Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Ημιμαραθώνιος Αθήνας, τηλεπικοινωνίες...

 "...Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης στο Κέντρο Επιχειρήσεων Ημιμαραθωνίου (ΚΕΗΜ) που λειτουργούσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), έμπειρα στελέχη του ανεξάρτητου Κέντρου Διαβίβασης Σημάτων του ΕΚΑΒ ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τα Ιατρεία Άμεσης Παροχής Ιατρικής Φροντίδας και τους Αυτόνομους Σταθμούς Παροχής Πρώτων Βοηθειών, με το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο (ΕΣΚΕ-ΕΚΑΒ) και το Συντονιστικό Κέντρο διαχείρισης Ασθενοφόρων της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ..."


Άρθρο της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ περιγράφει όλους όσους συμμετείχαν στην υποστήριξη του Ημιμαραθωνίου Αθήνας που έγινε χθες...

Ειδική μνεία για τους διενεργούντες επικοινωνίες και την εμπειρία τους σε αυτές κατά την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Μαντέψτε ποιοι πήγαν τζάμπα και κανείς δεν τους έδωσε σημασία. Για ακόμα μια φορά θα παραλάβουν προτυπωμένα αναμνηστικά στα οποία ένας ταλαίπωρος έφορος θα συμπληρώσει τα ονόματα όσων πήγαν στην "κορυφαία αυτή άσκηση εκτάκτων αναγκών μπλα-μπλα-μπλα..."

Απροκάλυπτα πλέον απαξιώνονται όσοι άφησαν να αλωνίζουν ως έφοροι άτομα που δεν μπορούν να ανέβουν πέντε σκαλιά χωρίς στάση, άτομα φαιδρά με στολές γεμάτες παράσημα και πουλάδες, άτομα που μοναδικό προσόν είχαν το "ναι σε όλα", άτομα άχρηστα...

Και του χρόνου σπίτια σας!

Ολόκληρο το άρθρο της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ εδώ

15 σχόλια:

2Mδης είπε...

Στο μεταξύ, εξαφανισμένοι από προσώπου Γης είναι και κάτι ινστιτούτα και κάτι ομάδες αντιμετώπισης καταστροφών που είχαν ασχοληθεί για μέρες με τον σχεδιασμό των στολών τους και είχαν καταμερίσει σε ομάδες τους κινδύνους που θα αντιμετώπιζαν: οι ανθρωπογενείς καταστροφές από δω, οι τεχνολογικές από 'κει...

2Mδης είπε...

@12:49 μ.μ.

Φτάνει που ξεροσταλιάζεις εσύ και προσπαθείς να βρίσεις ανώνυμα. Κακομοίρη που αναπολείς πόσο τρώγατε από τα ταλαίπωρα μέλη για χρόνια...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα πεις στον αρθρογράφο του editorial του περιοδικού SVNEA που μόνο χολή ξέρει να πετά δεξιά και αριστερά και με χαρακτηρισμούς "ανοησίες και βλακείες" όσους κρίνουν ότι η ύπαρξη των ΟΕΑ περιορίζεται στα σεμινάρια. Υπομονή. Κι αυτό θα περάσει..
Και μια συμβουλή. Όταν αρθρογραφείτε και ενημερώνετε τους αναγνώστες σας ότι προσήλθαν στην κοπή της πίτας 120 άτομα με τις οικογένειες τους, να βάζετε μια φωτογραφία που να δείχνει 120 άτομα και όχι λιγότερα από 40 (μαζί με το ΔΣ).

2Mδης είπε...

Ο συγκεκριμένος με την χολή του κατάφερε να διώξει τους 9 από τους 10 που συνεργάστηκε. Απέραντος ο κατάλογος από πρώην φίλους, μέλη, κουμπάρους, συνεργάτες κλπ με τους οποίους πλέον είναι στα μαχαίρια.

Αλλά έχει μούτρα και μιλάει...

Ανώνυμος είπε...

