Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Υπάρχει ρ/ε σύλλογος να αναλάβει?

Αρκετοί συνάδελφοι ρωτούν για το VHF CONTEST του Ιουλίου, το οποίο γίνεται το πρώτο σ/κ, γινόταν είναι το ακριβές, και που θα στείλουν τα log για διασταύρωση και βαθμολογία.

Η IARU είχε ενημερώσει πριν δυο χρόνια ότι οι κατά τόπους εθνικές ενώσεις θα πρέπει να μεριμνήσουν για την εν λόγω διοργάνωση κάθε χώρας και, πως η IARU θα σταματήσει να δέχεται τα log όλων συνολικά των συμμετεχόντων και να εκδίδει βαθμολογία.  

Πέρυσι συνέπεσε με τις εκλογές και έτσι δεν έγινε αντιληπτό πως η IARU δεν υποστήριξε τον διαγωνισμό αφού από την Ελλάδα δεν υπήρξαν συμμετοχές. Τα υπόλοιπα κράτη δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα, οι ενώσεις τους δουλεύουν καλά και η στήριξη τέτοιων contest είναι δεδομένη. 

Φέτος είναι ακόμα νωρίς να προβλεφθεί τι θα γίνει από πλευράς ελληνικών συμμετοχών, το θέμα του κορωνοϊού covid-19 παραμένει ανοιχτό, είναι σίγουρο όμως πως κανένας σύλλογος δεν έχει αναλάβει την ευθύνη να υποστηρίξει τον διαγωνισμό. Πιθανότητα να γίνει αυτό από την ΕΕΡ δεν υπάρχει, δεδομένων των εσωτερικών προβλημάτων στα οποία δίνει προτεραιότητα το ΔΣ, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το ότι δεν έχουν εκδώσει ακόμα αποτελέσματα ούτε για το fielday και το vhf contest του Σεπτέμβρη 2019! Που υποτίθεται διοργανώνει, στηρίζει και βραβεύει η ΕΕΡ...

Η καλύτερη λύση θα ήταν ένας από τους πολλούς συλλόγους της Ελλάδας που περιορίζονται σε αναρτήσεις στο facebook και σε ιλαροτραγικές διοργανώσεις με Παΐσιους και αγιασμούς, να αναλάβει την συλλογή των log, την διασταύρωση των επαφών και την έκδοση αποτελεσμάτων τουλάχιστον για το vhf contest του Ιουλίου, ενδεχομένως και του Σεπτεμβρίου αν η ΕΕΡ συνεχίσει να αδυνατεί λόγω εσωτερικών προβλημάτων της. Αναφέρω δυο διαγωνισμούς πανευρωπαϊκής εμβέλειας με συμμετοχές από όλα τα γειτονικά κράτη. Διαγωνισμούς με έτοιμους κανόνες και προγράμματα που απαιτούν μόνο λίγες ώρες για να γίνει εισαγωγή των log και εξαγωγή των αποτελεσμάτων. Μέχρι πριν δυο χρόνια η IARU έκανε αυτή την δουλειά και η ΕΕΡ έπρεπε μόνο να πάρει έτοιμα τα αποτελέσματα και να τα ανακοινώσει. Πράγμα το οποίο δεν έκανε, δυστυχώς.

Η υποστήριξη των δυο αυτών contest θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον για Έλληνες συμμετέχοντες, πράγμα που με την σειρά του θα κάνει τους ραδιοερασιτέχνες άλλων χωρών να στρέφουν την κεραία τους προς Ελλάδα, θα έχουμε περισσότερες επαφές, μεγαλύτερο συναγωνισμό και πρόοδο του ραδιοερασιτεχνισμού. Το ερώτημα είναι, υπάρχει ελληνικός σύλλογος που διαθέτει χρόνο για να στηρίξει έναν ραδιοερασιτεχνικό διαγωνισμό? Ή μόνο για χάμφεστ και για κατεδαφίσεις  υπάρχουν?

91 σχόλια:

2Mδης είπε...

Και μια διευκρίνηση:

Ο διαγωνισμός υπάρχει, έχει κανόνες κοινούς σε όλη την region 1. Δεν υπάρχει ανάγκη ΝΕΟΥ διαγωνισμού για να βάλει την προσωπική του πινελιά, όποιος θέλει να εισάγει πλαγίως θρησκευτικά, πολιτικά ή κάθε μορφής απωθημένα του στον ραδιοερασιτεχνισμό. Αυτά μόνο κακό κάνουν και δυστυχώς το παρελθόν είναι πρόσφατο και τα έχουμε δει...

Προτάσεις δεκτές.

Ανώνυμος είπε...

Ναι και την πίτα! Που την πας την πίτα, που δεν έκοψαν πάνω που είμαστε ετοιμοι να πάμε και την ακύρωσαν. Ξεχνιούνται αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα είναι, υπάρχει ελληνικός σύλλογος που διαθέτει χρόνο για να στηρίξει έναν ραδιοερασιτεχνικό διαγωνισμό?

Απάντηση: Ο Χ Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΊΤΡΙΝΑ ΓΙΛΈΚΑ

Επιτέλους κατάλαβε το..............

2Mδης είπε...

Θα μπορούσε το athensqrpnet να αναλάβει που το έχει ρίξει στο σορολόπ!

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασέ το δεν πρόκειται να γίνει τίποτα!! Ζούμε στην συγκεκριμένη χώρα με την συγκεκριμένη ποιότητα ανθρώπων, άρα και ραδιοερασιτεχνών. Θα αρκεστούμε στα contest που διοργανώνουν άλλοι. Εννοείται και στο να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου με την πρώτη ευκαιρία. Μέχρι εκεί μπορούμε δυστυχώς!!!
Για τον φίλο που ακόμα ονειρεύεται πίτες. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Το πολύ ένα υπαίθριο hamfest για φέτος. Του χρόνου βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τι υπαίθριο χαμφεστ ρε φίλε με τον πόνο μου παίζεις; Πίτα θέλαμε να πάμε για φαΐ. Στην ύπαιθρο τι να κάνω, να βοσκήσω;

Ανώνυμος είπε...

Θα σου ταίριαζε.

SVetlana είπε...

