Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

SX3PASTITSIOS

Ειδικό διακριτικό κλήσης ζήτησε η ΕΡΒΟΠ με σκοπό να συνδράμει την πολιτεία  στο θέμα του τουρισμού. Το spesial Call που θα τρέξει όλο τον Ιούλιο είναι το sx3pastitsios που παραπέμπει ευθέως στο καλοκαιρινό ελληνικό έδεσμα, αιχμή του δόρατος της ελληνικής κουζίνας και κατ 'επέκταση του ελληνικού τουρισμού!

Κατά πόσον ακολούθησαν βέβαια τις νόμιμες διαδικασίες για έκδοση ΕΔΚ δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν, αλλά αυτό είναι κάτι συνηθισμένο. Στην ΕΡΒΟΠ άλλωστε ότι δουν στον ύπνο τους το βράδυ, το πρωί το βγάζουν στον αέρα, αφού έχουν πρόβλημα κατανόησης σε μεγάλες προτάσεις όπως αυτές που εμπεριέχονται στην σχετική υπουργική απόφαση, ειδικά αν δεν είναι γραμμένες με κεφαλαία. 

Παστίτσιος λοιπόν -έτσι το παραγγέλνουν οι Γερμανοί φίλοι μας- σε μια προσπάθεια να δοθεί συνδρομή στην πολιτεία - η οποία στα τέτοια της είτε βγει ο παστίτσιος είτε βγει ο λαχανοντολμάς- μέγιστη ευκαιρία ωστόσο σε άσχετους με τον ραδιοερασιτεχνισμό αδειούχους να αδειάσουν σε ραδιοερασιτεχνικές συχνότητες ότι κουβαλάνε στην κεφάλα τους.

Άντε και καλό μήνα!


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαϊβάνια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΒΟΠ = Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Βόρειας Πελοπονήσου, ή όπως το ΚΕΒΟΠ ?

2Mδης είπε...

Θα φαίνεται ότι είναι για το παστίτσιο αλλά δεν θα είναι...

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιο φιάσκο σε επίπεδο "συλλόγου" δεν έχει καταγραφεί μέχρι τώρα. Πρωτοπόροι.

SV1NJX είπε...

Μας ανοιξες την όρεξη μεσημεριάτικα

Ανώνυμος είπε...

Θέλεις να σουθυμίσω αλλον ένα έξυπνο που έγραφε για τον γέροντα παστίτσιο και κατάληξε στη φυλακή;

2Mδης είπε...

Α δεν ξέρω σε ποιον γέροντα αναφέρεσαι. Εγώ λέω για το παστίτσιο. Μην με ανακατεύεις με γέροντες γιατί είδα κάτι άλλους που ασχολήθηκαν και έγιναν ρεζίλι.

SV1GAZ είπε...

Βρε παιδιά εμένα με έχετε ξεχάσει με τις μαγειρικές . Κάποτε ήμουνα πρώτη φίρμα σε αυτό το Blog .Γράψτε κάτι επιβαρυντικό να πάρουν φωτιά τα "άγνωστα" !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στη φυλακή δεν κατέληξε κανείς για κανέναν παστίτσιο ή άλλο τρελόγερο. Ο κατηγορούμενος τότε αθωώθηκε, και άλλαξε και αυτός ο αναχρονιστικός νόμος περί "βλασφημίας". Που στην περίπτωση του Παΐσιου ούτε αυτό δεν ίσχυε, μια και δεν ήταν αγιοποιημένος τότε. Πάντως οι fans θρησκείας που αγιοποιούν ανθρώπους που μιλάνε με σαύρες και το Γιωργάκη το σαολίν θα έπρεπε να επανεξετάσουν την επιλογή τους.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια γιατι δεν ασχολείστε με το χομπυ αποκλειστικα και μονο και ασχολειστε με το τι κανει ο καθενας συλλογος,Τι μας νοιαζει εαν εχει αδεια ...προβλημα του. Γιαννη εσυ εχεις πολλες γνωσεις επανω στο χομπυ και μπορεις να προσφερεις πολλα στους νεους ραδιοερασιτεχνες,ασε τους καρεκλοκενταυρους των συλλογων να βγαζουν τα ματια τους.Μακαρι να μπορουσα να σε ακουγα στις συχνοτητες,αλλα βρισκομαι μακρυα

Ανώνυμος είπε...

