Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Παραίτηση του προέδρου της ΕΕΡ...

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΡ και ένα μέλος (μέχρι στιγμής) κατόπιν διαφωνιών με παλαιότερα αιωνόβια μέλη του ΔΣ.

Εκλογές για νέο πρόεδρο συζητιούνται, αν και θεωρώ βέβαιο ότι θα οδηγηθούν σε παραίτηση και άλλα μέλη του ΔΣ και αναπληρωματικά, ώστε η ΕΕΡ να οδηγηθεί σε γενικές εκλογές. Οι μέθοδοι απομάκρυνσης ανεπιθύμητων είναι γνωστή και δοκιμασμένη. 

Άλλωστε στο παρελθόν έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς πιο ακραίες μέθοδοι όπως ο αποκλεισμός υποψηφίων από τις εκλογές όπου αρκετοί έμειναν απλοί παρατηρητές. Αυτά τα βρίσκουν μπροστά τους...

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία αλλά είμαι απόλυτα ορθολογιστής. Η λογική μου λοιπόν εδώ και δυο χρόνια έχει τοποθετηθεί ως προς την πορεία της ΕΕΡ βάση των όσων διαπίστωσα εκεί μέσα...

194 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΡ. Η καλύτερη περίοδος που θυμάμαι είναι όταν ήταν σε στασιμότητα. Και για να είναι τα πράγματα καλά πρέπει να μην ρωτάς και να μην ζητάς τίποτα, απλά να πληρώνεις συνδρομή. Τίποτα δεν άλλαξε τόσα χρόνια. Κάποιοι προτιμούν να διαλύσουν τον σύλλογο παρά να δεχτούν εκσυχρονισμό του.

Ανώνυμος είπε...

*Το επόμενο team που θα διεκδικήσει την ψήφο στις εκλογές, πρέπει να είναι 7μελές.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ 16/6/20.
Τώρα βρήκαν να παραιτηθούν; Όταν πρόεδρος και ταμίας εξυπηρέτησαν τους άλλους συμφωνώντας στο κατ/κό να αλλάξει μόνο η έδρα που είχαν τα μυαλά τους; Τόση φιλική εξυπηρέτηση και να πάει στράφι; Όμοιος ομοίω...

Ανώνυμος είπε...

Το περίεργο είναι πως κατάφερε η μειοψηφία να εξαναγκάσει σε παραίτηση την πλειοψηφία. Πιστεύω ότι είναι πρωτοφανές.

Όσο για το: "Το επόμενο team που θα διεκδικήσει την ψήφο στις εκλογές, πρέπει να είναι 7μελές." είναι εντελώς λάθος. Οι ψηφοφόροι κανονίζουν ποιοι θα είναι στο ΔΣ και ποιοι θα πάνε σπίτι τους...

2Mδης είπε...

Βλέποντας τις εξελίξεις εξηγούνται και κάποιες "ανεξήγητες" δραστηριότητες με σειρά σχολίων, που είχαν ως στόχο το ΔΣ και την ΕΕΡ, γραμμένα με ιδιαίτερο (έως αισχρό) τρόπο και τα οποία ΔΕΝ δημοσιεύτηκαν τους τελευταίους μήνες.
Ίσως οι κύριοι αυτοί ήθελαν να με εμπλέξουν στις εσωτερικές διαμάχες του σωματείου ή να χρησιμοποιήσουν το ιστολόγιο για τους δικούς τους στόχους. Εξού και ο πέλεκυς στα σχόλια τον τελευταίο καιρό...

Όσοι θέλετε να σχολιάσετε προσπαθήστε να είστε σαφείς και κόσμιοι...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο 7μελές; Πρέπει να έχει και 3 άτομα στον πάγκο για κάθε ενδεχόμενο. Αλλά πούντοι; Ολοι στον καναπέ και στο φάτσαμπουκ ξημεροβραδιαζόμαστε επώνυμα. Εδώ όλοι γράφουμε ανώνυμα. Εγώ τί κάνω; Περιμένω κι εγώ όπως όλοι μας να βγει το νέο ΔΣ και μετά να τους κουνάω το δάχτυλο. Τί, ΟΧΙ;

Ανώνυμος είπε...

2μδη τι λες? πάμε να αναλάβουμε να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε εμείς?

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Τακη

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας την παραίτηση στο facebook που η μειοψηφία δεν βοηθούσε σε τίποτα και έφερνε δυσκολίες (το πιστεύω, εσείς;) θυμήθηκα ένα άλλο πρόσφατο δσ που δήθεν θιγόμενοι παραιτήθηκαν και έριχναν κροκοδείλια κλάματα για να παρουσιαστούν νέοι υποψήφιοι! Ακόμη και σε αυτό ξεμπροστιάστηκαν και για τα ρεζίλια τους δεν υπάρχει αριθμός. Τώρα αν έρθουν σαν σωτήρες και αθώες περιστερές ζητώντας πάλι παρόμοια πράγματα οι απαντήσεις που θα λάβουν είναι αυτονόητες. Θέλετε να διορθωθούν κάπως τα πράγματα: Να διορισθεί προσωρινή διοίκηση για τα απαραίτητα και να μην προκηρυχθούν εκλογές μέχρι συμπληρωθούν άτομα που δεν εξελέγησαν ποτέ. Οι δε κροκόδειλοι αν δεν τους βοηθήσουν με απόφαση ΓΣ να μπουν τα ον΄'οματα τους σε πίνακα ως υπονομευτές (κάτι που δεν τελείως ψέμα). Φίλος του χόμπι.

Ανώνυμος είπε...

Η λύση της προσωρινής διοίκησης είναι μονόδρομος. Να οριστούν από πρωτοδικείο για 6 μήνες να φέρουν τα πράγματα σε σειρά χωρίς να έχουν το ανχος να χάσουν ψήφους ή να χαλάσουν καρδιές με κανέναν. Γιατί να πάνε σπίτι τους ο σωτήρας με το ζεύγος από φιλότιμο δεν το βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

α ρε Νατάσα! Πως τους πετσόκοψες έτσι;

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Ολοκαίνουργιος Ρ/Ε σύλλογος πρέπει να ιδρυθει το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, (χθες).
Ιντριγκαδόροι, ανίκανοι, ματαιόδοξοι, φιλόδοξοι, καρεκλοκένταυροι, "δεινόσαυροι", βλάκες και τεμπέληδες ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ διά βίου.
Τώρα είναι η κατάλληλη ωρα για μία αποφασιστική κίνηση.
Αν και τώρα δεν γίνει τίποτα, τοτε ας κάτσουμε στο σπιτι μας και ας αφησουμε την τύχη του ιστορικού συλλογου στους ΙΣΟΒΙΟΥΣ άχρειστους διαχειριστές του.
DE SV1GRM

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά .
Γίνονται εκλογές ΜΟΝΟ για πρόεδρο.
Αν εκλεγεί κάποιος από του εναπομείναντες στο Δ.Σ., παραιτείται από μέλος και αναλαμβάνει προεδρικά καθήκοντα. Τα ελλείποντα μέλη αντικαθίστανται από τούς αναπληρωματικούς. Μόνο αν παραιτηθεί και η τριάδα θα γίνουν κανονικές εκλογές

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να έχει αναλάβει ο 2μηδης πρόεδρος από χρόνια. Σε μία ρόδα θα τους πήγαινε και το ζευγάρι θα είχε εξαφανιστεί για να μην τον βλέπει μπροστά του. Μπορεί να φωνάζει αλλά τις περισσότερες φορές έχει δίκιο.
Γιάννη σοβαρά μιλάω!

2Mδης είπε...

Τι εννοείς "τις περισσότερες φορές έχει δίκιο"?? ΟΛΕΣ! :)

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν το έχει καταλάβει ο GE θα καθορίσει τις εξελίξεις. Περιμένω κίνηση.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσουν δεν κόβουν μια πίτα; Να πάρω την οικογένεια να πάμε για φαΐ.

Ανώνυμος είπε...

παραιτήθηκαν και οι έφοροι τεχνικής επιτροπής ψηφιακής επιτροπής και μπιουρο

ο ασθενής απεβίωσε

συλλυπητήρια και ζωή σε εμάς

η κηδεία θα ανακοινωθεί προσεχώς

https://youtu.be/j9V78UbdzWI

προσοχή στους βρικόλακες που κυκλοφορούν στερήθηκαν έξι μήνες εξουσίας και διψάνε

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην 4άδα που πήρε την πρωτοβουλία στις εκλογές να αναλάβει. Δεν έχω καταλάβει αν παραιτήθηκαν λόγω ανυπέρβλητων δυσκολιών ή εμποδίων που έβαζε η μειοψηφία.
Τα μέλη είχαν καταλάβει ότι η γνωστοί δεινόσαυροι είχαν δυσαρεστηθεί αλλά περιμέναμε να θεωρηθεί δεδωμένη η αντίδραση τους και να γίνουν αλλαγές επιτέλους. Κρίμα που δεν άντεξαν. Ίσως ήθελε κάποιον με πιο γερό στομάχι να ξέρει να διαφωνεί έντονα και να επιμένει. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά για την ένωση. Νομίζω ήταν η τελευταία ευκαιρία να ανακάμψει. Κρίμα. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Οι εξελίξεις είναι απογοητευτικές. Δεν βλέπω κανένα μέλλον πλέον. Είναι δυνατό να έχουμε στην Ελλάδα υπηρεσία μπιρό και checker από άλλη εθνική ένωση; Αν κάποιος φίλος ξέρει κάτι υπεύθυνα θα ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ πολύ, Καλό απόγευμα

2Mδης είπε...

Ήρεμα ρε παιδιά! Μια χαρά δεν τα γράφουνε οι αποπάνω? Ακολουθήστε το παράδειγμα τους και θα δημοσιεύσω σχόλια. Εγώ ούτε διαφωνώ ούτε συμφωνώ ούτε προωθώ ερωτήματα σε κανέναν. Αν θεωρείτε καλύτερο γράψτε κάπου αλλού το σχόλιο σας για να πάρετε απάντηση. Εγώ δεν έχω κανένα θεσμικό ρόλο, αν θέλω το κλείνω το μπλοκ και κερδίζω ελεύθερο χρόνο για πάρτι μου.-
Και μην γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Α!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα "δεν βλεπεις μέλλον"...
Πολύ νωρις το κατάλαβες !!!
Η ωρα δεν ειναι για ανούσια σχολια στο
Internet. Η ωρα ειναι για γενικό ξεμπρόστιασμα και ανάληψης ευθυνων.
Πρόεδρε, πριν οριστικοποιηθεί η παραίτησή σου, πες μας αν χρειάζεσαι βοήθεια προκειμένου να ξεπεράσεις όποια εμπόδια σου βάζουν οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
Ξεκινα όμως με την πρωτη κίνηση, να δούμε κι εμείς "φως".
Ξεκινα και τοτε θα δεις πως θα συνεχιστεί το εργο. Ζητα βοήθεια και τοτε θα δεις ποιοί θα ειναι διπλα σου.
Κάνε και όμως κι εσυ....

Ανώνυμος είπε...

To ότι ο παραιτηθής πρόεδρος δεν έχει ανακοινώσει δημοσίως τους λόγους παραίτησης είναι χάριν της επαγγελόμενης διαφάνειας; Τους λόγους που χάνεται άλλη μια ευκαιρία αλλαγών τους γνωρίζει κάποιος εκτός ΔΣ ή δεν χρειάζεται;

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ξερα με τι μούτρα θα βγουν ορισμένοι να ζητήσουν ψήφο στις εκλογές. Δεν το καταλαβαν στις προηγούμενες ότι η πλειοψηφία τους γύρισε την πλάτη;

Ανώνυμος είπε...

@6:41 κανονικά μετά από τόσα ρεζιλίκια δεινόσαυρων αλλά και παρατρεχάμενων με κίτρινα γιλέκα κανεις τους δεν θάπρεπε να εμφνίζεται υποψήφιος. Τώρα ετοιμάζουν τη γνωστή συνταγή πρώτα θιγμένος μετά από λίγο υποψήφιος ταχουμε ξαναδει. Α, αυτή τη φορά μπορεί να δώσουν και κάνα μικρό ρόλο στους πρόσφατα αυτομολύσαντες από αλλού.

Ανώνυμος είπε...

@16 Ιουνίου 2020 - 6:41 μ.μ. Όπως κατάλαβες συνάδελφε εκεί μέσα κουμάντο κάνουν 2 δηλαδή ένας. Ποιοι φοβούνται και τι και δεν μιλούν στο πόπολο ανοιχτά. Ο BDO έκανε κάποια αρχή και του αξίζουν συγχαρητήρια. Περιμένω κάτι ανάλογο από τους παραιτηθέντες AER και OCA. Για τον GE δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Ανώνυμος είπε...

Από fb: "Συγκεκριμένα ο μέγιστος αριθμός μελών της ΕΕΡ (που είχαν δηλωθεί στην IARU) ήταν 1327 το έτος 2002, ενώ το 2019 τα μέλη της ΕΕΡ ήταν 751"
αναφορά κόλαφος για τις ημέρες και τα έργα των δεινόσαυρων, κροκόδειλων, χαλίφηδων, παρατρεχάμενων κλπ. Συμπέρασμα αυτοί δεν αγαπούν το σύλλογο αλλά την καρέκλα, στα σπίτια τους γρήγορα.
Άτακτο μέλος
... η ύπαρξη ατάκτων και τακτικών από μόνη της αποτελεί ρατσιστική συμπεριφορά προς τα μέλη. Κατά δεύτερον είναι το κύριο εργαλείο παραμονής στην εξουσία των γνωστών... αγνώστων.

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια!! Δηλαδή αν ισχύουν οι παραπάνω αριθμοί, μετά από άλλα 17 χρόνια θα έχουν απομείνει μόνο τα τακτικά μέλη. Μακάρι να έχουν ζωή οι άνθρωποι βέβαια. Γιατί καινούριους δεν βλέπω να μπαίνουν. Θα ψηφίζονται και θα βρίζονται μέχρι ενός.
Εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε. Υγεία να έχουμε.

Καλό Βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου καi ώρα 5 μμ θα πραγματοποιηθεί στα εντευκτήρια της Ε.Ε.Ρ έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Τα θέματα προς συζήτηση είναι:
Παραίτηση του Προέδρου και του Γ.Γ. από το Δ.Σ.
Κλήση στο 1ο αναπληρωματικό μέλος να συμμετάσχει ως νέο μέλος Δ.Σ.
Σύσταση σε σώμα του νέου Δ.Σ.
Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών για την εκλογή Προέδρου και έγκριση κόστους δημοσίευσης.
Εξουσιοδότηση προεδρεύοντος Αντιπροέδρου για την παραλαβή των ψηφοδελτίων επαρχίας από το Post Restant του Κεντρικού Ταχυδρομείου Αθηνών.
Την έκτακτη συνεδρίαση μπορούν να την παρακολουθήσουν τα ταμειακά ενήμερα μέλη. Καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν περιορισμοί στις συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, ο αριθμός των ακροατών θα είναι περιορισμένος και τα μέλη που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του ΔΣ, θα πρέπει να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Ο προεδρεύων Αντιπρόεδρος
Γιάννης Τράικος, SV1GE

2Mδης είπε...

Προβλεπόμενα μέτρα προστασίας εννοούν πανοπλία κράνος περικνημίδες κλπ

Ανώνυμος είπε...

