Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

SV2RSG/A QSL info

Σχετικά με την εξυπηρέτηση σταθμών που επικοινωνούν με τον σταθμό SV2RSG/A στο Άγιο Όρος, έλαβα και δημοσιεύω μια διαφωτιστική επιστολή του SV1RP:


"  Τις τελευταίες ημέρες συμβαίνουν γεγονότα τα οποία θυμίζουν βαθύ Μεσαίωνα και αφορούν στην αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων ραδιο-ερασιτεχνικών και όχι μόνο.

Οι ανεύθυνοι χειρισμοί σοβαρών και με εξαιρετικά ειδικό βάρος θεμάτων, από άτομα τα οποία διακατέχονται από εμπάθεια, κακεντρέχεια, διάθεση αυτοπροβολής και (το σοβαρότερο) σύνδρομο του ρουφιάνου, έχουν σαν αποτέλεσμα την κακή εικόνα των Ελλήνων ραδιοερασιτεχνών προς τα έξω.


Ο μοναχός Ιάκωβος (SV2RSG/A), λόγω φορτωμένου προγράμματος και υπoχρεώσεων, μου ανέθεσε την διεκπεραίωση του QSL σε εμένα. Οι αντιδράσεις !!! κάποιων ήταν εξαιρετικά απρόσμενες και κυρίως ανεξήγητες. Γιατί άραγε ???


Αμέσως μετά την ανακοίνωση στο διαδίκτυο του παραπάνω γεγονότος, το μέλος της ΕΕΡ κος Σωτήριος Βανικιώτης(SV1HER), επικοινώνησε με τον μοναχό Ιάκωβο με σκοπό να τον “ενημερώσει” για να τον "προστατεύσει" και να τον ρωτήσει αν αυτό το οποίο ανέβασε ο SV1RP ήταν αλήθεια. !!! Με ποια αρμοδιότητα το έκανε άραγε??? γιατί τόσος υπερβάλλον ζήλος??? δεν θα ήταν ποιο απλό να επικοινωνήσει με τον ίδιον τον SV1RP που (υποτίθεται) είναι και “φίλοι” 20 χρόνια και να ρωτήσει τον ίδιον ??? όχι όμως δεν το έκανε. Προτίμησε να επικοινωνήσει απευθείας με τον π. Ιάκωβο και να “δώσει” στεγνά τον SV1RP, του εξήγησε δε μάλιστα ότι, από την στιγμή που έχει πληρώσει την συνδρομή του για το 2020, έχει δικαίωμα χρήσης του bureau της ΕΕΡ. Αυτό όμως που “ξέχασε” να τον ενημερώσει είναι ότι, ο μοναχός Ιάκωβος είχε δηλώσει ρητά, κατηγορηματικά και σαφέστατα από τον Μάρτιο του 2020 προφορικά προς το τότε ΔΣ της ΕΕΡ ότι, δεν επιθυμεί να συνεχίσει να είναι μέλος του συλλόγου και τους είχε παρακαλέσει να προβούν στις σχετικές ενέργειες για την άμεση διαγραφή του από τα μητρώα της ΕΕΡ, φαίνεται θα είχε κάποιον λόγο ο μοναχός!!!


Κάποιο από τα μέλη του τότε ΔΣ της ΕΕΡ, αντί λοιπόν να προβεί στις προβλεπόμενες σχετικές ενέργειες διαγραφής, πλήρωσε ο ίδιος !!! την συνδρομή του SV2RSG (χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει), αγνοώντας την εντολή που είχε δώσει ο μοναχός περί άμεσης διαγραφής του !!! από τον σύλλογο, λες και ο μοναχός Ιάκωβος ήταν λάφυρο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να πάψει να είναι μέλος ενός “συλλόγου” τον οποίον όταν τον χρειάστηκε στις χυδαίες επιθέσεις εναντίον του, ήταν βροντερά και προκλητικά απών και τον άφησε εντελώς ακάλυπτο και απροστάτευτο στις λυσσαλέες επιθέσεις “Αγιορειτών” Αγρινιωτών !!!


Η επιστολή αυτή συντάχθηκε για να σας ενημερώσω ότι :

Διά της παρούσης επισήμως δηλώνω ότι, από τις 04 Ιουνίου 2021, είμαι ο εξουσιοδοτημένος QSL manager του SV2RSG/A  Αγιορείτη μοναχού Ιάκωβου.


