν όσα γράφεις,τελικά απλά μας λες πως ήθελες να γίνεις ΟΕΑ αλλά μάλλον δεν σε δέχτηκαν,
ξαναδοκίμασε άλλαξε ο Έφορος μπορεί να σε δεχτεί.

GIMEL TAU LTD είπε...

Έτσι ε!???
Μπορεί να έχεις και δίκιο, έτσι αντιλαμβάνεσαι τα πράματα, έτσι απαντάς. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό, άλλωστε αυτό το διάστημα ασχολούμαι με ενδιαφέροντα πράγματα και θα απαντάω στον κάθε άσχετο καναπεδάκια.
Περαστικά σου εύχομαι με πλήρωσε μου την καρδιά
.73 de SV1GRM
Αα και κάνε μου τη χάρη, να μην ξαναασχοληθείς με θέματα ψυχολογίας, θα κοπεις στις εισαγωγικές.

GIMEL TAU LTD είπε...

Διορθωνω, "ΔΕΝ θα απαντάω στον κάθε άσχετο καναπεδάκια".

Ανώνυμος είπε...

είπε "καναπεδάκια" σαν αυτά τις πίτας;
πότε θα κόψουμε πίτα ρεεεεεε θέλουμε καναπεδάκια.

" ΥΓ "μην ξαναασχοληθείς με θέματα ψυχολογίας" έχεις δίκιο που να σας κάνουμε ζάφτι εσάς με τα ψυχολογικά, συγνώμη MASTER των ψυχολογικών.

Ανώνυμος είπε...

Επίσημος εθελοντισμός και ρ/ε σωματείο πλέον δεν πάνε μαζί, βάλτε πρώτα τον εθελοντισμό αν θέλετε μητρώα ΓΓ κλπ.

2Mδης είπε...

OK να το κάνουμε ΕΕΕΡ πάλι. Ένωση Ελλήνων Εθελοντών Ραδιοερασιτεχνων.

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Γεράρδου...

Ανώνυμος είπε...

Εθνική Ελληνική Ένωση Ελλήνων Εθελοντών Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος

Λουλούκος είπε...

Έχω μία ιδέα να προτείνω.

Να μαζευτούν όλοι αυτοί που θέλουν να κάνουν διασώσεις, επικίνδυνες αποστολές, να σκοτώνουν ανακόντα με οδοντογλυφίδες κτλ. Να τους κάνουμε μία δωρεά να βγάλουν μία άδεια ειδικού ραδιοδικτύου και να κάνουν μια χαρά το κομμάτι τους χωρις να χρειάζεται να ταλαιπωρούνται να βγάζουν ραδιερασιτεχνικές άδειες κτλ.

Εγώ βάζω ένα 20ευρο για τον κοινό αυτό σκοπό.

GIMEL TAU LTD είπε...

Να το δώσεις απευθείας (το 20 Ευρώ) στην γνωστή ομάδα να αγοράσει εκτυπωτές, μελάνια και χαρτί για να τυπώνει βραβεία και επαίνους.
Όλοι οι άλλοι κάνουν σοβαρά και αθόρυβα την δουλειά τους, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες.
Για τον άγνωστο που έκανε τον κόπο και επισκέφθηκε την ιστοσελίδα του συλλόγου του λέω ότι, ο συγκεκριμένος σύλλογος ο οποίος αναφέρεται στην ιστοσελίδα, έπρεπε να γίνει (τυπικά) για λόγους υπογραφών και συμφωνητικων. Όλο το Project είναι μια παρείστικη προσπάθεια με ουσία και έργο και όχι βιτρίνα και αυτοπροβολη.
Όταν θα έρθει η ώρα θα μαθευτεί, τώρα δουλεύουμε σιωπηλά για να τελειώσουμε το Project.
Αυτάααα

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
Το 20ευρώ δωστο κατευθείαν σε άλλη "ομάδα", στην πιο "διάσημη"!!!


Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που είναι "ομαδική προσπάθεια" και έχει μόνο εσένα μέσα.
Υπομονή κάποια στιγμή θα γίνεις και εσύ πρόεδρος έστω και στο "σύλλογο" της νησίδας.