@8:35 τα στοιχεία αυτά δόθηκαν από την ΕΕΡ στην IARU δεν τίθεται θέμα να μην ισχύουν, δυστυχώς το χόμπι παγκοσμίως φθίνει ενώ εδώ επεμβαίνουν και οι γνωστοί ανθρωποδιώκτες. Άλλο ε΄να παράδειγμα από το facebook "Αντιθέτως μέλος του απερχόμενου ΔΣ κατά την διάρκεια της πρώτης μας ενημερωτικής παρουσίας στο τακτικό ΔΣ του Νοεμβρίου του 2019 μας δήλωσε παρουσία και των υπόλοιπων "κοιτάξτε να μάθετε ότι μπορείτε τώρα, γιατί από 1ης Ιανουαρίου ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ."". Αυτή είναι λοιπόν η συμπεριφορά των ανθρωποδιωκτών.
Αν ήμασταν στην Σοβιετική Ένωση θα ζητούσα να εξαφανισθούν (οι ανρθωπιδιώκτες) ακόμη και από τις παλιές φωτογραφίες στα SVNEA hi.

Ανώνυμος είπε...

Το χόμπι μας φθινει μόνο στη χώρα μας. Για παράδειγμα στην Αμερική ο αριθμός των συναδέλφων αυξάνει. Εκεί υπάρχει ο 'elmer' που παίρνει τον νέο συνάδελφο και τον καθοδηγεί μέχρι να πατήσει στα πόδια του. Που ακριβώς συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα; Όταν ο καθένας κοιτάει να φάει τον άλλον. Αυτά τα βλέπω στο μικρό ραδιοερασιτεχνικο μου περιγυρο. Δεν χρειάζεται να πάω πολύ μακριά. Εγώ σαν μονάδα ξεκινάω έρευνα σε άλλες ενώσεις για το αν γίνεται να μου προσφέρουν μπιρο. Ως εδώ η μιζέρια!!!
Καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

Η τακτική της φαμίλιας και των παρατρεχάμενων αυτής είναι γνωστή: Οποιος έχει αντίθετη γνώμη ή ενοχλεί, πρέπει με κάθε τρόπο να φύγει. Ο σκοπός τους είναι να φύγουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα ενοχλητικά ΤΑΚΤΙΚΑ μέλη που υπάρχουν ακόμα, να μείνει η παρεούλα τους και να τροποποιήσουν το καταστατικό του συλλόγου στα μέτρα τους για να κάνουν τον σύλλογο ΜΚΟ ή δεν ξέρω τί αλλο για να εισπράτουν κρατικό χρήμα από την Πολιτική Προστασία. Θα γράψουν και καμιά 200αριά επιπλέον εθελοντές-ψώνια που θα καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια με το DMR που θα τους βάλουν να αγοράσουν και κίτρινο γιλέκο που θα τους δώσουν και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Ανώνυμος είπε...

@ 16 Ιουνίου 2020 - 11:35 μ.μ. Δεν έχει το δικαίωμα άλλος σύλλογος να πάρει το μπιρό σήμερα.

Κατά τα άλλα, όταν έλεγα πως ρυθμιστής των εξελίξεων θα είναι ο GE δεν με πήρατε στα σοβαρά.

Δεν θα φάτε ομελέτα. Τα αυγά είναι στο ψυγείο.

Από τον BDO δεν βλέπω κίνηση. Ας περιμένω μέχρι αύριο!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ

Διάβασατε προσεκτικά τις κλάψες του BDO? Προφανώς από πίσω κρύβονται διάφορα, π.χ.

1. Κάποια σχόλια που κυκλοφορούσαν και υπονοούσαν μπλοκάρισμα του ΔΣ από την εξελεγκτική επιτροπή.

2. Η επαμφοτερίζουσα στάση του "προεδρεύοντα" GE, που θέλει και την δόξα του ανανεωτή και τα τσίπουρα με τους Δαρκαδάκηδες

3, Και άλλα που δεν ξέρουμε αλλά που μπορούμε να φανταστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Απογοητευτικά τα νέα. Η επιμονή του σωτήρα και του ζεύγους να μην αφήνουν τον σύλλογο να ορθοποδήσει με βάζει σε σκέψεις για το τι μπορεί να κρύβεται .

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 8.58. Για να υπάρχει τέτοια επιμονή για την διοίκηση του σωματείου και τέτοιος ανθρωποδιωγμός σε όποιον πλησιάζει τη διοίκηση,είναι λογικό να αφήνει υπόνοιες ότι κάποια συμφέροντα υπάρχουν. Σίγουρα όμως όχι το συμφέρον του συλλόγου που αποδείχθηκε τρανά αυτό το εξάμηνο,με την παντελή άρνηση βοηθείας από την τριάδα (KP,HER,2FWV) στα νέα και άπειρα μέλη του ΔΣ.
Μέλος της ΕΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου 17/6 9:23 το συμφέρον του συλλόγου το έχουν καπελώσει και προωθούν το δικό τους συμφέρον. Ίσως σε αυτό οδήγησε και η πολύ χλιαρή διοίκηση των πρώτων 6 μηνών που απέφυγε ακόμη και να αρχίσει απογραφή υλικών του σωματείου, τους έδωσε θάρρος. Δεν υπονοώ ή γνωρίζω κάτι αλλά η παρατεταμένη άρνηση απογραφής από όλες τις διοικήσεις με οδηγεί σε σκέψεις... Να δούμε και εμείς τα μέλη αν το βιβλίο και οι αγορές που έγιναν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα (εκ προοιμίου να πω ότι δικαιολογίες τύπου έδωσα τα πρωτότυπα τιμολόγια στον τάδε δωρητή δεν θα γίνουν δεκτές για εύλογους λόγους). Παρά του ότι δεν πάω συχνά εκεί και χρησιμοποιώ το μπυρό μόνο, αρχίζω εγγραφή σε lotw και αηδιασμένος δεν θα ξαναανανεώσω, ίσως ο μόνος ασφαλής τρόπος να απομακρυνθεί η δυσοσμία είναι να πλησιάσει ο σύλλογος την οικονομική καταστροφή. Ακούγεται επικίνδυνο αλλά η ζημιά με τις απομακρύνσεις συναδέλφων που συντελείται με τις ευγενικές προσπάθειες των διοικήσεων είναι μεγαλύτερη. Αρχικά νόμιζα πως ο Διομήδης τα παράλεγε αλλά όσο περνάει ο καιρός πείθομαι περί του αντιθέτου. Όποιος έχει τα πλήρη στοιχεία των δσ της τελευταίας δεκαετίας ας τα βγάλει ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι οδηγούν την ένωση στον κατήφορο. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, ακόμη και αυτοί που συμμετείχαν λέγοντας δήθεν πως το κάνουν επειδή δεν παρουσιάστηκαν άλλοι υποψήφιοι, ουσιαστικά κορόιδευαν τον εαυτό τους και τα υπόλοιπα μέλη.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα μου στα 'λεγα . Η ομάδα σου είχε 3 άτομα και ένα μπαλαντέρ.Ή μήπως 2,50 άτομα και ένα μπαλαντέρ. Που πας ξυπόλητος στα αγκάθια.

Ανώνυμος είπε...

Το ιερατείο το είχε μεθοδεύσει πολύ καλά το πράγμα στις προηγούμενες εκλογές. Εβαλαν όλους τους δικούς τους να είναι υποψήφιοι στις εκλογές του Νοεμβρίου του 19. Tο σκεπτικό απλό: Να έχουν κόσμο στον πάγκο. Σου λέει "Αν βγεί η 4άδα, θα τους κάνουμε πόλεμο συνέχεια μέχρι να παραιτηθεί ένας απ αυτούς και να χάσουν την πλειοψηφία." Και οι 3 πρώτοι αναπληρωματικοί είναι πιστοί στο ιερατείο: JCZ, QVW, GRB. Πρώτος ο JCZ θα πάρει την θέση του στο ΔΣ. Οι συσχετισμοί πλέον στο ΔΣ θα είναι 4-2 μέχρι να βγεί ο νέος πρόεδρος. Μένει να δούμε τί θα κάνουν στην συνέχεια ο BDO και ο GE.
Υποψήφιος για πρόεδρος μάλλον θα είναι μόνο ο Σωτήριος, οπότε θα βγεί σίγουρα. Μόλις βγει, θα πρέπει να παραιτηθεί από μέλος του ΔΣ και την θέση του θα αναλάβει ο επόμενος αναπληρωματικός, ο QVW, αν στο μεταξύ δεν έχει παραιτηθεί ο BDO ή ο GE. Απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να δω με τι μούτρα ο HER ή ο 2FWV ή η KP θα θέσουν υποψηφιότητα πάλι, μετά από την αποδεδειγμένη αρνητική και εχθρική τους στάση απέναντι στους εκλεγμένους συναδέλφους τους στο ΔΣ και κατ επέκταση στην ΕΕΡ.
Τα τακτικά μέλη που ψηφίζουν έχουν ευθύνη για την σύσταση του ΔΣ και πρέπει να είναι ενημερωμένα για τις πράξεις και το ποιόν των υποψηφίων.
Γι αυτό το λόγο πρέπει στην ΓΣ να γίνει ενημέρωση του Εκλογικού Σώματος για να έχουν οι εκλογείς τα κριτήρια, ώστε η ψήφος να είναι αιτιολογημένη.
Άντε και καλό βόλι.

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει πια ,ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ...( όπου κάρβουνο βλέπε HER ).......

Ανώνυμος είπε...

Όχι άλλο κάρβουνο και συμπαραμαρτούντες και εγώ δεν ανανεώνω. Ειδικά ο συμπαθής εκτός δσ HER χαραμίζεται εκεί, αν πάει σε κάτι ανώτερο μπορεί να προχωρήσει, εκεί δεν βαρέθηκε τις αρνητικές γνώμες εις βάρος του; Πως το αντέχει ούτε μέλι να υπήρχε

2Mδης είπε...

Έχουμε και νέα για το SZ3STAYHOME.

ΔΕΝ έχει εκδοθεί άδεια για αυτό το διακριτικό λένε στο Υπουργείο. Περισσότερα στην προηγούμενη ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Άμα βγει ο HER θα έχετε πρόσβαση στην Τατιάνα. Λίγο το έχεις? Θα παν οι ΟΕΑδες με την μεγάλη στολή και μπορεί να στίσουν και μια διάσωση on camera. Μεγαλεία!!!

Ανώνυμος είπε...


@ 17 Ιουνίου 2020 - 12:39 μ.ΔΕΝ έχει εκδοθεί άδεια για αυτό το διακριτικό λένε στο Υπουργείο.

Γιάννη την πάτησες. Πως έκαναν εγγραφή στο LOTW? Κάποια άδεια έστειλαν.

Στην σελίδα τους στο qrz.com γράφουν QSL: LoTW, E-QSL, QRZ και έχουν το λογότυπο της πολ. προστ.

2Mδης είπε...

"Κάτι" έστειλαν και "κάτι" δείχνουν στα μέλη τους. Αλλά όχι άδεια που έχει εκδοθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία! Τρόπος να το διαπιστώσετε υπάρχει: Τηλέφωνο στο υπουργείο.

Επίσης ΑΝ έχουν μπυρό, τηλέφωνο στην ΕΕΡ το απόγευμα για το αν έχουν καταθέσει άδεια. Τουλάχιστον εκεί θα γνώριζαν αν είναι άδεια για ΕΔΚ ή απλή αίτηση που δεν έχει απαντηθεί. Γιατί σίγουρα "κάτι" δείχνουν σε αυτούς που δεν διαβάζουν ελληνικά και επίσης "κάτι" δείχνουν σε μέλη που δεν κατανοούν ελληνικά! Αλλά όχι άδεια!

Το υπουργείο ΔΕΝ έχει εκδώσει άδεια SZ3STAYHOME.-

2Mδης είπε...

Όσο για το "έχουν λογότυπο της ΓΓΠΠ" ας παραμείνουμε σοβαροί...

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν buro για το sz3stayhome ενώ έχουν για το διακριτικό του συλλόγου sz3p. Οπότε κάπιο λάκο έχει η φάβα.

2Mδης είπε...

Παρακαλώ, υπάρχει αντίστοιχη ανάρτηση για το θέμα του ΕΔΚ, κάνετε τα σχόλια σας ΕΚΕΙ, εδώ δεν θα δημοσιεύω. ΤΝΧ

Μέλος ΕΕΡ είπε...

Κατευθείαν στον γκρεμό η ΕΕΡ, τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ ότι πάει στον γκρεμό. Όμως πάει στον γκρεμό με ευθύνη της πλειοψηφίας που είχε την δύναμη να κάνει μεταρρυθμίσεις και αντί αυτού παραιτείται. Τι ακριβώς δεν περίμεναν; Το ότι θα θέτουν εμπόδια οι δεινόσαυροι με τους υποτακτικούς; Μα για αυτό το σώμα τους έδωσε πλειοψηφία, για να έχουν το ελεύθερο να φέρουν τα πάνω κάτω. Τους είπαν να κόψουν τον λαιμό τους, κάτι που είναι σαφές για τις προθέσεις τους. Τι έκαναν; Το έγραψαν στα μέλη; Το ανακοίνωσαν ώστε να τους στηρίξει ο κόσμος; Άρα λάθος τακτική, ανικανότητα. Πως θα γίνουν αλλαγές επομένως; Και μόνοι τους να ήταν στο ΔΣ η τετράδα πάλι θα έλεγε δεν κάνουμε αλλαγές γιατί μας στραβοκοιτάει η Μέρκελ. ( Όλοι ξέρουμε ποια είναι αυτή).
Πιστεύω ότι η παραίτηση είναι άτακτη υποχώρηση. Βγείτε και πείτε τα όλα. Όταν ζητάτε υπογραφές από ολους τους ερασιτέχνες δεν ρωτάτε ποιος τι αν είναι μέλος κλπ Επομένως μιλάτε δημόσια πριν πάει στο γκρεμο.
Έλεγε κάποιος ότι εδώ σχολιάζουν ανώνυμοι. Δεν ήταν φαίνεται στην γενική συνέλευση που ήθελαν να διαγράψουν το 2μδη και ο FWV είχε τυπώσει και διάβαζε σχόλια από το μπλογκ. Για αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Δεν δέχτηκαν να αναλάβουν καμία θέση ευθύνης αφήνοντας ξεκρέμαστους του άπειρους νέους του Δ.Σ. (που εξέλεξε η πλειοψηφία των μελών, την βούληση των οποίων έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους). Τώρα θα μοιραστούν ξανά το λάφυρο (ΕΕΡ) σπεύδοντας να αναλάβουν τις θεσούλες τους στο Δ.Σ. Η στάση τους αποδεικνύει το "προφανές ενδιαφέρον" τους για το μέλλον και την πορεία της Ένωσης. Τώρα άραγε γιατί θα αναλάβουν ενώ πριν δεν μπορούσαν? Του έπιασε ο πόνος για τον υγιεί ραδιοερασιτεχνισμό? Τι άλλο έχει από πίσω το παιχνίδι που δεν θέλουν να το αποχωριστούν με τίποτα και εμποδίζουν κάθε καλοπροαίρετο να πλησιάσει ? Ας το σκεφτούμε και ας πράξουμε αναλόγως.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι πως η μειοψηφία δεν διαθέτει πόνο για τον υγιή ραδιοερασιτεχνισμό, θα έλεγα ούτε η απερχόμενη πλειοψηφία αφού δεν πήρε έστω μια απόφαση απογραφής και ας αποτύγχανε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

-Θα τα πούμε στην Ένωση από Σεπτέμβρη!
-Αθώο μου παιδί...

Ανώνυμος είπε...

Τι έκανε λέει, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ;;;;;;

Όταν σε ένα σύλλογο που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση (χρόνια παρακμής και αδιαφάνειας) παίρνεις την ευθύνη υποσχόμενος να αλλάξεις έστω και λίγο τα πράγματα προς το καλύτερο και Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ τότε ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ!