Παρακαλώ όλους τους Έλληνες ραδιοερασιτέχνες οι οποίοι έχουν ή πρόκειται να έχουν στο μέλλον ραδιοερασιτεχνική επαφή με τον SV2RSG/A, να στέλνουν τις κάρτες τους στην διεύθυνση του SV1RP (via QRZ.com) και μόνον. Επίσης σας ενημερώνω ότι όσες κάρτες εκ παραδρομής φτάσουν στο bureao της ΕΕΡ δεν θα παραληφθούν και κατά συνέπεια δεν θα απαντηθούν, διότι ούτε εγώ αλλά ούτε και ο μοναχός Ιάκωβος δεν είμαστε πλέον μέλη της ΕΕΡ.



Για οποιαδόποτε ερώτηση ή διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο sv1rp@yahoo.com 


Σας ευχαριστώ

73 de SV1RP


42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ο λόγος που ασχολούνται όλοι με κάτι ημίτρελους που έχουν κάνει κράτος εν κράτει, και με το έτσι θέλω κάνουν ότι γουστάρουν αγνοώντας κάθε νόμο και λογική, στη καθημερινότητα αλλά και στον αέρα; Τόση κάψα για ένα DXCC; Υπάρχουν και άλλα σπάνια να κυνηγήσει κανείς, που δε συντηρούν τόση παράνοια και καταχρηστικές συμπεριφορές. Και κυρίως ποιος ο λόγος που αναπαράγονται όλα αυτά εδώ; Ούτε στην Πάτρα δεν ασχολούνται με αυτό το θέμα.

2Mδης είπε...

Στην Πάτρα εξ όσων γνωρίζω ασχολούνται με εκλογές ΔΣ την Κυριακή. Σκοπός είναι να βρεθεί πιο αποτυχημένος πρόεδρος από τον ραδιοουρανο στις ημέρες του οποίου ο σύλλογος έπεφτε από την μια γκάφα στην άλλη με αποτέλεσμα πρωτοφανή διασυρμό. Εκπομπές εκτός μπάντας, εκπομπες χωρίς άδεια, Ειδικά διακριτικά με τα οποια γέλαγε ο κάθε πικραμένος, φαςιστοσελίδα που σέρβιρε σανό στα ζωντανά και τόσα αλλά. Στο μεταξύ όταν βλέπετε υποψήφιους να λένε δε θέλω να βγω εμένα με πίεσαν για να βάλω, να ξέρετε ότι καίγεται να βγει...
Μόνο αν υπάρξει πλειοψηφία λευκών και άκυρων θα βάλουν μυαλό άλλιώς τις ίδιες βλακείες θα κάνουν. Δεν είναι για παραπέρα...

Ανώνυμος είπε...

Το τηλεφώνημα που αναφέρεται στην παραπάνω επιστολή δεν το σχολιάζω προφανώς επρόκειτο για πονηρή κίνηση - στεγνή την χαρακτήρισε ο RP και δεν διαφωνώ, όσο αν πραγματικά κάποιος πλήρωσε ανωνύμως τη συνδρομή χωρίς τη συναίνεση του ενδιαφερομένου αυτό είναι απάτη. Από εκεί και πέρα και αποδεχόμενος την επιλογή του σεβαστού μοναχού οι κάρτες του να διακινούνται direct θα παρακαλούσα τον RP (πάντα υπό το πνεύμα της εξυπηρετήσεως που τον διακατέχει) να βρει κάποιον αντικαταστάτη που να διαθέτει bureau ή ακόμη καλύτερα και κάποιον εθελοντή που θα ανεβάζει τις επαφές στο LOTW.

Ανώνυμος είπε...

@1:58 συμφωνώ απόλυτα: όποιος / όποιοι λένε εμένα με πίεσαν σε κάποιους στην πραγματικότητα κινούν λυτούς και δεμένους για να βγουν. Αυτό είναι νόμος που ισχύει και σε άλλα σωματεία hi

Ανώνυμος είπε...

