Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Εκ του ΔΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

 


Το ΔΣ μετά από έκτακτη συνεδρίαση και ομόφωνη απόφαση ανακοινώνει:

Α. Τις βαθιές ευχαριστίες προς τα 5 μέλη ΟΕΑ που με αυταπάρνηση, γενναιότητα και βαθιά αίσθηση του  καθήκοντος, παραβρέθηκαν χθες, στην ετήσια ΓΣ και αποφεύχθηκε να είναι παρόντα μόνο τα μέλη του ΔΣ. 

Β. Στα εν λόγω μέλη των ΟΕΑ θα απονεμηθεί ΕΠΑΙΝΟΣ στην αμέσως επόμενη εκδήλωση του σωματείου (αφού πρώτα ελεγχθεί η οικονομική τους ενημερότητα). Ενώ σε όσα μέλη έλαβαν την σχετική ειδοποίηση και αδιαφόρησαν θα επιβληθούν κυρώσεις.

Γ. Μελετάται η καθιέρωση προσωπικού ασφαλείας για όλες τις επόμενες εκδηλώσεις, θα υποχρεούται κατά περίπτωση να παρίσταται μίνιμουμ αριθμός μελών ΟΕΑ με πλήρη εξάρτηση (φορητό, γιλέκο, επωμίδες, σκελέα κλπ) !



52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπω φέτος η πίτα να κοπεί σε στενό οικογενειακό κύκλο 12 ατόμων. 7 από το ΔΣ & οι 5 των ΟΕΑ που πήγαν στην ΓΣ. Αντε για ξεκάρφωμα, να καλέσουν και κάποιον παρατρεχάμενο από τον Δήμο Περιστερίου.

Ανώνυμος είπε...

ΌΧΙ κύριε μου! Στην πίτα δεν θα πάνε μόνο οι οεα με το ΔΣ, θα πάμε ΟΛΟΙ!
Γιατί μπορούμε! Είναι για φαί.

Ανώνυμος είπε...

Αντε βρε και του χρόνου σε τηλεφωνικό θάλαμο η ΓΣ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να μάθω, αυτά τα μηνύματα δεν τα παίρνουν οι αρμόδιοι ώστε να διαπιστώσουν ότι κατι δεν πάει καλά. Από τα νέα 60 μέλη που γραφτήκανε δεν τίμησε κανένας την μάζωξη?

Ανώνυμος είπε...

έτσι απλά "Κάτι δεν πάει καλά";; Το μαγαζί κλείνει αυτό το βλέπει ο καθένας εκτός των "Αρμοδίων" που το μετατρέψανε σε σύλλογο σφραγίδα.

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που έχετε τέτοιες απορίες, αν είσαστε νέοι συνάδελφοι που πήρατε χθες-προχθές την άδεια σας, ΟΚ δεν μάθατε ακόμα τι παίζει.
Οι υπόλοιποι ή είσαστε χαζοί ή κάνετε τους χαζούς και αφήνετε εν γνώση σας να οδηγούν σε διάλυση τον σύλλογο.
Αυτοί σίγουρα ξέρουν τι κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ανώνυμο 2 Φεβρουαρίου 2023 στις 1:11 π.μ.
1)Επειδή ανείκω στους χαζούς παρακαλώ πες μου τι πρέπει να κάνω για να μη οδηγηθεί ο σύλλογος σε διάλυση?
2) Φώτισε μας λιγάκι κατά την άποψή σου αυτοί που ξέρουν τι κάνουν προς ποια κατεύθυνση? Προς την αναζωογόνηση ή το κλείσιμο του συλλόγου?

Ανώνυμος είπε...

Περιμένετε να δείτε την κοσμοσυρροή στο κόψιμο της πίτας και τα λέμε μετά!
Το μόνο πρόβλημα είναι αν θα φτάσει μια μόνο γουρουνοπούλα, όσο για το τσίπουρο, no problem, υπάρχει άφθονο.

