Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Βαρυσήμαντες δηλώσεις...

 


Στην αρχή είπαν ότι στο ΔΣ πρέπει να είναι 7 μέλη. Αλλά μετά έμεινε το ΔΣ με 6 μέλη. Και προκήρυξαν εκλογές οπού ήταν πάνω από 7 υποψήφιοι. Και μεταξύ τους ήταν και αυτοί που δεν θα ξανάβαζαν αλλά έβαλαν. Αλλά μετά έμειναν λιγότεροι από 7 υποψήφιοι. Και είπαν να περιμένουν πάνω από 7 υποψήφιους αλλά μετά είπαν ότι δεν θα περιμένουν. Και ακυρώθηκαν οι εκλογές και είπαν ότι μπορεί και να γίνουν...

Κλείστε το ρε! Σαν τα μούτρα σας το κάνατε ρεεεε! 

Θέλετε και προεδριλίκια ανθρωποδιώχτες... 

(Η ανάρτηση αναφέρεται σε μια φυλή ιθαγενών της υποσαχάριας Αφρικής! Μην μπερδεύεστε!)


148 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη δήλωση για την υποσαχάρια Αφρική να την αλλάξεις θυμίζει πολιτικό αρχηγό χα. κατά τα άλλα αμέσως φάνηκαν τα χάλια των ανθρωποδιωχτών εκεί στα υποσαχάρια. Ο χαλίφης μετά το πρόσφατο στίβειν δια του αρραβώνος ήταν σιγουράκι πως θα επανερχόταν, αλλά και ο γκολφέκος έκανε κωλοτούμπα ενόσω είχε πει πως δεν θα ξαναήταν υποψήφιος. Παίζει να έχει κάτι υπόψη που αγνοούμε και να αισθάνεται δυνατός; Σε κάθε περίπτωση έκπληξη προκαλεί σε εμένα η απόσυρση ενός που νόμιζα για προεδρικό και ενός άλλου που δεν τον γνωρίζει κανείς. Μεγάλη ομοιότης με το βίντεο που έβαλες, καλύτερη πρόταση από όλες αυτοί του Θεσσαλονικιού αλλά βλέπεις οι εγωισμοί...

2Mδης είπε...

Υποψήφιοι...
Δύο για φύλαρχοι.
Ο ένας δεν έπρεπε να βάλει καν γιατί είναι ανθρωποδιώχτης.
Ούτε ο άλλος. Καλός για παρέα αλλά για φύλαρχος δεν...

Πάμε πιο κάτω. Στους βαστάζους.
Οι ίδιοι που έβαλαν για φύλαρχοι δεν έπρεπε να βάλουν ούτε για βαστάζοι.

Ούτε και η μάγισσα Φούρκα.

Ο άλλος δεν ήταν ταμίας? και μετά βγήκαν τον ξεμπρόστιασαν ότι δεν ξέρει τη δουλειά? Και τον απάλλαξαν των καθηκόντων του και φώναξαν την μάγισσα Φούρκα να κάνει τα μαγικά της στο ταμείο? Πάλι βάζει? Εκτός αν πήγε για μετεκπαίδευση και έμαθε μαγικά...

Μετά βάζει ο τέως γραμματέας που θα εβαζε για μια και μοναδική θητεία κλπ κλπ κλπ και έχει βγάλει ρίζες εκεί μέσα. Μαθητευόμενος φύλαρχος και πεπειραμένος βαστάζος. Μάλιστα...

Να και ο Μήτσος. Καλός αυτός.

Ο άλλος από την Γη του Πυρός. Θα συμμετέχει στα ΔΣ με σήματα καπνού. Ευκολάκι! Δυσκολάκι είναι μόνο για τα μέλη. Για όσους ρωτάνε όσα δεν πρέπει κλπ.

Να και η γλάστρα. Όποιος βρει τι εποικοδομητικό έχει πράξει στις μέχρι τώρα θητείες του να με πει και μένα... Αλλά για να ξαναβάζει θα έχει τους λόγους του.

Για τον τελευταίο δεν τον ξέρω, δε λέω...

Πάμε στην γερουσία.
Τον πρώτο δεν τον ξέρω άρα καλός θα είναι...

Ο δεύτερος δεν κάνει όχι για έλεγχο ούτε για θαλαμοφύλακας! Γλάστρα. Με όλη την σημασία της λέξης! Του είπαν να βάλει και έβαλε. Ενδεχομένως να διαβάζει τώρα και να απορεί ποιον εννοώ. Σαΐνι.

Οι άλλοι δύο καλοί είναι. Δεν έχουν δώσει δικαιώματα...

Α ρε πστ. Πως τα καταφέρνουν? Όλοι απορούν πως γίνεται να υπάρχουν πάντα κορόϊδα. Κάπου έχουν φωλιά...

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο των ILLUMINATI της ορχήστρας ήταν συγκεκριμένο. Τα πρώτα βιολιά θα ήταν οι 1,2,4 και από κοντά οι 5 & 7. Η τακτική εδώ και χρόνια γνωστή. Είμαστε τουλάχιστον 5, θέλουμε και 2-3 ακόμα "κορόϊδα ή ψώνια" που θέλουν να παίξουν στην ορχήστρα και είμαστε μια χαρά. Ομως τους χάλασε η συνταγή γιατί τους πήραν χαμπάρι 3 μέλη της ορχήστρας και παραιτήθηκαν.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, τα νούμερα είναι εντελώς τυχαία και δεν έχουν καμία σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα αυτά που γράφω. Αφορούν την συμφωνική ορχήστρα της Νέας Υόρκης που ετοιμάζει νέο σχήμα για τη νέα σαιζόν.

2Mδης είπε...

Tην συμφωνική ορχήστρα της Νέας Υόρκης, ε?

Ανώνυμος είπε...

Το παρακάτω κείμενο το ανάρτησε ο SV1GE Γιάννης Τράϊκος στην προσωπική του σελίδα στο facebook το απόγευμα της Τετάρτης 6 Οκτ. 2021.

Αγαπητοί φίλοι γειά σας.
Εγώ ο Τράικος Γιάννης που μέχρι σήμερα ειμαι Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ραδιερασιτεχνών, που σε λίγο καιρό έχει δρομολογηθεί Γενική Συνέλευση και εκλογές.
Όπως είναι φυσικό κάποιοι συνάδελφοι έβαλαν υποψηφιότητα .
Μεταξύ αυτών με έκπληξη είδα πως έβαλε για την θέση του Προέδρου και για μέλος του ΔΣ ο τέως κ. Δαρκαδάκης.
Με το που είδα την αίτησή του έβαλα κι εγώ μια αίτηση για πρόεδρος πάλι. Και όταν τον είδα στον Σύλλογο του είπα έβαλα που δεν είχα σκοπό να βάλω για να δούμε τις δυνάμεις μας!!
Μετά από μερικές μέρες που το σκέφτηκα το τι ζημιά έχει κάνει στήν Ένωση με το να έχει μέχρι σήμερα τα password από τους υπολογιστές και στά προηγούμενα Δ. Σ .
Διότι έλεγε πως δεν ξέρετε εσείς να τα Συνχρονίσετε. Ακόμα και σήμερα δεν μας δίνει το domain RAAG. ORG στην ΕΕΡ και το κρατάει κάτω από το όνομα του. Παρόλο που ο νυν έφορος των ψηφιακών SV1JSO του εξήγησε την διαδικασία για την μεταβίβαση του domain στην ΕΕΡ δεν το έκανε και μας εκβίασε μέσω της συζύγου του και Γεν. Γραμματέως SV1KP ότι θα το αφήσει ελεύθερο και όποιος προλάβει να το πάρει, και για να αναγκαστουν τα μέλη του ΔΣ να τον αφήσουν να το διαχειρίζετε μόνο αυτός. Δεν έρχεται τιμολόγιο στήν ΕΕΡ για την χρέωση από τον καταχωρητή του DOMAIN αλλά συνεχίζουμε να πληρώνουμε πολύ περισσότερα χρήματα στήν ΑΜΕΡΙΚΗ για το DOMAIN όταν το αντίστοιχο κόστος στην Ελλάδα σήμερα (05.10.2021) είναι μόλις 8,61€ το ένα έτος στον καταχωρητή "papaki.com" και μόλις 12,80€ το έτος στον καταχωρητή " top. host".
Δεν μας έδωσε ποτέ τους κωδικούς γιά την απομακρυσμένη διαχείριση μέσω any desk ή άλλων προγραμμάτων απομακρυσμένης διαχείρισης για τις ψηφιακές εγκαταστάσεις. Έφτιαξε δικό του ανταγωνιστικό Ρεφλέκτορα (XL122) προς τον Ρεφλέκτορα της ΕΕΡ, τον XLX737 .
Ενώ έλεγε μέσω τής Γεν. Γραμματέως πως δεν έχει πλέον κωδικούς για τις εγκαταστάσεις μετέφερε αυτοβούλως και χωρίς έγκριση του ΔΣ την διασύνδεση των επαναληπτών D-STAR από τον XLX737 της ΕΕΡ στον δικό του XL122.
Έλεγε ψέματα ότι συνδέονται οι D-STAR Επαναλήπτες πότε στην ΕΕΡ και πότε στον δικό του για να μην κοπεί και καλά η διασύνδεση, που αποδείχτηκε και πάλι ΨΕΜΑ.
Όταν πήραμε απόφαση στο ΔΣ ( με μεγάλη καθυστέρηση και καυγάδες) να επανέλθουν οι Επαναλήπτες στον Ρεφλέκτορα της ΕΕΡ "σφύριζε αδιάφορα" ότι δεν έχει κωδικούς και passwords και έπρεπε να πάμε στις αντίστοιχες εγκαταστάσεις γιά να τα αποσυνδέσουμε από τον δικό του και να τα συνδέσουμε στον Ρεφλέκτορα της ΕΕΡ. Συνεχίζει να παρακρατεί την διαχείριση και από την σελίδα της ΕΕΡ στο Facebook και μόνο αυτός μπορεί να ορίσει και να πάυει το όποιον θα διαχείζεται τη σελίδα. Με την πλήρη ανοχή του Ταμεία SV1QVW, της Γεν.Γραμματέως SV1KP και του μέλους SV2FWV συνεχίζει ο SV1IW να είναι ακόμα και σήμερα ο εκπρόσωπος της ΕΕΡ στο PAYPAL και δεν έχουν γίνει ενέργειες να αντικατασταθεί.
Ενώ ο κ. Δαρκαδάκης SV1IW έχει στείλει επιστολή στο ΔΣ της ΕΕΡ ότι δεν θα μπορεί να συνεχίσει και δεν μπορεί να υποστηρίξει πλέον τα ψηφιακά και διαδικτυακά της ΕΕΡ και σε κάθε ευκαιρία μας το υπενθυμίζει η SV1KP, συνεχίζει να μας δημιουργεί εμπόδια και προσκόμματα.
Συνεχίζει να μας χαρακτηρίζει άσχετους και ανίκανους.
Αυτός που έδιωξε πολλούς από τήν ΕΕΡ.
Για τον λόγο αυτό αποσύρουμε την υποψηφιότητά μας εγώ SV1GE από Πρόεδρος κ μέλος του ΔΣ. Ο Δανιήλ Φούρλας SV1JCZ αντιπρόεδρος της ΕΕΡ .
Ο Καραπουρναλίδης Στέλιος SV1AAU
Ευχαριστώ πολύ Γιάννης Τράικος
SV1GE

Ανώνυμος είπε...

ΝΕ

2Mδης είπε...

Πέφτω από τα σύννεφα!

2Mδης είπε...

Δικαιώνομαι για όσα έλεγα για το ζεύγος. Δυστυχώς.

Εννοώ ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος Η/Ζ που μου έχει ζαλίσει τα @@ μην πάει αλλού το μυαλό σας...

