Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Hamfest Αθήνας 2019, Περιστέρι...

Μετά την αποτυχία του θερινού χάμφεστ που διοργάνωσε η ΕΕΡ στην Ελευσίνα, ήρθε η ευχάριστη έκπληξη από τον ΣΕΡ. Στον γνωστό χώρο του εκθεσιακού κέντρου Περιστερίου έγινε χθες και προχθές η συνάντηση των ραδιοερασιτεχνών. Αρκετός κόσμος, αρκετοί εκθέτες και τα καλύτερα σχόλια για τους διοργανωτές!

"...Μας έσυραν στο καμίνι στην Ελευσίνα και πληρώσαμε και 50 ευρώ για να μείνουμε στον κλίβανο. Εδώ με 25 ευρώ, με καινούρια και επαγγελματικού τύπου τραπεζοκαθίσματα -όχι τα γύφτικα που μας έβαζαν οι άλλοι- αξιοπρεπέστατα..."


Αρκετοί προβληματιζόντουσαν με την κατεύθυνση κατά την οποία έπρεπε να μουτζώσουν, άλλοι απορούσαν με την κοροϊδία που είχαν υποστεί από τους "άλλους", άλλοι προβληματιζόντουσαν με το πόσα χρήματα έφευγαν "για το χάμφεστ που ζήταγε 5000 την ημέρα η εταιρία που το πήρε και δεν είχαμε να δώσουμε 15 χιλιάρικα για αυτό πήγαμε στον κλίβανο που ήταν τζάμπα, αλλά χρεώσαμε 50 ευρώ τους εκθέτες..."


Ε ρε σανός που σερβίρεται...


Μπράβο στον ΣΕΡ για την οργάνωση και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Το μόνο "κακό" που άκουσα ήταν για λίγους που κάπνιζαν εντός του χώρου, παρά τις συνεχείς ανακοινώσεις των διοργανωτών. Κατά τα άλλα άξιοι συγχαρητηρίων!!! 







(Και για τις κακές γλώσσες που έλεγαν ότι ο Αρπέας ή εγώ είμαστε εκτός Αθηνών, η προτελευταία φωτογραφία αποδεικνύει το αντίθετο...)

47 σχόλια:

2Mδης είπε...

Για την Ιστορία, ο δήμος για τον χώρο παίρνει σκάρτα 1500 ευρώ το τριήμερο.

Ενώ κάποια μέλη ΔΣ σωματείων που υποτίθεται είχαν άριστες σχέσεις με τον δήμο, μέλη ΔΣ που αξιώνουν να γίνουν πρόεδροι σήμερα, ισχυριζόντουσαν ότι, με δικές τους ενέργειες ο δήμος έπαιρνε μόνο 5 χιλιάρικα το 3ήμερο ενώ φέτος ζήταγε 15!!!

Για το στρουμφοχωριό μιλάω, στη Γη του πυρός! Μην γίνουν παρεξηγήσεις!




Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τώρα πήρε ο δήμος 1500 ευρώ ενώ όταν υπήρχαν μεσολαβητές πληρώναμε 4 και 5 χιλιάρικα;
Ωραίοι!

18SV1821 είπε...

Εμείς πάντως μια χαρά με τα ειδικά γιλέκα έτσι και προκύψει τεχνολογική καταστροφή θα επέμβουμε! Δεν μας σταματάει κανένας.

18SVΜΗΤΣΟΣΚΑΙΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟ είπε...

Εγώ πήγα γράφτηκα στο σύλλογο με τα CB για να μπορώ να βάλω κεραία στην πολυκατοικία. Με ένα δεκαρικάκι το χρόνο καθαρίζεις, και έχουμε και τζάμπα γραφεία στο Περιστέρι!

Ανώνυμος είπε...

@ 18SVΜΗΤΣΟΣΚΑΙΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟ

Κορόιδο σε έπιασαν. Μπορείς να βάλεις κεραία cb χωρίς να γραφτείς στο σύλλογο! Άσε που δεν υπάρχουν γραφεία στο Περιστέρι!

Διομήδη είσαι και εσύ κακοπροαίρετος με τον Τήρη. 1500 ευρώ έγραψε αλλά κάπου μπήκε με συμβολή ένα 0 παραπάνω και βγήκε 15.000. Πέσατε να τον φάτε. Ειναι δυνατόν μετά απο τόσες φωτογραφίες αγκαλιά με το Δήμαρχο του Περιστερίου και άλλους παράγοντες να ζήτησαν απο την ΕΕΡ τόσα λεφτά. Κακοπροαίρετοι όλοι...