Ο λαοφιλής αρπεύς σπεύδει να γράψει ολόκληρο σεντόνι για να "αγανακτήσει" για ένα τηλεφώνημα του χερ. Άρτζι, μπούρτζι και λουλάς. Απλά θα μπορούσες να πάρεις ένα τηλέφωνο τον HER ξερωγω και να λύσετε τα προσωπικά σας, μήπως; Αλλά όχι, άμα είσαι ατένσιονχορ και ντραμακουήν, πρέπει να το φωνάξεις, πρέπει να μάθουμε όλοι τον νταλγκά του αρπέος. Μεγάλη προσωπικότητα, χειριστής, μάνατζερ, συντάκτης επιστολών και μοιραία, ράδιο-ινφλουένσερ. Πήρε τηλέφωνο ο χερ για τον αρπέα και χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι.

Ανώνυμος είπε...

.. καλά εσύ είσαι 100 χρόνια πίσω απ τα βόδια!!!
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι παίζεται και αναπτυσεις θεωρίες.....
Τι να σου πει ο Αρπεας και τι να καταλάβεις!!! τσάμπα θα χάσει τον χρόνο του με σένα, είσαι βλακας και φαίνεται από 3 χιλιόμετρα μακριά.
Κάτσε στ αβγά και παίξε με κανένα φορητό και πολύ σου είναι.

Ανώνυμος είπε...

@ 5 Ιουνίου 2021 - 3:28 μ.μ.
Ξεχασατε να συμπληρώσετε, για τον RPέα, και "επικεφαλής αποστολής HST" αλλά μοσχάρι κοιμηθήκατε, βόδι ξυπνήσατε. Δικαιολογείστε

Ανώνυμος είπε...

Αρπεύς. Ο επιστολογράφος. Επικεφαλής αποστολής τίνος; ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Με τι εχέγγυα, αλήθεια; Του τουρίστα; Του κατά φαντασίαν hstίστα; Για πες να μαθαίνουμε κι εμείς οι φορητοί, οι μόμπιλο, οι καλό-καφέ, να έχουμε ένα πρότυπο βρε αδερφέ, μια διάκριση, ένα αποτέλεσμα, ένα κάτι του αρπέα σε hst;! Γελάνε και τα τσιμέντα αρπέα με τα ατενσιοχοριλίκια σου. Κι επειδή βλέπω σου αρέσει πολύ η κτηνοτροφία, βόδια, μοσχάρια, κλπ επαναλαμβάνω: χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι. Η αλλιώς, χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί. Και θα ζητήσει καρτούλα από τον αρπέα για να σκουπιστεί.

Ανώνυμος είπε...

Αρπεύς. Ο επιστολογράφος. Επικεφαλής αποστολής τίνος; ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Με τι εχέγγυα, αλήθεια; Του τουρίστα; Του κατά φαντασίαν hstίστα; Για πες να μαθαίνουμε κι εμείς οι φορητοί, οι μόμπιλο, οι καλό-καφέ, να έχουμε ένα πρότυπο βρε αδερφέ, μια διάκριση, ένα αποτέλεσμα, ένα κάτι του αρπέα σε hst;! Γελάνε και τα τσιμέντα αρπέα με τα ατενσιοχοριλίκια σου. Κι επειδή βλέπω σου αρέσει πολύ η κτηνοτροφία, βόδια, μοσχάρια, κλπ επαναλαμβάνω: χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι. Η αλλιώς, χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί.

Ανώνυμος είπε...

Από όλα τα παραπάνω για τον Αρπέα, κρατάω το Ραδιο-Ινφλουένσερ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί χτυπιέσαι συνάδελφε?
Ο Αρπεας μια απλή γνωστοποίηση έκανε και τίποτα παραπάνω.
Το HST που κολλάει σαν σχόλιο?
Μία απλή ανακοίνωση για QSL info ήταν, πω πω τέτοιο μένος???

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που κατάλαβα από την επιστολή του SV1RP είναι το εξης: το ότι ανέλαβε QSL Manager του SV2RSG/A, κάποιοι δεν το είδαν με καλό μάτι, σαν να τους πήρε την μπουκιά από το στόμα και πηραν τον μοναχό για να αναφέρουν το γεγονός !!!
Κάτι δηλαδή σαν... "εγώ είμαι καλύτερος, γιατί δεν με προτίμησες?..."