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στην υποσαχάρια Αφρική ακόμη να ξυπνήσετε; Αυτά που αναφέρουν ο υποψήφιος και οι 2 κολλητοί του δεν είναι για το facebook, αν είστε υπεύθυνοι άνθρωποι και έχετε εκεί κάτι σαν το πρωτοδικείο εκεί χρειάζεται να τα αναφέρετε. Αλλιώς μοιάζει να μας ρίχνετε στάχτη στα μάτια. Όχι 2 χρόνια τα ανεχόσασταν και τώρα που κάτι δεν σας έκατσε δήθεν ξεσπαθώσατε... Σε ποιους τα πουλάτε σε εμάς τους καυμένους υποσαχάριους; Μα αυτά δεν τα πιστεύετε ούτε εσείς οι 3 σας. Βρε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει αυτή η ιστορία με τα domain και dstar που τσαμπουνάτε; Α! τις παλιές ιστορίες με το τότε packet που είχαμε στην Αφρική! Καλά λένε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται πάντα βέβαια με την υποστήριξη των 3 που κατηγορούν σήμερα αυτό που μέχρι προχθές συντηρούσαν αλλά και των υπολοίπων εκλεγμένων που δεν είδαν δεν ήξεραν - δήθεν. Αηδιαστική κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μήπως υπάρχει κάποιος να διαβάσει την επιστολή Τράικου και να μας πει με δυο λόγια τι θέλει να πει, γιατί εδώ στο Τζουράσικ Παρκ δεν έχουμε μεταφραστές.

Ανώνυμος είπε...

Ανοίξτε τα Δ.Σ. στον κόσμο και μαγικά θα λυθούν όλα. Είναι τόσο απλό.
Όσο υπάρχει το μου'πες - σου'πα τέτοια ωραία θα γίνονται.

Ανώνυμος είπε...

Αμφισβητώ αν το απόσπασμα από φ.μπουκ είναι πραγματικό μέχρι να το επιβεβαιώσουν και άλλοι

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος 6/10/21, 21.07' Το απόσπασμα του ΦΒ είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το επιβεβαίωσε και ο Ζούκης.

Ανώνυμος είπε...

Βρε βαλτε τον Σωτήρη φύλαρχο να σωθούμε όλοι !!

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Εδώ δεν μιλάμε για υποσαχαρια περιοχή αλλά, για την υπομοσχαρια...
Ποιο ξεφτίλα πεθαίνεις.
Ρε μακριά.....

Ανώνυμος είπε...

Ότι φτάνει, τα λαμόγια πρέπει να φύγουν ......

Ανώνυμος είπε...

Μια και μαζεύτηκε κόσμος. ΠΩΛΕΙΤΑΙ FT857 αχρησιμοποίητο στο κουτί του. 600€. Μαζί με βάση για τοποθέτηση πρόσοψης στο ταμπλό.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να ενημερώσει τις ΟΕΑ να στείλει ειδικό κλιμάκιο στο Περιστέρι να μαζέψει τα "πτώματα".

Ανώνυμος είπε...

Καπετάνιε αφού τα ήξερες αυτά γιατί δεν τα έλεγες μέσα στο ΔΣ παρά τα βγάζεις τώρα που παν να σου πάρουν μέσα απ' τα χέρια το δοιάκι?

Ανώνυμος είπε...

Από το oikonomologos.gr
Ορκωτός Ελεγκτής / Λογιστής είναι ο επαγγελματίας ο οποίος συμβουλεύει, εξετάζει και αξιολογεί τα βιβλία, τα αναγκαία νόμιμα δικαιολογητικά και τα παραστατικά στοιχεία επιχειρήσεων ή οργανισμών με σκοπό την επιβεβαίωση ότι οι ελεγχθείσες οικονομικές καταστάσεις συνάδουν με την ισχύουσα νομοθεσία και τις λογιστικές αρχές κι εμφανίζουν ακριβοδίκαια την οικονομική θέση της ελεγχόμενης μονάδας κατά την ημερομηνία σύνταξης του ισολογισμού της.
Τι κάθεστε και περιμένετε την λύση από τον ουρανό?

Ανώνυμος είπε...

Κόλαφος !! το κείμενο του αχυράνθρωπου με τα τσίπουρα!!(Ο Θεός να το κάνει κείμενο)
Είναι ντροπή όμως να στρέφεται εναντίον μιας οικογενειακής επιχείρησης που χρειάστηκαν τόσα χρόνια επιμελούς ίντριγκας και τόσες γλοιώδεις γλάστρες για να στηθεί κάτω από μια φίρμα που κάποτε είχε σημασία.
Αναμένουμε την αγανακτισμένη αντίδραση του Γκουρού του ανθρωποδιώκτη ή κάποιου από τους πρόθυμους βαστάζους του.....

Ανώνυμος είπε...

Αν όλοι οι "αγανακτισμένοι" που αφήνουν τα σχόλια τους εδώ πατούσαν στις Γεν Συν. θα είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο καρό τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε να ενισχυετε αυτό το (πλέον) έκτρωμα του Περιστερίου.
Μετά από τέτοια ιστορία και πορεία, ήθελε πολύ "δουλειά" για να φέρουν τον σύλλογο σε αυτήν την κατάσταση.
Σεμινάριο με τίτλο "πως να καταστρέψεις έναν ιστορικό σύλλογο".
Φύγετε ρε άχρηστοι, πως αλλιώς να σας το πούμε???
Είστε ΑΝΊΚΑΝΟΙ και ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να σας το φωνάξουμε.
Φύγετε για να περισωσετε όση αξιοπρέπεια σας απέμεινε.
Έχετε πλέον γίνει γραφικοί και γελοίοι.
ΦΎΓΕΤΕ ΧΘΕΣ.

2Mδης είπε...

Εγώ συνεχίζω να πέφτω από τα σύννεφα...

Ανώνυμος είπε...

@ 7/10/21 10:01 Είσαι έξυπνος ή κάνεις τον έξυπνο; Δεν σου πέρασε απτο μυαλό ότι αυτοί που πηγαίνουν και ψηφίζουν αδιαμαρτύρητα είναι σαν να συμπαθούν, εγκρίνουν, βλέπουν με καλό μάτι κλπ. τα τεκταινόμενα; Το πρόβλημα είναι να μην πάει κανείς μέχρι να υποχρεωθούν να εξαφανισθούν οι ανθρωποδιώχτες και οι υποστηρικτές τους (που τώρα κάποιοι (τρεις) κάνουν τάχα αντίσταση στο φύλαρχο ενώ επί χρόνια τον υποστήριζαν). Αυτοί που λες να πηγαίνουν στις ΓΣ, μέχρι τώρα ουσιαστικά βοηθούν στη διαιώνιση της κατάστασης μαζί με τους εκλεγμένους και μη εκλεγμένους αλλά παρόντες στα ψηφοδέλτια. Ο φορέας πρέπει να επιζήσει και αυτό μπορεί να γίνει μέσω από μία κρίση που θα απομακρύνει τους επιζήμιους. Μετά θα χρειασθεί δουλειά αλλά θα εμφανισθούν κάποιοι από τους δυσαρεστημένους που θα βάλουν πλάτη.

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε παιδί μου για την καρέκλα! Ίσως όχι μόνο για την καρέκλα. Μπορώ να θυμηθώ πάνω από 20-30 συναδέλφους που έφυγαν από τον σύλλογο ΚΑΘΑΡΑ εξαιτίας του ζεύγους. Αλλά αυτοί εκεί δεν λένε να ξεκολλήσουν. Ίσως φταίει ότι πάντα βρίσκουν πρόσκαιρους συμμάχους που τους αρέσουν τα αξιώματα και συμμετέχουν στα ΔΣ. Αλλιώς αν έμεναν μόνοι τους θα έφευγαν πιστεύω. Επομένως αναζητείστε ποιοι τρέχουν να κάνουν την γλάστρα σε ένα ΔΣ διοικούμενο από το ζεύγος. Αυτοί φταίνε.

Ανώνυμος είπε...

Επιμένω. Όταν στις γεν συν. παραβρεθούν 200-300 άτομα όσα χαζευόντουσαν στη κοπή της βασιλόπιτας τότε θα άλλαζαν όλα. Αλλά αφού πηγαίνουν όσοι "πρέπει" μετά από ειδική τηλεφωνική επικοινωνία, τότε αυτά είναι τα αποτελέσματα. Είναι δυνατό να βγαίνει πρόεδρος με 25 ψήφους και να εκπροσωπεί 800 μέλη. Δυστυχώς το καταστατικό δεν προβλέπει κάτι άλλο. Αν έβαζαν τώρα υποψηφιότητα όχι μόνο οι αιώνιοι αλλά άλλα 20-30 άτομα θα έβλεπες πως αλλάζει αμέσως το παιχνίδι. Θα έβλεπες πόσες ψήφους θα έπαιρνε το ζεύγος και οι γλάστρες του. Επομένως η αποχή ΔΕΝ είναι η λύση.

Ανώνυμος είπε...

Κάρο είσαι και φαίνεσαι...

Ανώνυμος είπε...

@@7 Οκτωβρίου 2021 - 8:37 μ.μ.
Ποιοι 20-30 να πάνε; Αφού οποίος σήκωνε κεφάλι τον έτρωγε το σκοτάδι. Πες μου έναν από αυτούς που έχουν περάσει από το ΔΣ που δεν μπήκε γλύφοντας. Οποίος ενδιαφέρθηκε και δεν πήγε με τα νερά τους είτε τον διέγραφαν είτε τον εξανάγκασαν να φύγει.

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι στην επόμενη ΓΣ να διαγραφούν οι υποψήφιοι που απέσυραν τις υποψηφιότητες τους. Στην ανάγκη ας γίνει συγχώνευση ΔΣ και εξελεγκτικής επιτροπής για να φτάσουν τα άτομα. Και να ψηφίσουν μόνο τα άτομα του ΔΣ για τις διαγραφές για να μην έχουμε εκπλήξεις όπως με τον αλλο τον αφορεσμένο. Φτάνει πια με όσους θέλουν να έχουν γνώμη και μάλιστα διαφορετική.

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι μία. Σκίζουμε το καταστατικό και παραμένει η διοίκηση υπό το ζεύγος και τις γλάστρες του δια παντός. Μόνο έτσι μπορεί να φτιάξουν οι "απ έξω" νέο σύλλογο με φρέσκο καταστατικό στην σημερνή γλώσσα να την καταλαβαίνουν όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Οσο υπήρχε η ανάγκη του μπυρό, το μαγαζί πήγαινε καλά και μάζευε κόσμο. Το πόπολο έδινε την συνδρομή του κάνοντας τα στραβά μάτια στις κακές συμπεριφορές του Χαλίφη. Με το που άρχισε να ξεφτίζει διεθνώς το έθιμο της έντυπης QSL κάρτας και να υποκαθίσταται από το LOTW, άρχισε και η κάτω βόλτα για το μαγαζάκι. Μόνο κάτι γραφικά γεροντάκια του προηγούμενου αιώνα στέλνουν πλέον QSL κάρτες. Στη θέση του παλιού πόπολου (DXάκηδες και καρτοσυλλέκτες) είναι τώρα τα Κίτρινα Γιλέκα, που ο Χαλίφης με την αυλή του του γλύφουν συνέχεια για να τους ψηφίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Μην προτρέχετε μπορεί να ακολουθήσουν εξελίξεις, όπως οι 3 που παραιτήθηκαν να ξαναεμφανισθούν ως υποψήφιοι (έχει ξαναγίνει) δήθεν για το καλό του συλλόγου κλπ. Παρακολούθηση θέλει το θέμα.

2Mδης είπε...

Αυτό έχει γίνει πάλι. Και αυτοί που έμειναν τώρα είναι όσοι είχαν παραιτηθεί θιγμένοι και μετά ξεθιχτηκαν για να σώσουν το σύλλογο. Και από τότε δεν θίγονται με τίποτα.
Εμένα άλλο με ανησυχεί: Που έχει εξαφανιστεί εκείνο το περιβόητο ινστιτούτο που έκανε παγκόσμια συνέδρια και δήλωνε έδρα του την Παύλου Μελά? Να είναι άραγε στο Λα Παλμα να καταβρέχουν τη λάβα? Απορώ και ξυνομαι...