SV1NJX είπε...

Οντως πολύ καλό και με κόσμο το HamFest του ΣΕΡ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως έμαθα ότι ο δήμος είχε ενοικιάσει το χώρο σε κάποιον ιδιώτη εκείνη την περίοδο και ο ιδιώτης ήταν που ζήτησε τα 15000. Ο δήμαρχος δεν μπορούσε να επέμβει. Τώρα αλήθεια είναι, ψέματα είναι...ποιος ξέρει...

Βανίκιος Σωτηριώτης είπε...

15.000-1.500=13.500

Καθόλου άσχημα!

Ανώνυμος είπε...

Άρα είναι αλήθεια ότι ο χώρος ήταν νοικιασμενος από τον δήμο σε ιδιώτη, ο οποίος ζήτησε 15000 από την ένωση κι ο δήμαρχος δεν μπορούσε να επέμβει.
Να τα βγάζεις όμως αυτά γιατι μεροληπτεις γίνεσαι άδικος κι εμείς δεν τρώμε κουτόχορτο...ολα μαθαίνονται σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Αδαής ερώτηση @19 Νοεμβρίου 2019 - 12:30 π.μ.

Είναι νόμιμο ένας χώρος που είναι ενοικιασμένος να υπενοικιάζεται;

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως φίλε 12:30 η υπενοικίαση ειναι νομιμότατη, όταν υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο ενοικίασης και δηλώνεται η υπενοικίαση στην εφορία.

FYI είπε...

Η ομάδα των υποψηφίων SV1AER, SV1GE, SV1BDO & SV1OCA θα βρισκόμαστε στα εντευκτήρια της ΕΕΡ το απόγευμα της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2019 (1800-2100) για να ενημερώσουμε τα μέλη πάνω στο πρόγραμμα που ήδη έχουμε δημοσιεύσει και θέλουμε να εφαρμόσουμε, εφόσον εκλεγούμε. Σας περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση:

Όταν κάποιος συμμετέχει πχ σε ένα συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας και δημοσιεύει φωτογραφίες με την αφεντιά του, κάνει και κάτι ουσιαστικό; αφήνει κάποιο απολογισμό του τι συζητήθηκε-αποφασίστηκε ώστε να ενημερωθεί και ο σύλλογος; Ή μηπως πάει μόνο για δημόσιες σχέσεις φωτογραφήσεις κλπ; Υπάρχει αρχείο με παρελθούσες συναντήσεις και τι έχει συζητηθεί για να ενημερωθούν τα μέλη; Να ξέρουν όλοι το τι γίνεται ή δεν επιτρέπεται είναι μυστικό; Γιατί βλέπω συνέχεια τον ίδιο κρεμάει ενα φορητο και καμαρώνει ως εκπρόσωπος μας δεξιά και αριστερά και μάλλον δεν έχει να μας πει κάτι παραπέρα!

Ανώνυμος είπε...

Ααααχχ... δυστυχώς το "ποίμνιο" δεν τα καταλαβαίνει αυτά !!!
Για πες μου όμως και κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει (γιατί είμαι λίγο βλάκας).
Στην περίφημη "διαπραγμάτευση" για τις κεραίες, ποιά ακριβώς "μάχη" έδωσαν οι διαπραγματευτές με το υπουργείο ??? τι ακριβώς κερδισαμε ???
Πότε ακριβώς φάνηκαν πραγματικά χρήσιμοι οι εθελοντές ραδιοερασιτέχνες σε σοβαρά περιστατικά ???
Μήπως στο Μάτι ??? που δεν τους ενημέρωσαν καν ???
Μήπως στο Καπανδρίτι ? που η "επίλεκτη" ομάδα επικοινωνιών, άλειβε βούτυρο στα σάντουιτς των προσκόπων ?
Πότε παρενέβη δυναμικά ο σύλλογος του Περιστερίου και άλλαξε τα πράματα ?
Φωτογραφίες, φωτογραφίες, φωτογραφίες, βαρύγδουπες δηλώσεις, βραβεία άνευ αξίας, πολυδιαφημισμένες συνεργασίες με ανύπαρκτα ινστιτούτα (χωρίς έδρα).
Ώδυνεν όρος και έτεκεν μυν !!!
Ρε μακρυά ... και σε απόσταση ασφαλείας από τους επικίνδυνους βλάκες !!!
Αυτοί με έκαναν και δεν λέω πια πως είμαι ραδιοερασιτέχνης, διότι ντρέπομαι.
Ναι, αυτοί οι γραφικοί και καθυστερημένοι, είναι στα πράματα. Αυτοί σας αξίζουν, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.



