Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Κοπή πίτας again...


Επανάληψη της κοπής της πίτας την Κυριακή 2 Απριλίου ώρα 10:30 πμ αποφάσισε το ΔΣ καθώς δεν υπήρξε απαρτία την πρώτη Κυριακή. 

Σύμφωνα με το καταστατικό για την εκδήλωση απαιτείται παρουσία των 2/3 των μελών (δλδ τουλάχιστον εξήντα μέλη) διαφορετικά επαναλαμβάνεται σε επόμενη ημερομηνία με παρουσία οποιουδήποτε αριθμού.

Λόγω κακών οικονομικών (και κάποιας αστοχίας με οδυνηρά αποτελέσματα την πρώτη Κυριακή) θα πρέπει οι παραβρισκόμενοι να φέρουν εδέσματα από το σπίτι τους! 


ροϋπόθεση για την είσοδο σας στα ιδιόκτητα εντευκτήρια  -σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ- είναι η ολοσχερής εξόφληση τυχόν οφειλών και προκαταβολή της συνδρομής του 2024.)

Χρόνια πολλά!!


7 σχόλια:

Poisson d'avril είπε...

Για φαντάσου μετά την Πρωτοχρονιάτικη Πίττα έχουμε και Πρωταπριλιάτικη Πίττα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την φορά, αφού θα πάμε τα δικά μας εδέσματα (ρεφενέ) δεν θα πάθουμε πριονοκορδέλα, όπως την ημέρα της κοπής της πρώτης πίτας. Αγιο έχουμε!

18SV1821 είπε...

Τι πίτα ειναι αυτή; Σαν κολιβα μου φαινεται.
Με τα cb να δουμε τι θα γίνει δε βλεπω να ξανακωψουν πιτα ωπως πάνε!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ξεκαθάρισε ο σύλλογος από τα μιάσματα. Έμειναν λίγοι και καλοί. Όχι σαν τα παλιά χρόνια που δεν χωρούσαν στην αίθουσα και περίμεναν και από κάτω για να πάρουν ένα κομμάτι πίτα. Και πιο παλιά που μπαίναμε σε έξοδα για να νοικιάζουμε θέατρα και αίθουσες στο πολιτιστικό κτήριο του Δήμου. Νοικοκύρεμα λέμε!!

Ανώνυμος είπε...

Πέστα ρε φίλε. Ακόμα πιο παλιά κλείνανε στο ΡΕΞ και πολλοί δεν προλάβαιναν να κόψουν εισητήριο, εκεί να δεις παράπονα. Ήρθαν οι νοικοκύρηδες και έβαλαν σωστές βάσεις για να αποχωρήσουν τα μιάσματα. Λιγότεροι γκρινιάρηδες λιγότερα έξοδα και κυρίως τόσοι που συμφωνούμε σε όλα. Όποιος διαφωνεί τομπούλο! Της βγάζω το καπέλο.

Ανώνυμος είπε...

@12:22
Ρε κακομοίρη δεν βλέπεις ότι σε γράφω κανονικά και δεν σου ανεβάζω τα σχόλια? Κάνε καμία μετάφραση για το περιοδικό να γεμίσει γιατί από δραστηριότητα ΜΗΔΕΝ! Όσο για τα σχόλια σου ανέβασε τα στην σελίδα του συλλόγου ή στο περιοδικό.
Πως είπες? Εκεί δεν δημοσιεύουν τπτ? Το ξέρω μπούφο, εκεί είσαστε όλοι δημοκράτες αλλά φιμωμένοι! Καμιά μετάφραση και μονόλογοι του ανθρωποδιωχτη δεν επιτρέπεται τπτ άλλο. Για αυτό μου έρχεσαι εδώ.
Αν θες να δημοσιεύσω σχόλια σου βγες επώνυμα. Άλλωστε γνωρίζω ποιος είσαι.
Αλλά δεν φοράς παντελόνια (βράκες νομίζω φοράτε εκεί). Άντε που περνιέσαι για έξυπνος…
Τολμάς?
2Μδης (γράφω από ξένο υπολογιστή και δεν με αναγνωρίζει)
ΥΓ Καλό υπόλοιπο ΣΚ κάτσε να στέλνεις σχόλια, λιώσε εδώ. Βλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω αυτή την φορά να μην πάθουμε σερπαντίνα όπως με τα "εδέσματα" της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Για λόγους οικονομίας όσα "εδέσματα" δεν φαγώθηκαν την Πρωτοχρονιά θα μοιραστούν στο Ham Fest του 2023. Αυτό λέγεται συνεπής διαχείρηση πόρων. Τι δεν καταλαβαίνετε; Ευτυχώς έχει τρείς τουαλέτες το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.