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με όσα γράφει ο νυν πρόεδρος του συλλόγου, ο εκτός ΔΣ κύριος τέως πρόεδρος έχει την πλήρη διαχείριση του λογαριασμού στο paypal! Στο οποίο paypal όπως είναι λογικό καταθέτουν τις συνδρομές τους τα μέλη αφού λόγω κορωνοϊού τα γραφεία είναι κλειστά. Ωραία. Πολύ ωραία.

Ανώνυμος είπε...

σσσσσ καντε υσηχια ,βγηκε ο τραμπακουλας και εκανε δηλωσεις για μυνησεις κτλπ ,ο ανθρωπος που 30 χρονια τωρα καταστρεφει τον ελληνικο ραδιοερασιτεχνισμο,ο ανθρωπος που κλεβει αιτησεις για repeater συλλογων ,ο ανθρωπος που χωρισε την ελλαδα στα 2 στο packet την δεκετια του 90 ,ο admin του brandmeister (που εχουν 9 repeater σε ολη την ελλαδα,καλα που ειναι οι κρητικοι και εχουν 3! )ο σωστος ο αντρας, ο καλος !!!! ο διψηφιος τυρρανοσαυρος........προοοοοοσοοχη ! ακυρο ! χαχαχαχαχαχαχα σα δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω ,τσιπ(Ρ)α δεν εχουμε πανω μας !!!!
αντε βγαλτε τον και προεδρο τωρα να πατε μια και καλη !!! θα ξαναγραφω και εγω να τον ψηφισω!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά πάρτε ποπ κορν και καθίστε άνετα ..Ο ανθρωποδιώκτης θα μας σώσει πάλι ,ε ρε γλέντια

Ανώνυμος είπε...

Το γενικό συμπέρασμα διαβάζοντας την απάνυηση του τέως. Ή ψηφίστε με να μείνω να αλωνίζω ή θα έρθει διορισμένη από το πρωτοδικείο διοίκηση και θα φρίξει από τις παρατυπίες υμών και ημών.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τέως είναι πρώην. Απειλεί με μηνύσεις αλλά για την ταμπακιέρα ούτε λέξη.
Τις συγκεκριμένες κατηγορίες του νύν(και νάταν μόνο αυτές..) τις έκανε γαργάρα για το καλό μας

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΕΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ !!

Unknown είπε...

(Σε τι αποσκοπούν; Μήπως εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, που θέλουν διακαώς να πάψει να υπάρχει η Ε.Ε.Ρ.; Μήπως υπάρχουν τυχόν παρατυπίες, που με την αλλαγή Διοίκησης θα έρθουν στο φως και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για να τις καλύψουν έγκαιρα; Μήπως απλά αυτοί που κόπτονται τάχα για το συμφέρον της Ε.Ε.Ρ. και έχουν ανακαλύψει ότι ο IW, ένας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ Πρόεδρος Δ.Σ. επί 6 συνεχόμενες διετίες, «κατέστρεψε τον σύλλογο», θέλουν επιτέλους να τον ξεφορτωθούν, για να λυμαίνονται την Ε.Ε.Ρ. για τη δική τους προβολή;)
ΠΡΟΣΕΞΤΕ!! Παρατυπίες της Διοίκησης επικαλείται ο πρώην .. Ποιάς Διοίκησης; Με Γ.Γ την σύζυγο του, ουσιαστικό ταμία τον κολλητό του (ο άλλος ήταν μόνο κατ'όνομα), Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο
αλλού κι'άλλου. Αφού από το παρασκήνιο αυτός έκανε κουμάντο μέσω των δικών του στο ΔΣ για ποιές παρατυπίες μιλάει ;;

Ανώνυμος είπε...

"...Το σημαντικό ερώτημα όμως δεν είναι αν ο IW έχει «καταστρέψει τον σύλλογο», το ερώτημα είναι άλλο...."

Όχι. Αυτό είναι το ερώτημα και αυτονόητη είναι και η απάντηση. Τον εχει καταστρέψει και από όσους έχουν φύγει από τον σύλλογο ΟΛΟΙ έχουν φύγει εξαιτίας αυτού και της συζύγου του. Όσο για το "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ" να τα πει αλλού. Αποτέλεσμα του εκβιασμού που προσπαθεί να κάνει και τώρα, η εκλογή του. "Εγώ ή το πρωτοδικείο". Ήμαρτον πια έχουν διώξει όλο τον κόσμο και το θεωρούν μαγαζί τους.
Μιλάει για παρατυπίες;; Μεγαλύτερη παρατυπία από τότε που εδιωξαν τον ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ταμία και διόρησαν την σύζυγο του στο ταμείο όντας ο ίδιος πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής υπάρχει;

Βρε ουστ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά θα πέσω κάτω από τα γέλια!! Μιλάει ο μπαγάσας για μεθοδεύσεις στις υποψηφιότητες!!!! Μιλάει για μεθοδεύσεις ΠΟΙΟΣ; Ο πρύτανης των μεθοδεύσεων!!!!! Αυτός που διοικεί το μαγαζί με την σύζυγο εδώ και 20 χρόνια και ΕΔΙΩΞΑΝ όποιον ρώταγε το παραμικρό. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ.

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ είπε...

Κύτταζα παλίες φωτογραφίες και ετρέχαν δάκρυα από τα ματάκια μου...

Γνωρίζονται 40 χρόνια και αποφάσισαν να ανταλλάξουν εξώδικα μέσω φεισμπουκ... Τοσο καιρό δηλαδή δε μπορούσε ο ένας να πάει να τα πει στα μούτρα του άλλου; Αφου έτσι και αλλιώς όλοι οι τριγύρω ξέρουν...

Κύριοι(;) κάντε σας παρακαλώ ένα πείραμα. Αποσυρθείτε όλοι οι δεινόσαυροι και θα δείτε πως θα επιστρέψει ο κόσμος και θα ζωντανέψει η Ένωση! Και υποψήφιοι θα βρεθουν και μέλη και τα πάντα.

2Mδης είπε...

https://www.argiro.gr/recipe/pop-korn-spitika/

Ανώνυμος είπε...

ΔΣ ΕΕΡ.
2006-2007 πρόεδρος SV1IW ταμίας SV1HER
2008-2009 πρόεδρος SV1IW ταμίας SV1HER
2010-2011 πρόεδρος SV1IW γεν.γραμ.SV1HER μέλος SV1GE
2012-2013 πρόεδρος SV1IW γεν.γραμ.SV1HER αντιπρόεδρος SV1GE
2014-2015 πρόεδρος SV1IW γεν.γραμ.SV1HER αντιπρόεδρος SV1GE

Τα συμπεράσματα δικά σας.

(πηγή δεδομένων η επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΡ).

ΚΟΥΝΙΑΠΟΥΣΑΣΚΟΥΝΑΓΕ είπε...

O νομικός σύμβουλος που επικαλείται οδυρώμενος ο τέως που αδυνατούσε να βοηθήσει αλλά έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος, είναι ο ίδιος που τους συμβούλευσε να παραμείνουν 6 μέλη στο ΔΣ ενώ το καταστατικό αναφέρει ρητά ότι πρέπει να είναι 7μελές; Ή άλλος;
Και μήπως ο εν λόγω νομικός σύμβουλος είναι και υποψήφιος για το ΔΣ μαζί με τον συμβουλευόμενο υποψήφιο πρόεδρο;
Κατά τα άλλα "οι άλλοι" κάνουν μεθοδεύσεις;
Γλάστρες μπορεί να βρήκατε. Ψηφοφόρους δεν θα βρείτε να σας στηρίξουν άλλο.
Σπίτια σας.
Χθες.

ΚΟΥΝΙΑΠΟΥΣΑΣΚΟΥΝΑΓΕ είπε...

"........Αποτέλεσμα: Ο Πρόεδρος θα πρέπει να πάει στο Πρωτοδικείο και να ζητήσει τον διορισμό προσωρινής διοίκησης, που σημαίνει ότι η Ε.Ε.Ρ. θα ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ για τουλάχιστον 3-6 μήνες, χωρίς να μπορεί να εισπράξει, χωρίς να μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις της με μπλοκαρισμένο τραπεζικό λογαριασμό (και κυρίως να πληρώσει έγκαιρα τα γραμμάτια για την αγορά των Εντευκτηρίων, με κίνδυνο να χάσουμε την περιουσία της Ε.Ε.Ρ. σύμφωνα με το συμβόλαιο αγοράς)........"

Για βγάλτε να δούμε και εμείς τα κορόιδα τι σκ@τά συμβόλαιο έχετε υπογράψει. Ή είναι και αυτό απόρρητο σαν τα έξοδα της τεχνικής επιτροπής που ρώτησε ο μδης και πήγατε να τον διαγράψετε;

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή μάλλον θα τα βρουν και μετά θα φταίνε πάλι όλοι οι απέξω (έχει ξαναγίνει, το αίμα νερό δε γίνεται, κόρακας κοράκου... και πάει λέγοντας). Στοίχημα χέστηκαν με την αναφορά πρωτοδικείου και θα του ζητήσουν και συγγνώμη, για το καλό του συλλόγου πάντα. Κάποιος έγραψε παραπάνω για το πακετ, έτσι είναι όπως τα έγραψε και το κακό συνεχίζεται

Ανώνυμος είπε...

Φταίνε οι γλάστρες που πάνε και τους δίνουν παράταση. Αυτοί και να τα βρουν μεταξυ τους αν δεν ηταν οι γλαστρες δεν θα εφταναν να πάνε σε εκλογές. Τόσα χρόνια βρίσκονται χαϊβάνια που πάνε δήθεν να βοηθήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι για την ιστορία, η ΕΕΡ έχει ξαναβρεθεί με διορισμένη διοίκηση στις αρχές της δεκαετίας του 90. Διορισμένος πρόεδρος ήταν ο μακαρίτης RL, τότε που κυκλοφορούσε στα εντευκτήρια με τον Αστικό Κώδικα κάτω απ την μασχάλη. Οσο ο σύλλογος είχε διορισμένη διοίκηση λειτουργούσε κανονικά, εισπράτοντας τις συνδρομές των μελών και πληρώνοντας τις υποχρεώσεις του, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Αυτά λοιπόν που λέει ο ανθρωποδιώκτης οτι θα χαθεί το ακίνητο είναι κούφια λόγια του αέρα για να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει όσους απέμειναν και να τον ψηφίσουν, σαν σωτήρα και εγγυητή του συλόγου. Παλιά του τέχνη κόσκινο.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν τα ξέρω, γιατί να μη επέμβει το πρωτοδικείο για να ορίσει ένα ΔΣ που θα διενεργήσει εκλογές? Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί.
Άμα όμως τα βρούνε ξανά "για το καλό μας" τότε θα αποδειχτεί ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.
Με την ευκαιρία μήπως έμαθε κανένας γιατί παραιτήθηκαν πέρσι ο AER και ο OCA? Ή είναι απόρρητο για το "πόπολο"

Ανώνυμος είπε...

Το μπιρό ατόνιστε γιατί κανένας από το ΔΣ δεν το χρειάζεται. Ολοι ήταν και είναι "διοικητικοί ραδιοερασιτέχνες"

Ανώνυμος είπε...

