Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

"...36 πόντοι μόνο???" είπε...


Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι ραδιοερασιτέχνες της Λευκάδας μετά την μετατόπιση του νησιού κατά 36 εκατοστά μόνο!

"Μια μετατόπιση 5-6 χιλιομέτρων προς τα νότια θα ήταν ότι πρέπει καθώς θα έδινε το πλεονέκτημα παραπάνω πόντων στα κόντεστ..." δήλωσε μεταξύ άλλων γνωστός ραδιοερασιτέχνης "...ενώ και ο καταποντισμός της γέφυρας που μας ενώνει με την Στερεά Ελλάδα θα μας ξανάβαζε στον χάρτη των ΙΟΤΑ..." συμπλήρωσε. 

"...Τα οφέλη για τον τοπικό ραδιοερασιτεχνικό πληθυσμό δεν σταματούν εδώ, αφού μια τέτοια μετατόπιση θα έφερνε το νησί και σε παρθένο Locator κάνοντας τις VHFικές επαφές ακόμα πιο περιζήτητες..." δήλωσε με μάτια που γυάλιζαν, ο ραδιοερασιτέχνης που θέλησε ωστόσο να κρατήσει την ανωνυμία του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τοπικός σύλλογος προτρέπει τα μέλη του να αφαιρούν χώμα και πέτρες από τα βόρεια του νησιού και να το μεταφέρουν στο νότο, κάτι που δεν διασταυρώνεται όμως από άλλες αξιόπιστες πηγές...

11 σχόλια:

2Mδης είπε...

Τι να πεις?

SV1NJX είπε...

Μετατόπιση υπήρξε και στον κάθετο άξονα με αποτέλεσμα οι πύργοι και οι κάθετες κεραίες να μην είναι ...κάθετα. Ευκαιρία για ΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

2μηδη, ακομα windows (s)Vista χρησιμοποιεις?

2Mδης είπε...

Εφτάρια είναι.

2Mδης είπε...

/3 πάλι.

Φρόνιμα!

2Mδης είπε...

Καλό ήταν και αυτό το Σαββατοκύριακο...

Α να μην το ξεχάσω: Δεν ξέρω αν είναι τυχαίος αλλά όταν γράφει ανώνυμα και βρίζει σαν λιμενεργάτης, καρφώνεται.
Ναι για τον Τοτό λέω...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα!!!

2Mδης είπε...

Κιχ!

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρης Τζελατίδης SV1RL S.K.
Μετά λύπης μας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος Δημήτρης Τζελατίδης SV1RL δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ο Δημήτρης ήταν μέλος της Ε.Ε.Ρ. από το 1982. Από το 1987 έως το 1993 ήταν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ στη διετία 1998-1999 κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου. Από το 1987 έως το 2005 περίπου ήταν ο εκπρόσωπός μας στην IARU R1 και είχε συμμετάσχει ενεργά σε πολλά συνέδριά της. Πρόσφατα μάλιστα παρέδωσε στη Γραμματεία το πλήρες αρχείο του από την εποχή εκείνη.
Ο Δημήτρης ήταν ενεργό μέλος της Ε.Ε.Ρ., δεν έλειψε σχεδόν από καμία Γενική Συνέλευση, απ’ όσο γνωρίζουμε, και πάντα ήταν πρόθυμος να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία του. Είναι σίγουρο ότι θα λείψει σε όλους εμάς, που τον γνωρίζαμε και τον εκτιμούσαμε ιδιαίτερα.Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε αντί στεφάνου να καταθέσει στη μνήμη του το ποσό των 100 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού.

2Mδης είπε...

Ορίστε που έγινε και Επιστημονική επαλήθευση

Ανώνυμος είπε...

είπε...