Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Ενός λεπτού σιγή...

 ... για όλους αυτούς τους φίλους που δεν έχουν Facebook και μας παίρνουν στο λαιμό τους!


Το σημερινό θέμα είναι καθαρά τεστ παρατηρητικότητας με μεσαίο βαθμό δυσκολίας. 

Βρείτε τις διαφορές!




6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια ο φίλος που δεν έχει Facebook αγόρασε ένα μοτέρ μία φορά. Και ο φίλος του φίλου το πούλησε μια φορά το Γενάρη και ως δια μαγείας το αγοράζει πάλι το Μάρτιο και προσπαθει να το ξαναπουλησει τον Ιούνιο. Μιλάμε για το ίδιο μοτέρ!! Η Ως γνωστόν "Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της υλης'

Ανώνυμος είπε...

@3:53 μάλλον είναι όπως τα έγραψες ή από τον Γενάρη δεν παρουσιάσθηκε κάποιος μη εχέφρων να τον αγοράσει και πρόκειται για επαναδημοσίευση. Θα μπορούσε ο διαχειριστής της συγκεκριμένης ομάδας αν ήθελε να μην εγκρίνει πωλήσεις φίλων των μελών της, όπως και να μην εγκρίνει τη δημοσίευση μη ρ/ε πωλήσεων. Εκτός αν προτιμά τη χαλαρή διάθεση.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους αποδείχθηκε οτι το ταξίδι στον χρόνο είναι μια πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ραδιοερασιτεχνικό μηχάνημα μπορείς να έχεις και FB. Έστω ψεύτικο προφίλ αποκλειστικά για αγγελίες. Όλα τα υπόλοιπα είναι να χάμε να λέγαμε και κακώς επιτρέπουν τέτοιου είδους αγγελίες.

Ανώνυμος είπε...

Ισχύουν οι παρατηρήσεις των προλαλησάντων, αλλά να προσθέσω κι εγώ κάτι. Κατ' αρχήν ο ένας αγοράστηκε το Δεκέμβριο του '22 και πουλήθηκε τον Ιανουάριο του '23. Ο άλλος (?) αγοράστηκε τον Μάϊο του '23 και μπήκε αγγελία τον Ιούνιο του '23. Οι φωτογραφίες τους είναι οι ίδιες κατά διαβολική σύμπτωση, να τι χρειάζεται ένα Παίσιος (από την πιο πρόσφατη ανάρτηση σου) για να ξορκίζει το Σατανά που παρεισφρύει παντού, αλλά εσείς δεν καταλαβαίνετε ντιπ! Ο Διάβολος κρύβεται πάντα στις λεπτομέρειες... Είμαι σε μια μόνο αγγελία ραδιοερασιτεχνικών μηχανημάτων (λέει...) στο Φ/ΜΠ η οποία βρίθει με αγγελίες για CB. Δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ Ρ/Ε και CB για πολλούς ακόμα και για τους διαχειριστές της. Εκεί είναι καμπόσοι που πουλάνε συνεχώς (οι ίδιοι) σχεδόν καινούρια μηχανήματα. Χρόνια προσπαθώ να καταλάβω τι διαφορετικό μπορεί να περιμένεις από κάποιο καινούριο V-U Mobile, αλλά δεν τα καταφέρνω. Δεν έχω πάρε-δώσε με την Εκκλησία αλλά μικρός είχα κάνει 2 μήνες παπαδάκι, το λέω για να προλάβω τυχόν κακεντρεχείς.
73 de SV1GRD, Πάνος.

Ανώνυμος είπε...

Οι αγγελίες δεν με ενδιαφέρουν δεν είμαι και για περιττά έξοδα άλλωστε. Συμφωνώ με την παρατήρηση "Δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ Ρ/Ε και CB για πολλούς ακόμα και για τους διαχειριστές της". Οι / ο διαχειριστής αν θέλει ας διορθώσει τον τίτλο να περιλάβει και πέραν των ρ/ε. Αν και φαίνεται να μην τον απασχολούν οι λεπτομέρειες ή να μην γνωρίζει και πολλά.