Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Άϊντα!!

Ήρθε το καινούριο περιοδικό SV-NEA.
Μια αναφορά στο editorial περί ενός κιθαρωδού, μου θυμίζει τον λόγο για τον οποίο έχω πάψει εδώ και ένα χρόνο να ακούω στο 145,400. Τώρα ανοίγω και, ΑΝ γίνεται επικοινωνία που θέλω να συμμετέχω, κάνω διακοπή. Αν γίνεται το γνωστό μπάχαλο, κλείνω και φεύγω.
Και βεβαίως έχει γίνει και εκεί θέμα αρκετές φορές ο κώδικας δεοντολογίας των ραδιοερασιτεχνών, τι λέμε στον αέρα και τι όχι και πολλά άλλα…
Δυστυχώς για μερικούς, ραδιοερασιτεχνισμός σημαίνει μόνο επικοινωνία. Οπότε σου λέει αν δεν επικοινωνώ όπως εγώ θέλω (τραγουδώντας, σχολιάζοντας ποιος κάνει ωραίο γαλακτομπούρεκο κλπ) τι να την κάνω την άδεια; Θα σταματήσω να βγαίνω! (Και θα χάσει η Βενετιά βελόνι!!!)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το πιο ενδιαφερον ειναι οτι μπορουμε να μαθουμε που εχει τους φθηνοτερους μεζεδες!! και πως γινεται η κολονοσκοπηση

SV1EML είπε...

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΘΑΡΑ??? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΘΑΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΠΑΓΚΛΑΜΑΔΕΣ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑΜΑΣ!!!
73

Andreas είπε...

ντιριντινταν! φώναξε κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τις κιθαρωδίες στο 145,400 ακούμε από τον Κώστα να περιγράφει το τι τρώει κάθε μέρα. Κατά κύριο λόγο ότι φθηνότερο για να σηκωθεί και η πολυκατοικία...
Σήμερα το μενού είχε κόλυβα! Υγειηνό λέει (αφού είναι τζάμπα!!!) και για ψωμί πρόσφορο!
ΧΑΧΑΧΑ!

Πάλι καλά γιατί μας τα έχει κάνει τούμπανο με την οικοδομή του. Έχουμε μάθει πόσο έχει πληρώσει για πλακάκια, πίνακες, ηλεκτρικά, λεκάνες!!!!
Ραδιοερασιτεχνικότατες συζητήσεις!!!!

Άντε ρε Κώστα να τελειώσεις την οικοδομή με το καλό να μπεις μέσα και να την περνάς με κόλυβα και ξηρούς καρπούς!!!!