Όλα τα άλλα είναι απλώς για κατανάλωση και εκτόνωση για την μετά καραντίνα δυσκολη εποχή.
Η τόση κακία για τον SV1RP από που πηγάζει???

Ανώνυμος είπε...

Ο Βανίκιος έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του σαν "ισόβιο" μέλος του ΔΣ και φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν. Παίρνει τηλέφωνα σε συλλόγους της επαρχίας και ανακατώνεται σε θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητας του. Προσπαθεί να χτίσει προφίλ οτι είναι ο θεματοφύλακας του ραδιοερασιτεχνισμού στην Ελλάδα, αλλά οι κινήσεις και τα έργα του δεν συμβαδίζουν με το προφίλ που θέλει να χτίσει. Εχει αναρωτηθεί κανείς γιατί τόσα χρόνια που είναι στην τεχνική επιτροπή δεν αφήνει να ανέβει κανείς άλλος στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στα βουνά, εκτός από το δεξί του χέρι τον Δάνη? Μήπως κρύβονται τίποτα ένοχα μυστικά στις κορυφές των βουνών?

Ανώνυμος είπε...

http://www.typologies.gr/diktyo-mamoyth-apo-tin-eett-gia-tin-epopteia-sychnotiton/

Έπειτα από ετοιμασίες ενός τουλάχιστον έτους, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων προκήρυξε τον μεγάλο διαγωνισμό για την «Ανάπτυξη Δικτύου Σταθερών και Κινητών Σταθμών Εποπτείας Φάσματος Ραδιοσυχνοτήτων, Ασύρματου Ψηφιακού Δικτύου Φωνής και Ασύρματου Δικτύου Μετάδοσης Δεδομένων». Η δαπάνη για το σύνολο του διαγωνισμού και στα τρία τμήματα του συνολικού έργου ανέρχεται σε 69.014.002,01 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (55.656.453,23 ευρώ καθαρά).
Η σύμβαση θα αφορά την ανάπτυξη και λειτουργία ενός εκτεταμένου συστήματος εποπτείας του φάσματος, με την τοποθέτηση συνολικά 16 σταθερών σταθμών εποπτείας σε όλη τη χώρα (δέκα μεταφερόμενων και έξι κινητών), ενός ασύρματου δικτύου επικοινωνίας φωνής καθώς και ενός δικτύου δεδομένων, βασισμένου σε μικροκυματικές ραδιοζεύξεις.

Ανώνυμος είπε...

Από την μία οι αιώνιοι μπουχέσες, από την άλλη, οι επικεφαλής αποστολών hst. Το ιερό δίπολο του ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού. Ο αγαπητός @07:18πμ που αναρωτιέται δήθεν σε τρίτο ενικό πρόσωπο για το hst του αρπέος, να του θυμίσω ότι ο ίδιος στις @3:28μμ μας ενημέρωσε ότι ο αρπέφς διετέλεσε και "επικεφαλής αποστολής hst". Επειδή πήγε ένα ταξιδάκι ως τουρίστας και βγήκε δύο φωτογραφίες, αυτοβαφτίστηκε και επικεφαλής hstας. Και μετά ξύπνησε. Ακόμα περιμένουμε εμείς οι φορητοί, οι μόμπιλο, να μας πει ο αρπέφς την ενασχόληση του με το hst. Και από εκεί βγαίνει συμπέρασμα για όλα τα υπόλοιπα, για την αξιοπιστία του αρπέος. Ο ελληνικός ραδιοερασιτεχνισμός πλήττεται από τα τηλεφωνήματα ενός μπουμπούκου για έναν καραβανά. Μάλιστα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ανθυποκαραβανέας εκνευρίστηκε. Και όταν εκνευρίζεται πιάνει όλη την κτηνοτροφία: βόδια, μοσχάρια κλπ. Χτυπάει το χέρι του στο στήθος "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;; Εγώ είμαι επικεφαλής αποστολής hst!". Και κάπου εκεί σου βγαίνει ο καφές από τα ρουθούνια.

Ανώνυμος είπε...

