Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Μα να χάσει με τόσα like???



Έβγαλε μια ανακοίνωση έβγαλε δεύτερη...

Στην πρώτη ξυνόταν και απορούσε με όσα διάβασε στο "πρόγραμμα" της 4άδας. Το ένα του μύριζε το άλλο του ξίνιζε και είπε να εκφράσει δημόσια τον προβληματισμό του: "Μα καλά θα αλλάξουν το καταστατικό Απρίλη μήνα? Με ελάχιστη πλειοψηφία? Τον Απρίλη δεν έχουν πληρώσει ακόμα τα μέλη και ελάχιστα είναι ταμειακά εντάξει άρα πόσοι θα ψηφίσουν για να αλλάξει το καταστατικό? 30?"

Έλα ντε! Τριάντα είναι λίγα για να αλλάξει το καταστατικό. Φτάνουν μόνο για να δίνουν απαλλαγή για δαπάνες που δεν θα μάθουν ποτέ. Ή για να διαγράφουν όποιον ρωτάει που πήγαν οι χορηγίες...

Το είπα τότε, ότι χαντακώνει τον εκλεκτό με αυτά που γράφει. Αλλά συνέχισε! Προσοχή λέει μην ψηφίσετε τους ουρανοκατέβατους! "Αυτοί όλα όσα ανέλαβαν τα άφησαν στη μέση!"  Όπως το καταστατικό για παράδειγμα. Ασχολήθηκαν, συμμετείχαν, αλλά μετά τους το πετάξαμε στα σκουπίδια και δεν άλλαξε! Ποιος φταίει? Αυτοί!!

Με αυτά και με τα άλλα τον χαντάκωσε τον εκλεκτό! Τζάμπα οι σέλφι, ξεκιτρίνησε η κίτρινη στολή από την κινητικότητα. Άλλο ένα προεδρικό κουστούμι στην ντουλάπα. Είχε πάρει θάρρος από τα like που έβαζε ο κάθε άσχετος και νόμιζε θα εκλεγεί από το facebook!

Μα να μην του αναγνωρίσουν την επιτυχία της Ελευσίνας? Τι αχάριστοι...

Και τώρα? Τώρα θυμάμαι τη βραδιά του δημοψηφίσματος. Που το όχι έγινε ναι και τα μεγάλα λόγια έμειναν στα χαρτιά.
Τα πράγματα είναι δύσκολα και η κατάσταση δεν αναστρέφεται. Μάλλον είναι αργά...

Είναι?


50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον ήπιε ο Σωτήριος!

Ανώνυμος είπε...

Επίτηδες το έκανε ο ανθρωποδιώχτης για να θάψει τον Σωτήριο. Λες να μην το ξέρει οτι ειναι αχώνευτος;

Ανώνυμος είπε...

Είναι. Κι όχι απλά αργά, αλλά πολύ αργά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζετε και ασχολείστε με μια χαμένη υπόθεση. Σε λίγο ελάχιστοι στην Ελλάδα θα ασχολούνται με το χόμπι. Νέα παιδιά ελάχιστα. Μόνο οι δεινόσαυροι έμειναν, να περιμένουν τον μετεωρίτη.
Μόλις πέσει κι αυτος, το χόμπι θα λάβει τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε κουτά, θα σας πήγαινε εκδρομή στην Τατιάνα.....

Costas SV1XV είπε...

@Ανώνυμος 15:19: Όταν γράφεις για "μετεωρίτη", φαντάζομαι αναφέρεσαι μεταφορικά στην επερχόμενη υπουργική απόφαση για δήλωση κεραιών στο ΣΗΛΥΑ κλπ.



Ανώνυμος είπε...

Γιατί αχολείστε με έναν πλήρως αποδομημένο και αποτυχημένο σύλλογο, ο οποίος έχει "κολλήσει" στην 10ετία του 50 ???
Δεν είναι μόνο η άγνωστη (στους νέους) τεχνολογία των Βραχέων αλλά, είναι και οι επικεφαλής "Φρανγκεστάιν" οι οποίοι (δυστυχώς) δεν μπορούν να "ξεκολήσουν" τα μυαλά τους από το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. Ανίκανοι για όλα.
Ο ορισμός του γραφικού και ανεγκέφαλου, βρίσκεται συγκεντρωμένος στον συγκεκριμένο σύλλογο !!!
Καλές Γιορτές.

18SV1821 είπε...