Τα δικά σας μπουφάν ΟΕΑ τι χρώμα έχουν;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον χρώμα πορτοκαλί τα γιλέκα, όπως των δήμων. Εγώ περιμένω ακόμα τα αποτελέσματα από τα διαβήματα και τις μεταφράσεις στο ΥΠ.ΕΣ και στην ARRL τότε που είχαν πάει με τον αρπέα για να πατρονάρουν εεε συγγνώμη, να εκπαιδεύσουν τον μοναχό Ιάκωβο και άλλους μοναχούς, για να μετρήσουν οι επαφές, αλλά ακόμα περιμένω. Ο συχωρεμένος ο Απολλώ, μάλλον δεν ήταν το μοναδικό εμπόδιο και άδικα έτρωγε ακέραιο, το ανάθεμα.
Έτσι δεν είναι Θοδωράκη;

GIMEL TAU LTD είπε...

Νομίζω ότι, μοναχός Ιακωβος είναι (εδώ και πάρα πολύ καιρό) valid από την ARRL.
Γιατί ρε "τρώγεστε" με θέματα που δεν μπορείτε να αγγιξετε ?
Ούτε σας περνάει καν από το μυαλό τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη σας.
Κάποια ρώτησε τι χρώμα θα έχουν τα μπουφάν. Σου απαντάω ότι, λόγω γεωγραφικου παραλληλου, δεν προβλέπεται μπουφάν κι έτσι θα είμαστε γυμνοί από τη μέση και πάνω, έτσι θα μας ξεχωρίζεις.

GIMEL TAU LTD είπε...

Και να ήθελα να σου κοινοποίησω τα αποτελέσματα ( που ΔΕΝ θέλω), δεν έχω καν το όνομά σου, το mail σου, απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.
Μπορώ λοιπόν να κοινοποίησω βαριά έγγραφα σε κάποιον που κινείται στο σκοτάδι ??? Όχι βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε πες το και υπηρεσίες "μπλεγμένες" στον σύλλογο σας; τόσο βάρος;

Ανώνυμος είπε...

Ίσαμε έναν τόνο. Αλλά απ' ότι θυμάμαι Θοδωράκη, ο Πατήρ Ιάκωβος είναι valid ως διακριτικό (το δικό του) και δεν μπορεί να δώσει κάρτα με το πρόθεμα του Όρους, γιατί δεν έχει την άδεια της Ιεράς Επιστασίας. Ή μήπως κάνω λάθος;
Τελικά οι επαφές από την εκπαίδευση, μέτρησαν; Για πες...για πες...

GIMEL TAU LTD είπε...

Να πω ?
Σε ποιον να πω ?
Δεν ξέρω να μιλάω με "σκιές".
Γιατί δεν το ψάχνεις όμως μόνος σου ? μήπως δεν μπορείς ? Εύκολο είναι.
Προσπάθησε λίγο, μην τα θες ΟΛΑ στο "πιάτο".
Internet το λένε και εκεί θα βρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Εκτός κι αν ανήκεις σε καμία ομαδουλα που "σώζει" ζωές με το πάτημα ενός PTT,!!! αν είναι έτσι, πάω πάσο. Ξέρω ότι, αυτά τα άτομα θέλουν ειδική μεταχείριση και είμαι πολύ προσεκτικός,
Πάντως, σοβαρά μιλώντας (όσο μπορώ), σου λέω ότι ΕΙΝΑΙ VALID ως /Α.
λ+ο=λο. / λ+α=λα / όλα μαζί Λόλα
Τόσο εύκολο είναι.
Τώρα αν πάλι χρειάζεσαι βοήθεια, πάρε με τηλέφωνο να στο εξηγήσω με... πιο απλά λόγια, μη ντρέπεσαι.
73 de SV1GRM

Ανώνυμος είπε...

Έχεις καμιά κάρτα με /Α να μας δείξεις, ή μπααααα;

GIMEL TAU LTD είπε...


Πάλι καλά που υπάρχεις και ξεφευγω λίγο από την πίεση της δουλειάς.
Έλα έλα, γράψε κι άλλα να γελάσουμε.

GIMEL TAU LTD είπε...

Ο π. Ιακωβος, ως SV2RSG/A έχει κάνει ένα σκασμό επαφές, δεν το πήρες χαμπάρι ?
Το έχουν αναρτήσει σχεδόν όλα τα διεθνή ραδιοερασιτεχνικα sites ( εκτός από τους "Ελληνες" !!! , ούτε αυτό το πήρες χαμπάρι ?
Το έχει αναρτήσει η ίδια η ARRL, ούτε αυτό το πήρες χαμπάρι ???
Αααα σε βρίσκω αδιάβαστο.
Για ψάξε λίγο (αν ξέρεις) να ψάχνεις.