Αν παρ' όλα αυτά σε φέρουν στο σημείο να παραιτηθείς τότε ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ και τα βγάζεις όλα στη φόρα με ονόματα και γεγονότα, και έτσι κρατάς το κούτελό σου ΚΑΘΑΡΟ και τιμάς αυτούς που σε εμπιστεύτηκαν. Και όταν είσαι σε συνασπισμό παραιτούνται ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΝΑΣ!

Διαφορετικά απλά παίζεις το παιχνίδι αυτών που ήρθες να ανατρέψεις και κατά κάποιο τρόπο γίνεσαι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ τους.

Αυτή είναι η άποψή μου αλλά νομίζω και πολλών συναδέλφων.

Πριν λίγες μέρες πέρασα από την ένωση μετά από καιρό και τους είδα όλους "αγαπημένους" στα πηγαδάκια τους, συζητούσαν για τις παρεμβολές στο R1... Όπου βλέπεις πολλή αγάπη...

Σώπα όπου να ναι θα σημάνουν οι καμπάνες...

Ανώνυμος είπε...

Any news?

Ανώνυμος είπε...

Η παρωδία του χτεσινού ανοιχτού ΔΣ ΜΕ ΑΗΔΊΑΣΕ. Περισσότερο ή διαπίστωση ότι κάποιοι "κρέμασαν" στη ψύχρα τον Κώστα και τον Λεωνίδα. Πάλι ανέλαβαν την σωτηρία του συλλόγου οι ίδιοι δοκιμασμένοι και υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση του συλλόγου.

Εσείς οι ρομαντικοί (και εγώ μαζί) πάρτε το απόφαση. Δεν υπάρχει γιατριά. Δεν ξέρω τι έγινε αυτούς τους μήνες (κανένας δεν μιλά), αλλά δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε ΚΑΝΈΝΑ. Ο "ρυθμιστής των εξελίξεων" πάει για νέος πρόεδρος. ΞΑΝΑ.
Τώρα τον λόγο έχουν οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι, που θα κληθούν να νομιμοποιήσουν το πραξικόπημα.

Χτες ήταν και η τελευταία φορά που πάτησα το πόδι μου στα εντευκτήρια. Δεν αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Θα σε ακολουθήσουν κι άλλοι.
Υπομονή, το φινάλε κρύβει πολλές εκπλήξεις.
Προς το παρόν παρακολουθούμε "σεμινάριο" πως εντελώς ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ άνθρωποι, ασκούν "διοίκηση".


Ανώνυμος είπε...

Νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου
Στη συνέχεια της παραίτησης του Προέδρου Δ.Σ. Κ. Παναγιωτόπουλου SV1AER από 15/6/2020 και του Γενικού Γραμματέα Δ.Σ. Λ. Μπαϊρακτάρη SV1OCA από 15/6/2020, το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως την Τετάρτη 17/6/2020 και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα.

2. Εκλήθη ο πρώτος αναπληρωματικός των αρχαιρεσιών της 24/11/2019, Δανιήλ Φούρλας SV1JCZ, να καταλάβει την εκκενωθείσα θέση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο, ο οποίος απεδέχθη.

3. Το Διοικητικό Συμβούλιο συστάθηκε εκ νέου σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:
Προεδρεύων Αντιπρόεδρος: Ι. Τράικος SV1GE
Γεν. Γραμματέας: Α. Δαρκαδάκη SV1KP
Ταμίας: Σ. Κατσιμαγκλής SV1BDO
Μέλη: Σ. Βανικιώτης, SV1HER
Π. Περρωτής, SV2FWV
Δ. Φούρλας, SV1JCZ

4 Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών για την εκλογή Προέδρου σύμφωνα με το άρθρο 9 του Καταστατικού, το οποίο αναφέρει ««Εν περιπτώσει παραιτήσεως του Προέδρου καλείται η Γενική Συνέλευση εντός του μηνός και προβαίνει εις την εκλογήν νέου Προέδρου.» Η έκτακτη Γ.Σ. Αρχαιρεσιών θα συγκληθεί για τις 12/7/2020 και σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας για τις 19/7/2020. Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων: μέχρι Κυριακή 21/6/2020 τα μεσάνυχτα. Τη Δευτέρα 22/6/2020 θα πραγματοποιηθεί νέα έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. για την ανακήρυξη των υποψηφίων και ανακοίνωσή τους στα μέλη και αποστολή των ψηφοδελτίων στα μέλη της επαρχίας.

5. Το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε περαιτέρω τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο να παραλάβει τα ψηφοδέλτια της επαρχίας από το Post Restant Κεντρικού Ταχυδρομείου Αθηνών.

Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών
Καλούνται όλα τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ, σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών στις 12 Ιουλίου 2020, ημέρα Κυριακή, στα εντευκτήρια της Ένωσης επί της οδού Παύλου Μελά 42, Περιστέρι, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:


Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου Δ.Σ.


Η Γενική Συνέλευση θα αρχίσει στις 10.30 και θα λήξει στις 14.00.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 στον ίδιο τόπο και τις ίδιες ώρες.

Το ακριβές χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας καθορίζεται βάσει του άρθρου 9 του καταστατικού, στο οποίο αναφέρεται: «Εν περιπτώσει παραιτήσεως του Προέδρου καλείται η Γενική Συνέλευση εντός του μηνός και προβαίνει εις την εκλογήν νέου Προέδρου.»



Αιτήσεις υποψηφιότητας
Οι υποψήφιοι για την ανάδειξη νέου Προέδρου Δ.Σ. θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις υποψηφιότητας μέχρι την Κυριακή 21/6/2020, τα μεσάνυχτα συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση, η οποία μπορεί να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα, στο link http://www.raag.org/displayITM1.asp?ITMID=1200&LANG=GR και να κατατεθεί σκαναρισμένη μέσω e-mail.



Η ανακήρυξη των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί στις 22/6/2020 από τα μέσα ενημέρωσης της Ένωσης (Πίνακας Ανακοινώσεων στα Εντευκτήρια, ιστοσελίδα).



Προσοχή:

Τα τακτικά μέλη, θα πρέπει να έχουν ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ οπωσδήποτε ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΙΣΧΥ, αλλιώς ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. Σε περίπτωση που η άδεια έχει υποβληθεί στην αρμόδια Αρχή για ανανέωση, θα πρέπει το μέλος να έχει μαζί αντίγραφο της αίτησης. Επιπλέον, τα μέλη θα πρέπει να είναι ΤΑΜΙΑΚΑ ΕΝΗΜΕΡΑ, δηλαδή να έχει καταβληθεί και η συνδρομή του 2020.

Τα τακτικά μέλη, που κατοικούν εκτός Αθηνών, θα λάβουν φάκελο με ψηφοδέλτιο, για να ψηφίσουν ταχυδρομικά. Παρακαλούμε να ακολουθήσουν επακριβώς τις λεπτομερείς οδηγίες, που θα περιέχονται στην επιστολή. Προσοχή: Τα ψηφοδέλτια της επαρχίας θα πρέπει να αποσταλούν έγκαιρα, ώστε να εξασφαλισθεί η παραλαβή τους στην Αθήνα στις 10/7/2020.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία και τα βόδια θα έρθουμε να ψηφίσουμε χωρίς να ξέρουμε τι έχει γίνει. Ο πρόεδρος που παραιτήθηκε έχει πει κάτι; Στα εύκολα όλοι είναι καλοί αλλά εδώ χρειαζόταν κάποιος να έχει κουράγιο να βγάλει σκελετούς από την ντουλάπα και να αλλάξει σελίδα ο σύλλογος. Αυτοί που έμειναν τι θα προσφέρουν; Της τετράδας εννοώ. Θα πουν μετά από λίγο καιρό θέλαμε να κάνουμε αλλά δεν έχουμε την πλειοψηφία που την χάσαμε μόνοι μας;
Ρε ποιος δουλεύει ποιον;
Αν ο πρόεδρος έκανε μόνο να προεδρεύει σε συνελεύσεις γιατί πήγε για πιο πάνω; Μέλι έχει πια αυτή η καρέκλα;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό, στη γλώσσα της πολιτικής, λέγεται ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ και επειδή (ως συνήθως) δεν υπάρχει και μεγάλη "δεξαμενή" ικανών στελεχών για ανανέωση, θα επιστρατευθούν πάλι οι "θιγμένοι" παλιοί αποτυχημένοι, βλάκες και κυρίως επικίνδυνοι, να "σώσουν" την κατάσταση την οποίαν αυτοί δημιούργησαν.
Τελικά αυτό δεν θα λέγεται ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, θα λέγεται απύθμενη βλακεία και βαθύς ύπνος των άβουλων μελών.
Στην περίπτωση αυτή λέμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μία μεγάλη ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και αποχωρούμε αηδιασμένοι.
Όποιος και τώρα δεν κατάλαβε "τι παίζεται", τότε δεν υπάρχει επιστροφή !!!

Ανώνυμος είπε...

Μούφα η υπόθεση μου φαίνεται, όσο δεν βγάζουν ενυπόγραφη ανακοίνωση οι παραιτηθέντες νομίζω αλληλουποστηρίζονται. Α και όποιος θα πάει για πρόεδρος να έχει υπόψη πόσους ψήφους θα χρειασθεί μη βάλει υποψηφιότητα αν δεν είναι σίγουρος...

Ανώνυμος είπε...

Χτεσινές φήμες από τα εντευκτήρια: Το Ιερατείο σκέφτεται να μην κατεβάσει τον Σωτήριο για πρόεδρο, καθώς ο προεδρεύων αντιπρόεδρος δήλωνε φανερά σε όλους οτι θα βάλει υποψηφιότητα. Ο λόγος είναι απλός: Τα οικονομικά του συλλόγου λόγω κορωνοϊού δεν είναι και τα καλύτερα φέτος, καθώς δεν έγινε το κοπή τη πίτα και το χάμφεστ λόγω κορωνοϊού. Θα τον αφήσουν λοιπόν μόνο του να φάει την ρετσινιά στην τακτική ΓΣ ότι βούλιαξε οικονομικά τον σύλλογο, για να έρθει μετά το Ιερατείο στις επόμενες εκλογές και θα παρουσιαστούν σαν ΣΩΤΗΡΕΣ που θα σώσουν τον Σύλλογο από την καταστροφή. Οι περισσότεροι από τους ενοχλητικούς δεινόσαυρους θα τα έχουν βροντήξει στο μεταξύ, οπότε ο Σωτήριος θα βγει άνετα μόνο με τους ψήφους των κολλητών του.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει μια υποψηφιότητα βγαίνει και μόνο με μια ψήφο.

Ανώνυμος είπε...

Όλα έγιναν για να γίνει ο γκολφ -εκο πρόεδρος από αντιπρόεδρος. Α ρε κατακαημένε ΑΕΡ σε ποιους στηρίχτηκες.....Σωτηράκη τα έκανες ρόιδο.... Κρίμα στην ανάρτηση στο ΦΒ.
Άμα με ξαναδείτε φτύστε με και από το 21 τέρμα τα 50ρια..

2Mδης είπε...

"Αν υπάρχει μια υποψηφιότητα βγαίνει και μόνο με μια ψήφο."

Λάθος. Αν ο μοναδικός υποψήφιος πάρει μια ψήφο ενώ έχουν ψηφίσει 15-20 άτομα η διαδικασία επαναλαμβάνεται ή πάνε πρωτοδικείο για υπηρεσιακό ΔΣ.

Ο υποψήφιος της ΓΣ με αρχαιρεσίες πρέπει να πάρει την απόλυτη πλειοψηφία δλδ το 50% συν μια ψήφο. Κανονικά αυτό ισχύει και για τα μέλη του ΔΣ, άσχετα αν σε κάποιους συλλόγους θεωρούνται αναπληρωματικά με 3-4 ψήφους. Αποτυχόντα να εκλεγούν είναι.

Ανώνυμος είπε...

Καμία ανακοίνωση από τους παραιτηθέντες που να εξηγεί τους λόγους της παραίτησής τους υπάρχει; Η απλά έπιασε καλοκαίρι και θέλουν να πάνε για τα μπάνια του λαού;

Ανώνυμος είπε...

Ήθελαν αυτοί αλλά δεν ήθελαν οι άλλοι οπότε παραιτήθηκαν αυτοί για να μην κάνουν όσα μπορούσαν να κάνουν ακόμα και αν δεν ήθελαν οι άλλοι. Πιάστο αυγό και κούρευτο. Όταν αντί για εξηγήσεις βλέπεις αποφθέγματα ανωνύμων, καταλαβαίνεις.

Για τον γκρεμό ολοταχώς.

ρίψασπις < αρχαία ελληνική ῥίψασπις < ῥίπτω + ἀσπίς
Ουσιαστικό
ρίψασπις αρσενικό ή θηλυκό

κατά την αρχαιότητα, στρατιώτης που ρίχνει την ασπίδα του, δηλαδή το βάζει στα πόδια από δειλία
Ο ρίψασπις ρίχνοντας την ασπίδα του εκθέτει σε κίνδυνο τον συμπολεμιστή του, αφού η ασπίδα του ενός εκάλυπτε το σώμα του διπλανού του.

≈ συνώνυμα: λιποτάκτης, φυγοπόλεμος
(γενικότερα) κάποιος που σταματάει να αγωνίζεται από δειλία
≈ συνώνυμα: δειλός, λιπόψυχος, ολιγόψυχος, φυγόμαχος

Γενικά μιλάω δεν προσωποποιώ. Η λέξη είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από αυτούς που έμειναν για να πολεμήσουν μέχρι να παραιτηθούν και να ανεβάζουν αποφθέγματα στο FB.

SVetlana είπε...

Ρε δεν καταλαβαίνω κάτι που μάλλον εσύ 2μηδη καταλαβαίνεις.
Διαβάζω τις κλάψεις του BDO για άριστους συναδέλφους που διώχτηκαν από τον σύλλογο τους, Αυτός τι έκανε για να μην φύγουν;
Τους έχει μιλήσει ποτέ κάποιος να μάθουμε γιατί έφυγαν;
Ξέρω ξέρω τι λέω εγώ τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο και μόνο που βλεπεις την ξυνή φατσα της, είναι αρκετος λόγος για να φύγεις και μάλιστα τρέχοντας.