Τα διορισμένα από τις αρχές (δεν γνωρίζω πως λέγεται η αρμόδια αρχή στην Αφρική) δεν έχουν καμία διαφορά από τα εκλεγμένα. Άμεσα μπορούν να νομιμοποιηθούν στις τράπεζες κλπ. και να λειτουργούν κανονικά. Σωστά τα έγραψαν κάποιοι παραπάνω, τώρα μένει να δούμε αν οι 3 που έγιναν 2 (ο τρίτος φαίνεται να ήταν άσχετος με το χόμπι και το σύλλογο και τόβαλε στα πόδια) δήθεν θα φιλοτιμηθούν και θα αποσύρουν την... απόσυρση τους. Γνωστά πράγματα και αναμενόμενα. Να σημειώσω πως ένα διορισθέν δς από αρχές, αν θελήσει μπορεί να ζητήσει παράταση της θητείας του προκειμένου να προβεί σε ενέργειες για το καλό του σωματείου πχ να καλέσει τα μέλη για έκτακτη προσφορά εργασίας, να αναδιοργανώσει το μπυρό (βλέπω να ανασκουμπώνεται ο ΜΟ), να ζητήσει συνεργασία και από άλλους συλλόγους επιτέλους, να ορίσει ορκ. ελεγκτή αν το κρίνει απαραίτητο, να ζητήσει εθελοντές επιτέλους για απογραφή, να δώσει αναλυτικές πληροφορίες στα μέλη για τα οικονομικά κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνησαν σαν ραδιοερασιτέχνες και το ξέχασαν, τώρα το μόνο που τους έμεινε είναι Ποιος θα μπει στο Δ.Σ.
ΤΑ μπέρδεψαν
Στα περισσότερα μάτια και αυτιά ειναι Τα ρεζιλια του ελληνικού ραδιοερασιτέχησμου
Μόνο ντροπή είναι τίποτα άλλο πια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχετε δίκιο υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όπως η κυρία Νατάσα που είναι δεινή χειριστής και DXer και δεν ενδιαφέρεται διακαώς μόνο για την καρέκλα του ΔΣ. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που είναι ασχετοι.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή το απόστημα είναι μεγάλο και δεν σπάει εύκολα, η λύση είναι μία: Δορισμός ΔΣ από το Πρωτοδικείο και ΑΜΕΣΗ τροποποίηση του καταστατικού στα παρακάτω άρθρα: 1) Εκλογή προέδρου από το ΔΣ και όχι από την ΓΣ, 2) Αναβάθμιση εξουσιών εξελεγκτικής επιτροπής 3) ΟΛΑ τα μέλη να έχουν δικαίωμα ψήφου, κατάργηση διαχωρισμών 4) Μέχρι τρείς θητείες να είναι κάποιος στο ΔΣ 5) Δυνατότητα συμμετοχής ΟΛΩΝ στις Γενικές Συνελεύσεις με τηλεδιάσκεψη 6) Ψηφοφορία για ΟΛΑ τα μέλη με αλληλογραφία 7) Συνδρομή για ΟΛΟΥΣ 40 Ευρώ.
Τα περισσότερα από αυτά είχαν προταθεί στην αλλαγή του καταστατικού πριν χρόνια, αλλά ο Χαλίφης και η παρέα του τα μπλόκαρε και δεν τα άφησε να περάσουν, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος 9 Οκτωβρίου 2021 - 1:36 π.μ.
Πιστεύω ότι το αναφερόμενο πρόσωπο πρέπει τα τελευταία 20 χρόνια να έχει κάνει μέχρι και 10 QSO!! συνολικά. Ή πολλά λέω.

SV1MO είπε...

Για τον Ανώνυμος ...8 Οκτωβρίου 2021 - 9:25 μ.μ.
που έγραψε : να αναδιοργανώσει το μπυρό (βλέπω να ανασκουμπώνεται ο ΜΟ), ... κλπ
Επειδή προφανώς εννοείς εμένα, θέλω να σε ενημερώσω ότι έχω λάβει προφορική "ρηματική διακοίνωση" ότι: "Όσο είμαι εγώ μπυρό δεν βλέπεις". Και η "γλάστρα του" ένευε καταφατικά. Ναι, ναι. Το απόλυτο πνεύμα συνεργασίας αλληλεγγύης και συναδελφικότητας. Επομένως δεν υπάρχει θέμα, για εμένα.

Έγραψες: ......να ζητήσει συνεργασία και από άλλους συλλόγους επιτέλους......

Τονίζω ότι είναι απαραίτητη η συνεννόηση με άλλους συλλόγους ώστε τουλάχιστον να προωθούνται οι εισερχόμενες κάρτες για τα μέλη τους. Έχω γράψει σχετικά στην σελίδα μου στο FB.

Ανώνυμος είπε...

9 Οκτωβρίου 2021 - 8:31 π.μ. συμφωνώ πως θα μπορούσε κάποιος να μην συμφωνεί με όσα έγραψες; Συμφωνώ και με όσα γράφει ο ΜΟ αν και δεν ενδιαφέρομαι για μπυρό εδώ και χρόνια και χρησιμοποιώ μόνο Lotw. Στην απίθανη περίπτωση διορισμού ΔΣ από τις αρχές, από τις πρώτες εργασίες να είναι η πρόσκληση ορκωτού ελεγκτή χωρίς να υπονοώ κάτι, απλά η γυναίκα του Καίσαρα χρειάζεται και να φαίνεται τίμια όχι μόνο να είναι.

SV1RK είπε...

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΜΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ!!ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ??ΑΝΒΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ Η ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ?? ΠΟΛΛΟ 73 ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΙΣΕΡΑΣ SV1RK.

2Mδης είπε...

https://www.sintayes.gr/syntages/pop-korn-sokolata-se-15%CE%84/

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Διωχτε τους και θα δεις πράματα που θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό.
Διωχτε τους ΧΘΕΣ.
73 DE SV1GRM

Ανώνυμος είπε...

@9 Οκτωβρίου 2021 - 1:56 μ.μ. Είσαι εκτός θέματος. Τα διακριτικά χρησιμοποιούνται υποχρεωτικά στον αέρα ενώ τα ονόματα δεν είναι υποχρεωτικά στα μπλογκ χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάποιος κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του απλά έτσι συνηθίζεται. Φαίνεται να μην γνωρίζεις πολλά για το ιντερνετ, τα μπλογκ κλπ. γιατί γράφεις με κεφαλαία. Καλύτερα ίσως να σχολιάζει κάποιος στις καφετέριες παρά να προσκυνάει τον χαλίφη. Μια απορία, αν θες μας λες τι πτυχίο αγγλικής κατέχεις;

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Dx plus official website

Ανώνυμος είπε...

Έσκασε μύτη και ο "καινοφανής αστέρας"... με πατρικές συμβουλές!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να διώξεις αυτούς,ο μόνος τρόπος είναι να ψηφίσεις άλλους.
Που είναι οι άλλοι ??????????? οεο ?????

Ανώνυμος είπε...

Τους έδιωξαν... αυτοί!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΩΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, που νομίζετε οτι όλοι αυτοί που έχουν κατσικωθεί στις καρέκλες του ΔΣ και των Επιτροπών είναι τόσο χαζοί, ώστε να κάνουν λαθροχειρίες στα οικονομικά του συλλόγου. Ισα-ίσα, παρουσιάζουν πάντα προς τα έξω την εικόνα της άμεμπτης οικονομικής διαχείρισης, η οποία και επιβεβαιώνεται με τις εκθέσεις των εκάστοτε αχυρανθρώπων της Εξελεγκτικής Επιτροπής και η ζωή συνεχίζεται. Στο μεταξύ αυτοί είναι "μέσα στα κόλπα" και συνεχίζουν το έργο τους.
Αν τώρα κάποιος θελήσει να ψάξει παραπάνω κάποια πράγματα, τον λοιδορούν, τον συκοφαντούν, τον πιέζουν αφόρητα για να τα παρατήσει και να φύγει, και εάν αντέχει τον διαγράφουν προς παραδειγματισμό.

Αλλού πρέπει να ρίξετε την προσοχή σας και το ενδιαφέρον σας. Αλλιώς παίζεται το παιχνίδι. Οχι με τα οκονομικά του Συλλόγου.

Ανώνυμος είπε...

Από την μια πλευρά το τερμάτισε η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»,
από την άλλη πλευρά το τερμάτισαν τα «ΠΑΡΑΠΟΝΑ».
Φυσικά όλα αυτά για… το ποιος αγαπάει περισσότερο την ΕΕΡ, ας πούμε.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του εκάστοτε ΔΣ αλλά και η αγάπη μας που βγαίνει από τα τόσα ΠΑΡΑΠΟΝΑ που εκφράζουμε εδώ στο Blog που μας φιλοξενεί, θα φανεί με τη δημιουργία και σωστή λειτουργία του “raag.org/forum”, στη περιοχή ΜΕΛΩΝ. Καταγεγραμμένες οι τοποθετήσεις, παρατηρήσεις, διευκρινίσεις, απαντήσεις, και γιατί όχι, επιβραβεύσεις.
Την ιδέα του φόρουμ την άκουσα από παλαιότερους ραδιοερασιτέχνες. Κάνοντας μια έρευνα σε αντίστοιχα ξένα ραδιοερασιτεχνικά σωματεία είδα ότι λειτουργεί θετικά.
Τα μέλη θα μπορούν να έχουν μια εικόνα για τους υποψήφιους των ΔΣ.
Με πολλή αγάπη κάποιος που έκατσε και στις δύο πλευρές.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ανώνυμο 9 Οκτωβρίου 2021 - 9:46 μ.μ. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση ο σημερνός διαχειριστής του site να φτιάξει το /forum. Σε ένα 24ωρο θα "πέσει" το site και ο εν λόγω θα εξαφανιστεί. Τέτοια θα λέμε τώρα? Εδώ κρατούν κλειστές τις συνεδριάσεις του ΔΣ που δεν επιτρέπεται να μιλάς, θα ανοίξουν το site για να διαβάζουν τι γίνεται στους συνδρομητές? Τα όβολα να πέφτουν και ποιος τα χε... τα κορόιδα.

Ανώνυμος είπε...

Για ανώνυμο 9 Οκτωβρίου 2021 - 8:57 μ.μ.

Δεν πιστεύω να εννοείς οτι γίνεται εκμετάλλευση πόρων (εγκαταστάσεων) της ΕΕΡ για ίδιο όφελος?
Μήπως δημόσιες σχέσεις με την "διοίκηση" ως επιρεάζοντες 5000 ραδιοερασιτέχνες? (ψηφαλάκια κλπ)
Μήπως ελπίδες για "αποκατάσταση" μέσω προγραμμάτων "εθελοντισμού"? (βλέπε ΓΓΠΠ κλπ).

Ελπίζω να μην εννοείς τίποτε απο τα παραπάνω.........
Αντε πια με το κουτσομπολιό......


2Mδης είπε...

Της ΕΕΡ όχι! Αυτά συμβαίνουν μονο στην Αφρική σε φυλές κάφρων.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να δημιουργηθεί και να λειτουργεί σωστά ένα raag.org/forum, έστω στην περιοχή μελών,που επώνυμα, τα μέλη της ΕΕΡ να μπορούν να εκφέρουν την γνώμη τους για τα τεκταινόμενα στο σύλλογό τους. Φυσικά εννοείται ότι θα υπάρχει διαφάνεια και ανοικτά Δ.Σ., αλλά μάλλον ζητάω πάρα πολλά και εξωπραγματικά για την παρούσα πραγματικότητα και από τις παρούσες και μέλλουσες διοικήσεις της ΕΕΡ. (να ονειρευόμαστε επιτρέπεται, θέλω να πιστεύω).
73 από ένα (προς το παρών) τακτικό μέλος της Ένωσης.

2Mδης είπε...

Όποιος έχει βρεθεί έστω μια φορά σε γενική συνέλευση της φυλής των κάφρων και ακούει τον πρώην φύλαρχο να λέει ότι θα δώσει στοιχεία στην προσεχή γενική συνέλευση, αντιλαμβάνεται ότι τον κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα του! Πιο απλό δεν γίνεται.

Όποιος σέβεται τον εαυτό του δεν συμμετέχει. Ούτε αυτό γίνεται πιο απλό.

Όσο για όψιμους "ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΤΕ" τους θυμίζω ότι για πολλές χρονιές δεν πάταγαν στην ΓΣ.