GIMEL TAU LTD είπε...

Εγώ δεν έχω γιατί δεν τον έκανα σε καμία μπάντα.
Κάνε ακρόαση και όπου τον πετύχεις, δωστου να καταλάβει.
SSB, CW ότι μπορείς τέλος πάντων.
Αν τώρα καιγεσαι να δεις κάρτα του με / Α, ψάξε στο Internet και όλο και κάποιος θα την έχει ανεβάσει.
... και κόψε την πλάκα, αν μπορείς βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

Βρε καμιά κάρτα έχεις; Ή είναι κι αυτό, όπως οι ημίγυμνοι ΟΕΑ που φτιάχνετε από μια ομάδα, που αποτελείται από εσένα και τον εαυτό σου, σε ένα νησί στη μέση του πουθενά;

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ανώνυμο..1 Μαρτίου 2021 - 5:49 μ.μ.

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Έτσι εξηγείται το ότι του έχω στείλει την κάρτα μου με φάκελο και τα σχετικά εδώ και ένα χρόνο και μη τον είδατε μη τον απατήσατε.......

GIMEL TAU LTD είπε...

Δε μου λες ανωνυμε (1 Μαρτίου / 9:11, όταν τον έκανες έδωσες διακριτικό η ήσουν πάλι ανώνυμος ??? γιατί από κάτι "τσακαλια" σαν κι εσένα, όλα τα περιμένω.

GIMEL TAU LTD είπε...

"Ευχαριστώ για την πληροφορία. Έτσι εξηγείται το ότι του έχω στείλει την κάρτα μου με φάκελο και τα σχετικά εδώ και ένα χρόνο και μη τον είδατε μη τον απατήσατε....."

Αυτό αποτελεί αισχρό υπονοούμενο και συκοφαντικη δυσφημιση.
Σταματάω εδώ την συνομιλία μαζί σου και θα ζητήσω την IP σου για να την διαβιβασω στον π. Ιακωβο για να του πεις και του ίδιου αυτήν την αισχρη "καταγγελία".
Το χοντρινες πολύ και περίμενε τις συνέπειες.

Ανώνυμος είπε...

Όχι Θοδωράκη, του έστειλε κάρτα με διακριτικό "Μήτσος και Γρεβενά". Λες αυτό να φταίει που δεν του απάντησε ο π. Ιάκωβος/Α;
Εσύ πάλι που τον εκπαίδευες μαζί με τον αρπέα; Ούτε μια καρτούλα για δείγμα; Έστω και fake ρε παιδί μου, για την τιμή των όπλων;
Τίποτα; Ξεραΐλα;

GIMEL TAU LTD είπε...

Εγώ δεν εκπαίδευσα κανέναν γιατί απλά ΔΕΝ είμαι εκπαιδευτής.
Η δικιά μου αποστολή είναι άλλη, πιο "κοπιαστική" και πιο ενδιαφέρουσα.

GIMEL TAU LTD είπε...

Ξεραιλα.

GIMEL TAU LTD είπε...

Ημίγυμνη Ομάδα, Ωωωωωωω αυτός είναι τίτλος για διασώστες!!!
Μ αρέσει, έτσι θα την ονομάσουμε ΗΜ.ΟΜ.ΠΑ.Κ δηλαδή: Ημίγυμνη Ομάδα Παντός Καιρού, έγραψες αγνωστε, Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Από πότε είναι συκοφαντική δυσφήμιση το να πεις ότι κάποιος δεν σου απάντησε σε αλληλογραφία; Πόσο μάλλον η συγκεκριμένη αλληλογραφία είναι μέρος ενός εντελώς παράξενου και γραφικού χόμπι, εντελώς ξένου στο μέσο άνθρωπο;
Τι συνέπειες να περιμένει; Θα έρθουν οι τρελοπαπάδες που έχουν κάνει κράτος εν κράτει ακόμα και στα ραδιοκύματα να τον δείρουν;

Ανώνυμος είπε...

Για SZ5A CLUB 1 Μαρτίου 2021 - 9:35 μ.μ.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!
Γελάσαμε πάλι και σήμερα.
Μέσα στην καραντίνα Θοδωράκη είσαι μια όαση. Σ' ευχαριστούμε
Ο Μήτσος απ τα Γρεβενά που με "κάρφωσε" ο συνάδελφος.
73