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι; Αν, λέω ΑΝ, η μειοψηφία HER, KP, FWV δεν βάλουν υποψηφιότητα ή παραιτηθούν. Η τετράδα τι θα βρει ως δικαιολογία για όσα δεν έκανε; Αν η ΕΕΡ πάει στα βράχια ποιος θα φταίει; Η μειοψηφία που δεν μπορούσε ουσιαστικά να μπλοκάρει τίποτα;
Επίσης. Είχαν πει ότι εντός Απριλίου θα άλλαζαν το καταστατικό. Το ότι ήρθε το lockdown δεν δικαιολογεί την απραξία. Τι έκαναν δυο μήνες; Ετοίμασαν κάποια εισήγηση για την αλλαγή του καταστατικού; Δηλαδή τους εμπόδισε ότι δεν μπορούσαν να πάνε στα γραφεία και έμειναν άπρακτοι; Αν λειτουργούσαν τα γραφεία θα τα έκαναν όλα επι τόπου;
Όταν θέλεις αλλαγές φέρνεις τα πάνω κάτω εξ αρχής. Όσο και να σας μπλόκαραν η μειοψηφία έπρεπε να τα πείτε δημόσια. Σελίδα υπάρχει στο δίκτυο και στο facebook και στο περιοδικό. Αλλά είναι αποστειρωμένα όπως πριν 50 χρόνια. Και βλέπεις το μπλοκ του Διομήδη γεμάτο σχόλια να το διαχειρίζεται ένας άνθρωπος και να διαβάζεις όσα λένε τα μέλη στις παρέες αλλά στο περιοδικό ΟΧΙ. Εκεί πρέπει να αναμασάμε ότι όλα είναι ρόδινα και άρθρα που βρίσκει κανείς στο δίκτυο. Παρατηρείστε ορισμένους που λένε ελάτε να τα πείτε στις συνελεύσεις. Είναι οι ίδιοι που έχουν διώξει τον κόσμο, είναι οι ίδιοι που όσο ήταν σε ΔΣ απλά συμφωνούσαν να μην αλλάξει τίποτα και όλα είναι ωραία. Είναι οι ίδιοι που δεν τους βολεύει να ακούνε την γνώμη των μελών παρά μόνο κατά μία ώρα το χρόνο στην ΓΣ. Όπου αν ανάψουν τα αίματα, πετάγονται οι βαλτοί και δείχνουν το ρολόι ότι πρέπει να πάνε για φαΐ.
Αυτά δεν γίνονται τόσα χρόνια; Τι αλλάξατε και πότε προσπαθήσατε να τα αλλάξετε; Μέχρι τις προηγούμενες εκλογές συμφωνούσατε και κάνατε τα στραβά μάτια και μετά τις εκλογές δεν σας άφησαν. Μάλιστα.
Δεν μπορούσατε. Απλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Ακολουθεί η ανάρτηση του BDO απο το F/B γιατι φαινεται οτι αρκετοι δεν το έχουν διαβάσει:

https://www.facebook.com/SV1BDO/posts/10223551045304795

Ο Κώστας SV1AER υπέβαλε την παραίτηση του από Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΡ στις 23:04’ το βράδυ της 15ης Ιουνίου 2020. Περίπου μία ώρα αργότερα, στις 00:04’ της 16ης Ιουνίου 2020, υπέβαλλε την παραίτηση του και ο Γενικός Γραμματέας Λεωνίδας SV1OCA. Η δική μου παραίτηση θα ακολουθήσει σύντομα. Λόγω της παραίτησης του Προέδρου, θα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με το καταστατικό εκλογές μόνο για την ανάδειξη του νέου Προέδρου. Υπάρχουν αρκετά αναπληρωματικά μέλη ώστε να καλυφθούν οι θέσεις των παραιτηθέντων μελών του ΔΣ. Πρίν όμως παραιτηθώ κι εγώ, οφείλω να δώσω κάποιες εξηγήσεις σε αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Οι SV1AER, SV1GE, SV1OCA και ο υπογράφων SV1BDO θέσαμε υποψηφιότητα στις εκλογές «με πρωταρχικό μας στόχο να κάνουμε την ΕΕΡ πάλι ισχυρή και εύρωστη από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού, ξαναφέρνοντας πίσω όσο το δυνατόν περισσότερους ραδιοερασιτέχνες που τα τελευταία χρόνια έχουν γυρίσει την πλάτη τους στον σύλλογο. Επιπλέον να ενημερώσουμε κατάλληλα την νέα γενιά ώστε να μπεί νέο και ποιοτικό «αίμα» στον Ελληνικό Ραδιοερασιτεχνισμό και κατ' επέκταση στην ΕΕΡ.» Αυτά ακριβώς είχαμε πει επί λέξει στο email που στείλαμε σε επιλεγμένα τακτικά μέλη πρίν τις δεύτερες εκλογές του 2019 ζητώντας την ψήφο τους.

Μέχρι να γίνουν οι εκλογές, αλλά και στην συνέχεια προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε ένα πολιτισμένο επίπεδο, χωρίς να καταφερθούμε εναντίον των συνυποψηφίων μας. Παρ όλα αυτά, πρώην πρόεδρος της ΕΕΡ εξαπέλυσε λίβελο εναντίον μας παραμονές των εκλογών μέσω του Facebook, χωρίς να μπει στην ουσία των προτάσεων που είχαμε εκφράσει. Ευελπιστούσαμε οτι μετά τις εκλογές το υποτιμητικό και απαξιωτικό προς εμάς κλίμα θα μειωνόταν προς όφελος του κοινού σκοπού, δηλαδή το καλό της ΕΕΡ. Αντιθέτως μέλος του απερχόμενου ΔΣ κατά την διάρκεια της πρώτης μας ενημερωτικής παρουσίας στο τακτικό ΔΣ του Νοεμβρίου του 2019 μας δήλωσε παρουσία και των υπόλοιπων "κοιτάξτε να μάθετε ότι μπορείτε τώρα, γιατί από 1ης Ιανουαρίου ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ."

Ταυτόχρονα και στα δύο ενημερωτικά ΔΣ που συμμετείχαμε, (Νοέμβριος & Δεκέμβριος του 2019) υπήρχαν ως θέματα συζήτησης κάποιες ήσσονος σημασίας ενέργειες μας, με προφανή σκοπό να διογκωθεί το θέμα ώστε να υπάρχει κάποια δικαιολογία για πιθανή μελλοντική μομφή και δίωξη εναντίον μας.

Στις 2 Ιανουαρίου 2020 όταν έγινε η σύγκληση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου, κανένα από τα υπόλοιπα 3 μέλη που εκλέχθηκαν, τα οποία σημειωτέον έχουν πολλά χρόνια θητείας και εμπειρίας σε προηγούμενα ΔΣ της ΕΕΡ, δεν δέχτηκε να αναλάβει κάποια θέση, ακόμα και τις θέσεις αναπληρωτή Γραμματέα ή Ταμία, οι οποίες παρέμειναν κενές.

.....

Ανώνυμος είπε...

....Με δεδομένο οτι ο απολογισμός χρήσης του 2019 από το προηγούμενο ΔΣ ήταν πολύ ελλειμματικός (χρησιμοποιήθηκαν χρήματα του αποθεματικού κατά παράβαση σχετικής απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης), κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού στην Τακτική Γενική Συνέλευση του 2020 ο υπογράφων με την ιδιότητα του Ταμία τόνισε το πρόβλημα της βιωσιμότητας που θα αντιμετωπίσει άμεσα ο σύλλογος, άν δεν βελτιωθούν τα οικονομικά του συλλόγου. Ετσι τέθηκε ως πρώτος βραχυπρόθεσμος στόχος η αύξηση της εισπραξιμότητας, εστιάζοντας στην είσπραξη των καθυστερούμενων συνδρομών.

Στα τεύχη των SVNEA που κυκλοφόρησαν, δημοσιεύσαμε ενδιαφέροντα άρθρα ΜΗ μελών μας, όπως τον πολύ χρήσιμο οδηγό για τον γεωστατικό δορυφόρο QO-100 από τον Κώστα SV7LO (πρώην μέλος της ΕΕΡ που είχε αποχωρήσει στο παρελθόν) και το οριζόντιο δίπολο του Μιχάλη SV2HJQ (μή μέλος της ΕΕΡ), προβάλλοντας επίσης το εγχείρημα του Νανοδορυφόρου της διαστημικής ομάδας του ΑΠΘ. Με αυτόν τον τρόπο θέλαμε να δηλώσουμε έμπρακτα το βασικό στίγμα των προθέσεων μας, δηλαδή την ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΜΕΛΩΝ κάτω από την στέγη της ΕΕΡ αλλά και για το πώς οραματιζόμαστε τον Ελληνικό Ραδιοερασιτεχνισμό στο μέλλον, με τους σημερινούς φοιτητές και αυριανούς επιστήμονες να γίνονται ραδιοερασιτέχνες, και προφανώς όχι κάνοντας την ΕΕΡ εθελοντική οργάνωση χρηστών DMR, έχοντας σαν μοναδική δραστηριότητα την τηλεπικοινωνιακή κάλυψη σε εκδηλώσεις τρίτων.

Για να δώσουμε έμφαση στην ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, πρώτη μας προτεραιότητα ήταν να ανοίξουμε τις "πόρτες" του συλλόγου, παίρνοντας απόφαση κατά πλειοψηφία (είναι προφανές το ποιοί μειοψήφισαν) να γίνονται τα Διοικητικά Συμβούλια ανοιχτά και δημόσια, ώστε τα μέλη να μπορούν να ενημερώνονται για τον τρόπο λήψης των αποφάσεων, ώστε να μην υπάρχει από κανέναν η παραμικρή υπόνοια για τον τρόπο λήψης των αποφάσεων.

Ταυτόχρονα ξεκινήσαμε να έχουμε τακτική επαφή με τα μέλη μας, ενημερώνοντας τα με ένα σύντομο bulletin σε εβδομαδιαία βάση. Αρκετοί ραδιοερασιτέχνες κοινοποιούσαν τις πληροφορίες του bulletin στις προσωπικές τους ιστοσελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημάδι οτι ο κόσμος ενδιαφερόταν και υπήρχε θετική ανταπόκριση για τα θέματα που τον ενημερώναμε. Παράλληλα υπενθυμίζαμε διακριτικά στα μέλη πόσο σημαντική είναι για τον σύλλογο η έγκαιρη καταβολή της συνδρομής τους.

Λίγο πριν την εξάπλωση του κορωνοϊού και την ανακοίνωση των περιοριστικών μέτρων, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης που μας αναλογούσε, προτείναμε την αναβολή της κοπής της πίτας. Μέλος του ΔΣ χαρακτήρισε ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ την απόφαση μας. Οι αντιδράσεις αυτού του είδους, οι μειωτικοί και απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί προς όλους μας ήταν συνεχείς, καθόλη την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων που ακολούθησαν και η επικοινωνία μεταξύ των μελών του ΔΣ γινόταν μέσω emails. Στην προσπάθεια μας να γίνει Διοικητικό Συμβούλιο τον Απρίλιο του 2020 με τηλεδιάσκεψη χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Zoom, υπήρχαν έντονες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί τακτικό ΔΣ τον Απρίλιο.

.....

Ανώνυμος είπε...

Στις 14 Μαϊου λάβαμε την ετήσια οικονομική αναφορά της ανεξάρτητου εξωτερικού ελεγκτή της IARU R1, μαζί με στατιστικά στοιχεία για τα μέλη των Εθνικών ενώσεων-μελών της IARU για την 20ετία 2000 έως 2019. Από την συγκεκριμένη λίστα φαίνεται καθαρά οτι υπάρχει μια συνεχής καθοδική πορεία των μελών σε όλες τις ραδιοερασιτεχνικές ενώσεις, αλλά στην ΕΕΡ το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς η μείωση των μελών είναι περίπου 9% μεγαλύτερη από τον μέσο όρο των άλλων Ενώσεων. Συγκεκριμένα ο μέγιστος αριθμός μελών της ΕΕΡ (που είχαν δηλωθεί στην IARU) ήταν 1327 το έτος 2002, ενώ το 2019 τα μέλη της ΕΕΡ ήταν 751. Είναι προφανές οτι εάν συνεχιστεί η ίδια πτωτική πορεία τα επόμενα χρόνια, η ΕΕΡ θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα, με μεγάλη πιθανότητα την αδυναμία εκπλήρωσης των ανελαστικών οικονομικών υποχρεώσεων. Την στρατηγική που θα ακολουθούσαμε για να ανακόψουμε την καθοδική πορεία της ΕΕΡ είχαμε και ως 1ο θέμα συζήτησης στο τακτικό ΔΣ της 12ης Ιουνίου 2020, το οποίο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.
Λόγω της απειρίας μας στα διοικητικά του συλλόγου είναι φυσικό να έγιναν λάθη από την μεριά μας. Ο μόνος τρόπος να μην κάνεις λάθη είναι να μην κάνεις τίποτε. Τα υπόλοιπα 3 μέλη του ΔΣ συνεχώς επικαλούνταν διαδικαστικά θέματα, ενώ με κάθε ευκαιρία προσπαθούσαν να βρουν το παραμικρό λάθος μας και να το παρουσιάσουν ως την αιτία καταστροφής του συλλόγου. Παρόλα αυτά, τα προσκόμματα και το τοξικό-εχθρικό κλίμα που δεχόμασταν όταν γίνονταν αυτά τα λάθη ήταν πολύ ισχυρότερα από τον φόρτο εργασίας που είχαμε να διαχειριστούμε.

....Προφανώς είναι το ίδιο τοξικό-εχθρικό κλίμα που παράγεται από συγκεκριμένα άτομα που εκλέγονται για πολλά χρόνια στο ΔΣ, με υπερ-προβολή του ΕΓΩ τους εις βάρος του ΕΜΕΙΣ, που είναι το κύριο και απαραίτητο συστατικό για να λειτουργήσει ο οποιοσδήποτε σύλλογος και οδήγησε κατά την τελευταία δεκαπενταετία σε απομάκρυνση ή παραίτηση δραστήρια μέλη της ΕΕΡ με ενεργό συμμετοχή στα κοινά, πολλοί από τους οποίους είχαν διατελέσει και σε θέσεις του ΔΣ, όπως ο Γιώργος SV1YG, o Σάκης SV1EM, o Αντρέας SV1GFH, ο Κλεάνθης SV1JG, o Μάκης SV1IZR, ο Μιχάλης SV1MO, o Νίκος SV1AHW και τόσοι πολλοί άλλοι.

Θέλω και πάλι να ζητήσω συγγνώμη από τα μέλη της ΕΕΡ και τους φίλους μας που συμμερίστηκαν τα όνειρα μας και μας ψήφισαν με την ελπίδα οτι θα μπορούσαμε να ανακόψουμε τον κατήφορο που έχει πάρει ο Σύλλογος. Δεν τα καταφέραμε. Καλή τύχη στην ΕΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Ένα ένα. Η τετράδα προσπαθεί να απαγκιστρωθεί με δικαιολογίες τύπου "δεν μας βοηθήσανε", "έψαχναν να βρουν λάθη μας" κλπ. Από εκεί και πέρα φέρουν και αυτοί ευθύνες που δεν τόλμησαν να καλέσουν σε μια φιλική συγκέντρωση ή έκτακτη συνέλευση να ενημερώσουν τα μέλη.
Για αλλαγή κατ/κού που γράφεις τον Απρίλη δεν ξέρω κάποια γραπτή ανακοίνωση, ξέρω όμως πως στο παρελθόν 2 από τους 4 είχαν κάνει τα κλειστά μάτια στη μη αλλαγή του κατ/κού. Δηλαδή το παλιό μοτίβο επαναλήφθηκε και με τους 4 σε... άλλη γλώσσα: δεν μας βοήθησαν, μας υπέσκαψαν και άλλα κλάματα, κατώτεροι των περιστάσεων και αυτοί.
Τελικά λύση δεν υπάρχει αν δεν αρχίσουν αρκετοί να μην πληρώνουν. Αφήστε τους στο ταπί (παρακινδυνευμένο) και θα δείτε πως θα λακίσουν οι δήθεν σκληροπυρηνικοί. Θα παραιτηθούν και αυτή τη φορά δεν θα ξαναματαεμφανιστούν ως σωτήρες - σωτήριοι. Συμφωνώ με τον προηγούμενο για τα τρολ του χαλιφάτου που μόλις τα πράγματα σκουρίνουν λίγο θυμούνται πως τους περιμένουν σπίτι για φαγητό, απίθανες σκηνές επαναλαμβανόμενες σε κάθε ΓΣ. Πριν βραδυάσει τα τρολ δέχονται τηλεφώνημα και συγχαρητήρια από τον χαλίφη, μερικές φορές ακόμη και πριν πάνε σπίτια τους. Η επιτροπή που θα ελέγξει τις δαπάνες στο τέλος της θητείας, να μας πει και πόσα έξοδα εισέπραξε το κάθε μέλος τεχν. επιτροπής για οτιδήποτε. Όπως και θα πρέπει να ζητήσει πρόσφατη απογραφή συμφωνημένη με τις αγορές που έγιναν. Στη ΓΣ ο υπεύθυνος shack να μας πει αν υπάρχουν μηχανήματα εκτός shack πχ ένα K3 έχω να το δω χρόνια. Ακόμη να παραστεί και ο λογιστής που υπογράφει τις δηλώσεις να εξηγήσει την απουσία απογραφής και γιατί δεν το ζητάει. Ο δικός μου κάθε Γενάρη μου βγάζει την πίστη με την απογραφή, αυτός είναι διαφορετικός; Ή η αμοιβή να τρέχει μόνο.
Προτείνω υπηρεσιακό ΔΣ με προσωρινό πρόεδρο τον 2μήδη και μέλη από όσους δεν έχουν μπει στο ΔΣ για πάνω από 10 χρόνια πίσω για ένα χρόνο διορισμένα μέσω πρωτοδικείου. Διότι κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα ήθελε να αναλάβει όπως αντιλαμβάνομαι.