Αγαπητέ 2μηδη η διοργάνωση αφορά τα μέλη της IARU έτσι δεν είναι;
Οπότε γιατί άλλος να έχει το όνομα και άλλος την χάρη;
Όπως έστρωσε ο Έλληνας ραδιοερασιτέχνης
ας κοιμηθεί...

2Mδης είπε...

Η διοργάνωση αφορά όλους τους ραδιοερασιτέχνες.

Στις βαλκανικές χώρες δέχονται log από οποιονδήποτε ρ/ε έλαβε μέρος και έκανε επαφές με δικούς τους σταθμούς. Δλδ αν ένας Έλληνας κάνει σταθμούς LZ, μπορεί να στείλει log στους Βούλγαρους κλπ

Τώρα για την χάρη της IARU στην Ελλάδα την έχουμε εμπεδώσει. Ας βρεθεί σύλλογος να δέχεται logs και να βγάζει αποτελέσματα και ας βαυκαλίζονται στην ΕΕΡ ότι είναι εθνική ένωση και βγάζουν κουνέλια από το καπέλο κλπ. Εδω πρόπερσι άλλαξαν τους κανονισμούς, έκαναν εξαγγελίες και δεν ανακοίνωσαν καν αποτελέσματα! Μην τα ρίξουμε και αυτά στον κορωνοϊό, δέκα λεπτά δουλειά ήθελε, τα αποτελέσματα τα είχε εκδώσει η IARU...

Ανώνυμος είπε...

Στην ΕΕΡ δεν κοιμούνται: κάνουν πως κοιμούνται! Γιατί αν γίνουν κανονικό* σωματείο θα αρχίσουν και τα παράπονα και οι απαιτήσεις με την αύξηση των μελών και φίλων. Ίσως αυτό να απορρέει από το παλιό "προπατορικό" πνεύμα που έζησαν οι σημερινοί διοικούντες που συνοψίζεται: εμείς το χόμπι μας και αλάργα οι τρίτοι. Περισσότερο ρατσιστική συμπεριφορά δε γίνεται... Διατηρούν τους ευκόλως χειριζόμενους κιτρινογελεκάδες, που και αυτούς ακόμη σαν πάρουν κεφάλι τους προγκάνε (βέβαια κάποιος / οι δημοσιοσχεσίτης παρέμεινε πολύ καιρό ανέγγιχτος για λόγους που αγνοώ, ίσως τους εξυπηρετεί ακόμη, τον έχουν ανάγκη κοκ).
Βέβαια, αν στα αλήθεια είναι εθνική ένωση γιατί δεν στέλνει ένα γράμμα στην ARRL για τα διακριτικά μας και τις συχνότητες που επιτρέπονται ώστε στο lotw να βάλει ένα φίλτρο; Αυτή τη στιγμή γίνονται καταστρατηγήσεις και όποιος κάνει ψηφιακά βλέπει ανθρώπους να βγαίνουν σε συχνότητες μη επιτρεπτές για αυτούς. Δεν γνωρίζω αν η ΕΕΡ διακινεί και τις αντίστοιχες κάρτες... Παραμένω σε αυτό που έγραψες και ερωτώ: Αν μιλήσω με βαλκανικές χώρες αλλά και με Ευρώπη στέλνω όλο το log στα Βαλκάνια; Ευχαριστώ.
* Όποιος δει την αναλογία τακτικών μελών που ψηφίζουν σε σχέση με το σύνολο των μελών θα καταλάβει ότι δεν πρόκειται για κανονικό σωματείο, νομότυπο ναι κανονικό όχι. Άτιμο buro με κάνεις και πληρώνω (τους σημερινούς) hi

SVetlana είπε...

Το κεφαλάκι μας για την δόξα της εερ δώσαμε δώσαμε Δεν το ξαναβάζουμε.
Θα το αναλάβει κάποιος παρατρεχαμενος σύλλογος της επαρχίας για να δείξει μη θεάρεστο έργο..

2Mδης είπε...

Καλά στην επαρχία συμβαίνουν πολλά ευτράπελα. Βγαίνει ο άλλος και διατυμπανίζει ότι θα σκάσει βόμβα(!!!) θα τρίβετε τα μάτια σας κλπ. Μετά λένε θα κάνουμε ειδικό διακριτικό για τον Παΐσιο!!! Τι να πεις? Κάποιος μου έλεγε για την περίπτωση "μοσχάρια μπήκαν, γελάδια βγήκαν" Τόσο τους κόβει, και αμα τους πεις και τπτ παρεξηγιούνται...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να το κάνουμε λίγο λιανά για κάποιον καινούριο που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με κάτι σχετικό αλλά το εξετάζει, επαφές εντός Ελλάδας με ελληνικούς σταθμούς δεν μπορούν να καταμετρηθούν γιατί δεν έχει αναλάβει κάποιος σύλλογος να κάνει τη καταμέτρηση για την Ελλάδα;

2Mδης είπε...

Σε κάθε χώρα υπάρχει ένας σύλλογος που παραλαμβάνει εντός προθεσμίας, ελέγχει και διασταυρώνει τις επαφές που αναγράφονται στα log των συμμετεχόντων. Στην συνέχεια εκδίδει τα αποτελέσματα.

Συνήθως ο σύλλογος αυτός είναι η "εθνική ένωση" κάθε χώρας. Αν για οποιοδήποτε λόγο αυτός ο σύλλογος αδυνατεί ή θεωρεί περιττό να ασχοληθεί με ραδιοερασιτεχνικούς διαγωνισμούς, πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος σύλλογος που θέλει να αναλάβει ρόλο και να πραγματοποιήσει όσα λέει στο καταστατικό του.

Ανώνυμος είπε...

Οπότε οι δικοί μας σύλλογοι είναι απασχολημένοι είτε με το να το παίζουν ένστολοι κομάντο, είτε με κοψίδια, είτε με ειδικά διακριτικά για το Γιωργάκη το σαολίν και δεν υπάρχει κανείς να κάνει καταμέτρηση. Ωραία πράματα.

Ανώνυμος είπε...

