Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Σποραδικό Es στους 144MHz από Ελλάδα...


Άνοιξαν οι ουρανοί χθες και στα 2μ περνούσαν συγχρόνως Ισπανία, Ιταλία, Μάλτα, Ελβετία, Γαλλία ενώ ακούστηκαν Γερμανία και Ρουμανία(!!). Η μπάντα ήταν ανοιχτή για ώρες. Απολαύστε μικρά δείγματα των σταθμών...











 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για σας που απορείτε γιατί ο γνωστός Ορειβατικός Σύλλογος Κολοπετεινίτσας βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο, διαβάστε αυτό: Iron law of oligarchy

Ανώνυμος είπε...


Για τον φίλο 16 Ιουνίου 2021 - 9:55 μ.μ. θέλω να πω ότι καλά τα λέει ο Ροβέρτος αλλά όλα αυτά είναι σε θεωρητική βάση και ανατρέπονται. Απλά στις εκλογές προσέρχονται για να εκλέξουν τους άρχοντες τους, το 5 % των εχόντων δικαίωμα ψήφου. Αυτό το 5 % πρόσκειται (περιέργως) στο αιώνιο ΔΣ, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα. Το υπόλοιπο 95 % απλά αδιαφορεί, για κάποιο λόγο.
Θα μπορούσε να ξεδιαλύνει την υπόθεση ο AER και οι περί αυτόν. Όμως για κάποιο λόγο τα στόματα παραμένουν κλειστά (για τους πολλούς).
Παλιά ο Σύλλογος ήταν απαραίτητος για την ανταλλαγή των καρτών. Τα τελευταία χρόνια που αναπτύχτηκε από διαφόρους η ηλεκτρονική επιβεβαίωση μιας επαφής δεν είχε λόγο ύπαρξης. Έτσι ο σύλλογος ήταν μια κοινωνική διαδικασία μεταξύ των μελλών τις Τετάρτες, που έκλειναν με την καθιερωμένη "κατεδάφιση" από τις παρέες .
Όταν διώχτηκε (με τον ένα ή τον άλλο λόγο) η "μαγιά" των μελών από το εντευκτήριο, ήταν σίγουρο ότι θα φτάναμε εδώ, είναι δε θέμα χρόνου να συμβεί το μοιραίο.
Για να ξεκαθαρίσω ένα θέμα. ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ !!!!! Δεν κατέλαβαν τη θέση τους με πραξικόπημα. Ψηφίστηκαν με δημοκρατικές διαδικασίες.