Υπήρξαμε -έχω κάθε δικαίωμα να το ισχυριστώ για τον εαυτό μου τουλάχιστον- να ρωτήσουμε εγγράφως και να μην πάρουμε απάντηση για τίποτα.

Υπήρξαμε -έχω κάθε δικαίωμα να το ισχυριστώ για τον εαυτό μου τουλάχιστον- να θέσουμε υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες και απαγόρεψαν την υποψηφιότητα ΕΓΓΡΑΦΩΣ με αστείες δικαιολογίες.

Υπήρξαμε -έχω κάθε δικαίωμα να το ισχυριστώ για τον εαυτό μου τουλάχιστον- και συμμετείχαμε ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ, ΒΑΛΑΜΕ ΠΛΑΤΗ και παρόλα αυτά διωχθήκαμε.

Στοιχειώδης αυτοσεβασμός απαγορεύει την συμμετοχή σε εκλογές-παρωδία. Κατάφεραν να μας έχουν απέναντι. Και μπράβο τους.


ΚΟΥΝΙΑΠΟΥΣΑΣΚΟΥΝΑΓΕ είπε...

Για τις εκλογες στις 21/11/21 ξέρουμε ότι θα είναι υποψήφιος ο τέως φύλαρχος με τις γλάστρες του. Οι υπόλοιπες γλάστρες που θα βάλουν για να μην ματαιωθούν οι εκλογές και χαθεί το τσιφλίκι, πότε θα γίνουν γνωστές;
Ποιος είπαμε μίλαγε για μεθοδεύσεις;

ΚΟΥΝΙΑΠΟΥΣΑΣΚΟΥΝΑΓΕ είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ. ΣΠΕΥΣΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Για Ανώνυμο ...10 Οκτωβρίου 2021 - 6:51 μ.μ.
Εσύ κάτι παραπάνω ξέρεις, που ταιριάζουν σε αυτά που υποψιαζόμουν....

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις τι είναι να είσαι μέλος του συγκεκριμένου ΔΣ? Μιλάμε για υπουργός και πάνω, όπου πρέπει οι "υποτακτικοί" να σέβονται και να παραμερίζουν όταν περνά από δίπλα τους, με το βλέμμα στο πάτωμα. Τέτοιες ιδέες έχουν στο κεφάλι τους γι αυτό νομίζουν ότι ......"ψιχαλίζει" τόσα χρόνια... Η λύση είναι το πρωτοδικείο. Όσο για τις "γλάστρες" η θέση τους είναι στο μπαλκόνι.

Ανώνυμος είπε...

Εμετική κατάσταση. Απορώ γιατί ασχολείστε....

Ανώνυμος είπε...

Ο τέως φύλαρχος γιατί βάζει υποψηφιότητα τώρα ??? Δεν πρόκανε στις προηγούμενες 6 συνεχόμενες θητείες του (12 χρόνια) να ολοκληρώσει το έργο του, ή μήπως νομίζει ότι είναι ο μόνος ικανός μαγαζάτορας???

Ανώνυμος είπε...

Μωροφιλόδοξοι εξουσιομανείς, ανθρωποδιώχτες, άτομα που χρησιμοποιούν τον σύλλογο για επίτευξη διαφόρων προσωπικών ωφελημάτων, τσακώνονται μεταξύ τους για την καρέκλα του προέδρου. Και από δίπλα τους κάποιες μαριονέτες με κίτρινα γιλέκα, που οι υποψήφιοι φύλαρχοι τους χαϊδεύουν την πλάτη και τους τάζουν βραβεία και παράσημα (κάποιοι μπορεί να τάζουν και διορισμούς στο Δημόσιο). Αυτή είναι η σημερινή εικόνα ενός συλλόγου με 60+ χρόνια ιστορία, που το μητρώο μελών του συρικνώνεται συνέχεια και παρόλα αυτά, οι διοικούντες φύλαρχοι βαυκαλίζονται να λένε οτι είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του ραδιοερασιτεχνισμού στην Ελλάδα.

ΚΟΥΝΙΑΠΟΥΣΑΣΚΟΥΝΑΓΕ είπε...

Θαυμάζω την θρασύτητα που έχει κάποιος να ζητάει καρέκλα σε σύλλογο από τον οποίο έδιωξε τόσους και άλλους τόσους. Κάποτε δεν χωράγαμε στα γραφεία. Έδιωξαν τους πάντες. Και πρώτα τους πιο κολλητούς. Τα χειρότερα για αυτούς θα τα ακούσεις από τους πρώην φίλους τους. Αν πει κάποιος καλή κουβέντα είναι ίσως κάποιος άσχετος που έχει έρθει για φαϊ στην πίτα. Εξελέγη δημοκρατικά λέει. Και το προηγούμενο ΔΣ δημοκρατικά εξελέγη αλλά τους κάνατε τη ζωή δύσκολη για να φύγουν. Ο αρχιερέας των μεθοδεύσεων μιλάει για δημοκρατία. Ήμαρτον.

Ανώνυμος είπε...

ε όχι να την πληρώσουμε εεμείς που ερχόμαστε για φαι στην πιτα!!!! 2 χρόνια έχετε να κόψετε

2Mδης είπε...

Επειδή βλέπω μετα λύπης μου (μουχαχά) ότι επώνυμες, δημόσιες δηλώσεις δυο σημαντικών στελεχών της ΕΕΡ, έδωσαν τροφή σε ανώνυμους να ξεσπαθώσουν εναντίον της. Θεωρώ ότι πρέπει να προταθούν για διαγραφή για παράβαση του ειδικού κανονισμού της ΕΕΡ και οι δύο.

Επίσης ΟΛΑ τα μέλη που δημοσίως εξέφρασαν γνώμη δίνοντας τροφή σε σχόλια που βλάπτουν τον σύλλογο.

Ε.7.1 Τα μέλη πρέπει να αποφεύγουν κρίσεις και ακριτομύθιες, που μπορούν να
χρησιμοποιηθούν από τρίτους, μη μέλη, για να κατακρίνουν ή να δυσφημίσουν
την Ένωση ή τα μέλη της.

Ε.7.2 Τα μέλη πρέπει να αποφεύγουν δραστηριότητες, που προκαλούν εσωτερικές
αντιθέσεις.

Ή ισχύει για όλους το καταστατικό ή δεν ισχύει.

Περιμένω να διαβάσω την πρόταση για διαγραφή από το τσουτσέ.... το μέλος του ΔΣ που είχε προτείνει την δική μου διαγραφή. Αυτό ντε που θίχτηκε μετά και παραιτήθηκε μαζί με το μισό ΔΣ.

Τι? δεν θίγεται τώρα από τους δυο προέδρους που ξεκατινιάζονται στο facebook??

Ανώνυμος είπε...

Ο τέως φύλαρχος μάλλον βάζει υποψηφιότητα τώρα, γιατί θέλει να είναι αυτός που θα γράψει τους τίτλους ΤΕΛΟΥΣ για την ΕΕΡ.

Άντε και εις άλλα με υγεία.

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει φαϊ στις εκλογές; Ξέρουμε;

2Mδης είπε...

Μόνο αν βάλεις για ΔΣ θα έχει φαΐ. Μετά.

Ανώνυμος είπε...

Μετά ε?

Ανώνυμος είπε...

"Ρώτησα τον Δυκιγόρο μου" είπε ο νυν στον τέως.

Ανώνυμος είπε...

δυο και τρία ίσον πέντε...

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα μέσω αυτού του βήματος να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στην Φώτη Γεννηματά που ζύγισε την υγεία της πολυτιμότερη από φιλοδοξίες και καρέκλες και απεσύρθη. Μια τέτοια απόφαση την τιμά. Φοράει παντελόνια και τα τιμάει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση...

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ είπε...

Λοιπόν καλά όλα αυτά αλλά προφανώς έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και οι επόμενες εξελίξεις θα είναι καθοριστικές.

Πολύς κόσμος έχει επιλέξει να μη γίνει "γλάστρα" και απέχει, απέχει όχι επειδή δε θέλει να δει την Ένωση δυνατή, απέχει γιατί δε θέλει με τη συμμετοχή του να επιτρέψει σε όλους αυτούς να συνεχίσουν το παιχνίδι που παίζουν εδώ και χρόνια.

Είναι το πρωτοδικείο λύση στα προβλήματα αυτά ή θα γίνει άλλη μία λούπα και θα βρεθούμε στην ίδια θέση; Υπάρχει περίπτωση να βάλει λουκέτο η Ένωση;

Η μεγάλη αποστροφή πάντως παρατηρήθηκε αφού έβαλαν υποψηφιότητα και ο κόσμος τους στήριξε, οι 4. Ακόμα περιμένω μία δήλωση έστω του ΑΕΡα να μας πούν τι είδαν, τι δεν είδαν και τι πήγε λάθος. Ποιόν φοβούνται μην κακοκαρδίσουν; Μετά από αυτή την αποτυχία μήν περιμένετε τον κόσμο να επανέλθει για να ψηφίσει μία από τα ίδια, κάθε τέτοια προσπάθεια θα αντιμετωπίζεται με καχυποψία όσο οι συνήθεις ύποπτοι παραμένουν στο παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάμε οτι εκτός από το ζεύγος των ανθρωποδιωκτών, υπήρχαν τουλάχιστον ακόμα 3 σίγουροι που ήταν μαζί τους, ενώ δεν ξέρουμε τί έταξαν στο Κίτρινο Γιλέκο για να το πάρουν με το μέρος τους. Αρα έχουμε ήδη έναν πυρήνα 6 υποψηφίων, και λείπει μόνο ένας για να κλείσουν οι θέσεις για το ΔΣ και οι 3 αναπληρωματικοί.
Η μόνη λύση είναι να ψηφίσουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι, αλλά ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ στο ψηφοδέλτιο, δηλαδή ΛΕΥΚΟ, το οποίο είναι ΕΓΚΥΡΗ ψήφος. Οχι αποχή, ούτε άκυρο. Ούτε σταυρό στην Εξελεγκτική, γιατί και αυτοί αχυράνθρωποι του ανθρωποδιώκτη είναι. Μόνο έτσι, δηλαδή όταν τα ΛΕΥΚΑ ψηφοδέλτια θα είναι περισσότερα από αυτά με τις κανονικές ψήφους, θα μπορέσει ο νύν Πρόεδρος να προσφύγει αναγκαστικά στο Πρωτοδικείο και να διοριστεί διοίκηση. Η εφορευτική επιτροπή θα πρέπει να έχει τα μάτια της 14 στην καταμέτρηση.
Η περίπτωση ο νυν πρόεδρος να βρεί 4-5 άτομα ακόμα, που να μπορούν να βάλουν πλάτη, μοιάζει πολύ απίθανη. Αλήθεια, ο Σωτήριος τί θα κάνει?

Ανώνυμος είπε...

Εκείνοι που θα προσέφεραν υπηρεσία στα μέλη της ΕΕΡ ήταν ο τέως πρόεδρος και ο τέως γ.γ. Το ότι δεν μιλούν υποδηλώνει ότι κάτι φοβούνται ή έχουν δώσει όρκο σιωπής. (omerta?). Κάτι δικαιολογίες απαξιωτικές και για δήθεν για χαλιά που τους τραβήξανε, το copyright ανήκει στον Αladdin.

ΚΟΥΝΙΑΠΟΥΣΑΣΚΟΥΝΑΓΕ είπε...