Αντί σιωπής περιμένω μια ανακοίνωση από την ΕΕΡ που να ενημερώσει αν θα αναλάβει αυτό το διαγωνισμό ή όχι. Είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν νομίζω μια εξήγηση τη δικαιούμαστε, αν θέλουν ας έρθουν σε συνεννόηση με κάποιο άλλο σύλλογο δεν είναι κακό.

2Mδης είπε...

Εκτός του Γιωργάκη του σαολίν είχε δει και μια σαύρα που μίλαγε και κάποια μυρμήγκια που νήστευαν επειδή ήταν σαρακοστή. Μιλάμε το άτομο είχε ξεμοραθεί εντελώς...

Ανώνυμος είπε...

Οποιες αποφασεις και αν παρει το Δ.Δ της Ε.Ε.Ρ. δεν θα τις μαθουμε , πολυ απλα διοτι δεν γινονται πλεον οι Κυριακατικες ανακοινωσεις. Σε αυτες ακουγεται μονο ενας κυριος που παρακαλαει για καποιες συνδρομες. Και εκει που περιμενουμε να ακουσουμε ποιες ενεργειες κανει η Ε.Ε.Ρ. για θεματα που απασχολουν τους Ελληνες ραδιοερασιτεχνες , οπως ας πουμε για το θεμα των παραβολων των κεραιων βασεως , η για την διοργανωση contests η hamfests , το μονο που φαινεται να απασχολει ειναι η εισπραξη της ετησιας συνδρομης. Τελευταια ακουγεται και η εξης απορια : Οι dual band κεραιες θα πληρωνουν διπλο παραβολο ; Εδω εχουμε φτασει και δυστυχως εχει ακομη... Πολυ ακομη. Ντρεπομαστε να εχουμε ανοιχτο πομποδεκτη στο αυτοκινητο και στο σπιτι ακουμε με ακουστικα. Αυτη η απαξιωση ξεκιναει απο το κεφαλι.

Ανώνυμος είπε...

Και η ακύρωση της πίτας απαξίωση είναι! Δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Μα κάθε χρονιά έκοβαν. Φέτος όχι. Γιατί; Γιατί;;;

Ανώνυμος είπε...

Θα κόψουν 2 πίτες μαζί του χρόνου υπομονή!

Ανώνυμος είπε...

Ποίοι είναι οι αγελαδάρηδες? Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τον καράφλα και τον μουστάκια θα εννοεί....

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος σύλλογος που μπορεί να ανταποκριθεί είναι η ΕΡΔΥΠ έχει δείξει καλά δείγματα με δυνατές εμφανησεις το τελευταίο διάστημαSZ3PC20,SZ3STAYHOME,SZ3R1821 και άλλα 5 διακριτικά με ηρωες για τα 200 χρονια από την επανάσταση του 1821 συν το SX3PAISIOS.. οι άλλοι σε ύπνο βαθύ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, αν δεν υπήρχε το ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ μπιρό που υπάρχει εκεί στο Περιστέρι για τους νέους συναδέλφους ΔΕΝ θα υπήρχε η ΕΕΡ. Δεν μπορούν να καταλάβουν οι καημένοι, ότι η μόνη και μονοπωλιακή διαφορά από όλους τους άλλους συλλόγους είναι το μπιρό. Και αντί να ρίξουν τον μισό προϋπολογισμό στο μπιρό και στο site (που είναι του περασμένου αιώνα) ασχολούνται με κυνήγι μαγισσών. Έτσι άρχισε η ηλεκτρονική επιβεβαίωση QSO και κάθε τόσο ανοίγει και ένα νέο μαγαζί με πρώτο μακράν το LOTW κάτι σαν την coca cola!!

2Mδης είπε...

Ναι η ΕΡΔΥΠ βγάζει κάργα ειδικά διακριτικά. Το επόμενο είναι SZ3TOTHIRIOERXETE και το SZ3AGIOSOTHEOSAGIOSISXYROSAGIOSATHANATOSELEHSONYMAS.

Βοήθειά τους...

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίνε αυτοί που ζητάνε τα διακριτικά αυτά αλλά οι υπάλληλοι που τα δίνουν. Από τότε που πέρασαν την αρμοδιότητα των ΕΔΚ στις νομαρχίες, βρήκαν και έναν αργόμισθο και όποιος τον κεράσει ένα τσίπουρο του δίνει ότι διακριτικό θέλει.
Όσο για την ΕΕΡ μην περιμένετε να στηρίξει τίποτα. Εδώ δουλεύει αλλιώς το μαγαζί, ότι ασχολείται το προεδρείο το στηρίζουμε, ότι δεν ασχολούμαστε οι του προεδρείου να πάνε να πηδηχτούν από το παράθυρο! Τι και αν ασχολούνται στα βαλκάνια και στην Ευρώπη, εδώ δεν ασχολούμαστε εμείς κοτζάμ dxer φτασμένοι θα "μεριμνήσουμε" για δραστηριότητες που δεν ξέρουμε;
Ρε που ζείτε;

Ανώνυμος είπε...

Κόψε το τσίπουρο και άρχισε το ξύδι....

Ανώνυμος είπε...

... Ο τενεκες το λάδι οι οτεατσιδες και οι άδειες... περασμένα ξεχασμενα?...

Κάτω Αχαγιά σίτι είπε...

Έλεγε κάποιος σοφός γέροντας, βάλε 2 Πατρινούς μαζί και σε λίγο θα έχουν τσακωθεί. Κάτι θα ήξερε για να το λέει........

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον στην Πάτρα κάτι κάνουν. Στα κεντρικά τι κάνουν; Τίποτα, απολύτως τίποτα.
1. Checker είχαμε, τώρα δεν έχουμε. Σε ερώτησή μου για το θέμα, η απάντηση ήταν δεν γνωρίζω.
2. Bureau δεν έχουμε. θα μου πεις φταίει ο covid. Εντάξει θα κάνουμε υπομονή.
3. Ένα special call να τρέξει είναι κάτι ουτοπικό. Όλος ο πλανήτης στο κόλπο, η ΕΕΡ αλλού.
3. Για την διοργάνωση contest. Εδώ κλαίμε και γελάμε.
4. Έχω λάβει καμιά δεκαριά mail να πληρώσω την συνδρομή μου. Και να πω ότι δεω έχω πληρώσει να το καταλάβω. Ας κοιτάξουν ποιοι δεν έχουν πληρώσει και να μην πρήζουν όλο τον κόσμο.
Επειδή θέλω να βάζω κάποια προοπτική. Πιστεύω ότι για όλα τα παραπάνω φταίει ο covid-19. Μόλις περάσει η πανδημία όλα θα διορθωθούν και θα πάρουν τον δρόμο τους.