18SV1821 είπε...

Λοιπόν Χαράς Ευαγγελία!!!!! Θα φάμε!
Στις 12 Φεβρουαρίου κόβει πιτα ένας σύλλογος με κάτι αναμεταδότες και ξερωγώ και στις 18 κόβει πιτα η ένωση. Μου έφυγε ένα ανχος μην κόψουν την ίδια μέρα και χάσω τη μία μάσα αλλά όλα καλά. Εισακούστηκαν οι προσευχες μας. Ετοιμάζω ταπεράκια.
Η γυναίκα λέει και σακούλες κατάψυξης κάνουν...

Επιτελάρχης ΟΕΑ είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται οι οεα βάρδιας να κινηθούν με κάθε μέσο προς το Τουρκολίμανο, όπου θα τους παραλάβουν πλωτά με προορισμό το Bouvet.
Ζητήθηκε η συνδρομή τους για να στηθεί πλήρως ο σταθμός και να αρχίσουν οι εκπομπές..

Ανώνυμος είπε...

Τους κοροϊδεύεις τους ΟΕΑδες αλλά χωρίς αυτούς πως θα γινόταν ο Μαραθώνιος κάθε χρόνο. Τώρα για σεισμούς πλημύρες και άλλες φυσικές καταστροφές υπάρχουν αρμόδιοι επαγγελματίες διασώστες

2Mδης είπε...

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΟΕΑ??? ΕΕΕ???

Costas SV1XV είπε...

ΟΕΑ Τουρκίας στο 28540 kHz USB, ενεργοποίηση λόγω σεισμού.

73 DE SV1XV


Ανώνυμος είπε...

Πλούτος ήθους, σκέψης και σοβαρών προτάσεων στα σχόλια! Οι συνήθεις πέντε ανόητοι με τις συνήθεις φθονερές ανοησίες τους και μαέστρο τον δυστυχισμένο εμμονικό που απεγνωσμένα βγάζει τα απωθημένα του. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρές προτάσεις? Που ? Στη ΕΕΡ? Ένα από τα πιο σύντομα ανέκδοτα. Μια από τις τελευταίες "Σοβαρες Προτάσεις" που είχα ακούσει ήταν 1) τράπεζα αίματος!! 2) εργαστήριο με ρόδες και κάποια άλλα παρόμοια......

2Mδης είπε...

Σας έχουν μάθει τι ακριβώς κάνετε με τις σοβαρές προτάσεις από τότε που πετάξατε το νέο καταστατικό στα σκουπίδια! Τότε που η προεδρίνα είχε βάλει τα χέρια στη μέση και καταχέριαζε τον IZR λες και μίλαγε σε χαμάλη.

Όπως επίσης έχουν μάθει ότι ένα ζεύγος έχει πάρει αγκαζέ τον σύλλογο και τον πήγε στα βράχια διώχνοντας δεκάδες ανθρώπους μην τυχόν τους πάρουν την καρέκλα.

Μείνετε δεμένοι στις καρέκλες σας λοιπόν και μην προκαλείτε να τα ακούσετε εκ νέου...

Δυστυχώς για εσάς, οι συνάδελφοι έχουν σχηματίσει εικόνα και άποψη.

Costas SV1XV είπε...

ΟΕΑ Τουρκίας, απογευματινές συχνότητες 7092 kHz & 3777 kHz LSB αλλά οι περισσότερες επικοινωνίες είναι στα VHF/UHF.

Πηγή: https://www.iaru-r1.org/2023/turkiye-earthquake-6-february-2023/

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει για καταχέριασμα ο ευαίσθητος Γιάννης, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει εδώ πολλές φορές με εξευτελιστικούς όρους όσους δεν συμφωνούν με τα όσα σοφά λέει. Συνεχίστε όμως, είστε πολύ ωραίοι σχολιάζοντας και οι τρεις σας, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν και εργάζονται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συνάδελφοι έχουν σχηματίσει εικόνα και άποψη, όμως προς μεγάλη σας στεναχώρια δεν είναι εκείνη που θα θέλατε κάποιοι...

