Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Έχει πάει σύννεφο...

 


Λοιπόν, έχει παραγίνει το κακό με τον κάθε διαταραγμένο που αναδημοσιεύει στο facebook ότι χαζομάρα διαβάσει. 

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ευρέως η άποψη ενός πρώην επιμελητή κλινικής που καταλήγει σε συνταγογράφιση δια του facebook! Για τον covid λέει, Augmendin κάθε 5-6 ώρες και γίνεσαι περδίκι. Δεν θα σχολιάσω περισσότερο κάτι που εξαρχής φαίνεται ηλίθιο δλδ την προτροπή να πάρουν διπλή αντιβίωση όλος ο πληθυσμός με τα πρώτα συμπτώματα. Ούτε πόσο χαζός είναι κάποιος που θεωρεί τα παραπάνω άξια αναδημοσίευσης.

Αυτό που με απασχολεί είναι ότι τα γράφουν εμφανιζόμενοι με εμβλήματα μιας δημόσιας υπηρεσίας ενδεχομένως για να δώσουν μεγαλύτερο κύρος στα γραφόμενα τους.

Ειδικά οι ραδιοερασιτέχνες, έχουν μια έφεση στα της πολιτικής προστασίας! Ψάχνοντας στο FB θα βρείτε κάποιους να φοράνε στολές με το σήμα της ΓΓΠΠ, δικέφαλους, εθνόσημα, πουλάδες στα όρια της γραφικότητας. Και από κάτω να γράφουν επί παντός επιστητού.

Πριν αρκετές μέρες έστειλα στην ΓΓΠΠ αρκετές τέτοιου είδους αναρτήσεις που αλίευσα στο διαδίκτυο ζητώντας να με πληροφορήσουν κατά πόσον εκφράζουν την υπηρεσία.

Και περιμένω...


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως, δίνουν augmentin σε μεγαλύτερη δόση σε κάποια νοσοκομεία, με μηδαμινά αποτελέσματα βέβαια. Και όταν το οξυγόνο πέσει κάτω από 90 το γυρνάνε πανικόβλητοι σε αζιθρομυκίνη με κορτιζόνη για να προλάβουν τα χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

@11:38 άσχετο. Για να δούμε και την απάντηση της ΓΓΠΠ, περιμένω με ενδιαφέρον. Κατά τα άλλα οι ψυχαναγκασμοί τύπου φοράω στολή με σήματα που δεν μου ανήκουν, βγάζω φωτογραφίες, κρεμάω vhf, gps, φακούς κλπ. ανήκουν σε επιστήμη πέραν του τεχνικού κυρίως χόμπι μας και ως τοιαύτα χρειάζεται να εξετάζονται.

Ανώνυμος είπε...

Υπήρξε κάποια αντίδραση από ΓΓΠΠ; Γιατί υπεύθυνοι ομάδων και χρήστες εμβλημάτων δείχνει να ανασκουμπώνονται χα