Λουλούκος είπε...

Δεν καλύπτομαι από την ανάρτηση του BDO και καλά κάνατε και τη δημοσιεύσατε εδώ γιατί δεν την είχα διαβάσει αλλού. Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους λοιπόν:

Υποσχεθήκατε στον κόσμο ότι θα φέρετε αλλαγές και γι αυτό συσπειρώθηκε και σας εξέλεξε έναντι του κατεστημένου, πράγμα που σας έδινε ξεκάθαρα το πράσινο φως για να προχωρήσετε σε αλλαγές εχοντας την κοινή γνώμη με το μέρος σας. Το ότι φτιάξατε μια αλυσίδα email και φιλοξενήθηκαν στο περιοδικό τα άρθρα που αναφέρετε καλό μεν αλλά ελάχιστο. Τα πράγματα που πονάνε στην ΕΕΡ είναι το καταστατικό, η οικονομική διαφάνεια και ο εκσυγχρονισμός, έγινε κάτι χειροπιαστό για αυτά; Ξεκίνησε κάτι έστω;

Δεχθήκατε πόλεμο. Το δέχομαι και είναι κάτι που περιμένατε όπως περίμενε και όλος ο κόσμος. Πλειοψηφία δεν είχατε; Κατάφερε η μειοψηφία να κερδισει τον πόλεμο έναντι της πλειοψηφίας; Πως; Κάνανε διαδηλώσεις και κατάληψη στην ΕΕΡ; Σας βάλανε βόμβες στα σπίτια; Ζητήσατε την ψήφο σαν τετράδα, μεταξύ σας δεν επικοινωνούσατε να πάρετε κοινές αποφάσεις; Περιμένατε τα ΔΣ; Το ότι τα μέλη της αντιπολίτευσης δεν πήραν θέσεις, όπως πχ του Ταμία αυτό θα έπρεπε να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και όχι πιο δύσκολη. Εγώ ξέρω ότι το ταμείο παραδίδεται και παραλαμβάνεται, υπήρξε κάποιο πρόβλημα στην παράδοση-παραλαβή του που θα πρέπει να ξέρουμε πχ;

Αναφέρεσαι (BDO) ανώνυμα σε αυτούς που σε ανάγκασαν να παραιτηθείς; Εγώ στη θέση σου θα έλεγα αυτός είπε αυτό, εκείνος έκανε αυτό και ο άλλος το άλλο, ονομαστικά για τον καθένα και συγκεκριμμένα για τα πεπραγμένα του. Οι αοριστίες και οι ευγένειες δεν ωφελούν από τη στιγμή που αποφάσισες να παραιτηθείς υπό πίεση όπως λες, εκτός και είσαι τόσο γαλήνιος και συγχωρητικός άνθρωπος, αν είναι έτσι σε ζηλεύω μεν αλλά δεν έπρεπε να είσαι υποψήφιος για αυτή τη θέση.

Τέλος κάτι δε μου κολλάει σε όλο αυτό. Φεύγουν οι δύο μένουν οι δύο; Μήπως το κάστρο έπεσε από μέσα και όχι απ' έξω; Ελπίζω να μάθουμε περισσότερα σύντομα. Προς το παρόν αναμένω ανακοίνωση του παραιτηθέντος προέδρου και ίσως μια δευτερολογία σου πολύ πιο συγκεκριμμενη.


GIMEL TAU LTD είπε...

Δηλαδή αυτός ο "σύλλογος" είναι ο καθρέφτης του ραδιοερασιτεχνισμού στην Ελλάδα ??? !!!
Είναι ότι καλύτερο έχουμε να παρουσιάσουμε σαν χώρα ??? !!!
Δηλαδή οι Έλληνες ραδιοερασιτέχνες πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια βρισκόμενοι κάτω από τις φτερούγες αυτού του "συλλόγου" ??? !!!
Εκπλήσσομαι !!!

Ανώνυμος είπε...

Οι συνάδελφοι μάλλον δεν ήθελαν να σπάσουν αυγά. Όταν καλλιέργεις προσδοκίες και ο κόσμος σε στηρίζει, τότε βγαίνεις στην κόντρα και δεν αφήνεις τίποτα όρθιο. Παραμονες των εκλογών το μάτι του bdo γυαλιζε. Τι άλλαξε από τότε;
Λυπάμαι, άλλη μία απογοήτευση.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι γυάλιζε πάντα.

Λουλούκος είπε...

Διορθώνω το εκ παραδρομής λάθος μου στην προηγούμενη μου ανάρτηση:

...Τέλος κάτι δε μου κολλάει σε όλο αυτό. Φεύγουν οι 3 μένει ο ένας; Μήπως το κάστρο έπεσε από μέσα και όχι απ' έξω;...

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο του SZ5A CLUB με καλύπτει απόλυτα από το 2012, χρονιά που πλήρωσα για τελευταία φορά την συνδρομή μου στην ΕΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε μας κάλυψες απόλυτα, συγχαρητήρια για το σχόλιο σου, με βρίσκει απολύτως σύμφωνο σε όσα ανέφερες. Εν αναμονή λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον Λουλούκο που δεν αμφισβητώ, πάει η παρένθεση aer, bdo κλπ. Οι παραιτηθέντες άσκησαν το νόμιο δικαίωμα τους της παραίτησης, δημιουργώντας μια τρύπα στο νερό και απογοητεύοντας όσους τους πίστεψαν (δεν είμαι σε αυτούς) και περίμεναν κάποιες θετικές κινήσεις. Αντί αυτού όπως ομολόγησαν και παραδέχθηκαν παρέμειναν σε κάποια e-mail, στα ανοικτά δσ κλπ. Δηλαδή ελάχιστα πράγματα που κατά τη γνώμη μου δεν χρειαζόταν να είναι εκλεγμένοι, μπορούσαν να τα ζητούν από τα εκάστοτε συμβούλια. Δυστυχώς δικαιώνεται η απαισιοδοξία μου πως τελικά η εκλογή τους δεν θα έφερνε κάποια σοβαρή αλλαγή. Αντίθετα εξυπηρέτησαν (αθέλητα ή ηθελημένα αυτοί μόνο ξέρουν) τους δεινόσαυρους. Οι οποίοι (δεινόσαυροι) θα πρέπει να τους ευγνωμονούν αφού τώρα θα έρθουν με σηκωμένα μανίκια δήθεν να καλύψουν το χαμένο χρόνο. Να δεις που θα καταργηθούν και τα ανοικτά δσ, όσο για απογραφή μην την είδατε μην την απαντήσατε. Φέρτε τουλάχιστον το Κ3 στο shack και αφήστε τις δικαιολογίες πως άγνωστοι το χαλάνε, οι μόνοι που έχουν κλειδιά και το χρησιμοποιούν είναι οι κυβερνώντες. Ευτυχείτε.

Ανώνυμος είπε...

διαμαρτυρίες από ανώνυμες αναρτήσεις πολλές

φωνές από μακριά πολλές

όμως στις γενικές συνελεύσεις όλοι γατάκια

σαν καλομαθημένα παιδάκια όλα τα περιμέναμε από μερικούς ανθρώπους μετρημένα στα δάκτυλα

η κατάντια του συλλόγου ευθύνεται στην απραξία όλων αυτών που και γνώριζαν και μπορούσαν αλλά ποτέ δεν έκαναν τίποτα

από τσάπα μάγκες χορτάσαμε

κράζοντας από το καναπέ του σπιτιού σου δεν αλλάζει κάτι

το κενό καλύπτεται από αποτυχημένους ανθρώπους που αρπάζουν την ευκαιρία να γίνουν κάτι

σαν την μούχλα που απλώνεται

τέλος εποχής ο σύλλογος που η αλήθεια να λέγεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν έχει και τίποτα να περηφανεύεται

ίσως καλύτερα έτσι

μια αυτοκρατορία δεν πέφτει απ' έξω. Πέφτει πάντα απ' τα λάθη και τις εκποιήσεις των από μέσα


Μέλος ΕΕΡ είπε...

Θυμήσου που έχουν πάει όλοι όσοι ΔΕΝ ήταν "γατάκια στις γενικές συνελεύσεις" και πως αντέδρασαν το ΔΣ και θα καταλάβεις όσους έμειναν γατάκια μήπως παίρνουν τις κάρτες τους.

Ανώνυμος είπε...


υπάρχει και το LoTW…

Ανώνυμος είπε...

@19/6/20 1:15 αντί να σχολιάζεις συμπεριφορές άλλων γράψε τη γνώμη σου για το υπό συζήτηση θέμα, πες αν διαφωνείς, πες αν υποστηρίζεις το χαλιφάτο κλπ. Εσύ που είσαι γάτα και όχι γατάκι τι έκανες στις ΓΣ; Παίζει να είσαι και κολλητός τους ή τσάμπα μάγκας, ή κράχτης εκ καναπέως κλπ.
@19/6/20 2:11 ναι υπάρχει με ένα αλλά. Όταν έχεις χειρόγραφες πρέπει να τις στείλεις σε card checker πχ στην κοντινότερη χώρα συσ/νες. Αν τελικά γίνει αναλάβει κάποιος από την SV2 περιοχή καλύτερα θα είναι από ξένη χώρα. Φαντάσου, έδιωξαν τόσους πολλούς που στην Αθήνα δεν βρίσκουν σοβαρό συνάδελφο που να θέλει να αναλάβει διότι αυτό θα συνεπάγεται να τους βλέπει κιόλας... Αθήνα κανένας σημειώστε το και αυτό. Όλοι τώρα που τους συμπαραστέκονται, ακόμη και αυτοί που είναι στη σειρά στο ψηφοδέλτιο ως επιλαχόντες δεν είναι σε θέση να αναλάβουν την επιβεβαίωση καρτών. Τόσο λίγες είναι οι ικανότητες τους... Στα κίτρινα γιλέκα πρόθυμοι στα ραδιοερασιτεχνικά αδύναμοι.

Ανώνυμος είπε...

Για card checker δεν είναι να το θέλεις, δεν είναι να σε προτείνει το "χαλιφάτο" άλλα να σε αποδεχτεί το μεγάλο αφεντικό που λέγεται ARRL. Αυτοί αποδέχονται (αν δεν το ξέρετε) μόνο σοβαρούς συναδέλφους, με παρελθόν και ιστορία πίσω τους. Κάποια πρόσωπα που κατά καιρούς βρίσκονται σε διάφορα ham-fests (δεν εννοώ γιουσουρούμ) και γνωρίζονται με τα μικρά τους ονόματα. Αυτοί οι μεγάλοι οργανισμοί σε Ευρώπη και Αμερική δεν είναι κάποιοι "σύλλογοι" αλλά σοβαρές εταιρείες. Επομένως πάψτε (κάποιοι) να ομφαλοσκοπείτε, και προσαρμοστείτε στο σήμερα. Η εποχή των τσιφλικάδων πέρασε. Αρχίστε να δουλεύετε σαν μια Ανώνυμη Εταιρία με οικονομικά και τεχνικά κριτήρια, και όχι σαν γκρουπούσκουλο. Και προπαντός αλλάξτε καταστατικό. Χτες.

Ανώνυμος είπε...

Όσο περιορίστηκε η γκρίνια όταν άλλαξε το ΔΣ,
άλλο τόσο θα περιοριστεί αν αλλάξει το καταστατικό.
Οι ραδιοερασιτεχνικές άδειες στην χώρα είναι μερικές χιλιάδες και δεν βρίσκεται μία δεκάδα να κατέβει στις εκλογές!
Αν και δεν έχουν δώσει μία εξήγηση οι παραιτηθέντες, και αυτό ελπίζω να αλλάξει, φαίνεται να έχει μεγαλώσει η δυσφορία και έχει ελαχιστοποιηθεί η ανοχή για αυτούς που φέρονται να τους έχουν οδηγήσει στην παραίτηση.

Ανώνυμος είπε...

Οι AER & OCA τουλάχιστον παραιτήθηκαν, σειρά να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους στους GE & BDO αν είναι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφήλαξ

Ανώνυμος είπε...

Να παραιτηθεί ο GE? Αστεία πράγματα. Πάει για νέος Πρόεδρος που θα σώσει ξανά τον σύλλογο. Όσο για τον BDO που εξακολουθεί να είναι ταμίας τα έκανε μαντάρα. Με απογοήτευσε. Εκτός αν είναι κάποια "στρατηγική" του.

Καλά ο AER πριν παρατηθεί δεν κουβέντιασε με αυτά τα 2 παλικάρια? Άμα Κώστα στηρίζεσαι σε τέτοιες πλειοψηφίες άστα-βράστα. Όπως είχες το κουράγιο να παρατηθείς, ενημέρωσε τον κόσμο τι συνέβει. Δεν έχεις κανένα φίλο δικηγόρο να συντάξετε μια επιστολή?

Ανώνυμος είπε...

Ο aer έκανε στο Facebook μια δήλωση ότι πολλοί είναι στην κατεύθυνση των ιδεών αλλά λίγοι στις πράξεις. Μάλλον ως αυτοκριτική...

Ανώνυμος είπε...

Λόγια του AERα δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

Τα TROLL του χαλιφάτου βλέπω κάνουν καλή δουλειά.
Αξιος ο μισθός τους και η εύνοια του χαλίφη.
'Η μήπως είναι μόνο ένα?

Ανώνυμος είπε...

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 3:30 μμ στα εντευκτήρια της Ε.Ε.Ρ θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Τα θέματα προς συζήτηση είναι:

1.Ανάγνωση και έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης
2. Ανακήρυξη υποψηφίων για τη θέση του Προέδρου Δ.Σ. για την έκτακτη Γεν. Συνέλευση μετ’ αρχαιρεσιών
3. Οικονομικός απολογισμός χρήσης 1/1 – 31/5/2020
4.Επιστολές Εξελεγκτικής Επιτροπής
5.Καθορισμός αρμοδιοτήτων για τα μέλη Δ.Σ.
6. Παρακολούθηση θέματος δικαστικής εντολής πληρωμής προς την “DR ELECTRONICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ»
7. Επιτροπές:
a. Παραιτήσεις Εφόρων Επιτροπών
b. Τεχνική Επιτροπή
c. Ψηφιακή Επιτροπή
d. ΕΚΕΑν
e. Επιτροπή Διαγωνισμών & Βραβείων
f. Προτάσεις για νέους Εφόρους
8. Hamfest

Την έκτακτη συνεδρίαση μπορούν να την παρακολουθήσουν τα ταμειακά ενήμερα μέλη. Καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν περιορισμοί στις συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, ο αριθμός των ακροατών θα είναι περιορισμένος και τα μέλη που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του ΔΣ, θα πρέπει να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Ο προεδρεύων Αντιπρόεδρος
Γιάννης Τράικος, SV1GE

SVetlana είπε...