Την περασμένη Τετάρτη πάντως δηλωνε σίγουρος για την προεδρία και ότι δεν θα μας αφήσει άστεγους. Είναι εποχές τώρα να ψάχνουμε για δικά μας γραφεία;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι πήρε το αυτί μου για δημιουργία ενός νέου συλλόγου !!! με σύγχρονο καταστατικό, με πραγματικές δράσεις, με ανοικτά μυαλά, χωρίς κόμπλεξ, με πρωτόγνωρες (για την Ελλάδα) πρωτοβουλίες, με ιδιόκτητα γραφεία και πολλά άλλα !!!
Λέτε να είναι φήμες ???
Αλλά και πάλι σκέφτομαι ότι, τα άτομα που μου το είπαν δεν είναι από αυτούς που διαδίδουν μπούρδες !!!
Θα δούμε ...

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά, αυτοί οι 300 που κάνανε like δεν ψηφίζουν;

2Mδης είπε...

Ούτε ψηφίζουν ούτε πληρώνουν. Τζάμπα μάγκες είναι.

Προφήτης είπε...

@25 Νοεμβρίου 2019 - 4:36 μ.μ. (Περί νέου συλλόγου)

Παίζεις με τον πόνο μας ή λες αλήθεια. Γιατί αν είναι αλήθεια πρόκειται για σοβαρή είδηση. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που θα ήθελαν κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...


Προσυπογράφω τον Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε... 25 Νοεμβρίου 2019 - 3:42 μ.μ.
Ο ορισμός του γραφικού και ανεγκέφαλου, του κακού, του κομπλεξικού, βρίσκεται συγκεντρωμένος στο Περιστέρι!!!
Όσο για τον νέο σύλλογο. Μακάρι. (Ελπίζω να μην είναι αντιγραφή των υφιστάμενων)

Ανώνυμος είπε...

@SV1XV, αυτό ακριβώς εννουσα με το "μετεωρίτης". Θα είναι η ταφόπλακα του χόμπι στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Μόνιμα χαμένος ο βανικιος. Θα έχει κρεβατομουρμούρα από χθες. Οι αχάριστοι, τζάμπα τρέχεις σου τα έλεγα!!!!!

Μπράβο στην τετράδα μακάρι να αλλάξουν το καταστατικό και να καθιερώσουν διαφανή διοίκηση. Να πάψει να είναι ο σύλλογος αντρο CB και κάθε πικραμένος ΜΚΟ

Ανώνυμος είπε...

μερικες φορες η ιστορια ειναι για να γραφεται σε βιβλια και να μπαινει στο ραφι !οτι εγινε εγινε να προσπαθησουν οι επομενοι να κανουν κατι για τον ραδιοερασιτεχνισμο που σβηνει ,ειμαστε οι τελευταιοι ,εαν δεν αφησουμε πισω φαγωμαρες και κουταμαρες ,σε 20 χρονια δεν θα υπαρχουμε !ευτυχως δεν ψηφιστηκε ο κυριος αυτος γιατι θα ηταν η ταφοπλακα της Ε.Ε.Ρ ! ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΒΑΝΤΑΖ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο πικραμένος ο ... παραλίγο πρόεδρος, που μέχρι τώρα ΔΕΝ έχει στείλει καν ένα συγχαρητήριο μήνυμα στον νεοεκλεγέντα !!! (νεο ήθος) !!!
Σήμερα δε, ενισχύθηκε και η πληροφορία μου περί ίδρυσης ΝΕΟΥ ραδιοερασιτεχνικού (πραγματικού) συλλόγου διότι, με βρυκόλακες, δεινόσαυρους, ξεπερασμένους συναισθηματισμούς και καταστατικά που υποθάλπουν υφέρποντα κρετινισμό δεν γίνεται προκοπή.
Εν αναμονή λοιπόν ...


Ανώνυμος είπε...

Πάντα ήμουν υπέρ της άποψης να εξυγειανθεί η ΕΕΡ αλλά ίσως ειναι καλύτερη λύση να δημιουργηθεί ένας νέος σύλλογος ο οποίος ως ασχολία του να έχει το ραδιοερασιτεχνισμό και όχι την ευημερία του ιερατείου. Θα έλεγα να έχει μία ευκαιρία η τετράδα μήπως γίνουν κάποια βήματα (καταστατικό, διαφάνεια, εκσυγχρονισμός κτλ) και φύγει επιτέλους το ιερατείο απο τα πράγματα. Ευσεβής πόθος ίσως.

Ίσως η καλύτερη τιμωρία για το ιερατείο είναι να τους εγκαταλείψουν όλοι και να μείνουν μόνοι τους να βγάζουν σελφι και να δίνουν αξιώματα και συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο, περνώντας προοδευτικά στην ιστορία...