@6/6 1:32 μακράν το ποιο ενδιαφέρον το κείμενο σου (αποφεύγω να σχολιάσω το ποσό επειδή φοβάμαι τζάμπα θα πάει και αυτό όπως πήγε και κάποιο ψηφιακό δίκτυο - για αυτό ή παρόμοια θέματα ο κ. Βανκούχερ ούτε που ψελλίζει κάτι). Κατά τα άλλα πολύ μου άρεσε ο όρος "ράδιο ινφλουένσερ" μπράβο σε όποιον το έγραψε, μάλλον όμως ο αρπέας (παλαιότερα) και οι λοιποί του δσ του συλλόγου αθώας περιστεράς απομακρύνουν από το σύλλογο άτομα παρά εμπνέουν. Λογική η κόντρα τους αφού απευθύνονται σε συγκεκριμένο χώρο, εμάς καρφί δεν μας καίγεται για τα νιτερέσα τους. Δεν γνωρίζω γιατί αναφέρθηκε το hst που αφορά μόνο ανθρώπους που σε κάποια φάση της ζωής τους καταλαμβάνονται από κάποια μανία και χαίρονται κιόλας για αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλοί αυτοί που χαίρονται με το να είναι πρώτοι!!!
Το έχουν ανάγκη φαίνεται, δεν εξηγείται διαφορετικά!!!
Το ότι είναι "βλήματα" φαίνεται και από το γεγονός ότι, ενώ η ανάρτηση έχει διαφορετικό θέμα, αυτός / αυτή πετάει την άσχετη κακία του/της και είναι ΟΚ.
Αυτό μου θυμίζει το ανέκδοτο με το "... ναι κι εσείς που βασανίζεται τους μαύρους στην Αμερική..."

Ανώνυμος είπε...

Πονεμένη ιστορία ο έλεγχος του φάσματος από την ΕΕΤΤ. Πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο ήταν το 2004, με τους Ολυμπιακούς αγώνες. Μας υποχρέωσαν να Νοικιάσουμε κάποιο σύστημα, με σκοπό να μας το πουλήσουν αργότερα, αλλά το ταμείο ήταν μείον και δεν προχώρησε η δουλειά. Το θέμα είναι κάποια στιγμή να δουλέψει κάτι σωστά και μόνιμα, για να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Τώρα για το θέμα του Αρπέα και του καλόγερου. Σε μικρή χώρα ζούμε, και όσοι είμαστε χρόνια στο χόμπι γνωριζόμαστε πάνω-κάτω και η ιστορία του καθενός μας είναι γνωστή. Αυτό που με ενοχλεί όμως περισσότερο στο χόμπι είναι η νοοτροπία "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" μόλις δούμε κάποιον που ξεχωρίζει ή θέλει να διαφοροποιηθεί από τον σωρό, αλλά και η απαξίωση με κάθε τρόπο από την κλίκα της όποιας προσπάθειας γίνεται εκτός ΕΕΡ για κάτι καινούργιο, άσχετα αν είναι σωστό ή όχι. Καλημέρα Ελλάδα, όπως τραγουδάνε και οι Going through. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Ανώνυμος είπε...

Στο σχόλιο της "5 Ιουνίου 2021 - 10:15 μ.μ." κάποιος (όχι ο αρπέφς φυσικά) πρόσθεσε ότι εξετέλεσε και επικεφαλής αποστολής hst. Αν και ζητήθηκε να μας πει ποια είναι η σχέση του με την εν λόγω ενασχόληση (καμία), ουδέποτε απάντησε.

Ανώνυμος είπε...

Μόνος του θυμήθηκε ότι διετέλεσε και επικεφαλής αποστολής hst. Ο καθένας αρπέας ότι θυμάται, χαίρεται. Είναι ράδιο-ινφλουένσερ αφού. Ντιέξερ. Οι υπόλοιποι, οι συνήθεις οδοντόκρεμες με τα φορητά στα ριπήτερ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Από ότι κατάλαβα από τα σχόλια μέχρι τώρα μεταξύ μας υπάρχει περισσότερο μίσος παρά συγκατάβαση και αλληλεγγύη. Η απόλυτη συνταγή για την καταστροφή. Όλα αυτά οφείλονται στην μη ύπαρξη διοίκησης, από τους αιώνιους διοικητές. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Αφού το ΔΣ εκλέγεται από 50 το πολύ άτομα και ο πρόεδρος από καμιά 20ριά, οι υπόλοιποι είναι για να πετροβολούν.
Πρόταση: Κάντε εκλογές την ίδια μέρα που γίνεται η κοπή της πίτας και όλα θα αλλάξουν.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως στο διάολο λειτουργούν οι διοικήσεις των αντιστοίχων της ΕΕΡ π.χ. ΕΕΡ=DARC, ΕΕΡ= JARL, ΕΕΡ= RSGB, ΕΕΡ= ARRL, ΕΕΡ= ARI, ΕΕΡ= SRR, ΕΕΡ= URE για να αναφέρω κάποιους συλλόγους.
Τον τροχό τον «έχουν» ανακαλύψει αυτοί. Εμείς για χρόνια τώρα υπό το φως τις γκαζόλαμπας και με το ματσακόνι στο χέρι προσπαθούμε…..