Σε λογική ώρα η γενική συνέλευση όσοι πάνε δεν δουλεύουν, μόνο για τους συνταξιούχους είναι έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Σβετλάνα μπαίνεις στο νόημα βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα είναι σωστή, για όσο το δυνατόν λιγότερους παρατηρητές. Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι αποτέλεσμα χαμηλής νοημοσύνης και υψηλής εμπάθειας.

Τελικά ο AER και OCA θα μιλήσουν ή υπάρχει μια άτυπη ομερτά?

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη μιλήσουν!! Δεν φταίνε αυτοί, φταίμε εμείς που τους εμπιστευτήκαμε. Προφανώς ήταν πολύ λίγοι για την αποστολή. Να δούμε τι θα κάνουν οι άλλοι δύο που παραμένουν μέσα. Οι προγραμματικές δηλώσεις τους μάραναν!!! Από τετράδα σε δυάδα ή τριάδα ή ότι κάτσει; Μάλλον το τελευταίο.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Παίζει και η "μονάδα" και μάλιστα θεωρείται η επικρατέστερη εκδοχή.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο πλήγμα είναι για τον GE που θα αναγκαστεί μέσα Ιουλίου να είναι στις εκλογές. Άλλες χρονιές αρμένιζε!

Νίκος Κόντος είπε...

Τελικά κατάλαβα καλά? Ο GE και ο BDO "άδειασαν" τουε άλλους δυο της τετράδας και προσχώρησαν στο Ιερατείο? Είμαι περίεργος να μάθω με τι ανταλλάγματα.


Ανώνυμος είπε...

... ο GE γενικώς "αρμενίζει", ακόμα και όταν βρίσκεται στην στεριά.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο πουλάκι μου είπε πως στην ετήσια οικονομική έκθεση της IARU Region 1, υπάρχουν στατιστικά μελών για όλες τις Εθνικές Ενώσεις. Πολύ θα ήθελα να δω τα στοιχεία που αφορούν την ΕΕΡ. Θα βρεθεί κάποιος από τους παραιτηθέντες να τα δημοσιοποιήσει, ή θα πρέπει να τα ζητήσουμε κατευθείαν από την IARU? Εκτός και αν είναι 7-σφράγιστο κρατικό μυστικό και τέτοια πράγματα δεν πρέπει να τα μαθαίνει το πόπολο και να βγαίνουν παραέξω, γιατί θα χαλάσει το prestige μας στο Υπουργείο. Τρομάρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελληνας ραδιοερασιτέχνης έχει μνήμη χρυσόψαρου. Για να μην χάσει τις κάρτες του από το μπυρό, ξέχασε τον χωρισμό της Ελλάδας στη μέση λόγω packet radio, την διαγραφή του awl, την διαγραφή εκείνου του ενοχλητικού που ζητούσε να δει τα τιμολόγια του d-star, την πειθαρχική δίωξη του 2μηδη και τόσα άλλα. Και όταν θα τον ρωτήσει ο Αρχιερέας "Αποτάσσεις την 4άδα", θα πει "Απεταξάμην", για να συνεχίσει να παίρνει τις κάρτες του από το μπυρό και να φάει ένα κομμάτι πίτα του χρόνου τον Φλεβάρη. Και όλο τον άλλο καιρό θα μαλλιοτραβιέται ανώνυμα εδώ, ή θα κομπάζει στο Facebook για τα βραβεία και τις περγαμηνές που έκανε με το ft8. Zήτω το ελληνικό ham spirit! Δεν πιστεύω να υπάρχει σε άλλη χώρα κάτι τέτοιο, λέω να το πατεντάρουμε και να το κάνουμε εξαγώγιμο προϊόν.

Ανώνυμος είπε...

@ 22 Ιουνίου 2020 - 12:13 π.μ.
Όποιος πιστεύει πως υπάρχει οικονομικό έγκλημα απευθύνεται στην δικαιοσύνη.
Επίσης, όποιος έχει στόχο ως ραδιοερασιτέχνης να γίνει πρόεδρος, δημιουργεί ένα σύλλογο.
Το επιχείρημα με τις κάρτες ισχύει για τα πρώτα χρόνια της Ρ/Ε "καριέρας", όσο περνούν τα χρόνια τόσο λιγότερο κάποιος χρειάζεται το bureau. Πλέον και οι νέοι Ρ/Ε που δεν έχουν την κουλτούρα της χάρτινης QSL, κονφιρμάρουν ηλεκτρονικά.

Σύντομα θα γίνουν εκλογές για εκλογή προέδρου. Κανείς Ρ/Ε δεν θα θέσει υποψηφιότητα και την επομένη όλοι θα ασκούμε κριτική.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα η κριτική από "έξω" είναι εύκολη και "θεραπευτική". Νιώθουμε καλύτερα όταν βγάζουμε από μέσα μας τον συσσωρευόμενο θυμό, ξεσπώντας πάνω στον κάθε ένα που βγαίνει μπροστά για κάποιο έργο. Μιλάμε για κάθε ενεργό άτομο είτε ανήκει στην παλιά φρουρά είτε στην "τετράδα" είτε στις οεα. Πόσοι από εμάς που μπορούμε και ξέρουμε και έχουμε μεγάλες ιδέες βάλαμε υποψηφιότητα, στελεχώσαμε επιτροπές, τρέξαμε για την "λάντζα"? Λίγοι? πολύ λίγοι? κανένας? Για να ψαχτούμε λίγο μεταξύ μας μπας και καταλάβουμε τι πραγματικά φταίει? Εμείς αφήνουμε κενά και αυτά το κενά καταλαμβάνονται από το "τίποτα".

Ανώνυμος είπε...

@22/6/20 12:13 Για σου δεινόσαυρε
@22/6/20 8:58 μην κλαις άλλο μέσα σε πέντε μήνες απογοητεύσατε όσους σας ψήφισαν και κάνατε ευτυχισμένο το ιερατείο, κοινώς τα κάνατε μαντάρα και μη μεταφέρεις ευθύνες έξω από τετράδα, γελάνε και τα μπετά. Η σιωπή είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για εσάς, τουλάχιστον μέχρι να βγάλετε μια κοινή ανακοίνωση. Και δεν ξεχνώ τι είχατε κάνει (οι δύο - πρώην πρόεδρος και νυν ταμίας) την εντολή που σας έδωσε μια γενική συνέλευση στο παρελθόν, για εκείνα βέβαια ποτέ δεν είπατε κουβέντα... Σιλάνς.

Ανώνυμος είπε...

Από το ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

22 Ιουνίου 2020 - 6:23 π.μ.

Εσύ 1000% είσαι από το πάλαι ποτέ ΔΣ των σκληροπυρηνικών με την αρχηγό. Αυτά που γράφεις μόνο εσείς τα λέτε, αποκομένοι από την πραγματηκότητα και τα μέλη σας.

Λες:
Όποιος πιστεύει πως υπάρχει οικονομικό έγκλημα απευθύνεται στην δικαιοσύνη.
ΔΗΛΑΔΗ; Κανένας έλεγχος καμία ενημέρωση, διαφάνεια μηδέν; Θα πηγαίνει το μέλος στο δικαστήριο να μαθαίνει που πάνε τα χρήματα του; Ενδιαφέρον!

Λες:
Επίσης, όποιος έχει στόχο ως ραδιοερασιτέχνης να γίνει πρόεδρος, δημιουργεί ένα σύλλογο.
Μπορώ να σου υποδείξω κάποιον που έχει στόχο εδώ και χρόνια να γίνει πρόεδρος αλλά επιμένει βγάζοντας φωτογραφίες πηγαίνοντας στην Τατιάνα κλπ.

Λες:
Το επιχείρημα με τις κάρτες ισχύει για τα πρώτα χρόνια της Ρ/Ε "καριέρας", όσο περνούν τα χρόνια τόσο λιγότερο κάποιος χρειάζεται το bureau. Πλέον και οι νέοι Ρ/Ε που δεν έχουν την κουλτούρα της χάρτινης QSL, κονφιρμάρουν ηλεκτρονικά.
Ακριβώς, μετά ξυπνάνε και βρίσκουν εναλλακτικούς τρόπους.

Λες:
Σύντομα θα γίνουν εκλογές για εκλογή προέδρου. Κανείς Ρ/Ε δεν θα θέσει υποψηφιότητα και την επομένη όλοι θα ασκούμε κριτική.
Ναι κριτική σε αυτούς που έχουν διώξει και συνεχίζουν να διώχνουν κόσμο από το σύλλογο. Τι σε χαλάει;

Καλά δεν έχετε βαρεθεί; δεν ακούτε τον κόσμο; που ζείτε;

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι μόνο τα μπετά και να προσθέσω και οι στόκοι γελούν. Οι λοιποί σκέπτονται.

Ανώνυμος είπε...

Όσο δεν βγάζουν ανακοίνωση για τα αίτια της παραίτησης ο AER και OCA (για τους άλλους δυο δεν αξίζει να αναφέρομαι γιατί δεν ξέρω με τι αντάλλαγμα "πούλησαν" τους παραιτηθέντες) τόσο θα διαιωνίζεται η αμφιβολία και η κριτική, απ έξω. Για να κάνεις κριτική "από μέσα" είναι σίγουρο ότι θα καταλήξεις σε κάποια δικαστική αίθουσα.
Όσο για το αν υπάρχει οικονομικό έγκλημα όπως αναφέρει κάποιος παραπάνω, δεν καταφεύγεις στην δικαιοσύνη χωρίς δεδομένα. Όμως όσοι γύρεψαν να δουν τα στοιχεία περιέργως πήγαν σπίτι "οικιοθελώς" .
Κατά τα άλλα δεν είναι ποιοι θα υποβάλουν υποψηφιότητα για το επόμενο ΔΣ αλλά ποιο εκλογικό σώμα θα προσέλθει την ημέρα των εκλογών για να ψηφίσει.

Ανώνυμος είπε...

"Σύντομα θα γίνουν εκλογές για εκλογή προέδρου. Κανείς Ρ/Ε δεν θα θέσει υποψηφιότητα και την επομένη όλοι θα ασκούμε κριτική."
Όχι σαίνι μου, αυτό δεν λέγεται κριτική.
Απλως παρακολουθούμε, από απόσταση ασφαλείας, τις γελοιότητες των αποτυχημένων "διοικούντων" και βάζουμε στοιχήματα για το πότε θα διαλύσουν αυτόν τον "σύλλογο".
Πλέον είναι θέμα χρόνου ... ωρών ίσως, ποιός ξέρει ?
Έχουμε συνειδητοποιήση ότι δεν υπάρχει καμμία ελπίδα και απλώς διασκεδάζουμε με την παράσταση του τριτοκλασάτου θιάσου !!!

Ανώνυμος είπε...

@ 22 Ιουνίου 2020 - 12:54 μ.μ.

Δεν θέλεις να το πεις κριτική; Πες το όπως θέλεις, κριτική είναι πάντως. Κακοπροαίρετη. Καφενειακή. Τίποτα από όλα αυτά δεν απαγορεύεται.
Καταλαβαίνω πως σε προσωπικό επίπεδο κάτι εξυπηρετεί.

@ 22 Ιουνίου 2020 - 6:23 π.μ.

1. Δεν ήμουν ποτέ σε ΔΣ και δεν είμαι ταγμένος πουθενά. Έχω αλλάξει άποψη για πρόσωπα που έχω ψηφίσει και δεν θα τους ξαναψηφίσω. Αλλά θα ψηφίσω.

2. Όποιος θέλει καταθέτει ερώτημα, το πρωτοκολλεί και αναμένει την απάντηση. Και πάντα υπάρχει η δικαιοσύνη. Φυσικά υπάρχουν και τα καφενεία.

3. Δεν με χαλάει η καφενειακή κριτική, δεν είναι όμως παραγωγική. Και συνήθως αναπαράγει ανοησίες που κάποιος που ξέρει και άκουσε, δημιουργεί.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν θα ψηφίσω και λυπάμαι γιατί ψήφισα τις τελευταίες 3 φορές. Νομιμοποιώ με την ψήφο μου περίεργες καταστάσεις. Αν ήξερα ότι θα υπήρχε η παρούσα κατάληξη θα είχα αποχωρήσει εδώ και δυο χρόνια.
Χίλιες φορές να μην υπάρξουν υποψήφιοι και να πάμε πρωτοδικείο. Η μοναδική ελπίδα είναι τελικά. Άλλωστε έχει ξαναοριστεί στο παρελθόν υπηρεσιακό ΔΣ αν δεν κάνω λάθος, και τότε έτσι τρωγόσαστε πάλι για την διανομή καρεκλών στο ΔΣ και οι μισοί κατάγγελαν τους άλλους μισούς.
Μέχρι τότε ούτε ψηφίζω ούτε πατάω. Θα σας βλέπω να συρικνώνεστε και να πανηγυρίζετε για την εμφάνιση στην Τατιάνα.

Ανώνυμος είπε...

Καφενειακή κριτική δεν είναι παραγωγική λες. Θα βοηθούσε να ομολογήσεις ότι χαρακτηρίζεις "καφενειακή" κάθε κριτική. Εκτός αν μου πεις που ακριβώς δέχεται κριτική το ΔΣ που έχει εκπαραθυρώσει όλους όσους ρώτησαν ή αντέδρασαν.
Τώρα κάνετε ταμείο την συμπεριφορά τόσων ετών! Σε καλή μεριά!!

Ανώνυμος είπε...

Για 100 χιλιάδες δραχμές που διαθέσατε στο παρελθόν για να αγοράσετε κιμωλίες δεν είδα να απαντάει κανένας. Έχει γραφτεί σε σελίδα μέλους του ΔΣ. Τελικά που δεχόσαστε κριτική;

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις κάτι ρε φίλε, πολύ τον έξυπνο μας κάνεις και από τα γραφόμενά σου δείχνεις ότι είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος.
Μιλάς για κριτική αλλά, δεν διάβασα πουθενά για ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ των μόνιμων "σωτήρων", οι οποίοι πότε θίγονται και παραιτούνται, αμέσως μετά ξαναθέτουν υποψηφιότητα κατευθύνοντας τηλεφωνικά το εκλογικό σώμα (πρόβατα), μη βοηθώντας ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ την ομαλή μετάβαση στην επόμενη διοίκηση και πολλά άλλα τα οποία δεν σου γράφω γιατί είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να καταλάβεις !!!
Ασε μας λοιπόν με τις φράσεις τσιτάτα περί "συμμετοχής" και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Κάτι παραπάνω ξέρουμε για να αντιδρούμε έτσι, δεν τρελλαθήκαμε ξαφνικά.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτές τις εκλογές θα πάρει μέρος και το ΙΔΑΦΚ ???
Εκεί δεν έχει την έδρα του ?
Μήπως έχει και λόγο ?

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως το ΙΔΑΦΚ είναι μια κάποια σωτηρία,αν αρχίσει και πληρώνει ενοίκιο!

2Mδης είπε...

https://youtu.be/UvNquo7DTSQ

Ανώνυμος είπε...

Με ύφος τσιφλικά το νέο άρθρο του ανθρωποδιώχτη στη σελίδα του στο Facebook. Φεύγουμε με βήμα γοργό!

Ανώνυμος είπε...