Βανίκιος Σωτηριώτης είπε...

Πρόσκληση σε επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών

Μετά την μη επίτευξη απαρτίας για την Τακτική Γενική Συνέλευση στις 17/11/2019, καλούνται όλα τα μέλη(*) της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ, σύμφωνα με το άρθρο 21 του καταστατικού, στην εξ αναβολής Τακτική Γενική Συνέλευση στις 24 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή, στα εντευκτήρια της Ένωσης επί της οδού Παύλου Μελά 42, Περιστέρι, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Η Γενική Συνέλευση θα αρχίσει στις 10.30 και θα λήξει στις 14.00.

(*) Δηλαδή όχι όλα. Όλα πληρώνουν αλλά δεν ψηφίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος επειδή τον κάναν πρόεδρο σε γ.σ. θέλησε να μπει και στο κυρίως μαγαζί. Που πας ρε κατακαημένε το μαγαζί είναι ιδιόκτητο, δεν παραχωρείται σε τρίτους.

2Mδης είπε...

Ε ναι και με χρησικτησία τόσα χρόνια το δικαιούνται...

Άσχετο: Είναι και κάτι παλαιοί συνάδελφοι που όπου σταθούν, τονίζουν ότι το καταστατικό δεν τους επιτρέπει να ψηφίσουν. Το ίδιο καταστατικό που τους επιτρέπει να μην πληρώνουν συνδρομή όπως οι υπόλοιποι...

Ανώνυμος είπε...

Το Hamfest ήταν πολύ ωραίο αξίζουν συγχαρητήρια στον Σ.Ε.Ρ. για τη διοργάνωση. Πολύ καλός ο χώρος και το κλίμα (ντροπή σε όσους κάπνιζαν μέσα αντί να βγουν 5 βηματα έξω να καπνίσουν με την ησυχία τους και σε όσους πάρκαραν τις μοτοσυκλέτες μπροστά στην πόρτα και εμπόδιζαν). Επίσης κάποιοι πάγκοι είχαν αρκετό ενδιαφέρον όμως θα παρατηρήσω αυτό που συμβαίνει γενικά στα Hamfest, ρε παιδιά επειδή πήρατε κάτι πριν από 15 χρόνια 100 ευρώ δε μπορείτε να το πουλάτε σήμερα 90! Προσγειωθείτε λίγο στην παραγματικότητα και βάλτε δίκαιες τιμές και θα αδειάσουν οι πάγκοι σας ευκολότερα. Δηλαδή να βλέπεις σε πάγκο ένα μεταχειρισμένο αντικείμενο πχ 40 ευρώ και στο κατάστημα που υπήρχε στο χώρο να κάνει καινούριο 45; Περιμένετε ειλικρινά να το αγοράσει κάποιος;;;

Μακάρι να έχουμε και άλλες τέτοιες επιτυχημένες διοργανώσεις Ηamfest, χάρηκα που είδα και νέο κόσμο και κάποιες οικογένειες των οποίων οι μπαμπάδες πήγαν τα παιδιά τους στη γειτονική έκθεση με τον Ηρακλή και πέρασαν και από το Hamfest μία βόλτα. Περισσότερη εξωστρέφεια λοιπόν και περισσότερα χαμογελαστά πρόσωπα στο ραδιοερασιτεχνικό χώρο. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Το χάμφεστ ήταν καλό και απο άποψη ημερομηνίας. Ούτε καύσωνας, ούτε διαμαρτυρίες από την οικογένεια για το χαμένο μπάνιο. Και καμία σύγκριση με τη στάνη της Ελευσίνας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα ημερομηνίας. Και τα προηγούμενα χρόνια που γινόταν στο Περιστέρι καλοκαιριατικα, δεν υπήρχε πρόβλημα γιατί υπήρχε κλιματισμός στον χώρο. Όσο για το μπάνιο, μια ή δύο μέρες δεν είναι πρόβλημα να το χάσεις στην αρχή του καλοκαιριού. Το πραγματικό πρόβλημα, είναι η στάνη που επέλεξαν οι φωστήρες, να μαζέψουν τον κόσμο για να βγάλουν κέρδος από τους πάγκους και τους κλήρους. Καλύτερα αν δεν μπορούσαν ή αν δεν έβγαιναν οικονομικά, να μην το έκαναν καθόλου φέτος, παρά να ρεζιλευτούν έτσι και να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και η μεγαφωνική εγκατάσταση προχθές δούλευε και Ακουγόταν καθαρά. Εν αντίθεση με της ΕΕΡ που ήταν αίσχος και παραμορφωμένη δεν καταλάβαινες τι διάολο λένε. Από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες καταλαβαίνεις ποσο σέβονται τους εκθέτες και τους επισκέπτες στο χαμφεστ.