Λουλούκος είπε...

Εύχομαι να μεριμνήσουν, όσοι ασχοληθούν, ώστε οι επαφές να ανεβαίνουν και στο LOTW, έχουμε 2021 ξέρετε, υπάρχει LOTW, OQRS και άλλα υπέροχα πράγματα. Ωραία η νοσταλγία του 1960 αλλά ο (υπόλοιπος) κόσμος πάει μπροστά, κάνεις επαφή με 80 χρονών ραδιοερασιτέχνες και μετά απο το πολύ μια βδομάδα σου έρχεται η επιβεβαίωση στο LOTW.

Όσο για τις ίντριγκες, ένα έχω να πω, υπάρχει κάποιος εθελοντής να μου πληρώσει κι εμένα κρυφά τη συμμετοχή μου; Τι όχι;

Ανώνυμος είπε...

@ 7 Ιουνίου 2021 - 1:26 μ.μ.
εδω φιλε μου έκανες ενα μικρό λαθάκι.
Έγραψες --> "πως στο διάολο λειτουργούν οι διοικήσεις των αντιστοίχων της ΕΕΡ π.χ. ΕΕΡ=DARC, ΕΕΡ= JARL, ΕΕΡ= RSGB, ΕΕΡ= ARRL, ΕΕΡ= ARI, ΕΕΡ= SRR, ΕΕΡ= URE"
Οι περισσότερες απο αυτες (αν οχι όλες) ειναι ομοσπονδίες.
Η ΕΕΡ δεν εχει καμία σχέση με Ομοσπονδία, ειναι ενας απλος σύλλογος (πρωτοβάθμιο οργανο) σαν όλους τους άλλους που υπάρχουν στην Ελλάδα.
Η ΕΕΡ κοροϊδεύει τον κοσμο εδω και 40 χρονια και ειναι η μονη που ευθύνεται για την κατάντια του ραδιοερασιτεχνισμου στην Ελλάδα.
Αν θελετε να δειτε κατι καλο, μαζέψτε τους συλλόγους σας και φτιάξτε την Ομοσπονδία ΤΩΡΑ (χθες).
Αλλα μάλλον ΔΕΝ την θέλετε την Ομοσπονδία γιατι ΑΝ την θέλατε θα την είχατε κανει πρίν απο 20 χρονια.
Αν δεν σπάσουν αυγα ομελέτα δεν γίνεται. Αφου δεν θέλετε να σπασετε τα αυγα, καθήστε στην γωνία σας να βλέπετε τον ΦΟΝ ΧΕΡ Σωτηρεν να σας κανει πλακιτσα.

2Mδης είπε...

Γράφει ο καθένας τον πόνο του, ας γράψω και εγώ...

Σύλλογος της επαρχίας λοιπόν, που έχει παράδοση σε εκλογή προέδρου κάθε φορά χειρότερου από τον προηγούμενο, προσπαθεί να κρατήσει την παράδοση...

Πιθανόν θα τα καταφέρει!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κανείς να μου υποδείξει ένα σοβαρό άτομο το οποίο να είναι (ακόμα) μέλος στον "υπερσυλλογο" ???
Απλή περιέργεια..!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 7 Ιουνίου 2021 - 6:33 μ.μ.
Ποιος θα σπάσει αυγά, αφού όσοι ενδιαφέρονται με τον ένα ή τον άλλο άτροπο φροντίζει η διοίκηση να τους απομακρύνει. Έτσι έχει κρατήσει "για τα μάτια" καμμιά 30ριά χειροκροτητές και γίνεται η δουλειά. Και όσοι επιχειρήσαν να διεισδύσουν δεν πρόσεξαν το χαλάκι που πατούσαν.