2μήδη, μετά το έκτακτο ΔΣ της Δευτέρας, το σωστό λίνκ είναι αυτό:
https://youtu.be/6Rys_p3PQHY

2Mδης είπε...

Τι? Ο Τράικος βάζει?

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/VxYmyXFn8lY
Αυτό αυτό, ταιριάζει απόλυτα !!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν βάζει υποψηφιότητα ο Ράδιο Ουρανός να γίνουν όλα πιο εύκολα; Θα βγάζουμε και specialcall αυθημερόν!

Ανώνυμος είπε...

Το κοροϊδεύεις? Με αυτούς εκεί κάτω πολλά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλά από ότι μαθαίνω έχουν και αυτοί τα προβλήματα τους

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει άμεσα ανταλλαγή προέδρων. Ο Ράδιο-Ουρανός να γίνει πρόεδρος στην ΕΕΡ, και ο Σωτήριος πρόεδρος στην ΕΡΔΥΠ. Υπάρχουν τόσα τηλεοπτικά κανάλια στην Δυτική Ελλάδα. Θα κάνει κι εκεί καριέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ιδιοκτήτης της Ε.Ε.Ρ. με ανάρτηση στο FB βάζει τα πράγματα στην θέση τους.


ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.Ρ.

Να ‘μαστε πάλι εδώ, Αντρέα, που λέει και ο Μανώλης Ρασούλης στο γνωστό λαϊκό άσμα, μόλις 6 μήνες μετά από την ανάληψη της διοίκησης της Ε.Ε.Ρ. από την ομάδα των τεσσάρων συναδέλφων με το όραμα μιας ανανεωτικής πνοής για το σωματείο, αγάπη περισσή και μεγαλόπνοα σχέδια. Τότε, δηλαδή προεκλογικά, είχα αναφερθεί με ανάρτηση μου με απαισιοδοξία για την πορεία της Ε.Ε.Ρ. και κάποιοι θεώρησαν υπερβολικά όσα έλεγα. Η αλήθεια δυστυχώς πάντα δυσαρεστεί κάποιους. Δεν πέρασαν παρά μόνο 6 μήνες, εκ των οποίων 3 σε απραξία λόγω της πανδημίας για να επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη μου πανηγυρικά. Τελικά όπως λέει και ο λαός, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες, αναφέρομαι βέβαια στις προεκλογικές τους δηλώσεις.

Αγαπητοί συνάδελφοι, εκείνοι που είναι άξιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, παραμένουν και προσπαθούν, ακόμα και αν κάνουν λάθη, να μάθουν από αυτά και να προχωρήσουν. Δεν τρέπονται σε φυγή αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια και κατηγορώντας για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, που αφήνουν, θεούς και δαίμονες πλην των ίδιων τους των εαυτών!!! Ας σημειωθεί δε και το οξύμωρο. ότι είχαν την πλειοψηφία στο Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ. αλλά δεν τους άφησαν λέει να κάνουν αυτά που ήθελαν!

(Συνεχίζεται)

Ανώνυμος είπε...

(δηλώσεις ιδιοκτήτη, μέρος δεύτερο)

Μάλιστα ένας από τους 4 το πήγε ακόμα πιο πέρα σε προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα έκανε μια ανάρτηση γεμάτη αυθαίρετα συμπεράσματα, μισές αλήθειες, συκοφαντίες και λάσπη για όλα τα Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ. τα προηγούμενα 20 χρόνια σε ένα κρεσέντο υποκρισίας και ανηθικότητας εναντίον εκείνων που δεν του επέτρεψαν να ισοπεδώσει ένα σύλλογο 60 ετών και πλέον και από Εθνική Ένωση να τον μετατρέψει σε ένα πεμπτοκλασάτο DX club!

Σε αυτό το σημείο λοιπόν έχουμε ένα ταμείο με περισσότερες τρύπες από τον πύθο των θυγατέρων του Δαναού, με πλήθος παρατυπίες , ένα ταμία που ήθελε να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη, μια γραμματεία ανύπαρκτη κι ένα προεδρείο να άγεται και να φέρεται, ανίκανο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ή τουλάχιστον των προσδοκιών όσων το εψήφισαν.

Χάος σε όλα τα επίπεδα, τι να πιάσει κανείς και τι να αφήσει. Επιτροπές που συστάθηκαν κατά παραγγελία, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία με μηδενικό έργο. Πρακτικά Δ.Σ., που όχι μόνο δεν αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο «μια εβδομάδα μετά τα Διοικητικά Συμβούλια», όπως αναφερόταν στις προγραμματικές δηλώσεις, αλλά πηγαίνοντάς το ένα βήμα παραπάνω, στην τελευταία συνεδρίαση (11/6) ούτε καν υπήρχαν για να διαβαστούν πριν ξεκινήσει το επόμενο Δ.Σ. και που εξαιτίας αυτού του γεγονότος ματαιώθηκε η συνεδρίαση. Καταστατική συνέλευση, που θα γινόταν εντός του Α τριμήνου, στις καλένδες, η κοπή πίττας δεν έγινε ποτέ, μαθήματα υποψηφίων εκπαιδευτών για υποψήφιους ραδιοερασιτέχνες ομοίως. Το site της Ε.Ε.Ρ. εγκαταλελειμμένο, η αλληλογραφία με τα μέλη ή μη μέσω e-mail στην χάση και στην φέξη και κάποιες φορές με λάθος πληροφορίες, οργάνωση Ham Fest στις καλένδες και το κυριότερο μετά από ένα εξάμηνο ακόμα η Ένωση δεν έχει τρόπο να διαχειρίζεται τα χρήματα της στους τραπεζικούς λογαριασμούς της (web banking).

Ανώνυμος είπε...

(Δηλώσεις ιδιοκτήτη και μεγαλομετόχου Ε.Ε.Ρ., μέρος 3ο και τελευταίο)

Όσο για την διαφάνεια και την εξωστρέφεια την γράψαμε εκεί που δεν πιάνει το μελάνι. Πάνω από ένα μήνα η Εξελεγκτική Επιτροπή ζήταγε τα οικονομικά στοιχεία του Α τριμήνου του ταμείου και τελικά δεν κατάφερε να τα πάρει, αφού έπρεπε να αποφασίσει, λέει, το Δ.Σ. για το αυτονόητο, δηλαδή την άμεση παροχή των στοιχείων, έστω και αν υπήρχαν λάθη ή παραλείψεις. Τελικά λόγω ματαίωσης του Δ.Σ. στις 11/6 λόγω έλλειψης των πρακτικών η απόφαση για την χορήγηση των στοιχείων δεν πάρθηκε ποτέ.

Το περίφημο “cash flow” με τις αναλύσεις και τις παρουσιάσεις στην Γενική Συνέλευση θα παραμείνει ένα όραμα, αλλά θα μας δοθεί η ευκαιρία να το αξιολογήσουμε ελπίζω σύντομα με παροχή των στοιχείων από το νέο Δ.Σ.

Δεν χρειάζονται πολύ περισσότερα για να αντιληφθεί κανείς ότι η όλη ιστορία κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Αν κανείς ανατρέξει στις προεκλογικές δηλώσεις και υποσχέσεις, εύκολα αντιλαμβάνεται το μέγεθος του φιάσκου, που θα κοστίσει τελικά ακριβά στην Ε.Ε.Ρ. και ας μη το βλέπουν ορισμένοι που σκέφτονται με λάθος σημείο του σώματος. Η Ε.Ε.Ρ. είναι ένα σωματείο με πάνω από 60 χρόνια ιστορία και αυτή η κατάσταση δεν της αρμόζει.

Αν κάποιος θέλει περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες, ας μου στείλει mail στο sv1iw@raag.org Εν ονόματι της διαφάνειας και της εξωστρέφειας δεν υπάρχει τίποτα που να πρέπει να μην γίνει γνωστό.


Ανώνυμος είπε...

Κάτι θα ξέρει για να λέει "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες". Στην θητεία του θα γινόταν "ΚΟΣΜΟΓΟΝΊΑ" και μετά βάψαμε τον τοίχο..........

Ανώνυμος είπε...

Αξιολύπητε μεγαλομέτοχε
Έχεις άραγε τα κότσια να αντιμετωπίσεις την άλλη άποψη ? ή θα "αντιπαρατεθείς" πάλι με στίχους των Ρασούλη, Ζαμπέτα και Θεόφραστου Σακελλαρίδη (για να ανεβάσεις λίγο το "επίπεδο") ???
Τώρα είδατε (εσύ και οι αυλικοί σου) το που πήγε ο "ιστορικός" σύλλογος ??? !!!
Όλα αυτά που περιγράφεις έγιναν μέσα σε 3 μήνες ??? και τα γράφεις χωρίς κανένα ίχνος ντροπής ή έστω διάθεση αυτοκριτικής !!!
Να συνεχίσω ? ή θα ακούσω σειρήνα ασθενοφόρου ???

Ανώνυμος είπε...

Φέρεται σαν ιδιοκτήτης αλλά ουσιαστικά είναι χαλίφης πρώην επικεφαλής σωματείου νυν επικεφαλής εξελεγκτικής επιτροπής και wannabee μελλοντικός πρόεδρος.
Μπέρδεψε τον τίτλο του και λέει χαλίφη τον ταμία, μένει να αποδείξει τις τρύπες και παρατυπίες του ταμείου στη ΓΣ, αν δεν το κάνει θα πρόκειται για μία ακόμη πολλοστή απόδειξη ψευδών κατηγοριών. Το site που αναφέρει είναι αποκλειστική ευθύνη όλων των διοικήσεων από το 2000, που χαλίφη προεξάρχοντος το διατηρούν έτσι κυρίως για να μην υπάρχει διάλογος και ενημέρωση πεπραγμένων. Ούτε ένα ταμειακό απολογισμό δεν ανάρτησαν ποτέ σε αυτό. τελευταία μπαρούφα: ότι μπορεί να στείλει στοιχεία σε όποιον το ζητήσει e-mail'ικώς εδώ δεν έδινε στις ΓΣ...
Δυστυχώς η διοίκηση επί 20 χρόνια του αρχαιότερου σωματεία από τον χαλίφη και διάφορους δορυφόρους - καλοθελητές κατά καιρούς, οδήγησε στη μείωση των μελών αλλά κυρίως στην απομάκρυνση όσων ενδιαφέρονταν να προσφέρουν εθελοντική εργασία και παράλληλα διαφάνεια. Το παραπάνω κείμενο από το facebook μπορούμε να το δεχθούμε και ως παραδοχή της 20ετούς αποτυχημένης διοίκησης του χαλίφη, αφού τα μέλη μειώθηκαν, η έδρα απομακρύνθηκε, για την καταστατική συνέλευση που κατηγορεί τους άλλους που δεν έκαναν ξεχνάει ότι την τελευταία την ποδηγέτησε ο ίδιος, ποτέ δεν υπήρξε διαφάνεια με αναρτήσεις καταστάσεων και διευκρινήσεις, με ευθύνη του χαλίφη ο dmr επαναλήπτης δεν συνεργάζεται με τους αντίστοιχους των άλλων συλλόγων, το δίκτυο d-star απαξιώθηκε χωρίς αυτό να κοινοποιηθεί στο ίδρυμα που έκανε τη μεγάλη δωρεά, κ.ο.κ.
Παρά τις κατηγορίες μεταξύ τους με ενδιαφέρον περιμένω και νομίζω θα το δω στη ΓΣ ο ταμίας να υποστηρίξει δια λόγου ή δια απουσίας λόγων τον χαλίφη. Η κατάσταση δεν μπορεί να διορθωθεί παρά μόνο αν διοριστεί διοίκηση από το πρωτοδικείο με τυχαία επιλογή και αποκλεισμό όσων διοικούσαν. Αργά και σταθερά η μείωση συνδρομών θα οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση δημιουργώντας παράλληλα πολλά προβλήματα στο σωματείο που δεν μπορώ να προβλέψω. Τουλάχιστον εδώ και λίγα χρόνια προσωπικά δεν πληρώνω μη συμμετέχοντας στο μπάχαλο (των τριών και των τεσσάρων)

Ανώνυμος είπε...

Δυο και προσφάτως τρεις κουμαντάρουν το μαγαζί φυσικά και με την συνδρομή άλλων τριών “his master’s voice”. Τώρα πως κατάφεραν κάποιοι μετρημένοι στα δάχτυλα το ενός χεριού να διώξουν μερικές δεκάδες μελών είναι περίεργο. Το ποιο ανησυχητικό είναι πως οι κάποιες εκατοντάδες μελών δεν μπορούν να στείλουν σπίτι αυτούς τους τρεις.
Μια λύση υπάρχει: Διορισμός υπηρεσιακού ΔΣ με ορισμένο εκ των πρότερων έργο. (Λέω εγώ: Εκσυγχρονισμός καταστατικού και κανονισμού)

FAKE NEWS είπε...

Ρε παιδιά ήμαρτον! Τι fake news είναι αυτά; Είναι δυνατόν ο Μάνος να διαμαρτύρεται που η τετράδα δεν άλλαξε το καταστατικό; Ο Μάνος; Ο Μάνος;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει ο Χαλίφης και σας γλεντάει! Καλά κάνει! Σας την είπε για το αυτονόητο, ότι είχατε πλειοψηφία!!!

Ο κόσμος ακόμα περιμένει επίσημες δηλώσεις των παραιτηθέντων για το τι ακριβώς έγινε. Τη δήλωση του BDO δεν μπορώ να τη λάβω υπ' όψιν γιατί είναι γενική και αόριστη.

Ο κόσμος σας ζήτησε να μην παραιτηθείτε και να το παλέψετε (σχόλια στην ανάρτηση του BDO). Και εφ' οσον παραιτηθήκατε σας ζήτησε τους ακριβείς λόγους. Αντί αυτού σιγή ιχθύος και στομφώδη αποφθέγματα στο facebook.

Αφού λοιπόν οι παραιτηθέντες δε βγαίνουν να μιλήσουν ας παραμείνουν και κερατάδες και δαρμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Γραμμένο στις 23 Οκτωβρίου 2019

Εγκεφαλικά νεκρός...

Είναι ένας ασθενής, του οποίου έχει σταματήσει η εγκεφαλική λειτουργία και, τα όργανα του σώματος πλέον υποστηρίζονται μηχανικά...

Όταν δε, πρόκειται για σύλλογο, αυτός είναι εγκεφαλικά νεκρός, όσο η λειτουργία του στηρίζεται επίσης σε τεχνητές παρατάσεις, επιστρατεύοντας άτομα που θα δώσουν βραχυπρόθεσμες λύσεις ώστε να εισπραχθούν και φέτος συνδρομές από τα μέλη.
................
................
Ένας σύλλογος επίσης είναι εγκεφαλικά νεκρός όταν δεν παράγει έργο. Όταν στον απολογισμό βλέπεις να βάζουν αγιασμούς, ημινυχτερινούς αγώνες και κοπή πίτας για να δικαιολογήσουν την φετινή τους ύπαρξη, όταν διηγούνται τον εθνικό, παγκόσμιο, υπερατλαντικό ρόλο του συλλόγου σε τριάντα νυσταγμένα (και πεινασμένα) μέλη που βιάζονται να τελειώνουν.

Ο σύλλογος έχει πεθάνει όταν δεν αναζωογονείται με νέο αίμα. Αυτό μπορεί να είναι και σημείο των καιρών, το αντικείμενο -ανάλογα το πως πλασάρεται- ίσως θεωρηθεί παροχυμένο. Οι νέοι σήμερα είχαν κινητό τηλέφωνο από τα βρεφικά τους χρόνια, τι να τους πει κάποιος για δυσκολίες επικοινωνίας και σεισμούς του 1986?? Ενδεχομένως να πληρώσουν μια πρώτη συνδρομή σε σύλλογο θεωρώντας πως είναι απαραίτητο. Βλέποντας όμως το τι γίνεται η πρώτη συνδρομή είναι συγχρόνως και η τελευταία.