Το μόνο σίγουρο είναι οτι οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες, οι παχιές αγελάδες έχουν περάσει προ πολλού.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι μεγάλο κλιμάκιο της ΟΕΑ έφυγε για Αλβανία?

18SV1821 είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ CB

Να ετοιμαστούν για μετάβαση στην Αλβανία για τον σεισμό. Για να κλείσουν τα στόματα αυτών που ισχυρίζονται ότι φοράμε στολές και καπέλα σα μαλακες αλλά κατ ουσία είμαστε για το πέος, άχρηστοι κλπ
Πάρτε τα φορητά CB να καλύψουμε τις τηλεπικοινωνίες της ΕΜΑΚ και του ερυθρού σταυρου!

Ιτε παίδες CB!!!

18SY1940 είπε...

Ρε παιδιά εμείς είμαστε επιφυλακή για τις καταιγίδες!! Θα πάμε και στο σεισμό; Όλοι από τους χειριστές CB περίμενουν; Ήμαρτον!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τις πλάκες για τους σεισμούς γιατί όπως βλέπετε έχουν έρθει και στη γειτονιά μας...

2Mδης είπε...

Προφανώς φταίνε τα μέλη με το πως ψήφισαν και εξόργισαν τον Θεό του Ιερατείου...

2Mδης είπε...

Η ήττα του Ιερατείου στις εκλογές δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα κάνουν στην άκρη ή πως θα διευκολύνουν την διαδοχή τους σε ένα σχήμα που επιθυμεί ανανέωση και διαφάνεια.

Η λύση είναι δοκιμασμένη. Θα προβάλουν οποιοδήποτε εμπόδιο στην νέα διοίκηση, θα αρνηθούν συνεργασία, θα βάλουν πάνω από όλα το εγώ τους. Το ίδιο έκαναν όταν η ΓΣ τους έτριψε στη μούρη την προσπάθεια διαγραφής μου. Το ίδιο έκαναν όταν έβλεπαν ότι θα πάνε σε εκλογές με αντίπαλο!

Δείτε πόσες φορές αποχώρησαν δήθεν θιγμένοι από την συμπεριφορά των μελών και πόσες φορές έτρεξαν να ξανακάτσουν σε καρέκλα! Τώρα φαίνονται τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ λάθη (ή οι σκοπιμοτητες) της διοίκησης που κρατούσε στεγανά και κεκλεισμένων των θυρών ΔΣ. Οποιαδήποτε αλλαγή και συνέχεια της διοίκησης θα κρέμεται από την διάθεση του ιερατείου που θα κάτσει στην άκρη κρατώντας επτασφράγιστα μυστικά, φέρνοντας όσα εμπόδια μπορεί στους καινούριους. Να γιατί ήταν επιβεβλημένος ο περιορισμός στις θητείες στο ΔΣ ώστε κανείς να μην βγάζει ρίζες εκεί μέσα με αυτά τα αποτελέσματα.

Τα έλεγα, τα έγραφα τόσα χρόνια, ήμουν ο πρώτος που μίλησε σε ΓΣ για διαφάνεια και ανοιχτά ΔΣ αλλά φαίνεται ήμουν πολύ μπροστά από την εποχή.

Καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα!

Όσοι γνωρίζετε τι γίνεται αυτές τις ώρες, μετά τις αρχαιρεσίες, βγείτε και πείτε τα στα μέλη σας να γνωρίζουν και αυτά. Δώστε τους! Μόνο η δημοσιότητα θα σας δώσει στήριξη στη βάση για να κάνετε αλλαγές. Αν συμβιβαστείτε τώρα για να κάτσετε στην καρέκλα ελπίζοντας ότι θα σταματήσουν εκεί, κάνετε λάθος. Μεγάλο!

2Mδης είπε...

Εννοείται πως με το παραπάνω σχόλιο αναφέρομαι σε τοπικές εκλογές που έλαβαν χώρα σε καντόνιο της βόρειας Κορέας. Μην γίνει καμιά παρεξήγηση με ομοιότητες...

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες μαζεύτετα.....Μας πήραν τον σύλλογο οι βάρβαροι........

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι το Ιερατείο θα πολεμήσει μέχρι τέλους και σε κάθε ευκαιρία που θα μπορεί θα τους σκάβει το λάκο! Υπάρχουν ένοχα μυστικά εκεί μέσα και έχουν .............................. ο λίγες φορές.

Εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα που θα κρίνει το νέο πρόεδρο και το νέο ΔΣ. Μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση; Μπορούν να βγάλουν τα άπλυτα στη φόρα; Μπορούν ότι ανακαλύπτουν να το γνωστοποιούν και στα υπόλοιπα μέλη που βρίσκονται έξω από το χορό; Μέσα υπάρχουν άπλετα στη διάθεσή τους άλλωστε. Εδώ ο άλλος βγήκε και έκανε πρόταση μομφής απροκάλυπτα εναντίον τους μέσω Facebook εξηγώντας τους λόγους που "δε μπορούν" να ειναι το επόμενο ΔΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ήθελα ούτε ψήλος να ήμουνα στον κόρφο του AER

Ανώνυμος είπε...

Πώς θα μάθουμε για τον καινούργιο σύλλογο εφόσον υφίσταται.

2Mδης είπε...

Σιγά μην υφίσταται...

Ανώνυμος είπε...

Σας είπα. Μαζεύτετα γρηγορα. Δεν έχουμε καιρό. Μεχρι το τελος του χρονου, μετά.... ουτε D-star θα έχουν ουτε τίποτα...... Θα τους δείξω ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

D-star? Χεστ@@@@με.

Ανώνυμος είπε...

Του ανταποκριτού μας στο Περιστέρι.
Οι CBers της Αλβανίας έστειλαν επίσημο αίτημα στον ΧΑ.ΠΙ.ΣΕ.ΡΑ. για αποστολή ομάδας Ελλήνων ΟΕΑδων Σιμπιτζήδων στην Αλβανία.
Η κυρία Βανικίου Σωτηριώτη μονολογούσε σήμερα στα εντευκτήρια "Κι όμως, κάποια στιγμή θα γίνω κυρία Προέδρου".
Και ο πάλαι ποτέ Μονάρχις του Ελληνικού Ραδιοερασιτεχνισμού ήταν κλεισμένος στο Μπυρό, με σκυφτό το κεφάλι. Ακομα θα αναρρωτιέται γιατί τα πρόβατα ψήφισαν διαφορετικά, παρά τις συστάσεις και τις νουθεσίες του.

Ανώνυμος είπε...

Λες, για να τιμωρήσουν την τετράδα που τόλμησε και κατάφερε να τους πάρει τους ψήφους,να τους κλείσουν Dstar, aprs, κλπ ψηφιακά;;;;;; Και ποιος είναι ικανός να τα ξαναλειτουργήσει ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Oυδείς αναντικατάστατος.
Υπάρχει μεγαλο απόθεμα ικανών και πρόθυμων ραδιοερασιτεχνών που θα βοηθήσουν την προσπάθεια αποκατάστασης του κύρους της ένωσης.

Ανώνυμος είπε...

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΕΡ παρουσιάστηκε εκ των προτέρων πρόγραμμα διοίκησης λογικό και πραγματοποιήσημο, με έμφαση στην διαφάνεια και το καταστατικό, θέματα που εδώ και πολύ καιρό, ζητούν τα μέλη από τις διοικήσεις. Γι΄αυτό το πρόγραμμα τους ψήφισε η Γ.Σ. των μελών.
Είναι αλήθεια ότι οι νεοεκλεγέντες στο ΔΣ είναι άπειροι, γιαυτό χρειάζονται την βοήθεια όλων μας και οπωσδήποτε μία χρονική περίοδο χάριτος για προσαρμογή στα νέα και δύσκολα καθήκοντα. Τα έμπειρα και πολύ ικανά μέλη του ΔΣ, SV2FWV,SV1KP, SV1HER,πρέπει να ενημερώσουν και να βοηθήσουν τους νεοεισαχθέντες ώστε πολύ γρήγορα σύσσωμο το ΔΣ να πραγματοποιήσει και τις προγραμματικές δηλώσεις.
Το ΔΣ διοικεί με γνώμονα το καταστατικό και τις αποφάσεις της ΓΣ.
Νομίζω ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό της ΕΕΡ και αυτού του υπέροχου και μοναδικού hobby που είναι ο ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ.
Κατά γενική ομολογία ο Ραδιοερασιτεχνισμός δεν πάει καλά. Πρέπει λοιπόν να αφήσουμε στην άκρη κόντρες, προσωπικές φιλοδοξίες,εκδικητισμούς,εγωισμούς και όλοι μαζί ενωμένοι να διαφυλάξουμε να προστατεύσουμε να ενημερώνουμε και να προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε νέα μέλη στον Ραδιοερασιτεχνισμό.
Ως γνωστό με την λήξη της θητείας του τωρινού ΔΣ και την παραλαβή της Διοίκησης της ΕΕΡ από το νέο ΔΣ λήγουν και όλες οι επιτροπές.
Μία σημαντική βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε όλοι μας στο ΔΣ, είναι η σωστή επάνδρωση εκ νέου των επιτροπών ώστε το ΔΣ να επικεντρωθεί στα καθαρά Διοικητικά θέματα που είναι και η δουλειά του.
Ας συσπειρωθούμε όλοι γύρω από την ΕΕΡ και το ΔΣ και θα τα καταφέρουμε.
Κοιτάμε μπροστά.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.