Εχεις μεσάνυχτα μαύρα! Βεβαίως και θα βρει πρόθυμες γλάστρες. Τόσοι άσχετοι υπάρχουν καποιον θα καλοπιάσουν και θα του κλείσουν υποψηφιότητα από το τηλέφωνο. Κάτσε και θα δεις.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος ρώτησε τι θα κάνει ο Σωτήριος, μα ότι έκανε ΠΑΝΤΑ.
Ο συγκεκριμένος αχυρανθρωπος, όταν έβλεπε "δύσκολα", παρακολουθουσε από μακρυά τις εξελίξει.
Αν τα πράγματα πήγαιναν άσχημα, ήταν σε απόσταση ασφαλείας κι έτσι δεν χρεωνοταν καμία αποτυχία. Αν όμως τα πράγματα πήγαιναν καλά, παραγκωνιζε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ και εμφανιζόταν (σαν μαϊντανός) μπροστά και αυτό που έκανε ήταν να φαίνεται αυτός και μόνο αυτός, ο πρωταγωνιστής...!!!
Αυτός είναι ο Σωτήρας που μου τον έκανες και παράγοντα.

Ανώνυμος είπε...

@14 Οκτωβρίου 2021 - 1:26 μ.μ. ισχύει όντως αυτό με τα λευκά; Γιατί απέχω αφού η οποιαδήποτε συμμετοχή σημαίνει πως εγκρίνεις τα ισχύοντα. Συμφωνώ με τις γλάστρες. Γλάστρες είναι φθηνές είναι θα βρεθούν και τώρα ως συνήθως.

Ανώνυμος είπε...

Ανθοκομική έκθεση στην Παύλου Μελά στο Περιστέρι. 21-28 Νοεμβρίου.

Ανώνυμος είπε...


Σήμερα ανακοινώθηκε η διαδικασία για την πραγματοποίηση (?) διαδικτυακής ΓΣ. Ας σημειωθεί ότι τα ΔΣ που έγιναν κατά καιρούς ήταν ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ να τα παρακολουθήσουν διαδικτυακά οι «συνδρομητές», ενώ είναι ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟ να γίνουν γενικές συνελεύσεις, ψηφοφορίες, απολογισμοί, διαλογισμοί κλπ.
Από την άλλη μεριά, αν θες να γνωστοποιήσεις κάτι στο κοινό ώστε να μη καταλάβει κανένας τίποτα , δυο τρόποι υπάρχουν Α) Να το πεις τηλεγραφικά και Β) Να το πεις με διάφορα links που να σε οδηγούν σε άλλα links και να κάνεις αίτηση για να δεις και άλλη για να ψηφίσεις και άλλη ώρα το ένα και τότε το άλλο και τα έγκυρα θα λογίζονται αυτά όχι τα άλλα και διότι και επειδή και γι αυτό και έτσι και γιουβέτσι. Τελικά όλα θα είναι τέλεια και θα συνεχίσει η αγία οικογένεια το έργο που της έταξε ο Θεός και η Πατρίς. Ο αείμνηστος Χάρι Κλυνν έλεγε: "και συ φάε σκατά λαέ".

Ανώνυμος είπε...

Δύο και σήμερα μέχρι τις 18 του Οχτώβρη (σημαδιακή ημερομηνία) που θα ανακοινωθούν οι γλάστρες που θα πλαισιώσουν το ζεύγος των ανθρωποδιωκτών στις επόμενες εκλογές.
2μήδη, θα ανοίξεις στοιχήματα για τους υποψηφίους? Πχ τί δίνουν η αποχή του Σωτήριου και η ανατροπή του γκολφέκου? Ποιά είναι τα αουτσάιντερ? Οι αναπληρωματικοί θα παίξουν καθόλου, ή θα φάνε όλη τη 2ετία στον πάγκο?

Ανώνυμος είπε...

γκολφέκο πάνω τους, μη φοβάσαι κανένα,είσαι ο καλλίτερος, είσαι μοναδικός....
τρία προς ένα υπέρ γκολφέκο !

Ανώνυμος είπε...

Με πολύ αγωνία περιμένω μετά τις 18 του μηνός, να διαβάσουμε τις προγραμματικές δηλώσεις των υποψηφίων που πιστεύω να είναι στα Ελληνικά για να καταλάβουμε κάτι, και να αποφασίσουμε ποιόν δεν θα ψηφίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ακούστηκε για ένα νέο "φίκο Μπέντζαμιν".

Ανώνυμος είπε...

Φαΐ πότε θα έχει; Παράγινε το κακό τους!

Ανώνυμος είπε...

Βάσει του καταστατικού (άρθρο.23) η επιστολική ψήφος παραλαμβάνεται ΜΙΑ ημέρα προ της καθορισμένης ημερομηνίας της Γ.Σ. από το ταχυδρομείο (post restant στο όνομα του Προέδρου του Δ.Σ.), από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.(ο οποίος είναι υποψήφιος για Πρόεδρος) και παραδίδονται επί αποδείξει στην εξελεγκτική επιτροπή, (Αλλος υποψήφιος Πρόεδρος εκεί), ο οποίος στην συνέχεια θα παραδώσει τους φακέλους την ημέρα των αρχαιρεσιών στην εφορευτική επιτροπή επί αποδείξει.
Ρωτάω εγώ ο κακόπιστος ..Υπάρχει άραγε δυνατότητα "μαγειρέματος"; Πως προβλέπεται η αποφυγή αλλοίωσης;

Ανώνυμος είπε...

Γλάστρες, ζαρντινιέρες,ανθοδέσμες και γεράνια κίτρινα,
Εμπρός βήμα ταχύ
Γιατί έχει εκλογή
Και θα έχει και φαΐ...

Ανώνυμος είπε...

Μια διαπίστωση. Ο ΝΥΝ πρόεδρος γιατί δεν αποχώρησε μαζί με τους υπόλοιπους της τετράδας πέρυσι; Τότε δεν συνέβαιναν όσα καταγγέλει τώρα; Ποτε τα ανακάλυψε όταν διαπίστωσε πως άθελα του (;) βοήθησε να στρογγυλοκαθήσει πάλι στο ΔΣ το γνωστό ζεύγος που έχει διώξει τους πάντες από εκεί μέσα; Φαγωμάρα για την καρέκλα γίνεται πάλι. Θα έχουν τους λόγους τους για να τρώγονται έτσι. Κατάντια.

Ανώνυμος είπε...

Κρατάει λέει τα domain της ένωσης στο όνομα του!!!!!!

Έλα Παναγία μου! Δικιά του δεν είναι η ένωση;;

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε τώρα που αποχώρησε μαινόμενος ο νυν πρόεδρος ποια γλάστρα θα βάλει υποψηφιότητα. Γιατί ο νυν έχει λόγο και δεν πρόκειται να ρίξει τα μούτρα του να ξαναθέσει υποψηφιότητα. Για ένα φιλότιμο ζούμε. Ας ανοίξω την σελίδα να δω υποψηφιότητες. Ωχ!

Ανώνυμος είπε...

Α εκτός από γλαστρες να και μια ζαρντινιέρα!

Ανώνυμος είπε...

Κανονικό φυτώριο δηλαδή!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ να ενημερωθούν οι "αρμόδιοι" ότι τότε που υπήρχε η "επιστολική ψήφος" δεν υπήρχε ιντερνετ. Καλό θα ήταν να προσαρμοστούν στον 21 αιώνα. Θα μου πεις το καταστατικό δεν το προβλέπει. Ας αλλάξει αυτό το άρθρο, όπως άλλαξε τότε με την αλλαγή της έδρας σε μια μέρα. Δεν λέω ΟΛΟ το καταστατικό. Μόνο αυτό το σημείο. Εκτός και αν δεν πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

πάρε πάρε πάααρε, αύριο κληρώνει........

Ανώνυμος είπε...

Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά.
Πλατφόρμες όπως zoom το προβλέπουν και μπορεί να πραγματοποιηθει, αρκεί να πληρώσεις ένα ποσό επιπλέον, που δεν νομίζω ότι είναι απαγορευτικό για το ταμείο της ΕΕΡ.
Είναι εξασφαλισμενο επίσης και το αδιάβλητο των εκλογών και της Εφορευτικής επιτροπής.
Αρκεί να θέλεις και γίνονται τα πάντα. Η τεχνολογία βλέπεις....

Ανώνυμος είπε...

@17 Οκτωβρίου 2021 - 5:21 μ.μ. και λοιποί με ηλ. εκλογές. Αυτά που ζητάς δεν γίνονται, αλλαγές κατ/κού γίνονται δεκτές στο halifax μόνο ως προς την αλλαγή έδρας! Μη μας πάρει τη διοίκηση το πόπολο

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ ωραία!
Τώρα περιμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις των υποψηφίων προέδρων.
ΌΧΙ δήλωση, ΌΧΙ ψήφος !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχει λόγο ο άνθρωπος ,έχει συνέπεια ο άνθρωπος . Παραιτείται γιατί δεν εγκρίνει τον συνυποψήφιο του αλλά ξαναβάζει υποψηφιότητα με τον ίδιο συνυποψήφιο για να ξαναπαραιτηθεί αν βγεί Πρόεδρος.Γιατί αν, λέμε, αν βγει Πρόεδρος με τέτοιο ΔΣ θα παραιτηθεί σίγουρα.
Με λίγα λόγια θέλει να δείξει στον συνυποψήφιο ότι έχει μεγαλύτερο ρεύμα συμπαθούντων τίποτα άλλο ..Ετσι για το γαμώτο.
Για τον Σύλλογο, για τα μέλη, για τον ράδιο ερασιτεχνισμό;; Ποιός ενδιαφέρεται για αυτά ; Ο ένας κάνει την πλάκα του με οικονομικό κόστος που βαρύνει τον σύλλογο και ο άλλος ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ Ο ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ έρχεται να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.ΟΙ διαφωνούντες,ερωτώντες,οι έχοντες διαφορετική άποψη καλά θα κάνουν να ετοιμάζουν βαλίτσες...

2Mδης είπε...

Ναι αλλά για τον Παπανδρέου που θέλει να επιστρέψει στην ηγεσία δε λέτε τπτ...

Ανώνυμος είπε...

υποψήφιοι πρόεδροι...πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο....κακομοίρα Ένωση, βαλθήκανε να σε διαλύσουν.Άντε να δούμε ποιος θα τα καταφέρει!

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν είναι αρεστοί ή κατάλληλοι οι υποψήφιοι για το ΔΣ, πού είναι λοιπόν οι άλλοι; Οι ανιδιοτελώς ενδιαφερόμενοι; Οι αρεστοί στο "λαό"; Οι "μεταρρυθμιστές" με τις λύσεις στο τσεπάκι; Φοβούνται ότι δεν θα πάρουν ψήφους και κρύβονται, ή μήπως ακριβώς το αντίθετο; Γιατί τότε θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν κιόλας να κάνουν αυτό που ανάλαβαν, εκεί τα πράγματα χαλάνε, όπως έδειξε η πρόσφατη ιστορία. Από μακριά κάνει εύκολα κριτική και προσποιείται τον αρχηγό ο οποιοσδήποτε, αλλά όταν είναι να γίνουν οι δουλειές τότε οι "ανανεωτές", "ξερόλες" και "δημοκράτες" δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά. Μόνο για εξαγγελίες είναι ικανοί. Όσοι παρακολουθούν τα πράγματα ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι και τι αξίζει ο κάθε υποψήφιος και το κάθε μέλος της Ένωσης, και δεν εννοώ αυτούς που κάθονται και βγάζουν τη χολή τους κατηγορώντας και βρίζοντας, επειδή τελικά κάτι μπορούν να κάνουν κι αυτοί. Και ας μην ξεχνάνε όλοι αυτοί ότι υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι, όπου ίσως βρουν το ιδανικό τους, αυτό που ζητά η καημένη καρδούλα τους. Τι κάθονται στην ΕΕΡ και στενοχωριούνται;

Ανώνυμος είπε...

Περί μεθοδεύσεων συνέχεια: Δεκατέσσερις (14) υποψήφιοι για μετάταξη σε τακτικό μέλος.Δηλαδή επί πλέον 14 ψήφοι για τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν την ίδια μέρα με την ανάδειξή τους.

2Mδης είπε...

Που είναι?
Αηδιασμένοι πολύ μακριά? Μηπως?