Καλό βράδυ

SV-ASTA-NA-PANE

Ανώνυμος είπε...

Και πίτα! Δεν έκοψαν πίτα!!
Να τα λέμε όλα.

SV1MO είπε...

Για τον «Ανώνυμο» 3 Ιουνίου 2020 - 2:17 μ.μ
Για το πρώτο θέμα που θίγεις έχω αντίθετη γνώμη σχετικά με τα ειδικά διακριτικά. Είναι ένα «κόλπο» να είμαστε στον αέρα και να κάνουμε QSO Φαντάσου να μην έβγαζαν κάθε μέρα ειδικά διακριτικά, οι Ρώσοι, οι Βέλγοι, οι Πολωνοί, οι Ισπανοί κλπ κλπ. Μετά από κάθε εκδήλωση έχουν τον award manager και μοιράζει ηλεκτρόνια, βραβεία και έτσι γίνεται τζερτζελές. Όχι τίποτα ιδιαίτερο. Δεν είναι και βραβείο Νόμπελ, αλλά περνάμε την ώρα μας εμείς οι συνταξιούχοι.
Όσο για το δεύτερο θέμα, ανέκαθεν, (για κάποιο ανεξήγητο λόγο σε εμένα) ΔΕΝ θέλει η Διοίκηση να δώσει αρμοδιότητες σε κάποιους συναδέλφους που θέλουν, ξέρουν και μπορούν να κάνουν το κάτι άλλο. Δεν θέλουν να διοικούν, αλλά να αποπερατώνουν αυτοί τα όποια θέματα. Αλλά 7 άτομα τι να πρωτοκάνουν όταν θέλουν να τραβούν κουπί αυτοί μόνο και όχι να δίνουν τον ρυθμό. Αυτά τα «κοσμογονικά» για το χόμπι που γίνονται με ειδικά διακριτικά σαν πρόσφατα τον COVID, τα 75 χρόνια από τον πόλεμο, το ΥΟΤΑ, το WARD και τόσα άλλα που συμμετέχουν μικρές και νέες Χώρες, (και η Ελλάδα απ έξω) γίνονται από ομάδες που παίρνουν τις κατευθύνσεις από το ΔΣ και τα οργανώνουν. (Μπράβο στην Πάτρα για τα δυο ειδικά διακριτικά. Μπράβο στη SZ2VAN για την διοργάνωση που ετοιμάζει.)
Δεν υπάρχει «πυραμοειδής δομή» στην διακυβέρνηση. Τα μέλη του ΔΣ είναι στο επάνω επίπεδο (άλλος λίγο, άλλος πολύ) και από κάτω όλο το «τσούρμο» Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Έτσι δεν υπάρχει διάθεση για προσφορά.
Κάποτε επιχειρήθηκε να δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας, και όταν αποπεράτωσε το έργο της, της είπαν να πάει στο καλό. Και εκεί τελείωσαν όλα.
Ίσως αυτά να δυσαρεστήσουν κάποιους φίλους αλλά έλεγα και λέω την άποψη μου, χωρίς να πιστεύω ότι είναι η μόνη σωστή. Αλλά τα λέω με βάση ότι έχει πέσει στην αντίληψη μου. Μπορεί να κάνω και λάθος. Ελπίζω να μη γίνει αφορμή αυτό το post για να «βγω στη σέντρα» στην επόμενη Γ.Σ. (γιατί δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις)
73 Μιχάλης (SV1MO)

Ανώνυμος είπε...

μπορειται να γραψετε που μπορουμε να βρουμε πληροφοριες για τα contest Ιουλιου Σεπτεμβριου π.χ ημερομηνιες,που στελνουμε το Log κλπ, ή εχετε γραψει κάποιο αρθρο εδω?
ευχαριστω!

Ανώνυμος είπε...

https://www.contestcalendar.com/weeklycont.php
https://www.dx-world.net/

Για Ιούλιο κλπ. μην περιμένεις πολλά

2Mδης είπε...

Κάνε μια αναζήτησή στο πλαίσιο στην αρχική σελίδα τις λέξεις vhf contest και fielday να πάρεις μια πρώτη ιδέα και ότι θέλεις ρωτάς...

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει ολα καλα και αγια Πιτα δεν κοψανε για διαφορους λογους κτλ κτλ Το καταστατικο δεν μπορουν να το εφαρμοσουν? Δεκα χρονια εχω να πληρωσω!! Ποτε θα με διαγραψουν? Αρχισα να ανησυχω!!

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Αν δεν κάνεις κίνηση που να ενοχλήσεις τους "ισόβιους" διοικούντες, δεν προκειται να διαγραφείς ούτε σε 30 Χρόνια.
Κάνει μία κίνηση που δεν θα ελέγχουν και θα δες για πότε θα διαγραφείς!!
Οι διαδικασίες ειναι και γνωστές και παλιές.

Ανώνυμος είπε...

πριν σε διαγράψουν προηγείται να εφαρμοστεί απόφαση παλιάς ΓΣ για τη διόρθωση / εμπλουτισμό του καταστατικού. Αν δεις να το κάνουν (απίθανο 1000%) τότε να ανησυχείς

Ανώνυμος είπε...

Οι αγγελίες από τη σελίδα της ΕΕΡ καταργήθηκαν; Βρε τι μας κάνει η νέα διοίκηση

2Mδης είπε...

Καλά έκαναν. Οι αγγελίες με αυτό τον τρόπο ήταν απαραίτητες τον καιρό του Νώε. Σήμερα δεν είχαν νόημα...