λυπαμε πολυ που βλεπεισ ετσι τις ομαδες εκτακτων αναγκων. Ειμαι μελοσ οεα και θεωρω οτι μας αδικεις καταφορα. Μπορει να μην ειμαστε το ιδιο με μεγαλυτερους οργανισμους αλλα ειμαστε εδω και προθυμοι να βοηθησουμε οπου χρειαστει ναπαμε. Οτι αναλαβουμε το κανουμε και πολυ καλα. Δε μας νοιαζει να μας γραψουν οι εφημεριδες. Αν ποτε ερχοσουν σε μια δραστηριοτητα θα εβλεπες και δεν θα μας αδικουσες ετσι. Λυπηθηκα πολυ που ειδα να κοροιδευεις τον χρηστο, ο ανθρωπος ειναι ειλικρινης και παλευει και αν εχει καποιο προβλημα δεν ειναι καθολου σωστο να τον κοροιδευεις γι αυτο. Στο κατω κατω εμεις προσπαθουμε να κανουμε κατι, εσυ που μας κακολογεις και μας κοροιδευεις ετσι που εισαι;

2Mδης είπε...

22 Μαρτίου 2023 στις 10:42 π.μ

Είναι ενδιαφέρον που μετά από 3-4 απόλυτα υβριστικά σχόλια άλλαξες ύφος και ξαναστέλνεις σχόλιο. Ιδού λοιπόν και ο "παιδευτικός" χαρακτήρας του ιστολογίου που σε έκανε άνθρωπο.

Συγκράτησε σε παρακαλώ τα δάκρυα σου για τον Χρήστο και τα προβλήματα του. Εγώ δεν μπορώ να τον συμπονέσω γιατί τον έχω δει την μία μέρα να μου ζητάει συγγνώμη ώστε να γλιτώσει τις συνέπειες και την άλλη -στην ΓΣ συγκεκριμένα- να μου επιτίθεται σαν χαμάλης του λιμανιού...

Ωστόσο επειδή η εικόνα μετράει δεν μπορείς να βάζεις μπροστά κάποιον -με οποιοδήποτε πρόβλημα- να ηγείται σε οτιδήποτε. Είτε είναι εύσωμος είτε είναι ψυχοπαθής είτε είναι οτιδήποτε δεν συνάδει με το έργο του. Για τον ίδιο λόγο δεν τους κάνουν πχ αλεξιπτωτιστές αλλά εκεί δεν ενοχλείται κανένας. Και εμένα στην Ικάρων δεν με δέχτηκαν γιατί είμαι κοντός, τι να κάνουμε? Δεν είναι όλοι για όλα!

Όσο για τις προσπάθειες σας έχουν τον σεβασμό μου, αν και εφόσον δεν αυτογελοιοποιείστε με αυτοβραβεύσεις, παράσημα και την παρουσία σας στον αέρα που δείχνει ασχετοσύνη ορατή και από το διάστημα.

Αυτά και καλή σου μέρα. Χαιρετισμούς στην πρόεδρο!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω 2Μδη, ότι το μπλοκ απευθύνεται σε ανθρώπου μεγαλύτερους των 8-10 χρόνων και που έχουν αποφοιτήσει τουλάχιστον από το Γυμνάσιο. Χαιρετισμούς στον "χρηστο" και στον φίλο του!

2Mδης είπε...

Μην μπερδεύεσαι! Έχει τελειώσει γυμνάσιο και ξέρει να γράφει (και να σελιδοποιεί) απλά γράφει έτσι για να φανεί ότι δεν είναι ο ίδιος που έστελνε υβριστικά σχόλια τα οποία δεν δημοσίευσα.

Νομίζει ότι εγώ θα δώσω βήμα στον κάθε βλαμμένο να γράψει εδώ όσα δεν μπορεί να γράψει στο έντυπο και στις σελίδες του σωματείου του. Ας τα γράψει στο εντιτόριαλ... Αφού έχουν πολυφωνία και ελευθερία και τόσο κόσμο να τους στηρίζει δεν κατάλαβα γιατί έρχονται να δημοσιεύσουν εδώ...

Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι η Ο.Ε.Α. απαρτίζονται από ένα 60% που τους αρέσει μόνο η αυτοπροβολή και τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Και βάλε!