Ανώνυμος είπε...

"ο δήμος είχε ενοικιάσει το χώρο σε κάποιον ιδιώτη"
Το ονοματεπώνυμο του ενοικιαστή είναι γνωστό;
Ο ενοικιαστής έχει κάποια σχέση με κάποιο άτομο της ΕΕΡ;

Βανίκιος Σωτηριώτης είπε...

Κάτι τέτοια ρωτάτε και μετά σας φταίει το ιερατείο που σας βγάζει στη σέντρα για διαγραφή!
Πληρωμή συνδρομής και μόκο!

2Mδης είπε...

@Προφήτης

Ωραίο το σχόλιο και η λύση που προτείνεις αλλά τα αναφερόμενα άτομα δεν έχουν χιούμορ για να το αντιληφθούν. Οπότε...

Ανώνυμος είπε...

@ 1:40 τι σημασία έχει το όνομα του ενοικιαστή, από τη στιγμή που δεν έγινε εκεί το χαμφεστ; Ούτε η σχέση του με την ένωση θα πρέπει να μας απασχολεί. Θα υπήρχε θέμα, αν η ένωση κατέβαλε τα χρήματα που ζητούσε ο ενοικιαστής.
Ας μην αφήνουμε αβάσιμες υπόνοιες να αιωρούνται, γιατί κάνουν κακό στο χόμπι γενικότερα.

Ανώνυμος είπε...

Η δυστυχία και η μιζέρια σε υπερθετικό βαθμό.
Συνεχίστε έτσι!!! Μπορείτε και χειρότερα!!!!!!
Το λέω για άλλη μια φορά, Πρέπει να μαζευτούμε όλοι και να δούμε πως θα πάμε μπροστά.
Να αφήσουμε τα παλιά πίσω και να προχωρήσουμε. Ας πάρουμε το παράδειγμα άλλων εθνικών ενώσεων.

Σας ευχαριστώ πολύ.

2Mδης είπε...

Αν αφήσεις τα παλιά (το ότι σε πήγαν στην Ελευσίνα) και προχωρήσεις, του χρόνου θα σε πάνε στο Άουσβιτς!

Άλλες εθνικές ενώσεις αντιπροσωπεύουν δεκάδες συλλόγους ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ, αυτοί εδώ ειναι ένα από τα πολλά σωματεία, ΧΩΡΙΣ διαφάνεια, ΧΩΡΙΣ δημοκρατικές διαδικασίες, διαγράφει μέλη που ζητάνε τα αυτονόητα, στερεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Μέχρι να διορθωθούν τα παραπάνω και να έρθουν σε διάλογο με ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους ΕΙΔΙΚΑ όσους αδίκησαν, μέχρι να αλλάξει το καταστατικό όπως είχε αποφασίσει η ΓΣ, μέχρι τότε θα τα ακούνε για να αλλάξουν πορεία.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν ατασθαλίες ?...αν υπάρχουν τότε δεν υπάρχουν συγχωροχάρτια.... αμνηστία..... απαλλαγή. Υπάρχει ορκωτός λογιστής και εισαγγελέας....
Η διοίκηση που θα αναλάβει το ξεκαθάρισμα με αυτό τον τρόπο θα είναι άξια πραγματικά.

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος που θα έκανε ξεκαθάρισμα και θα τους πήγαινε σε μία ρόδα είναι ο 2μηδης

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω να έχετε την ψευδαίσθηση ότι το νέο δσ δεν θα είναι κατά βάση το παλιό? Σιγά μην αφήσω το contest για να πάω στο Περιστέρι. Αφού την Δευτέρα θα είναι μία από τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Όταν έβαζαν οι ίδιοι (της κλίκας) έλεγαν ότι κακώς αδιαφορούν οι υπόλοιποι και δεν βάζουν υποψηφιότητα. Όταν βάζουν άλλοι (εκτός κλίκας) λένε να μην τους ψηφίσουμε γιατί δεν έχουν την εμπειρία. Για ποσο ζώα μας έχουν;

Ανώνυμος είπε...

Αποτελέσματα εκλογών ξέρουμε ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ SV1AER

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ Η ΤΕΤΡΑΔΑ, Η ΚΑ ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΡΩΤΗΣ

2Mδης είπε...