Ανώνυμος είπε...

Μάθαμε ποιός θα είναι ο νέος Πρόεδρας στον σύλλογο της Μιναρούπολης ?

2Mδης είπε...

Κάνει τον δύσκολο ο ραδιο ουρανός "ζε σέλω" λέει...
Και έπονται οι καραβανάδες...

Πάντως η μέχρι τώρα πορεία λέει ότι κάθε επόμενος πρέπει να είναι χειρότερος από τον προηγούμενο...

Ανώνυμος είπε...

Δία ποιός σε ενημερώνει ....η διασταύρωση...ή το βουνό...ή μήπως το κοιμητήριο....

2Mδης είπε...

@9 Ιουνίου 2021 - 1:10 π.μ.
Σας έχω χακάρει και σας ακούω όταν πίνετε μπύρες...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω να γίνουν μεταγραφές στην επόμενη σαιζόν. Ο Ράδιο Ουρανός να βάλει υποψηφιότητα στην ΕΕΡ και ο Σωτήριος να γίνει Πρόεδρας στην Πάτρα. ΤΕΛΟΠΟΝ.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Είδα την ανάρτηση και πραγματικά χάρηκα.
Η χαρά μου όμως άρχισε να "προσγειωνεται" απότομα όταν...
1. Δεν είδα ΠΟΥΘΕΝΑ σε κανένα σχετικό site η blog, Ελληνικό εννοώ, έστω και ένα καλοπροαιρετο σχόλιο για αυτή την ενέργεια!!!
2. Η υποδοχή που έτυχε η είδηση στα διεθνή περιοδικά, sites και blogs, ήταν ενθουσιώδης και με πολύ ενδιαφέρον, σε πλήρη αντίθεση με τα Ελληνικά.!!!
3. Είδα ότι κάποιοι Έλληνες μάλιστα, έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο και θέλησαν να προσφέρουν "υπηρεσίες" στον μοναχό Ιάκωβο ακυρώνοντας την πρωτοβουλία αυτή.
4. Άλλοι "ματωσαν" και όταν όλα πήγαν κατ ευχήν και εκ του ασφαλούς, άλλοι πήγαν (για πολλοστή φορά) να αρπαξουν την δόξα σαν αρπακτικά.
5. Είδα επίσης την παντελή απουσία των "βετεράνων" του χώρου.
Τώρα να μιλήσω??? να μη μιλήσω???
Αντε να κρατηθώ λίγο ακόμα και μετά αντε να με μαζέψεις και το κυριότερο, δεν θα φταίω εγώ.
Οι χάρες και οι υποχωρήσεις του παρελθόντος ΤΕΛΟΣ.
Από δω και πέρα "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ".
Φερθειτε (έστω και μια φορά) με γνώμονα το ομαδικό συμφέρον και όχι την προσωπική προβολή.
Μην γελοιοποιειστε άλλο, δεν ωφελεί κανέναν.
Έτσι κι αλλιώς είστε άχρηστοι, μην το διατυμπανιζετε κιόλας..
73 de SV1GRM


Ανώνυμος είπε...

Δεν φανταζομαι να αναφέρεσαι στον Σωτήρη ??????????????????????????????

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

"...Η Σωτηρία της ψυχής, είναι πολύ μεγάλο πράμα..."

Ανώνυμος είπε...

γιατι αραγε φευγουν συναδελφοι απο τον "πρωτο" συλλογο στην ελλαδα;;; οεο !
μηπως ηρθε η ωρα της κρισεως; μηπως ειναι στα τελευταια του μετα απο τον ερανο; (ερανος.....)
μετανοειτε ηρθε η ωρα σας !!!!
ποτε δεν ειναι αργα !


Ανώνυμος είπε...

Γιατί αρπέα δεν είσαι μέλος στην ΕΕΡ ???????????Εσύ που έχεις κάνει τόσα πολλά γι αυτό το σωματείο, εσύ που έκανες τόση προπαγάνδα για να εκλεγεί πρόεδρος ο φίλος σου τότε, που είναι και τώρα στην ίδια θέση, μήπως λοιπόν δεν φταίνε αυτοί που διοικούν, αλλά αυτοί που τους προωθούν και τους πείθουν ότι είναι ικανοί να διοικήσουν ???????????