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι πότε θα καταργηθεί το "περιοδικό" και πότε θα φτιάξουν ένα site σύγχρονο, ώστε όποιος θέλει να ανεβάζει αγγελίες και πληροφορίες γύρο από το χόμπι. Διερωτώμαι, αφού ο 2Μδης μπορεί (ένας άνθρωπος) δεν μπορεί ένας Σύλλογος με 7 ανθρώπους και δεν ξέρω πόσους "εφόρους" διαφόρων αρμοδιοτήτων? Πιστεύω ότι υπάρχουν 2-3 κομπιουτερατζίδες τσακαλάκια, στα μέλη του συλλόγου να ασχοληθούν τζάμπα με το θέμα. Είναι θέμα βούλησης.
«Ψυχή μου, ψυχή μου, ἀνάστα, τί καθεύδεις τό τέλος ἐγγίζει καί μέλλεις θορυβεῖσθαι·
ἀνάνηψον οὖν,.........».

2Mδης είπε...

Είναι θέμα βούλησης, όπως το είπες. Η οποία βούληση δεν υπάρχει. Το παιχνίδι έχει χαθεί πλέον, είναι αργά...

Ανώνυμος είπε...

Λόγω coronovirusi δίνω διορία μέχρι το φθινόπωρο στη νέα διοίκηση για τουλάχιστον μία δύο θεαματικές αλλαγές. Αν όχι τότε λυπάμαι αλλά την εκλογή της θα θεωρήσω ως εκ του πονηρού γενόμενη για να μην αλλάξει τίποτα (υπόγεια συνεργασία;). Δηλαδή ήρθαν ως ντεμέκ νεωτεριστές αλλά συντηρούν την... συντήρηση. Ποιο πονηρό πράγμα δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

...και με την εξελεκτική επιτροπή προσκείμενη στην προηγούμενη διοίκηση... καταλαβαίνεις...

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Ρεεεε μην ασχολείστε με αποτυχημένους
Σταματήσω πια να τους δίνετε αξία.
Τι δεν έχετε καταλάβει ???
Οι ανθρωποι είναι "αλλού".
Θίασος είναι και μάλιστα μπουλούκι της 10ετίας του '50.

Ανώνυμος είπε...

Ο κορονοϊός δεν εμπόδισε κάποιες δεκάδες χώρες να οργανώσουν S.E.S. για τον κορονοϊό, για τα 75 χρόνια από την λήξη του IIWW κλπ. Ο "θίασος" όπως αναφέρει κάποιος παραπάνω κρύβεται πίσω από τον COVID-19. Μέχρι πότε όμως?? Φαίνεται ότι τελικά όποιος Πρόεδρος είναι στο τιμόνι, κουμάντο κάνει άλλος.
Όσο για τον Ανώνυμο 10 Ιουνίου 2020 - 9:18 μ.μ.η Εξ. Επ. δεν είναι μόνο προσκείμενη στην προηγούμενη διοίκηση, αλλά θα ελέγξει τα πεπραγμένα μέλους του ΔΣ με το οποίο έχουν στενή συγγενική σχέση. Ογκαμπούμπου γκάου τακάμου μπάμπου (και στο βάθος ακούγονται ρυθμικά τα ταμ-ταμ)

2Mδης είπε...

Ογκαμπούμπου γκάου τακάμου μπάμπου, ε?

Ανώνυμος είπε...

Είδα ότι ένα από το θέματα που θα συζητηθούν στο ΔΣ είναι η έγκριση συνάδελφου από την Θεσ/νικη για card checker της ARRL. Από ότι θυμάμαι ο προηγούμενος πήγαινε κάθε Τετάρτη στα εντευκτήρια και εκεί άμεσα γινόταν η διαδικασία. Ο νέος θα έρχεται και αυτός τις Τετάρτες στο σύλλογο ή θα στέλνουμε τις κάρτες μας στο σπίτι του, προφανώς με συστημένη επιστολή, και με κάποια ευρώπουλα για να καλύψουμε το κόστος της επιστροφής των καρτών και το κόστος αποστολής της αίτησης μας στην έδρα της ARRL? (συνολικά 15 Ε η αποστολή)

Αν σκεφτούμε οι "αρμόδιοι" ότι ο μισός ραδιοερασιτεχνικός πληθυσμός στην Χώρα Βρίσκεται στο Λεκανοπέδιο, τότε αξίζουν συγχαρητήρια στους αρμοδίους για καινοτομία που σκέφτηκαν. Εκτός και αν....

2Mδης είπε...

Θα ειδοποιεί εγκαίρως για το πότε θα έρθει για τσεκ και θα μαζεύονται οι ενδιαφερόμενοι να τον περιμένουν. Όπως έκαναν παλιά με τις παρουσιάσεις της TUPPERWARE!

Ανώνυμος είπε...

της Tupperware ε?

Ανώνυμος είπε...

Ταπερ με αυτά μεγαλώσαμε, εδώ που τα λέμε υπάρχει υποψήφιος από Αθήνα για τσέκερ; Δεν ξέρω γιατί όλα γίνονται κρυφά και δεν βγάζουν ενημερωτικά σημειώματα πχ κάθε 2 μήνες. Ότι βγει στο svnea που τελικά αντί να βγαίνουν λεπτομέρειες για τα διαδικαστικά το περιοδικό κυρίως διαφημίζει τα κίτρινα γιλέκα. Γίνεται εκτεταμένη και επαναλαμβανόμενη διαφήμιση κάποιων προσώπων που κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουν για αυτήν. Τώρα που εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχει οικονομική βοήθεια ή προσφορά υλικού από την ΓΓ δεν βλέπω το λόγο τόσης διαφήμισης στους κίτρινους. Ούτε χρειάζεται να μπαίνουν άπειρες φωτογραφίες για τη διαφήμιση τους. Εκτός αν αυτό γίνεται για να συμπληρώνονται σελίδες που πάλι είναι ντροπή για μια σοβαρή ένωση. Αλλά την σοβαρότητα ή όχι την προσδιορίζει το δσ θα μου πείτε.

Ανώνυμος είπε...