Για τον συνάδελφο που σχολίασε στις 3 Ιουλίου 2020 - 7:24 μ.μ.

Αν δεν νοιαστούμε εμεις για το τι συμβαίνει στις συχνότητες ποιος θα νοιαστεί; εσένα δεν σε πειράζει που δυο ελληνικά διακριτικά διαφημίζονταν για μέρες και τελικά ήταν μαιμού; Και ήταν από σύλλογο όχι από κάποιον άσχετο. Πήγαινε στην σελίδα του συλλόγου να δεις τι λένε οι υπεύθυνοι τους δουλεύουν ψιλό γαζί, κάποιοι νέοι συνάδελφοι πέφτουν θύματα. αυτό πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους; Δεν σε ενοχλεί που κάποιοι ενδιαφέρθηκαν για τον ραδιοερασιτεχνισμό και τους έχουν φλομώσει στο ψέμμα; Καλά κάνει και ασχολείται και τους ξεσκεπάζει είδες κάποιον άλλον να ενδιαφέρεται;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή να μη περιμένω κάρτες για τα σπέσιαλ κολσ? Τσάμπα τα γραμματόσημα και οι φάκελοι?
Γιατί δεν μας τα λέγατε πιο μπροστά????

2Mδης είπε...

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ

Υπάρχει άμεση ανάγκη για μεγάλη ποσότητα άχυρο. Είναι για συναδέλφους που νοσηλεύονται στην Α ραδιοερασιτεχνική κλινική του Ραδιοουράνιου θεραπευτηρίου στην Πάτρα.
Σπεύσατε. ΕΠΕΙΓΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη το sx3pastitsios είναι πολύ μεγάλο. Μήπως να ζητούσαν το sx3sp δηλαδή σπέσιαλ παστίτσιο; Να τα λέμε αυτά.......

Ανώνυμος είπε...

Χμμμμ, και τώρα;

2Mδης είπε...

Τώρα τι? Τον ήπιανε και μαζεύτηκαν.
Ζήτησαν άλλο διακριτικό όπως έπρεπε να είχαν κάνει εξαρχής. Αλλά ήταν απαραίτητο να γίνουν ρεζίλι πρώτα και μετά να βάλουν μυαλό...
Ας πρόσεχαν.

2Mδης είπε...

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ιούλιος 2020...":

Από τις καλύτερες διαφημίσεις για τα ΕΔΚ. Εγώ βλέπω να παίζουν qrz και στον αέρα κανονικά. Τι έγινε τελικά άνθρακας????

Μετέφερα εδώ το σχόλιο σου γιατί είσαι και βλάκας και το έβαλες σε άλλη ανάρτηση. Προφανώς είσαι πρόεδρος ή αντιπρόεδρος για να βλέπεις τα πράγματα έτσι. Οπότε καλόπιοτος και μόκο μέχρι να ξεχαστούν οι πατάτες που κάνατε...

2Mδης είπε...

Όσο για το QRZ σας πέταξε έξω με τις μαϊμουδιές που είχατε κάνει:

Your Search by Callsign found no results for SX3PAISIOS

SX3PAISIOS looks like a callsign from Greece (DXCC Entity #236).

Would you like to add SX3PAISIOS to the database?

Your Search by Callsign found no results for SZ3STAYHOME

SZ3STAYHOME looks like a callsign from Greece (DXCC Entity #236).

Would you like to add SZ3STAYHOME to the database?

2Mδης είπε...

Κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας:

Μετά την ΕΡΒΟΠ που πρώτη υιοθέτησε το παστίτσιο ως μέσο προώθησης του τουρισμού, τα ΕΛΤΑ με καμπάνια αντιγράφουν την ιδέα!

https://www.ert.gr/eidiseis/politismos/elta-i-paradosiaki-gastronomia-tis-mesogeioy-sta-grammatosima-euromed-2020/