Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Και του χρόνου!!

Έγινε και η εκδήλωση της ΕΕΡ στο αμφιθέατρο του Υπουργείου για φέτος. Μερική άποψη, δίπλα!
Αν μη τι άλλο όσοι βρεθήκαμε εκεί, γνωρίσαμε καλούς συναδέλφους (αποφύγαμε τις κακοτοπιές!) συζητήσαμε για όσα γίνονται στις συχνότητες μας και περάσαμε καλά.
Από το πρωί εισήλθε στην αίθουσα όλο το ραδιοερασιτεχνικό τζετ-σετ. Έλειπε o sv1gaz ,στον οποίο είχα πει από την προηγούμενη ότι η εκδήλωση θα είναι μασκέ. Τον έπεισα ότι θα συνεορτάζαμε και το καρναβάλι, πως θα μετατρέπαμε τον διάδρομο μέχρι το αμφιθέατρο σε σαμποδρόμιο στο οποίο θα άνοιγε δρόμο, εύσωμο μυστακοφόρο στέλεχος του προηγούμενου Δ.Σ.
Έτσι ο αγαπητός Αντώνης, ήρθε μεταμφιεσμένος σε πλανόδιο μουσικό! Αφού είδε ότι η αμφίεση του δεν ταίριαζε με των υπολοίπων αποχώρησε, μάλιστα πήγε μέχρι την Καλλιθέα με τα πόδια γιατί δεν τον άφησαν να μπει στο μετρό: «Καλά δεν ντρέπεσαι να παριστάνεις το Βασιλάκη Καΐλα; Έξω!!»
Κατά τα άλλα η εκδήλωση ήταν πολύ διασκεδαστική. Διασκεδάσαμε βλέποντας ότι υπάρχουν συνάδελφοι που μας εκπροσωπούν και κάνουν ότι μπορούν για να χαιρόμαστε το χόμπι μας. Γνωρίσαμε και από κοντά όσους εννοούμε κάθε φορά που λέμε με αγανάκτηση: «Η ένωση ΤΙ κάνει;»
Παρακολουθήσαμε και την 30ετή πορεία των Ομάδων Έκτακτης Ανάγκης και την προσφορά τους σε διάφορες καταστάσεις. Εδώ θέλω να προσθέσω και την –δημιουργική μου- άποψη: Νομίζω ότι η εκπαίδευση των ΟΕΑ πρέπει να γίνει πιο επίπονη. Τα μέλη να περνάνε σκληρή εκπαίδευση, να μαθαίνουν πολεμικές τέχνες και ελεύθερη πτώση, να πηδάνε φωτιές και να κυλιούνται στις λάσπες! Μάλιστα, επειδή θα είναι οδυνηρό σε μια επιχείρηση κάποιος Οεήτης να "σπάσει" δίνοντας τις συχνότητες και τον υπότονο του τοπικού λινκ, να ατσαλώνεται η αυταπάρνηση τους από τώρα με βασανιστήρια: Μαστίγωμα, ξερίζωμα νυχιών, προοδευτικός τεμαχισμός των άκρων κλπ.
Τέλος έγινε και αναφορά σε όλους όσους συμμετείχαν στο Fielday και η απονομή των βραβείων στους πρώτους, δεύτερους κλπ
Ακολούθησε κλήρωση –μπράβο στα καταστήματα που προσέφεραν τα δώρα- και πλούσιος μπουφές στην είσοδο του υπουργείου…


Είχαμε και συνέχεια...
Σε ταβερνάκι-μεζεδοπωλείο της Καισαριανής που πρότεινε ο Δημήτρης SW1GGW, καταλήξαμε μετά από την κοπή της πίτας. Ακολούθησε κατεδάφιση!! Στην αποκαλυπτική φωτογραφία διακρίνονται κατά σειρά: Πρώτος από αριστερά ο Βαγγέλης SW1IYB, δίπλα ο Μιχάλης SV8GKE(προσπαθεί να με εξορκίσει με τον σταυρό του!), δίπλα η αφεντιά μου μετά της SV-Γωγώς, στη γωνία μέσα στο κέφι ο Δημήτρης SW1GGW άδοντας! Τέρμα δεξιά κάτω ο Γιώργος SV1CDY, δίπλα ο Σταμάτης SV1EML λίγο πριν χορέψει πάνω στο τραπέζι, και ο Δημήτρης SW1JGW...

Και του χρόνου να είμαστε καλά παίδες! Καλά DX!

8 σχόλια:

sv8gke είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ!!!! τον διαχειριστή του μπλογκ,που στην απελπισμένη προσπάθεια του να κρύψει την χαρά του που τον σταυρώνω,χρησιμοποίησε το photoshop για να μου βάλει κέρατα στην φωτό της κατεδάφισης,μην γνωρίζοντας ότι την έχω στείλει στην μανούλα της εδώ και πολύ καιρό!
Επικαλούμε τηνν μαρτυρία των υπολοίπων συναδέλφων,αν και δεν νομίζω να θυμούνται τίποτα καθότι ο ερυθρός οίνος έρεε άφθονος!

Αντε και του χρόνου,πέρασα υπέροχα.

SV1EML είπε...

"ΠΟΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑΤΗΣ ΒΡΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ??"ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕΣ ΑΠ ΟΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΚΛΑΔΙΑ ΕΛΙΑΣ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΦΙΛΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΚΕΡΑΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα κέρατα είναι σαν τα γυαλιά ηλίου.
Πάντα υπάρχει ένα ζευγάρι που σου ταιριάζει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταματάκος τι χορό χόρεψε πάνω στο τραπέζι;

SV1EML είπε...

Α αυτα δεν λεγοντε.Επρεπε να εισουνα εκει να δεις.Τι να σου λεω χαμος μεχρι και πιατα μου πεταγανε...στο κεφαλι αλλα που να σπασει ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ!

sv8gke είπε...

Τα κέρατα είναι σαν τα γυαλιά ηλίου.
Πάντα υπάρχει ένα ζευγάρι που σου ταιριάζει.

Ατιμούλικο.....είσαι και μαρτυριάρης!!!

2Μδης είπε...

Τώρα που με προσέχω στις φωτογραφίες, έχω αδυνατήσει!

SV1GRN είπε...

Να είσται καλά και του χρόνου.
Το λογαριασμό πως τον πληρώσατε; στα ίσα; ρεφενέ; ή ανάλογα με το βάρος;!
73