Στο μαγαζάκι όλα γίνονται κατ ανάθεση, γιατί έτσι. Σε άλλες περιπτώσεις, θα έβγαινε ανακοίνωση για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους όποιοι ήθελαν να αναλάβουν το έργο, θα μαζεύονταν οι υποψήφιοι για κάποια συνέντευξη, θα, θα κλπ. Εδώ οι αναθέσεις γινόταν και γίνονται από την Υψηλή Πύλη στα δικά μας παιδιά. Όσο για την ύπαρξη του περιοδικού ο μόνος λόγος είναι η επαναλαμβανόμενη προβολή κάποιον προσώπων από τα "κίτρινα γιλέκα".

Αυτά ως προς τα διοικητικά. Κατά τα άλλα, διαβάζω στο cluster συνάδελφος που αυτο-σποτάρεται, στα 20 μ SSB και στα comments του σποτ γράφει: CQTX CQTX CQ CQ TX. Και ο άλλος (δεν είναι γείτονας) καλεί CQ στο FT8, τον βλέπω με (+32) και ο μισός καταρράκτης κόκκινος.

Ζήτω η TAPPERWARE !!!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου να πάρει απάντηση στο cqtx ο συνάδελφος από την /3 περιοχή. Μήπως να του στείλουν κάνα κίτρινο γιλέκο;

2Mδης είπε...

Για γράψε μου σε σχόλιο (δεν θα το δημοσιεύσω) ποιος είναι ο CQTX γιατί SV3 έχουμε πολύ πράμα...

2Mδης είπε...

Δεν πιστεύω να είναι σαν το άλλο το ζωντανό που είναι πρόεδρος και βγαίνει και στα μεσαία? Αυτοί το έχουν αναγάγει σε επιστήμη, εδώ έβγαλαν στον αέρα ειδικό διακριτικό χωρίς να έχουν πάρει άδεια. Μιλάμε για ζωντανά...

Ανώνυμος είπε...

"έβγαλαν στον αέρα ειδικό διακριτικό χωρίς να έχουν πάρει άδεια" και εγώ νόμιζα πως έγιναν βήματα στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και το πήραν στο πιτς φυτίλι. Που να φανταστώ πως κατάργησαν τη γραφειοκρατία από μόνοι τους

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ξερα πόσο κόμπλεξάρα είσαι θα απαντούσα κανονικά αλλά επειδή δεν θα το ανεβάσεις μην είσαι τόσο γυναικείος γίνε λίγο αντρίκος Δεν βλάπτει Εάν έχεις πρόβλημα με το οτιδήποτε Κάνε μία επώνυμη καταγγελία δεν σε κρατάει κανένας Άστα κουτσομπολιά Εκτός και αν ζηλεύεις αυτά που κάνουν οι άλλοι τότε πάω πάσο μπορείς να γράφεις όσο θέλεις

2Mδης είπε...

Είσαι σε καλό δρόμο, σταμάτησες να γράφεις κεφαλαία. Αλλά θέλεις δουλίτσα ακόμα.
Εδώ βλέπεις υπάρχει και αντίλογος δεν είναι σαν την φασιστοσελιδα σας που γράφετε δυο άτομα και σβήνετε τα σχόλια των άλλων.
Όσο ξυνοσαστε θα παίρνετε απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Ναι χαμός στη περιοχή 3..πριν κάποια χρόνια οι μεγάλοι dxrs έτρεχαν το j43.. στα 160μ από μεσατζη και κορδόνι τα για το κατόρθωμα τους.. 2 καραφλοι και ένας μουστάκιας...του φιλοξένησε καράφλας..Μορεας τα να πανε.

2Mδης είπε...

Πως γράφεις έτσι; Μέτρα καμία πίεση γιατί βλέπω μια ψιλό απώλεια εκφρασης λόγου. Το παθαίνουν πολλοί όταν καταλάβουν ότι θα τον πιουν προσεχώς...

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη τι λέει ο 11:45μμ να γίνεις Αντρίκος; Για να εορτάζεις με τον πολιούχο της Πάτρας μάλλον;

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται περισσεύει η σύμπνοια...και μετά λένε γιατί ο καθένας τραβάει τον δρόμο του... τουλάχιστον 2μδη ενημέρωσε τι εννοείς ότι δεν πήραν άδεια για ειδικό διακριτικό.. γίνε πιό σαφείς.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε, ο τρόπος γραφής σου είναι τραγικός. Αυτά που γράφεις δεν βγάζουν νόημα. Αντί να πονάει το μυαλό και τα μάτια μας, δεν είναι ντροπή να ζητήσεις βοήθεια στο γραπτό σου λόγο. Και δίκιο να έχεις, δεν το καταλαβαίνει κανένας.

SV ASTANAPANE

Ανώνυμος είπε...

Όντως φαίνεται από τα γραφόμενα ότι υπάρχει ταχυκαρδία!

2Mδης είπε...

Πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση. Πρόκειται για έναν σύλλογο που έβγαλε στον αέρα ειδικό διακριτικό χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Δυστυχώς οι υπεύθυνοι όταν ρωτήθηκαν σχετικά, άρχισαν να βρίζουν και να προκαλούν στην σελίδα του συλλόγου. Θα δοθούν λεπτομέρειες...

SV3DCX είπε...

Ωχ, πάλι εγώ θα τα ακούσω!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά είπα κιεγω να τρέξω με 3καλους φίλους dxer ένα διαγωνισμό από το σταθμό μου να πάρω βραβείο και θα μου το βγάλετε από τη μύτη.Σας παρακαλώ μην ασχολείστε άλλο μαζί μου,με αγαπη Μωρέας.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός αν είσαι καραφλός ή έχεις μουστάκι!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Παρακαλώ πολύ το συγκεκριμένο blog με τι ακριβώς ασχολείται? Υπάρχει κάποιος σοβαρός εδώ ή κανένας? Μπορούμε να μην ασχολούμαστε με κουτσομπολιά και όλοι μαζί να πάμε μπροστά τον ραδιοερασιτεχνισμό στην Ελλάδα γιατί είμαστε πολύ πίσω? Εγώ αυτό που βλέπω εδώ μέσα είναι οτι: "να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα" και αρνητικός σχολιασμός στο φουλ... Γίνεται κάτι καλό, να φανεί η Ελλάδα προς τα έξω... αμέσως να βγάλουμε κακία (βρώμα και δυσωδία), πράγμα που είναι απέναντι στην ιδέα του ραδιοερασιτεχνισμού, έχουμε χάσει το νόημα, είστε ένα αντίγραφο των 300 της Βουλής. Επιτέλους, αλλάξτε διάθεση και γίνετε οι ίδιοι καλύτεροι για να πάμε μπροστά τον ραδιοερασιτεχνισμό στην Ελλάδα. Εγώ θα πω συγχαρητήρια στην βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο J42L για την dx contest team που έχουν κάνει , στην ομάδα του Αγρινίου sz1a για τον ίδιο λόγο , σε διαγωνισμούς πάντα μέσα στους πρώτους (και έτσι φένεται η Ελλάδα) και στην Δυτική Ελλάδα το sz3p με τα special call που έχει τρέξει και από ότι έχω ακούσει θα τρέξει και άλλα( Βούλγαροι, Ρώσοι, Ιταλοί, Πολωνοί, Τσέχοι, Ισπανοί τα ίδια κάνουν εμείς γιατί όχι? )