Άλλο ένα κουστούμι στην ντουλάπα...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι άκουσα ότι πρόεδρος βγήκε ο Σωτήριος HER, τα μέλη όπως παραπάνω. τετράδα, Νατάσα, Περρωτης.

2Mδης είπε...

Από τη στιγμή που βγήκε η Νατασα δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος θα είναι πρόεδρος...

Costas SV1XV είπε...

Καλησπέρα

Έχουμε στο site της ΕΕΡ επίσημο αποτέλεσμα:

http://www.raag.org/news.asp?ITMID=1288&LANG=GR

Πρόεδρος SV1AER
Μέλη SV1HER, SV1KP, SV1BDO, SV1OCA, SV2FWV, SV1GE

73 DE SV1XV

Βανίκιος Σωτηριώτης είπε...

Καλόπιωτος....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, η περίφημη "εθνική" ένωση έχει 60 περίπου ενεργά μέλη ??? !!!

Ανώνυμος είπε...

Για να μαζευτούν 98 κοτόπουλα και να ψηφίσουν, φαντάζομαι πόσα τηλέφωνα πέσανε και ποια γραμμή θα ακολουθήσουν. Αλλά όπως πάντοτε τους βγήκε. Βλέπεις η "οικογένεια" εχει ισχυρούς δεσμούς με τις φάρμες και δεν θέλει να μείνει απέξω. Οσο και να αγωνίστηκε ο Σωτήρης ήταν κο-καμένος από χέρι. Εάν δεν πει το ΟΚ η κα Ασπασία προεδρία δεν βλέπει

Εξυγίανση Τώρα! είπε...

Δε βγήκε πρόεδρος ο Τήρης; Και οι φωτογράφοι που είχαν μαζευτεί έξω από τα κεντρικά τι θα κάνουν τώρα; Ποιόν θα φωτογραφίσουν;;;

Η τετράδα ζήτησε ψήφο και βγήκε, αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά μπορείτε, ρίχτε μπουρλώτο αν εννοείτε αυτά που λέγατε προεκλογικά. Διαφορετικά είστε κι εσείς συνένοχοι και θα σας αξίζει διπλό κράξιμο γιατί παρουσιαστήκατε ως κάτι διαφορετικό και γι αυτό σας ψήφισαν όσοι σας ψήφισαν.

Σε αναμονή

Ανώνυμος είπε...

Είμαι περίεργος να δω, πότε θα ανακοινωθούν ονόματα υποψηφίων μελών Δ.Σ. (σε μελλοντικές εκλογές), του "εθνικού" συλλόγου, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα ονόματα των αιωνίων ικανών "προστατών" του !!!
Άλλη μία 2ετία χαμένη, δυστυχώς.
Άλλη μία 2ετία με τον Μπαρμπα Μυτούση να πρωταγωνιστεί !!!
Άλλη μία 2ετία καρμπον των προηγούμενων !!!
Δε βαριέσαι, τον αράπη κι αν τον πλένεις ...

Ανώνυμος είπε...

Άντε τώρα να δούμε τώρα ποιός θα αντιμετωπίσει τον "Γηρυώνη" !!!
Όλος ο μηχανισμός σε επιφυλακή και οι Ο.Ε.Α. στην απέξω !!!
Κρίμα οι φωτογραφίες στα συντονιστικά κέντρα !!!

Ανώνυμος είπε...

Να δω με ποιους θα δουλέψει ο νέος πρόεδρος. Ο ένας άπειρος, ο άλλος μόλις μπει το καλοκαίρι μην τον είδατε και ο τρίτος από μακριά και με τις έγνοιες της εργασίας. Και από δίπλα οι γνωστοί σωτήρες. Ίδωμεν. Ο θεός είναι Μεγάλος.

Ανώνυμος είπε...

Οι γνωστοί Σωτήρες ήδη άρχισαν να σκάβουν τον λάκκο του AER, άλλωστε έχουν με το μέρος τους και την εξελεκτική επιτροπή.

Ανώνυμος είπε...

Στο χέρι του είναι. Ζήτησε στήριξη και την έλαβε ας φανεί, είπε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, ας την κάνει!

Ανώνυμος είπε...

Το "Αίτημα της Αντιπεριφέρειας ΔΤ Αθηνών για κάλυψη 4 σημείων στην Δυτική Αθήνα" τι ώρα έγινε;
https://www.facebook.com/vanikiotis.sotirios/posts/2848002748557012