Ανώνυμος είπε...

Με 60 % ποσοστό τους αδικείς. Γράψε καλύτερα 100% για να είσαι μέσα. Όμως όλα αυτά θα διευκρινιστούν ΟΤΑΝ κάποια ημέρα αλλάξει το σημερινό ΜΠΛΟΚ που διοικεί!! Υπομονή...

Ανώνυμος είπε...

Ποιο κοντά στο 100% είναι το ποσοστό σε τέτοιες ομάδες, ακόμα και σε αυτές που δεν έχουν (άμεση) σχέση με ασύρματους.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις κάτι για αυτό θα το κάνουν τελικά θα φάμε πριν τις εκλογές ή μονο λόγια;
ΥΓ έμαθες για το ΔΣ του CB λεει ο Επίτημος πως δεν του αρέσει τι κάνει το εκλεγμένο ΔΣ;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
----------------
Αγαπητοί συνάδελφοι, με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω, ότι την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, στις 10:00 το πρωι, στο κτηριακό συγκρότημα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβερνησης, στην οδό Φραγκούδη 11 & Αλ. Πάντου, Καλλιθέα T.K. 101 63 Αθήνα, θα γίνουν τα εγκαίνια του "σταθμού του Υπουργείου", SZ1TT & 18TT00".
Κάθε Ραδιοερασιτέχνης - ΗΑΜ radio operator, κάθε χειριστής ραδιοτηλεφώνου ζώνης συχνοτήτων πολιτών - CB-er, αλλά και κάθε πολίτης που ενδιαφέρεται για αυτές τις επικοινωνίες, είναι καλοδεχούμενος στην εκδήλωση.
Μετά τις προσφωνήσεις των Πολιτικών κλπ, τον λόγο θα πάρουν οι εκπρόσωποι των συλλόγων, για να καταθέσουν τα αιτήματα και τις προσδοκίες των ραδιοερασιτεχνών και CB-ers από τη λειτουργία του σταθμού, αλλά και την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους δύο αυτούς χώρους.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει μιά μικρή "κατεδάφιση"! και στη συνέχεια όλοι όσοι ενδιαφέρονται, θα μπορούν να επισκεφθούν τον "σταθμό", το Shack δηλαδή και επίσης να δουν τα κεραιοσυστήματα που υποστηρίζουν τη λειτουργία του. Την ξενάγηση σας συνάδελφοι θα την αναλάβω εγώ, οπότε η ενημέρωση σας θα γίνει στο πνεύμα του "ΟΜ - Old Man" των ραδιοερασιτεχνών/CB-ers.
Πολλά - πολλά 73!
de SV1NK/18SV100
Μάκης

2Mδης είπε...

Δεν ξέρω τι γίνεται στα CB ούτε πως ακριβώς διοικείται ο σύλλογος.
Ίσως είναι σουλτανάτο και κάποιοι έχουν διευρυμένες αρμοδιότητες υπεράνω του ΔΣ, τι να πω?
...

Ανώνυμος είπε...

2Μδη σε παρακαλώ σταμάτα επιτέλους να καταφέρεσαι εναντίον αυτού του αξιολάτρευτου ζευγαριού καθώς και εναντίον του κάθε ευπατρίδη από τους ευγενείς που απαρτίζουν αυτόν τον υπέροχο -ελέω Θεού- κύκλο της στρογγυλής τραπέζης. Τα αγλαίσματα αυτά αποτελούν την επιτομή της ραδιοερασιτεχνικής «ολοκλήρωσης» και το αντίπαλο δέος του φαύλου παρελθόντος. Εξ'άλλου όλοι οι μέγιστοι ηγέτες της Ιστορίας φρόντισαν να απαλλαγούν αιματηρά ή αναίμακτα από τα μιάσματα τα υποβλέποντα την άριστη διοίκηση προς ίδιον όφελος. Η πολυγνωμία εισάγει καινά δαιμόνια και το χειρότερο και απαράδεκτο αντίκειται στην Θεία σκέψη της υπερτατης ηγέτιδος.