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ θα σου πω μην μπερδεύεις το J42L και το SZ1A με αυτούς που βγήκαν στον αέρα με ειδικό διακριτικό χωρίς να έχουν πάρει άδεια. Για να τους φτάσετε θέλει πείρα και χειριστές με @@.
Και επιπλέον το J42L και το SZ1A έχουν αποδείξει ότι σέβονται την ισχύουσα νομοθεσία ενώ άλλοι όχι.

Ανώνυμος είπε...

Και για το 1821 έχει βγάλει 6 ειδικά διακριτικά ο SZ3P έχουν κάνει δουλειά τα παιδιά και νομίζω ένα για τον Άγιο Παΐσιο τώρα κοντα

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αγαπητέ μου άλλα από τα όσα ρώτησα εσύ έπιασες μόνο την αναφορά μου στους 3 σταθμούς.... Αυτό σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα έχεις με την περιοχή 3 και συγκεκριμένα με τον σύλλογο... Αφού μιλάς με αυτό τον απαξιωτικό τρόπο για ραδιοερασιτέχνες (δεν μπορώ να σε πω συνάδελφο γιατί έτσι όπως μιλάς δεν είσαι...δεν θες να πας μπροστά την ιδέα) κάποιο θέμα έχεις... Δεν ξέρω τι... Εάν όπως λές δεν έχουν πάρει άδεια (πράγμα που δεν το πιστεύω γιατί προφανώς είναι ένας νόμιμος σύλλογος και σύμφωνα με τον νόμο όλα θα πρέπει να γίνονται νόμιμα) γιατί δεν το ψάχνεις να μας ανοίξεις και εμάς τα μάτια ( έστω και ανώνυμα) για να δούμε τι τελικά συμβαίνει; Κάποια στιγμή κάπου λες "για να τους φτάσετε" Μάλλον με έχεις μπερδέψει, δεν ανήκω στην ομάδα αλλά δεν έχει σημασία, σημασία έχει να σταματήσει η λασπολογία και το δήθεν αλλιώς δεν πάμε μπροστά, συνεχίζουμε όπως οι 300, λυπηρό αυτό.
Υ.Γ Εάν όντως το ψάξει κάποιος για την περιοχή 3 παρακαλώ πολύ με επίσημα έγγραφα και όχι λόγια του αέρα,να δούμε τελικά ποιοι είναι εκτεθειμένοι. Ευχαριστώ.

2Mδης είπε...

Τι εννοείς "με επίσημα έγγραφα"? Την αίτηση για το sz3stayhome την έκαναν στις 13 Απριλίου και στις 14 βγήκαν στον αέρα. Αν έχουν άδεια που βγήκε αυθημερόν ζήτησε τους να την επιδείξουν δημόσια και να εκτεθώ εγώ!
Απλά οι άνθρωποι ΔΕΝ γνωρίζουν το αντικείμενο. Νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με τις γριούλες που ακούνε στα μεσαία "για το θηρίο που έρχεται". Και αν τους πεις τίποτα τα κάνουν τρισχειρότερα, βρίζουν και σβήνουν σχόλια για να μην πάρουν απάντηση.
Στο μεταξύ παίρνουν στο λαιμό τους και όσους ενδιαφέρονται να γίνουν ραδιοερασιτέχνες λέγοντας πώς όλα είναι σωστά και "οι άλλοι" τους ζηλεύουν!!!!

Λοιπόν, επανέρχομαι: Που είναι η άδεια για τις εκπομπές από 14 Απριλίου? Ας την βγάλουν δημόσια να με εκθέσουν! Διαφορετικά άλλοι είναι οι λασπολόγοι.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια 2μηδη για να σε επαναφέρω εγώ στο θέμα που άνοιξες γιατί δεν αναλαμβάνεις τα log του contest Ιουλίου ? Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις,θα έχεις και κανένα φίλο να σε βοηθήσει, εδώ ολόκληρο blog διαχειρίζεσαι σε μερικά log θα δυσκολευτεις?

2Mδης είπε...

Γιατί παίρνω μέρος ο ίδιος. Για αυτό λέω να το αναλάβει σύλλογος. Αυτοί έτσι ξύνονται, το πολύ να πηγαίνουν για σουβλάκια...

Παρόλα αυτά περιμένω να βγάλουν την άδεια που δεν έχουν πάρει...

Ανώνυμος είπε...

Πως τους πετσόκοψες έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Θα έλεγα οι ενδιαφερόμενοι, οι αυτόκλητοι(;) υποστηρικτές και λοιποί πριν γράψετε εδώ να κάνετε το αυτονόητο δλδ ζητείστε να δείτε την άδεια. Εδώ που τα λέμε αν ήθελαν να του κάνουν ματ θα το είχαν κάνει ήδη από μόνοι τους. όσο τους υπερασπίζεστε μήπως τα κάνετε χειρότερα; Για τα 160μ εκτός μπάντας που υπήρξε βίντεο τα κατάπιατε βλέπω χωρίς διαμαρτυρίες. Κάντε το χόμπι σας και αφήστε τα δικηγοριλίκια.

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο 12, παράγραφος 6.
Αίτηση για ειδικό διακριτικό κλήσης πρέπει να κατατίθεται στην ΑΠΥ τουλάχιστον 50 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης χρήσης του.