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος 9:37
Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι αετονύχηδες ξεφτέρια σαν κι εσένα που βλέπουν τις μεθοδεύσεις από μακριά! Αδύνατο των αδυνάτων να ήρθε απλά η ώρα να γίνουν τακτικά μέλη, είναι σίγουρα μεθόδευση και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή! Άλλο τίποτα βλέπεις να μας ενημερώσεις, ή πέταξες μακριά;

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 17/10, 9.37'.Τα 14 προς μετάταξη μέλη δεν μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές, γιατί στις 19/10 που θα σταλούν τα ψηφοδέλτια, δεν θα είναι τακτικά μέλη. Απλό.

Ανώνυμος είπε...

ετοιμάζονται για την επόμενη προεδρική εκλογή η οποία θα έλθει πολύ σύντομα. Αν εκλεγεί ο GE, δεν θα έχει ούτε ένα μέλος του ΔΣ με το μέρος του, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί πολύ σύντομα. Και μετά τα νέα τακτικά μέλη θα δράσουν υπέρ του άλλου υποψηφίου. Κίνηση ΜΑΤ από τον IW ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι τρομερά μυαλά υπάρχουν και σχολιάζουν εδώ πέρα! Σέβομαι! Όλες τις δολοπλοκίες τις έχουν σκεφτεί, όλες τις έχουν αναλύσει, ξέρουν τι θα κάνει ο καθένας υποψήφιος καλύτερα κι από τον ίδιο! Ξέρουν και τι σώβρακο φοράει κι αν το έχει πάρει με τα λεφτά από τις συνδρομές (που δεν πληρώνουν)! Ξέρουν και πόσα είναι τα κουμπιά της Αλέξαινας! Και για να μην πάνε χαμένες οι πολύτιμες πληροφορίες τους, φροντίζουν να μας ενημερώνουν κι εμάς τους υπόλοιπους, τους κουτούς και στραβούς που δεν τα βλέπουμε όσα φοβερά βλέπουν εκείνοι, οι αετοί. Είμαστε αιώνια ευγνώμονες, τι θα κάναμε χωρίς εσάς!

2Mδης είπε...

Καλημέρα.

@Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
18 Οκτωβρίου 2021 - 10:22 π.μ. Διαγραφή

Όχι αγαπητέ. Τπτ από όσα γράφεις! Διαβασε πάλι το σχόλιο σου και αν το υπογράψεις ΕΠΩΝΥΜΑ στείλτο πάλι να στο δημοσιεύσω.
Αλλιώς πήγαινε στις αρχές.
Εδώ blog είναι. Όχι πρωτοδικείο.
Όσο για εμένα με ποια πλευρά είμαι "τελικά" να σου πω. Με την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό.
Εσύ που όψιμα σκέφτηκες να φωνάξεις με ποια πλευρά ήσουν τόσα χρόνια που η κατάσταση επαιρνε τον κατήφορο??
73.

Ανώνυμος είπε...

@18 Οκτωβρίου 2021 - 10:55 π.μ. καλή προσπάθεια τρολλιάς φίλε μου αλλά προφανώς είσαι αδιάβαστος. Και εξηγούμαι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό δεν αμφισβητείται οι προβλέψεις επαληθεύονται. Φρέσκο - φρέσκο είχε γραφτεί και οτ έγραψα και εγώ πως ο gulfechos θα κάνει γαργάρα τις κατηγορίες που έγραψε (έχουν κρατηθεί αντίγραφα) και θα ξανά είναι υποψήφιος. Απλά έκανε γρηγορότερα την κωλοτούμπα αλλά δεν είχα σκοπό να προβλέψω την ακριβή στιγμή. Τώρα και με τις όποιες κατηγορίες του καταγεγραμμένες κινδυνεύει στο νέο δσ να κάνει... το φλώρι και να μην αναφερθεί ξανά. Γεγονός που αν επαληθευθεί θα αποτελεί μεγαλύτερο ρεζιλίκι. Να ξεκαθαρίσω, δεν γνωρίζω από μέσα αν όσα κατήγγειλε ευσταθούν, απλά αν δεν ανακαλέσει γραπτώς και συνεχίζει να μην ψελλίζει τίποτα αυτό θα είναι το ρεζιλίκι. Αν ανακαλέσει ή αν επιμείνει μπορεί να χαίρει κάποιας εκτίμησης. Βέβαια, σε ανθρώπους σαν εμένα που απέχουμε χρόνια, το ερώτημα προς εκείνον είναι το εξής: Βρε, όσα όψιμα κατήγγειλες τα έμαθες τον τελευταίο μήνα; Γνώριζες κάτι και το έκανες γαργάρα; Τα είδεα στο όνειρο σου; Στα κατήγγειλε κάποιος; Αυτά τα λίγα φίλτατε 18 Οκτωβρίου 2021 - 10:55 π.μ., μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα πράγματα γιατί τα κάνεις χειρότερα για όσους πας να δικαιολογήσεις. Όλα όσα ανέφερα συμβαίνουν σε σωματείο του εξωτερικού (στο Halifax) και δεν έχουν σχέση με τη χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Μια και τό έφερε η κουβέντα για τους άλλους συλλόγους. Υπήρχε ένας στο Χαλάνδρι. Καμιά δεκαριά άτομα όλα κι όλα που ντύθηκαν στα κίτρινα και πλέον παίζουν μπάλα σε μαραθωνιους ημιμαραθώνιους ασκήσεις κλπ. Ραδιοερασιτέχνες δεν υπήρξαν ποτέ ούτε θα γίνουν. Αφού και εκεί που ήταν και εκει που είναι τώρα με ένα φορητο στο χέρι δουλειά δε γίνεται. Για τον σύλλογο στο χαλάνδρι ούτε λόγος. Ενταφιάστηκε χωρίς συγγενείς εν μέσω κορωνοϊού.
Μετά υπήρχε ο σύλλογος παρανοσηλευτικής του Ανδρέα Νικόλαου με τους πολλούς επαναλήπτες τις στολές τους φορητούς καρδιογράφους κ.λ.π. Πάει και αυτός να ζήσουμε να τον θυμόμαστε, εφυγε ο Δημητράκης με τους επαναλήπτες τους έδωσε αλλού! Σα να πας επίσκεψη με κουραμπιέδες ένα πράμα και στο τέλος να πάρεις τους κουραμπιέδες να τους πας σε άλλο σπίτι επίσκεψη. Μετά τους παίρνεις και από το δεύτερο σπίτι τους πας σε τρίτο, σε δουλειά να βρισκόμαστε, ο κύριος με τα σου.
Ο άλλος σύλλογος, φορτηγά νταλίκες ταξί ολα σε ένα νυκοκυρεμένα εντος εκτός και επί πανελλαδικού, πήγαινε για φούντο κανείς δεν πλήρωνε αλλά είχε τζάμπα καφέ και ο κύριος Κωστας τι γλυκίτατος, σαν τον χερ αλλά σε μεγαλύτερη ηλικία. Έκλεισε, θα κλείσει κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν καίγεται επαναλήπτες να φαν και οι κότες, παρεάκια εντός εκτός και καφενεία ο τόπος γεμάτος.
Ναι αλλά η ένωση που έχει μπιρό που κάνει μαθήματα και δίνει τζαμπα φορητά με την εγγραφή, έδινε τελειώσανε κυριέ μου, έλεγες θα σφίζει από ζωή τόσοι τυχαίοι γύρω γύρω αλλά αυτοί εκεί βράχοι με κτίριο με δάνεια με χορηγίες, νυκοκυραίοι.
Αμ δε. Αμα δεν ξέρεις, άμα κάνεις και ρωτήσεις κανέναν που είναι χρονια στα πράματα σου λέει φεύγα. Φεύγα μακριά. Εξόν αν θέλεις να ασχοληθείς με τα CB. Τότε πήγαινε γράψου άκου το δάσκαλο να πάρεις μια άδεια και μετά έχει ο θεός καφενεία να πας να πιεις καφεδάκι και να να χαζολογάς ακούγοντας πως δικτυώνεις τα CB στα pmr και πανελλαδικά δίκτυα αστυνομίες πυροσβεστικές εκαβ εάβ όλες στο κανάλι 9 φύκια και μεταξωτές κορδέλες.
Και μένουν 5-6 άτομα οι εξής 2 που διαχειρίζονται την ενωσούλα με δέκα γραφικούς που πάνε να πάρουν τις κάρτες να επιβεβαιώσουν ότι μίλησαν με west coast τι λε ρε παιδίμου!
Και τρώγονται οι διαχειριστές πιος θα κατσει στην καρέκλα και στο ταμείο ενος συλλόγου που πουλάει φούμαρα θα μιλάς με αστροναυτες θα σώσεις τον κόσμο στους σεισμούς και η αιχμή της επικοινωνίας. Μπούρδες.
Αυτοί δεν ασχολούνται πρωτα από όλα με το χόμπι. Ο καπετάνιος κόβει βόλτες με το σκάφος μιλάει στα καφενεία η άλλη έχει να πιάσει μικρόφωνο από τότε που έλεγε το ποιμα της στο σχολείο, δεν παίρνω και όρκο ίσως δεν είχαν εφευρεθεί τα μικρόφωνα και ο άλλος εξπέρ στο να διωχνει κόσμο. Ξινός ανάποδος αχώνευτος ξερόλας και άλλα τόσα που δε θυμάμαι. Ότι και να του πεις, δεν ξέρεις αυτός θα σου εξηγήσει. Δηλαδή χιλιες φορές ο καπετάνιος με τα τσίπουρα μην νομίζετε θα έβγαινε πρόεδρος με κανα σοβαρό άτομο απέναντι. Αλλά ήταν τυχερός και ταέβαλε με τον αχώνευτο και τον χερ. Άλλος από κει. Στηρίχτηκε στον αχώνευτο και τοφαγε το κεφάλι του.
Στο μεταξύ οι σύλλογοι σε όλη την χώρα έχουν καταρεύσει. Μοναδική ευκαιρία για όποιον είχε μυαλό να επιβληθεί. Αλλά η ενωση εφαγε τα παιδιά της. Προκειμένου να μη φύγει από την κωλάρα της κυρίας η καρέκλα, ναι για μια στριμένη στην Αλάσκα λέω μη παει αλλου το μυαλό σας,εδιωξε τεχνικούς έδιωξε εθελοντες εδιωξε ραδιοερασιτέχνες έδιωξε απο το μπιρό έδιωξε όσους πληοψηφισαν έδιωξε έδιωξε έδιωξε. Και τώρα ψάχνουν να βρουν χαζούς να κλεισουν ψηφοδέλτιο. Αν βγήκε κάποιος κερδισμένος από τις φαγωμάρες είναι τα CB που μάζεψαν κάθε ενδιαφερόμενο που πέρασε την πόρτα. Φαντάσου κατάντια ερχονται κάνουν μαθήματα στο σύλλογο και μετά καταλήγουν στα CB μεγαλύτερη απόδειξη της αποτυχίας δεν υπάρχει. Και καθόμαστε ακόμα και διαβάζουμε στο facebok τον ένα να κατηγορεί τον άλλο. Όποιος θυμάται μεγαλύτερη κατάνττια να μας την θυμίσει. Αριβεντέρτσι.