Ραδιοερασιτέχνης μέλος της ΕΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Τα έμπειρα και πολύ ικανά μέλη του ΔΣ, SV2FWV,SV1KP, SV1HER, πρέπει να ενημερώσουν και να βοηθήσουν τους νεοεισαχθέντες ώστε... να χαλάσουν και αυτοί!


Ανώνυμος είπε...

Περίοδο χάριτος φυσικά και πρέπει να έχει το νέο ΔΣ. Για να δείξει αν έχει θέληση να πραγματοποιήσει όσα υποσχέθηκε.

Ραδιοερασιτέχνης, πρώην μέλος της ΕΕΡ, αηδιασμένος από τα τερτίπια των τελευταίων ΔΣ!

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία πληροφορία:

Φωτιά θα πάρουν το ΠΣΚ οι συναντήσεις με αντικείμενο την σύγκλιση παλαιών και νέων μελών ΔΣ

Ήδη τα πρώτα σημάδια υποχώρησης φάνηκαν.

Θα χρειαστεί να εμπεδώσετε την παροιμία με τα κεράσια και το καλάθι.....

Υπάρχει κοινός παρονομαστής. Με τέσσερα πόδια.....

Μιχάλης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Κε Μιχάλη δεν είναι Εξωγήινος (Ε/Γ), είναι κολλητός του απερχόμενου ΔΣ και προσπαθεί να θολώσει να νερά. Μην δίνεις σημασία.

Ανώνυμος είπε...

Για τον "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. 28 Νοεμβρίου 2019 - 1:43 μ.μ." Εισαι πολύ ρομαντικός φίλε μου. Ηδη ξεκίνησαν τα αδειάσματα από τα έμπειρα και πολύ ικανά μέλη του ΔΣ(παλαιά), επειδή η το νεο προεδρείο δεν ειναι αρεστό στο κονκλάβιο, σκέφτονται, εάν δεν το εχουν αποφασίσει ακόμη, να τους ρίξουν στους καρχαρίες μέχρι να παραιτηθούν. Δεν θα βοηθήσουν σε τίποτα. Ουτε καν ενημέρωση για να υπάρξει η συνέχεια του συλλόγου. Μετά θα επιστρέψουν για να το παίξουν σωτήρες, όπως την περασμένη 2ετία που ειχαν παραιτηθεί από ...... ευθιξία και ξαναγύρισαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ σαν σωτήρες. Παλαιά σωστή τακτική που την ξέρει καλά η κα Ασπασία

Ανώνυμος είπε...

Να πείτε στον AER να σταματήσει την ενασχόληση του με το F.B. και να προετοιμάζεται μαζί με το επιτελείο του για τις αλλαγές που έταξε, γιατί οι καρχαρίες μυρίστηκαν φρέσκο κρέας και κάνουν πάρτι. Μη περιμένει να έρθει ο Ιανουάριος.

2Mδης είπε...

οκ. Τι άλλο να του πούμε?

Ανώνυμος είπε...

Στον AER δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα. Έχει τον GE στην τετράδα ο οποίος ξέρει καλά τα πράγματα και μπορεί πολύ εύκολα να τον ενημερώσει για το οτιδήποτε.

Όσοι πιστεύουν οτι το ιερατείο θα συνεργαστεί με την τετράδα πλανώνται πλάνην οικτράν. Εσάς δηλαδή αν σας "επέβαλλαν" να έρθει κάποιος μέσα στο "χωράφι" σας και από εκεί που ήσασταν "άρχοντες" να γίνετε "θεατές" θα το δεχόσασταν;

2Mδης είπε...

Έτσι. Μάλιστα εγώ άκουσα ο GE θα αναλάβει γενικός γραμματέας...

2Mδης είπε...

Μα με τόσα like στο facebook? Πως έχασε? Πως?? Πως???

2Mδης είπε...

Μα πιάστηκε το χέρι του να βγάζει σέλφι!! Πως???

Ανώνυμος είπε...

OK guvnor, spill the beans! Why he lost?

Ανώνυμος είπε...

Πάλι?

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς κρίμα γιατί την εερ την πήγαν πάτο