Χμμμ..... Κάποιος υπάλληλος της περιφέρειας μάλλον πίνει τσίπουρα μαζί τους. Αλλιώς δεν έπρεπε να κάνει δεκτή την αίτηση στις 13 Απριλίου. Μέσα στην καραντίνα που ήθελε ραντεβού για έπειγουσες δουλειές η ΑΠΥ έδωσε άδεια και άρχισαν την επόμενη μέρα οι εκπομπές; Χμμμ....

Ανώνυμος είπε...

Αντίγραφο ειδ. διακριτικού μαζί με το άρθρο 12 σε:
https://aead.gr/
και όλα θα πάρουν το δρόμο τους, οι παρανομίες στο χώρο μας είτε από εμάς είτε από δημόσιες υπηρεσίες καιρός να σταματήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Τον Ιούλιο έχει sx3paisios? είναι αλήθεια ή μπαλιά δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε

2Mδης είπε...

Εμείς όσες φορές έχουμε πάρει ΕΔΚ έχουμε πληρώσει τέλος ανα χειριστή και οι χειριστές έχουν καταθέσει όλοι αντίγραφα των αδειών τους που πρέπει να είναι εν ισχυ. Επίσης έχει ζητηθεί σαφής περιγραφή του χώρου εγκατάστασης του σταθμού για τον οποίο θα πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη. Και βεβαίως κάποιο έγγραφο ή ιστότοπος του γεγονότος για το οποίο ζητείται η συμμετοχή μας.

Φαίνεται ισχύει αυτό που γράφει κάποιος πιο πάνω για τσιπούρα και ο υπεύθυνος της περιφέρειας δίνει ότι του ζητήσουν για όσο θέλουν χωρίς καμία αιτιολόγηση. Δυο μήνες λέει διακριτικό για να συνδράμουν την πολιτεία στον κορωνοϊό! Υπάρχει έγγραφο της πολιτείας που ζητάει συνδρομή; Μετά λέει sz3παισιος και βυσαριωνας και προφήτης Μαλαχίας, ότι του φανεί του λολοστεφανή! Διακριτικά στην Ελλάδα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δίνονται μέχρι 4 χαρακτήρες στο suffix. Ο υπάλληλος που δέχεται αυτά τα αιτήματα γιατί τα εγκρίνει;

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά τους τα λένε εγκαίρως αλλά αυτοί θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα και βρίζουν. Χτες βράδυ ηρθαν ένα καρό μηνύματα με αναφορές σε καράφλες μουστάκια κατινες κλπ Μιλάμε για επίπεδο όχι αηδίες...

Ανώνυμος είπε...

Δημοσίευσε το έγγραφο που αναφέρει 4 χαρακτήρες στο suffix να το δούμε όλοι.

2Mδης είπε...

Πάρτο(ν)
Άρθρο 12 – Διακριτικά κλήσης και ειδικά διακριτικά κλήσης.

Σε κάθε ερασιτεχνική άδεια και στους ραδιοερασιτεχνικούς αναμεταδότες -επαναλήπτες – ραδιοφάρους δίδεται μοναδικό διακριτικό κλήσεως αποτελούμενο από το πρόθεμα (στο οποίο περιλαμβάνεται πάντοτε και ο αριθμός της αντίστοιχης ραδιοερασιτεχνικής περιοχής (J42, SW7, SY8 κλπ) ακολουθούμενο από ένα ή δύο ή τρία ή τέσσερα λατινικά γράμματα.

Ανώνυμος είπε...

XΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ Πως τους πετσόκοψες έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Τελικό συμπέρασμα για τον ραδιοερασιτεχνισμό στην Ελλάδα είναι. Όσα φάμε κι ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο.... κ καθένας. Βάρδα μη πέσεις σε κανένα περίεργο γείτονα και σου κλείσει τον σταθμό.

Κατά τα άλλα μήπως παραβρέθηκε κανένας από εσάς στο ανοιχτό ΔΣ πριν 2 μέρες να μας πει τι έγινε?

Μήπως αναρτήθηκε κάτι στο site ή στο FB?

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Σε εξαιρετικής σημασίας γεγονότα (π.χ. ανάληψη πολύ σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, διεθνών διασκέψεων, επετείων κλπ) μπορούν να χορηγηθούν ειδικά διακριτικά κλήσεως με σύνθεση διαφορετική από αυτή που ορίζεται στον ανωτέρω Πίνακα ακόμα και με επίθεμα περισσότερων των τεσσάρων χαρακτήρων.πριν γράψεις διάβασε πρώτα όλο το νόμο.η Ρώτα καμιά καφετζού

2Mδης είπε...

Εσυ μάθε να διαβάζεις! Πάμε να σε βοηθήσω:
«Σε εξαιρετικής σημασίας γεγονότα» Πάμε πάλι: «Σε εξαιρετικής σημασίας γεγονότα» Άλλη μια φορά: «Σε εξαιρετικής σημασίας γεγονότα»...
Το κατάλαβες τώρα? Όχι όταν δει στον υπνο του τον Παισιο ο πρόεδρος! «Σε εξαιρετικής σημασίας γεγονότα»

Ανώνυμος είπε...

Να του διευκρινήσω και εγώ "εξαιρετικής σημασίας γεγονός" πχ ας βγάλει του χρόνου διακριτικό για τα 200 χρόνια απελευθέρωσης. Κατά τα άλλα εστιάζει μόνο σε αυτό και κάνει γαργάρα τις 50 ημέρες που δεν τηρήθηκαν.

2Mδης είπε...

Αυτοί που διαγράφουν από την σελίδα τους σχόλια που τους ρωτάνε τα ευνόητα και διαγράφουν τα μέλη της σελίδας παραπονιόντουσαν όλο το βράδυ που δεν τους ανέβαζα τα υβριστικά σχόλια που έστελναν.
Α ρε γίδια! Πήρατε τον σύλλογο που κάποτε ήταν πόλος έλξης από όλες τις γύρω περιοχές και τον κάνατε σαν τα μούτρα σας!

2Mδης είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=SsFi3VbNPxo