Ανώνυμος είπε...

Οι επίλεκτοι ΟΕΑδες θα πάνε κατα Τουρκία μεριά μια που υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Έκτακτη Ανάγκη, ή η δράση τους περιορίζεται στον άξονα ΑΘΗΝΑ -ΠΙΚΕΡΜΙ -ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ -ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ? Καλοπροαίρετα ρωτώ.

2Mδης είπε...

6:17
Όχι. Ήταν να επιβιβαστούν στο 130 αλλά κρίθηκαν υπέρβαροι και δεν...

2Mδης είπε...

6:05
Εγώ μιλάω για καταχέριασμα και για ότι θέλω αλλά δεν εκπροσωπώ κανέναν πέρα του εαυτού μου. Αυτή που καταχεριαζε τον Μάκη -επειδή έφερε σύγχρονο καταστατικό από δικηγόρο- εκπροσωπούσε το ΔΣ που υποτίθεται ήθελε να κάνει τον σύλλογο μεγάλο και τρανό. Έμειναν τελικά 5-6 που ο ένας σκάβει τον λάκο του αλλου!
Μεταξύ σας τρώγεστε και μεταξύ σας χειροκροτάτε. Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα την άποψη των συναδέλφων είναι επειδή δεν μιλάτε ούτε μεταξύ σας με ειλικρίνεια.
Σε λίγο θα σας ξεπεράσει σε δραστηριότητα ο πασυχερα όπως καταντήσατε...
Θέλετε και προτάσεις τρομάρα σας...

Costas SV1XV είπε...

Οι επίλεκτοι ΟΕΑδες θα πάνε κατα Τουρκία μεριά μια που υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Έκτακτη Ανάγκη, ή η δράση τους περιορίζεται στον άξονα ΑΘΗΝΑ -ΠΙΚΕΡΜΙ -ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ -ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ?

Για την ιστορία το 1992 είχαν πάει στην Τουρκία στον σεισμό του Erzincan εκ μέρους των ΟΕΑ οι SV1RD, SV1EM, SV1BDO.

2Mδης είπε...

Το 1992 ήταν εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες για δυο κυρίως λόγους:
Πρώτον οι περισσότερες υπηρεσίες αλλά και οι πολίτες στερούνταν μέσων επικοινωνίας. Τώρα όλοι έχουν πρόσβαση σε κάποιο είδος ασύρματης επικοινωνίας.
Δεύτερον. Οι υπεύθυνοι ρ/ε τότε είχαν περισσότερη σοβαρότητα σε αυτό που έκαναν και ήταν πιο μεθοδικοί. Σήμερα υπάρχουν ευτυχώς πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο που επιβεβαιώνουν ότι αρκετοί πάνε για δημόσιες σχέσεις και περισσότεροι για χαβαλέ.
Επιπλέον, η εμφάνιση και μόνο κάποιων υπευθύνων παραπέμπουν σε άλλες ανάγκες, όχι έκτακτες...

Ανώνυμος είπε...

Πονάει που έχει κοπεί το μονοπώλιο πληροφόρησης από τα φωτισμένα μυαλά του ΔΣ, υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι με έργο, πως να το κάνουμε λυσάνε που έμειναν τρεις και ο κούκος. Αναρωτιέμαι ποιος ανωνυμοσ γράφει εκ μέρους του ΔΣ, ο σάλιαγκας ή η πρόεδρος; Ο σύζυγος της προέδρου αποκλείεται, αυτός κάθεται σούζα όταν μιλάει η πρόεδρος!

Ανώνυμος είπε...

