Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Μουσείο τηλεπικοινωνιών στην Κεφαλονιά;;

Αρχή μου είναι, αν έχω υλικό που πρόκειται να δημοσιευτεί στο περιοδικό SV NEA, να μην το δημοσιεύω εγώ πιο πριν. Τώρα λοιπόν που το περιοδικό έφτασε στα χέρια σας και διαβάσατε το άρθρο για το μουσείο ραδιοφώνου, ασυρμάτου και τηλεφωνίας, δείτε και σε υψηλή ανάλυση μια πανοραμική φωτογραφία που υπάρχει και στο περιοδικό.

Δείτε επίσης και την θέα που απολαμβάνουν όσοι τρέχουν στα όρη και τα βουνά για να επισκευάζουν και να συντηρούν τους επαναλήπτες μας. Στην συγκεκριμένη εξόρμηση ο SV8YM, ο SV8KOM και ο SV0FM…

(Βεβαίως αυτό δεν συμβαίνει πάντα, κάποιες φορές «απολαμβάνουν» καταιγίδες, αέρα και κεραυνούς… )

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι κρίμα! Μια τόσο σπουδαία προσπάθεια να μένει ασχολίαστη εδώ και 3 ημέρες.΄Ενα μπράβο βρε αδέρφια. 'Ενα κατιτίς εν πάσει περιπτώσει. Δεν σας ξινίζει αυτό το... 0 σχολια... Αναρωτιέμαι τελικά αν μπορούμε να ξεστομίσουμε την λέξη ΜΠΡΑΒΟ. Μα τόσο επώδυνος κατήντησε ο έπαινος?
Και εγώ που πίστευα οτι θα σπάσει κάθε ρεκόρ σχολίων.

Με εκτίμηση
SV7LOS

2Μδης είπε...

Πρώτη φορά είναι;

Ανώνυμος είπε...

3 ημέρες;; εγώ θυμάμαι τον Μπάμπη με την συλλογή του εδώ και 13-14 χρόνια κι όσοι πέρασαν απο Κεφαλλονια 'προσκύνησαν'. Το παράδοξο είναι ότι ο φίλος παραπάνω ξεσπαθώνει κατά πάντων, αλλά ο ίδιος πουθενά δεν λέει ένα 'κατιτίς μπράβο'. Γενικά οι sv αμάτορες το έχουν αυτό και κυρίως ασκούν (ανέξοδη και ως επί το πλείστον κακόβουλη) κριτική, σκίζοντας τα ρούχα τα δικά τους και των άλλων, χωρίς να έχουν να πουν απολύτως τίποτε επί της ουσίας. Στην υπόλοιπη κομπανία από το Τζάντε, συγχαρητήρια για όλα. Αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Ανώνυμος είπε...

'Ετσι ΜΠΡΑΒΟ
Ο μικρός αριθμός σχολίων και το πως αντιλαμβάνεστε αυτά που διαβάζετε είναι ενας καλός λόγος για να αρχίσετε ακριβώς αυτό που επικρίνετε. Την ανέξοδη κριτική.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί ανώνυμοι συμπαθάτε με αλλά δυστυχώς πέσατε στην περίπτωση. Το τελευταιο καιρό εχω μεγάλο θεμα με τους ανώνυμους! Θα μπορούσα κάλλιστα να σας δωσω χίλια δικια για τις απόψεις σας αλλα εχω ταλανιστεί τόσο πολύ με όλους αυτούς τους ανώνυμους με τις ανώνυμες και ΑΝΕΞΟΔΕΣ καταγγελίες τους,που αφορούν το κεραιοσύστημα μου, που θα μου επιτρέψετε να μην συνεχίσω να γράφω! το σχόλιο ηταν κοινωνικό και οχι ειρωνικο ή καυστικό. Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανταλλαγή απόψεων, EΠΩΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ!!

SV7LOS

2Μδης είπε...

Για τον ανώνυμο που γράφει:
"...Το παράδοξο είναι ότι ο φίλος παραπάνω ξεσπαθώνει κατά πάντων, αλλά ο ίδιος πουθενά δεν λέει ένα 'κατιτίς μπράβο'..."

Δεν ήξερα ότι για να γίνω αποδεκτός θα έπρεπε να πω "κατιτίς μπράβο" για αυτό και έκανα την ανάρτηση την οποία αν την διαβάσεις θα καταλάβεις -ακόμα και εσύ- ότι δεν ξεσπαθώνει κανείς.

Τώρα αν εσύ έχεις προηγούμενα και βλέπεις κάποιον να σκίζει τα ρούχα του και τα δικά σου μαζί... κάτσε και απόλαυσε το!

2Μδης είπε...

Για την SV7LOS:

Καλά ξεμπερδέματα!
Δυστυχώς λίγο ή πολύ όλοι έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα από ανώνυμους...

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ Γιάννη! Κάνε ένα κλικ στο blog μας και θα καταλάβεις!!!

SV7LOS

2Μδης είπε...

Τα είδα!
Πάντως εγώ όταν στήναμε την τετράδα (αυτή που φαίνεται στην πρώτη σελίδα, δεν είναι καλλιτεχνική απεικόνηση πραγματική είναι) βγήκε κάποιος από δίπλα και με ρώταγε για ραδιενέργειες, ακτινοβολίες και τα γνωστά...
Τον βεβαίωσα ότι είναι "τίγκα" στην ραδιενέργεια "...μπες μέσα μην τη γυρίσω κατά πάνω σου!..." και από τότε δεν ξαναβγήκε στο μπαλκόνι... Ηρέμησα!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην σκιστεί κανένα καλσόν! Συμπέρασμα:η κριτική εκτός από φτηνή μπορεί να είναι και τζάμπα, οι καταγγελίες είναι πάντοτε δωρεάν ενώ κάποιες άλλες δραστηριότητες (qsl) σε κάνουν πλούσιο!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!ΕΥΓΕ!!!!