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Πριν εφαρμοστεί το "δρυός πεσουσης, πας ανήρ ξυλευεται..." είχε μεσολαβήσει ένα πολυ μεγάλο χρονικό διάστημα προειδοποιησεων και επισημανσεων από αξιόλογους συναδέλφους όπου, αυτοί που νόμιζαν και εξακολουθούν να νομίζουν ότι διοικουν αυτόν τον σύλλογο, είχαν όλον τον χρόνο να διορθώσουν τα λάθη. Όμως όταν είσαι πάνω σε ένα καλάμι και παριστάνεις τον Μεγα Ναπολέοντα και την Μαρία Αντουανέτα, είναι δύσκολο να κοιτάξεις "χαμηλά".
Τώρα πλέον είναι πολύ αργά για οποιαδήποτε διορθωτική κίνηση. Τώρα χρειάζεται ολική επαναφορά και το κυριότερο, επιτέλους κάποιοι να καταλάβουν ότι, πρέπει να πάνε για... αδιακοπες διακοπές.
Κύριοι και κυρία,
παρακαλώ κοιταχτειτε σε έναν καθρέφτη και κάντε (έστω και τώρα) την μοναδική ίσως αυτοκριτική σας, αν βέβαια έχετε το κουράγιο.
Πληροφοριακά σας λέω ότι, ο κόσμος πλέον σας βαρέθηκε, δεν είσαστε ικανοί για τίποτα.
Παρακαλώ κάντε στην μπάντα να περάσουν οι επόμενοι κι εσείς μπορείτε άνετα να κάνετε κριτική σαν τους γέρους στο muppet show
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
De SV1GRM

Ανώνυμος είπε...

Για τον ανώνυμο 1 Ιουλίου 2021 - 11:48 μ.μ.
1ον. Για να συνομιλήσω με κάποιον θα πρέπει να ξέρω με ποιόν μιλάω, διότι δεν μπορείς να εξηγήσεις σε ένα κουτάβι τίποτα εάν δεν γνωρίζει ιστορία του συλλόγου ΕΕΡ και όχι του σωματείου ΕΕΡ, όπως αρέσκεσαι πάντοτε να το αποκαλείς. Διότι με 5-10 χρόνια στην χώρο μας δεν μπορεί να αυτοαποκαλείτε κάποιος "δεινόσυρος". και
2ον. γιατί δεν κάνεις την ίδια ερώτηση στους υπόλοιπους πραγματικούς δεινόσαυρους που έχουν εξαφανιστεί απο την εποχή των παγετόνων????
Ο φίλος και αδελφός μου SV1GE ειναι ικανότατος να κουμαντάρει τον σύλλογο όσο και να τρώς ΕΣΥ τα λυσσακά σου. Εσύ φιλαράκι, πάντα δευτερος θα είσαι και θα βαυκαλίζεσαι στα κουτάβια σου, ότι εισαι κάποιος και οτι κινείς τα νήματα του συλόγου που λέγετε ΕΕΡ.
de SV1RP

Ανώνυμος είπε...

ρε κατω τα χερια απο το "μαγαζακι"....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πες μας GRM, ποιοι θα είναι οι "επόμενοι" που θα τολμήσουν να αναλάβουν τη διοίκηση της ΕΕΡ με το χάλι που βρίσκεται τώρα ? Χαμένοι από χέρι είναι.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Θέλω να μάθω γιατί ρωτάς εμένα???!!!
Που να ξέρω εγώ ποιος αποτυχημένος κλαρινογαμπρος θα "προτάξει" τα στήθη του να "σώσει" τον σύλλογο του Περιστερίου ???
Άλλον να ρωτήσεις αν θέλεις απάντηση και όχι εμένα, είμαι ο πλέον ακατάλληλος, άλλωστε τώρα δεν ασχολούμαι με το χόμπι ούτε με τους χομπιστες.
Έζησα έντονα ράδιοερασιτεχνικα και όταν κατάλαβα πως ακριβώς παίζεται το "παιχνιδι" αποσύρθηκα στο περιθώριο.
Άλλον να ρωτήσεις...