Οι άλλοι σύλλογοι είναι καλύτεροι; Αναμεταδόσεις των ανακοινώσεων της ΠΠ και αναδασώσεις.
Τουλάχιστον η ΕΕΡ έχει πιθανότητες, υπό προϋποθέσεις να ανακάμψει.
Για την ώρα την κατάσταση σώζει ο πασυχερα.

Ανώνυμος είπε...

"Για την ιστορία το 1992 είχαν πάει στην Τουρκία στον σεισμό του Erzincan εκ μέρους των ΟΕΑ οι SV1RD, SV1EM, SV1BDO."
Ποιοί από αυτούς είναι ακόμα μελη της ΕΕΡ ??

Ανώνυμος είπε...

((Τουλάχιστον η ΕΕΡ έχει πιθανότητες, υπό προϋποθέσεις να ανακάμψει))

Βασική προΰπόθεση να ξεκουπιστούν 2-3 του ΔΣ που έχουν πάνω από 4 θητείες και όλο λένε ότι τα παρατάνε και όλο δεν αφήνουν άλλο να ζυγώσει.

Άλλη προύπόθεση;;

Ανώνυμος είπε...

Αντιγράφω από το σχόλιο σου Κώστα. (1XV) και σχολιάζω
Οι επίλεκτοι ΟΕΑδες θα πάνε κατά Τουρκία μεριά μια που υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Έκτακτη Ανάγκη, ή η δράση τους περιορίζεται στον άξονα ΑΘΗΝΑ -ΠΙΚΕΡΜΙ -ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ -ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ?
Μας είναι γνωστό ότι είχε μεταβεί στην Τουρκία μια ομάδα ΟΕΑ πριν δέκα (10) χρόνια. Τότε κάθε Τετάρτη μαζευόταν στα εντευκτήρια τόσος κόσμος που καθόμαστε και στις σκάλες του ορόφου. Τότε υπήρχε ενεργητικότητα και πνεύμα φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των συναδέλφων. Τότε φεύγαμε κατά ομάδες μετά το κλείσιμο του συλλόγου και πηγαίναμε για την επονομαζόμενη "κατεδάφιση" μέσα σε γέλια και χαρές, άλλοτε στου "Τέλη" (θεός σχορέστον) άλλοτε αλλού. Τι από όλα αυτά συμβαίνει σήμερα? Πήγες καμιά Τετάρτη στο Περιστέρι? Που είναι η νέα γενιά ΟΕΑδων που θα αντικαθιστούσε αυτούς που αναφέρεις? Θα τους βρεις στον Μαραθώνιο να μοιράζουν νερό στους δρομείς. Τώρα τα μέσα επικοινωνίας έγιναν ποιο έξυπνα και δεν μπορεί μια Πολιτεία να βασίζεται σε κάποια Wouxun που κρέμονται στα υπερήφανα γιλέκα. Ή μήπως θα μπουν μέσα στα χαλάσματα για να ανασύρουν τους σεισμόπληκτους. Έχουν κάποια πιστοποίηση?. Πότε θα καταλάβουν οι "αρμόδιοι" ότι κάθε προϊόν, κάθε υπηρεσία έχει αρχή και τέλος, ώστε να καταργήσουν τα "κίτρινα γιλέκα" και την έπαρση όσων τα φορούν. Εκτός και αν η ύπαρξή τους κρύβει "άλλο" λόγο....

2Mδης είπε...

Να πήγε άραγε εκείνο το συνεργαζόμενο Ινστιτούτο? Αυτό ντε που δήλωνε σαν έδρα του την Παύλου Μελά και τραβολόγαγε στην Τατιάνα ηγετικά στελέχη του ΔΣ με στολές ΟΕΑ...
Αυτό που έκανε ασκήσεις κλπ κλπ...

Costas SV1XV είπε...