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμο 18 Οκτωβρίου 2021 - 6:36 μ.μ.
Πρέπει να είσαι έξτρα δημιουργικός τύπος, αδερφάκι. Ω, ναι! Φαίνεται σε λέω! Πετυχημένος, τζέντλεμαν, ιταλομαθής, λαρτζ, πλην αδικημένος από την άτιμη κενωνία και πικραμένος, μόνος σου σε μια σκοτεινή γωνιά, δακρυσμένος, βαρύς. Σε πονάω, φιλαράκι. Παραμένεις όμως αξιοπρεπής πάνω απ'όλα, φιλαλήθης, ντόμπρος, πολύ μετρημένος, μελιστάλαχτος, για όλους ρε παιδί μου μια καλή κουβέντα, και τους βάζεις όλους τους ανάξιους στη θέση τους, εσύ που ξέρεις καλύτερα από εκείνους που όλο λάθη κάνουνε εκεί που προσπαθούνε και παλεύουνε, και σε χαλάσανε οι παλιομπαγάσηδες και μας αποσύρθηκες νωρίς από τα πράματα. Φαίνεται αδερφέ, κάνει μπαμ, έχεις προσφέρει τα μέγιστα στην υπόθεση του ραδιοερασιτεχνισμού, ναι, για να μην καταντήσει CB και πιάνουν καρέκλες στους συλλόγους εκείνοι που δεν είναι εγκεκριμένοι ραδιοερασιτέχνες επιπέδου όπως το δικό σου, με τη δική σου προσφορά και ακτινοβολία. Αδικήθηκες όμως, δεν αναγνωρίστηκες όπως έπρεπε, αχ, λες και τα βλέπω μπροστά μου σε λέω. Μη στεναχωριούσαι αδερφάκι, είμαι πλάι σου. Έχω προτασάρα κομμένη-ραμμένη στα μέτρα σου, να αναγνωριστείς επιτέλους. Θέλω υπάλληλο για φυλάκιο σε μάντρα με παλιοσίδερα, έρχεσαι; Βασικό μισθό και το δωράκι σου, θα σου κολλάω και ένσημα και θα έχεις παρέα τρία γέρικα ντόμπερμαν να ουρλιάζετε όλοι μαζί στο φεγγάρι...

2Mδης είπε...

Όποιος αρμόδιος είναι πρόθυμος, να μου πει να του προωθώ τα μπινελίκια που κόβω στα σχόλια.
Κρίμα είναι να πηγαίνουν χαμένα...

Ανώνυμος είπε...

@2Μδη
Στείλε τα στην Ψυττάλεια Γιάννη... Εδώ που τα λέμε, και τα περισσότερα σχόλια για την Ψυττάλεια είναι, μπορεί μάλιστα να μην τα δεχτούν ούτε εκεί!

Ανώνυμος είπε...

Οι άλλοι έκλεισαν αθόρυβα και διακριτικά, αυτοί εδώ ξεκατινιάζονται για μιά κ@λ@καρέκλα λές και δεν ξέρουν ότι το μαγαζί πάει φούντο. Ψηφίστε τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ παιδιά ,αυτός το κατάντησε έτσι το μαγαζί 12 χρόνια Πρόεδρος χωρίς συνυποψήφιο στις εκλογές,για να μας "σώσει".Ας κλείσει το μαγαζί στα χέρια του.Αν έχει μείνει και κανένας δεινόσαυρος ακόμα στο "ερείπιο" που να ξέρει πρόσωπα και πράγματα μην σας νοιάζει, ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ θα τον σουτάρει πάραυτα ή θα τον κάνει να φύγει από μόνος του.Τόσα χρόνια πείρα βλέπεις,δεν τον είπαν ανθρωποδιώκτη για πλάκα.
Οσο για τον άλλον ξέρετε μωρέ αυτόν με τα τσίπουρα, που ντε και καλά θέλει να είναι πρόεδρος, δώστε του μια πλακέτα,ένα μετάλλιο ,κάτι που να του δίνει αξία τέλος πάντων δώστε του και πολύ οίκτο και συγχώρεση για τις κωλοτούμπες του και στείλτε τον στο καράβι του.
Ετσι κι'αλλιώς το μαγαζί ούτε είναι αυτό που ήτανε προ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ούτε και θα γίνει ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Και το δικό σας ειλικρινές ενδιαφέρον κύριε, μας συγκίνησε. Δεν κατεβαίνετε Εσείς για πρόεδρος, να σας ψηφίσουμε; Εσείς φαίνεστε σίγουρα ανώτερος από εκείνους που υβρίζετε ανώνυμα.

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμο 19 Οκτωβρίου 2021 - 3:13 μ.μ.
Και εσείς (Κύριε;Κυρία;) ανώνυμα μου απευθύνεστε. Κάνετε όμως ένα λάθος.ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για κάτι ήδη κατεστραμμένο ούτε θα κατέβαινα ποτέ συνυποψήφιος με τους καταστροφείς.
Οσο για τις ύβρεις, δεν εξύβρισα κανέναν ούτε κατονόμασα κανέναν.. Προφανώς όμως ο έχων την μύγα.....

Ανώνυμος είπε...

Ω! Με συγχωρείτε κύριε, τώρα κατάλαβα. Ώστε αυτά που γράφετε πιο πάνω εσείς θεωρείτε ότι ούτε φωτογραφικά κατονομάζουν, ούτε υβρίζουν κανέναν. Πολύ ωραία, ελπίζω να μην ακούσετε ποτέ τέτοιους "επαίνους" από ευγενείς και αδιάφορους κριτές και τιμητές σαν κι εσάς, που δεν κατονομάζουν, ούτε υβρίζουν. Κρίμα που δεν ενδιαφέρεστε για υποψήφιος, η απώλεια είναι δική μας, σαφώς το υψηλό ήθος σας θα κοσμούσε οποιονδήποτε σύλλογο θα είχε την τιμή να σας δεχθεί ως πολύτιμο μέλος έστω. Και σίγουρα δεν είστε καταστροφέας εσείς, αυτό διαφαίνεται πέραν πάσης αμφιβολίας. Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

18 Οκτωβρίου 2021 - 6:36 μ.μ.
οι κουραμπιεδες βρηκαν σπιτι και δεν πανε πουθενα ,μην στεναχωριεσαι !!! ερχομαστε !!!!μετανοιειτε!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, έχουν τρελαθεί όλοι και τους θεωρούν ανθρωποδιώχτες. Τους φθονούν για το μεγαλοπρεπες εργο ΟΛΟΙ. Εκτός από 3-4 που μετά από τηλέφωνα και παρακάλια πάνε και βάζουν υποψήφιοι. Το ότι έχουν φύγει όλοι βρίζοντας ακόμα και οι πρώην κολλητοί, φίλοι, κουμπάροι, μέλη, μέλη ΔΣ κλπ είναι τυχαίο. Το ότι η 4άδα που πήγε εναντίον τους τους κατατρόπωσε σε τελικό αριθμό ψήφων επίσης τυχαίο. Για αυτό έχουν μούτρα και ξαναβάζουν.

Ανώνυμος είπε...

@9 Οκτωβρίου 2021 - 4:36 μ.μ.
Ευγενέστατε συνομιλητή μου αυτό που διαφαίνεται πέραν πάσης αμφιβολίας είναι ότι η ανάρτηση μου άγγιξε κάποια ευαίσθητη χορδή σας.Ειλικρινά λυπάμαι αν σας στεναχώρησα αλλά είναι πανκοίνως γνωστό το ποιός ευθύνεται για την σημερινη κατάντια του συλλόγου.
Με τιμά ομως όλως ιδιαιτέρως το ότι η επιλεκτική σας όραση ξεχώρισε το σχόλιο μου ανάμεσα στον καταιγιστικό ορυμαγδό 140 σχολίων και σας ευχαριστώ πολύ. Αν όντως ενδιαφέρεστε πραγματικά για την αναβίωση αυτου του ιστορικού σωματείου συμβουλέψτε τους "εκλεκτούς" σας να απέχουν παντελώς από την διοίκηση και μην αναρωτηθείτε τι θα γίνει μετά.. Σιγουρα κάτι καλυτερο θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θέλω να πιστεύω ότι οι "ανθρωποδιώχτες"διεκδικούν την διοίκηση για μία ακόμα θητεία ώστε να καταφέρουν να γίνουν ¨ανθρωπομαζώχτρες" και να φέρουν πίσω όλους αυτούς που έχουν φύγει, ακόμα και τους πρώην κολλητούς,φίλους κουμπάρους,μέλη ΔΣ,και γιατί όχι και την 4άδα που πήγε εναντίον τους.
Έτσι για το καλό της ΕΕΡ και του δικού τους image.
Αμήν.

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμο 9 Οκτωβρίου 2021 - 4:36 μ.μ

Κύριέ μου, επέλεξα μια ανάρτηση μεταξύ πολλών άλλων που άγγιξαν κάποιες χορδές, αλλά όχι αυτές που νομίζετε. Εδώ είμαστε όλοι άγνωστοι μεταξύ μας, υποθέτω ότι μας συνδέει ένα κοινό ενδιαφέρον, έτσι το μοναδικό κριτήριο σχηματισμού κάποιας γνώμης για τον κάθε γράφοντα είναι μόνο τα γραφόμενά του. Αν εσείς (και όσοι γράφουν εδώ τα παρόμοια) επιμένετε ότι σας τιμούν, λίγη σημασία έχει η δική μου γνώμη. Χωρίς να ελπίζω να πείσω κανέναν, θα πω ότι η κριτική εκ του ασφαλούς μέσω σχολίων όπως αυτά εδώ είναι πολύ εύκολη, όμως δεν περιποιεί τιμή για τον κρίνοντα, ούτε του προσδίδει κάποια αξία έναντι εκείνων που κατακρίνει, όποιοι και να είναι. Επίοης, δεν επιτυγχάνει τίποτε εκτός από περισσότερη ζημία, δεδομένης της νοοτροπίας μας, που προσομοιάζει δυστυχώς εκείνη της αγέλης. Όσα λοιπόν γράφω εγώ δεν είναι προϊόν σύνταξής μου με κάποια "πλευρά", ή πρόθεσης να επιτεθώ προσωπικά σε κάποιον που ούτε καν γνωρίζω. Θέλω απλώς να αντιδράσω, ξέροντας καλά πώς δεν μπορώ να πετύχω τίποτε σπουδαίο, στη νοοτροπία που κρύβεται πίσω από τα σχόλια που διάβασα εδώ, στη μόνιμη τάση μας για στείρα αντιπαράθεση, στην αχαλίνωτη εγωμανία και αρχομανία που μας κατατρέχει, στην προφανή έλλειψη περίσκεψης και στην αυτοκαταστροφική μας τάση. Αν τελικά πρόκειται να συνταχθώ με κάποιαν "πλευρά", αυτή είναι η πλευρά του εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου ενός συλλόγου, όποια και να είναι η σύνθεσή του, ακόμα και αν διαφωνώ με κάποιες επιλογές τους, επειδή αυτοί με το πέρας της θητείας τους θα φύγουν, αλλά είτε το θετικό έργο είτε η ζημία που θα επιφέρουν μαζί με όλους μας θα παραμείνει. Ελπίζω να με ανεχθείτε, ακόμα και αν δεν με καταλαβαίνετε.

2Mδης είπε...

Το κακό δεν είναι ότι ένας βλάκας σκέφτηκε να επιστρέψει να αποτελειώσει ότι έμεινε. Κακό είναι ότι βρίσκει χαζούς που τον πιστεύουν.

Για το ΠΑΣΟΚ μιλάω...

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 19 Οκτωβρίου 2021 - 3:13 μ.μ.
Καλημέρα κα. Νατάσα, καλώς ήρθατε. Στο σπίτι όλοι καλά? Τί κάνει ο Μανώλης? Χαιρετίσματα.

2Mδης είπε...

Δεν...

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς και ήρθαν και τα κίτρινα γιλέκα και έχει 2-3 το μαγαζί σήμερα.....

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι πρωτοκλασάτοι του halifax εκλέγονται για χρόνια και ποτέ δεν απόκτησαν ένα σοβαρό πλήθος υποστηρικτών, στηρίζονται στις τηλεφωνικές προσκλήσεις παροπλισμένων και εδώ και λίγα χρόνια στα νέα κίτρινα γιλέκα (τα οποία λοξοκοιτάζουν και προς άλλα χόμπι). Κατάντια που δεν είναι εύκολο να αντιστραφεί, τουλάχιστον με τα υπάρχοντα λίγα πρόσωπα. Ένας, αφού είδε ματαείδε και ξαναματαείδε δεν είναι υποψήφιος, νομίζω είναι θετικό αυτό για εκείνον.