Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Όταν εδώ διέλυαν τον σύλλογο, αυτοί ήταν στα δέντρα...

 Ωραίες ιδέες για το πως μπορείτε να διαλύσετε έναν ραδιοερασιτεχνικό σύλλογο, αν και εδώ ορισμένοι το έχουν αναγάγει σε επιστήμη...

Αν έχετε και εσείς άλλες αξιόλογες ιδέες για να διαλυθεί εντελώς ένας τέτοιος σύλλογος, γράψτε το στα σχόλια!


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Γιάννη,
αφήστε τους συλλόγους και τις κόντρες και ας ξαναβγούμε στην ενεργό δράση όπως παλία. Η παρέα είναι η ίδια με την ύπαρξη συλλόγου ή όχι. Θυμηθείτε πχ φρυκτωρίες, Οθωνούς, Αίολος κτλπ, ποιος ο ρόλος των συλλόγων τότε? Ας επανέλθουμε στις παλιές καλές δράσεις χωρίς κόντρες. Ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Ένας ακόμη τρόπος να κλείσει ένας σύλλογος είναι να μην πληρώνουν τις συνδρομές τους τα μέλη. Εκεί έχει φτάσει η κατάσταση και έτσι κάθε Κυριακή ο SV1HE Γιάννης αναφερόταν στην ανάγκη πληρωμής των συνδρομών. Σχεδόν ζητιάνευε την πληρωμή, ευτελίζοντας τα μέλη σε πανελλαδική κάλυψη οτι είναι τσιγκούνηδες, καρμίρηδες και καβουροτσεπάκηδες. Πάντως μάλλον είναι σε καλό δρόμο απο οτι φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Έχει ενδιαφέρον πάντως το γεγονός ότι ο ίδιος είχε απαλλαγεί από την πληρωμή συνδρομής εδώ και πολλά χρόνια.
Λίγοι γνωρίζουν πως το ΔΣ είχε προτείνει τον ΗΕ και ήταν επίτιμο μέλος οπότε απαλλασσόταν της συνδρομής.
Φαίνεται για αυτό επέμενε να πληρώσουν οι άλλοι…

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη έχεις μείνει πίσω, πάνε αυτά ήρθε επιτέλους το GMRS! Ραδιοερασιτέχνες, CBers, PMRαδες, περιστεράδες, κυνηγοί και πάνω απ' όλα θολούρηδες επιτέλους όλοι μαζί ενωμένοι σε μία στέγη!

Ανώνυμος είπε...

Μεροκάματο να βγαίνει…