Αντιγράφω από το σχόλιο σου Κώστα. (1XV) και σχολιάζω

Για να είμαστε ακριβείς το κείμενο περί Πικερμίου και Μαραθώνα δεν είναι δικό μου, απλώς παρέθεσα σχόλιο ανωνύμου, στις 6 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 6:17 μ.μ. (πιο πάνω στην ίδια σελίδα). Το δικό μου σχόλιο περιορίζεται στην αποστολή μελών ΟΕΑ στο Erzincan με τον ΟΑΣΠ το 1992.

73 Κώστας SV1XV



18SV1821 είπε...

Παράκληση: Επειδή σκοπεύω να πάρω συζυγο και να πάμε για φαί στην εερ την κυριακη δε θελω να ειμαστε μονοι μας με το δσ να μετρανε τις μπουκιες μας. Ελατε και εσεις μη δινουμε στοχο. Μια ωριτσα ειναι. Παμε τρωμε φευγουμε.

18SV1821 είπε...

θα ειναι και ο Μακης αλλά δε νομιζω να μας κανει σκηνηκο για τις συνρομες που χρωσταμε. Μετα το φαι φεύγουμε οκ;

18SV1821 είπε...

στο μεταξυ και σήμερα τσικνοπεμτη κάτι θα έπρεπε να σερβίρουν στην ε.ε.ρ. για τους ραδιοερασητεχνες, μετα πως θέλουν να γραφτουμε μελη;
Εχω παρει την κυρά και θα παμε απεναντι εχει προπατζιδικο και εβαλαν ψησταρια με σουβλακια επιτιδες δε φαγαμε το μεσημερη.

18SV1821 είπε...

αχχχχ γουρούνιασα χθες! αυριο τσαγάκι και την Κυριακή πάλι γερή μάσα στην ε.ε.ρ.
Αυτή είναι ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Κατι ξερολες που βγαζουν μανο χολη για οσους προσπαθουν να κανουν κατι χωρις οσα λενε να αξιζουν ουτε δεκαρα κατα τα αλλα, δεν τους θελει οχι μονο η ΕΕΡ (που δεν ειμαι μελος αλλα θα γινω), αλλα και κανενας αλλος συλλογος για μελοι. Προκειται για εκεινους που ξεχυλιζουν φθονο και γενικως δεν... Καθηστε εδω να χαιδευετε ο ενας τα αυτια του αλλου και δοστε στο πληκτρολογιο να καταλαβει, δεν κανεται για τιποτα αλλο, βρηκαται τον ιδανικο σας χωρο στου πικραμμενου το τσαντιρι. Αερα στα πανια σας.

Ανώνυμος είπε...

17 Φεβρουαρίου 2023 στις 12:49 μ.μ

χαχαχχαχχαχχαχαχα νάσαι καλά με έκανες και γέλασα, δεν είσαι μέλος αλλά θα γίνεις και έχεις και άποψη! Αρε χαζομάρα που σε δέρνει........

18SV1821 είπε...

Εγώ εβρασα κολοκυθάκι να φτιαξει το στομάχι, αυριο τσαι και την Κυριακη θα παμε νωρις στην ε.ε.ρ. με ταπερακια. Η γιναικα έχει ναρκωθει απο το βραδι ειχαν κατι σουβλακια ΓΙΓΑΣ στο προπατζιδικο να ναι καλα τα παιδια μόνο ενας ηταν παναθηναικος καταταλα οκ. γερη μάσα!

Ανώνυμος είπε...

Δηκεοσίνη

Adam Fenton είπε...

Hang 'Em High

18SV1821 είπε...

Χαράς Ευαγγελια!!
Τετάρτη 1 Μαρτίου πιτα στον σ.ε.ρ
Ερε μασαμπουκα που έχει να πεση παλη. Όμως πολλή πισω παει αν ξέρει κάποιος να κόβουν πιτα στις ενδηαμεσες μερες να ειδοποιεισει.

18SV1821 είπε...

Νεα από το μετοπο. Ειμαστε στο περιστέρι φτωχά πραγματα βλεπω.
Ακομα δεν έχουμε φαει!! Είναι μια κυρία εδω πάει περαδωθε μασοντας εμεις τίποτα. Είναι άλλος ένας χοντρός με γιαλια και γυροφερνει το μπουφε και με στραβό κοιτάει.

Ανώνυμος είπε...

Πήγαμε, χλαπακιάσαμε, ήπιαμε, το χέρι στη τσέπη δεν το βάλαμε να πληρώσουμε καμιά συνδρομούλα. Του χρόνου ούτε νερό δεν θα μας δώσουνε με τα μυαλά που κουβαλάμε... Αφήστε που κυρ-Γιάννης κάθε Κυριακή θα μας κάνει ρεζίλι πανελληνίως. "Πληρώστε τις συνδρομές σας, αγαπητοί συνάδελφοι. Πληρώστε, πληρώστε σας ικετεύουμε..."

18SV1821 είπε...

Τελικα πήγα μόνος η γυναικα εκανε τεστ κ βγηκαι θετικό εμινε σπίτι με κρυάδες. Της έφερα πιτα και μας εχει πάει πριονοκορδελα. Ειναι άλλος εδώ με συμπτοματα κρυαδες κλπ λες να μας κόλλησαν κορονοηο εκεί μέσα;

18SV1821 είπε...

Ήταν δυο με μασκες και βηχανε συνεχια ξεχασα να το πω! Σιγουρα ηχαν κορονοιο και ήρθαν να φανε μη χασουν.

2Mδης είπε...

Ήταν ο Λύκος με τον Κανέλο? Ή πάνε και αυτοί?

Ανώνυμος είπε...

Παρακμή. Κατάντια. Διάλυση. Τρεις λέξεις που περιγράφουν την εκδήλωση της φετινής πίτας.

18SV1821 είπε...

ααχχχχχχ.... σήμερα χαλάροσα , νερο μας πηγε φαγαμε την πιτα και μας έφαγε. Βογκαει η αλλη στο κερβατι ετσι και συνελθη τι εχω να περάσω με βλέπη και γυριζει το ματι της νιωθει λεει το στομάχι της σαν ναχη καταπιεί ασβο. αχχχχ. Πηρα τηλεφωνο αλλο να παλικαρη απο τα CB που το είδα στην πιτα μου λεει μυριζε η πιτα και δεν την εφαγε τη γλητωσε ο τυχερος. ουτε στον εχθρο μου

18SV1821 είπε...

ελπιζω να στανιαρουμε τη δευτέρα εχει φασολαδα στο Γαλατσι και χαλβαδε με ελιες στο φιλοπαπου θα παρουμε σε ταπερ. Τετάρτη εχει πιτα στο Σ.Ε.Ρ. καλα θα παει και αυτο.

18SV1821 είπε...

Εδώ περιμένω την κυρά να ετοιμαστει και φηγαμε για ΣΕΡ να φαμε και σημερα! Κατι άκουσα θα έχουν και λαγανες με σαρακοστιανα μακαρι να φανε οι άλλοι να παρουμε εμείς τα τιροπιτακια για το σπίτι. Έχω βάλει σακουλες μέσα στης τζεπες να χωρεσει πράμα.

18SV1821 είπε...

Αυτοί παλια είχαν και ουησκι θημαμαι άμα σταθώ τυχερός θα καφατσωσω ένα μπουκαλι. Φύγαμε.

18SV1821 είπε...

Φτωχα πράγματα ευτυχως ειμαστε λίγοι και φτασανε να παρουμε 5-6 κοματια πιτα. Η κυρά πηρε και τυροπιτακια τεσσερα σε καθε τζεπη. Και του χρονου παλι.

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε ο Ελληνικός Ραδιοερασιτεχνισμός να αποκαταστήσει την ελλιπή ραδιοεπικοινωνία στο σιδηροδρομικό δίκτυο.
Έχουμε ικανότατα στελέχη.