Και εδώ αποκτούν ρόλο οι λεγόμενες γλάστρες. Αυτοί που πλαισιώνουν πάντα τον αιώνιο πυρήνα -την πραγματική διοίκηση του συλλόγου- εξωραΐζοντας δήθεν το ΔΣ που θα προκύψει, ενδεχομένως και οι ίδιοι αφελείς, τάζοντας αλλαγές, διαφάνεια, ανοιχτές συνεδριάσεις του ΔΣ, κατάργηση στεγανών και άλλα ωραία που όμως δεν πραγματοποιούνται ποτέ.

Πολλοί νομίζουν ότι ο εγκεφαλικά νεκρός είναι ένας ζωντανός οργανισμός σε καταστολή. Που έχει ελπίδες ανάνηψης, που κάποια στιγμή θα ορθοποδήσει. Μέγα λάθος. Ο εγκεφαλικά νεκρός έχει πεθάνει, απλά κάποια όργανα υποστηρίζονται μηχανικά. Για να προλάβουν κάποιοι μακρινοί συγγενείς να τον αποχαιρετήσουν. Μετά τραβήξτε την πρίζα! Αφήστε τον σύλλογο να πεθάνει ήσυχα χωρίς φαιδρότητες σε Τατιάνες και Ράμπους που περιφέρονται με στολές και παράσημα.

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πάει και ο ταμίας. Θυμίζω ταμίας - πρόεδρος παλιά στήριξαν την διατήρηση του κατ/κού ως έχει! Ενώ τώρα πάλι δεν έλαβαν καμία απόφαση έχοντες πλειοψηφία... Τελικά βασιλικότεροι του χαλίφη. Δίκιο λοιπόν έχει τώρα ο Μάνος να τους εγκαλεί χαχαχαχαχαχαχα Βέβαια το γιατί δεν το έκανε αυτός εδώ και 20 χρόνια δεν το λέει στα παράπονα του. Γελοία κατάσταση σκληροπυρηνικοί και δήθεν ανανεωτικοί έχουν πέσει σε λούπα και αναμασάνε μπούρδες.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν ανταλλάσσω κάρτες κτλ ομως είναι τραγικό να μην έχουμε μια δυνατή φωνή οταν χρειάζεται να αντιδράσουμε απεναντι σε εχθρικά νομοσχέδια και να μην υπαρχει ΜΙΑ ισχυρή φωνή με κύρος να υπερασπιστεί τις θέσεις μας.

Ανώνυμος είπε...

Λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια μεταστροφή του χαλίφη να ζητά νέο καταστατικό, νομίζω το παρόν μπλογκ έχει σχεδόν ολοκληρώσει το σκοπό του.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ πρέπει να έπαιξε κάποιο ρόλο και ο Παϊσιος !!!
Δεν εξηγείται διαφορετικά !!!

Ανώνυμος είπε...

Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν τις προλαβαίνουμε. Για χτες δευτέρα 22/6 δεν ήταν το έκτακτο δσ για τους υποψήφιους προέδρους? Ετσι τουλάχιστον λέει το σάιτ της εερ. Πότε παραιτήθηκε ο bdo, πότε βρήκαν τον αντικαταστάτη του, πότε έγινε νέο έκτακτο δσ, χαμπάρι δεν πήραμε. Αν ήταν κάποιος παρών την δευτέρα, να μας πει κι εμας 2 κουβέντες μήπως καταλάβουμε τι έγινε. Ο aer μίλησε, ή ακόμα?

Πασατέμπος είπε...

Πρός 23 Ιουνίου 2020 - 11:14 π.μ.

Πρίν τους γλεντήσει ο Χαλίφης τους γλένταγε ο Σωτήρας με συνεχείς αναρτήσεις στο φεισμπουκ.

Και αυτοί παραμένουν ακόμα σιωπηλοί...



Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά ο Μάνος λέει στο λιβελογράφημα του ότι κακώς δεν έγινε εκδήλωση Πίτας και διοργάνωση χάμφεστ λόγω κορωνοϊού. Και θεωρεί υπεύθυνη την τετράδα που λόγω της ακύρωσης των εκδηλώσεων δεν πήγαν τα μέλη να πληρώσουν. Δίψα για συνδρομές το λένε αυτό νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Ας κάτσει μόνος του τώρα ο Μάνος και η μανούλα!!!!! Υπάρχει καμία φλέβα χρυσού κάτω από το κτίριο και δεν ξεκολάνε από εκεί; Δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν; Τόσα χρόνια δεν βρέθηκε κανείς να τους πετάξει έξω; Απλές απορίες!!!!

2Mδης είπε...

Με αυτά που διαβάζω από τις δύο πλευρές, σκέπτομαι.
Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα...

ΑΝ το 2016 είχε αλλάξει το καταστατικό.
ΑΝ είχε συμπεριληφθεί όρος για περιορισμό σε δύο θητείες στο ΔΣ.
ΑΝ είχε συμπεριληφθεί όρος για ασυμβίβαστο σε συγγενικά πρόσωπα στα όργανα του συλλόγου.
ΑΝ, λέω ΑΝ είχα εισακουστεί στην επιτροπή όταν εγκαίρως -και γραπτώς- είχα διαπιστώσει ότι το νέο καταστατικό θα το πετάξουν στα σκουπίδια αυτοί που τελικά το πέταξαν.
Αλλά υπήρχαν "συνήγοροι" της τότε διοίκησης οι οποίοι σήμερα παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον.
Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα ΑΝ τα είχαμε αλλάξει πριν 4 χρόνια.
Η ΕΕΡ σήμερα θα είχε βγει δυνατή, το παρελθόν θα είχε ελεγχθεί, κάποιοι θα είχαν πάει σπίτι τους και όσοι είχαν φύγει κακήν κακώς μέχρι τότε, θα είχαν λόγο να επιστρέψουν.

Δυστυχώς ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και τα λάθη πληρώνονται. Οι πληροφορίες μου λένε ότι τα χειρότερα δεν τα έχετε δει ακόμα.

2Mδης είπε...

Στο μεταξύ λέει, δεν βάζει ο Σωτήριος για πρόεδρος. Να σκάσω είμαι...

2Mδης είπε...

Η επόμενη ανάρτηση θα καλεί τα μέλη να πληρώσουν αρχίζοντας με την φράση: Νάμαστε πάλι εδώ μαλ@καντρέα...

Ανώνυμος είπε...

@ 2Μδη

Πόσο χειρότερα, το πολύ πολύ να πτωχεύσει ο σύλλογος και να την κάνουν με ελαφρά Χαλίφηδες, να πάρει ο έτερος σε δυναμικότητα σύλλογος το Bureau και να τελειώνει η υπόθεση.

Αγχωνόμαστε για το σύλλογο ως οντότητα ή για την εκπροσώπηση και την πορεία γενικότερα του ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού (που υποτίθεται ότι πρεσβεύει);

Ομοσπονδία τώρα, να τελειώνει η υπόθεση!

Ανώνυμος είπε...

Οι χαλίφηδες δεν ειχαν στην αυλή τους ευνούχους ??? η κάνω λάθος ?

Ανώνυμος είπε...

Λέει παραιτήθηκε και ο Σώτος (κομμάτι αργά) και χρέη ταμία ανέλαβε ο δεύτερος επιλαχών δηλ ο πρόεδρος των Σι- Μπίδων. Όσο πάει και γίνεται καλύτερο..
Ήθελα να μάθω τι έχει στο μυαλό του ο τέταρτος των μεταρρυμιστών, που πάει για πρόεδρος. Δέξου μια φιλική παρότρυνση. Παράτα τα όλα, και σαλπάρισε με το σκάφος στο Αιγαίο. Εσύ είσαι γλαρόνι. Δεν σε κρατούν 4 τοίχοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο 2ος σε δυναμικότητα (μέλη) σύλλογος, ποιος είναι;

2Mδης είπε...

Η ΕΡΔΥΠ.

Ανώνυμος είπε...

Ευκαιρία 2Μδη να σωθείς και εσύ!! Ο παισιος μας περιμένει!!

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι τα χειρότερα 2μήδη? Ο γκολφέκος από την Δευτέρα το απόγευμα πετάει σε σύννεφα ευτυχίας. Θα ξαναβγεί πρόεδρος. Τον Νοέμβρη του 19 ψήφισαν περίπου 100 άτομα, αριθμός ρεκόρ για τα τελευταία χρόνια. Αλήθεια, πόσοι θα πάνε να τον ψηφίσουν τώρα? Αληθεύει ότι πούλησε την 4άδα για την καρέκλα του προέδρου? Βέβαια δεν έχει καταλάβει ότι θα είναι μόνος του και απέναντι του θα είναι οι έξι που θα τον βάζουν να υπογράφει ότι θα αποφασίζουν αυτοί. Στην πρώτη στραβή θα τον βγάλουν στα μανταλάκια και θα του φορτώσουν όλα τα στραβά της Ενωσης. Και μετά θα κλαίγεται πάλι ότι του τραβήξαν το χαλί κάτω από τα πόδια του. Αααα, και να μην ξεχνιόμαστε, ο πρόεδρος που θα εκλεγεί φαινομενικά θα έχει την αποδοχή της Γενικής Συνέλευσης. Ετσι είχε πει και εξακολουθεί να λέει ο νάμαστε πάλι εδώ Μανωλάκης.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Γιάννης τώρα θα έχει το πάνω χέρι (για λίγο) ουσιαστικά μη παραιτούμενος - που αυτό δείχνει την πίστη του στο ιερατείο - τους γλυτώνει από μία νέα ήττα αφού αν γίνονταν καθολικές εκλογές θα συμμετείχαν ελάχιστοι και όχι όσοι πίστεψαν του 4 που όπως φαίνεται ήταν κανένας! Αυτό προκύπτει από τη ρελάνς μέσα 5 μήνες μόνο (μείον 2 λόγω πανδημίας) να παραδώσουν τη διοίκηση χωρίς πολλά πολλά λόγια(βλ προσθήκη). Περισσότερα δεν μπορώ να γνωρίζω αλλά επειδή όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε, παίζει η συντήρηση να είχε κάποιο κρυφό χαρτί εις βάρος των εμφανισθέντων ως ανανεωτικών (εμένα μου λες;) Τελικά μια τρύπα στο νερό: ένα δσ με ψαλιδισμένες εφεδρείες που αριθμητικά θα είναι ευάλωτο στις αποφάσεις του σε τυχόν μειοψηφίες ενώ κάποιος / οι αναπληρωματικοί θα ελπίζουν να φύγει ο επόμενος για να δουν λίγες στιγμές δημοσιότητας. Το γινάτι του κ. Γιάννη να μην παραιτηθεί οδηγεί σε άλλη μία περίοδο συνηθισμένης απραξίας. Λίγο διαφορετικής ίσως από τις μέχρι τούδε αφού πλέον ο χαλίφης εμφανίζεται ως υποστηρικτής νέου καταστατικού, ανανεωμένης ιστοσελίδας κλπ. Αχ συμπαθή κατά τα άλλα κ. Γιάννη έδωσες παράταση στην ανωμαλία και αυτό δεν το ξεπλένει ούτε μία νταμιτζάνα τσίπουρο. Ραντεβού στις επόμενες εκλογές δσ.

Προσθήκη: Θα ήταν πολύ παρακινδυνευμένο να υποθέσω συνεργασία των 2 παρατάξεων ακόμη πριν τις εκλογές; Μάλλον, δεν στέκει με τίποτα αλλά μια υποψία τη διατηρώ.

SVetlana είπε...

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά ο πρώην Μάνος και ο μελλοντικός Γιάννης δεν είναι κουμπάροι;
Τις κουμπάρες παίζουν;

Ανώνυμος είπε...

Στην επόμενη τροποποίηση του καταστατικού που ονειρεύεται ο Χαλίφης, θα μπουν μέσα οι σιμπιτζήδες του κεφαλονίτη, οι εθελοντές του ΙΔΑΦΚ (αυτό που έχει έδρα Π. Μελά 42 στο Περιστέρι) και κάθε λογής εθελοντής βατραχάνθρωπος, ακριδοφύλακας, διασώστης της άγριας κουκουβάγιας κοκ Για να τους κάνουν μέλη και να παίρνουν το 40άρι για να βγαίνει το γραμμάτιο, θα υπάρχει σαν δέλεαρ η νόμιμη χρήση ασυρμάτου με ραδιοερασιτεχνική άδεια. θα τους φλομώσουν στις σαρδέλες και τα παράσημα για να τρέχουν παντού, να νοιώθουν σπουδαίοι και να καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια στις αναμνηστικές φωτογραφίες. Οσοι από τους παλιούς δεινόσαυρους μείνουν από 1/1/21 θα είναι μειοψηφία και ή θα πρέπει να υποταχθούν στις προσταγές του Χαλιφάτου για να συνεχίσουν να παίρνουν τις κάρτες τους, ή θα την κάνουν και αυτοί διακριτικά από το μαγαζάκι του Χαλίφη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιάννη, που πας ξυπόλητος στ' αγκάθια?

Θα ήταν πολύ παρακινδυνευμένο να υποθέσω ότι ο Γιάννης κατεβαίνει για πρόεδρος κάτω από κάποια αόρατη πίεση?

Τα είπαμε, τα ξανά είπαμε δεν βλέπω κάποιο λόγο γι αυτή την επιμονή.

Οι νομομαθείς της παρέας μπορούν να με ενημερώσουν αν εκλέγεται κάποιος πρόεδρος με 1 ψήφο (άντε με 5-6 ψήφους) αν δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος?

Νοιάζομαι

2Mδης είπε...

Γιατί? πρώτη φορά γίνεται αυτό? Ο Μανόλης για πόσες διετίες, δεν ήταν μοναδικός υποψήφιος για πρόεδρος?

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώην κουμπάρος του χαλίφη, έβγαλε τα άπλυτα του 13 στη φόρα στο Facebook.

https://www.facebook.com/cliff.sakalis/posts/2978749165513975

Τηρουμένων των αναλογιών, να ελπίζουμε δηλαδή ότι το 2027 θα μιλήσει και ο aer?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανοίγει ο σύνδεσμος. Μάλλον δεν το έχει δημόσια. Να αυτά δε μπορώ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σωτήριος λέει πάντως ότι ο παραιτηθής πρόεδρος βαριόταν να ζυμώσει και κοσκίνιζε. Κάτι θα ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

O ανθρωποδιώκτης βγάζει φιρμάνια στο Facebook, που τα στολίζει με στίχους από τραγούδια. Του απαντάει με άλλη ανάρτηση ο πρώην κολλητός και κουμπάρος του για παρατυπίες στα πρακτικά του ΔΣ πριν κάμποσα χρόνια. Ο Σωτήριος επικαλείται φόρτο εργασίας και δεν βάζει για πρόεδρος, αλλά κατηγορεί τον πρώην πρόεδρο ότι βαριόταν να ζυμώσει. Και ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος έμαθα ότι ξανάβγαλε την προεκλογική μπουκάλα με το τσίπουρο για να μαζέψει ψήφους. Η τετράδα ξεχάστηκε.

Το μπλογκ του Διομήδη θυμίζει λίγο προεκλογικό πάνελ τηλεοπτικού σταθμού. Προβλέπω ότι μέχρι τις εκλογές θα δούμε κι άλλα φιρμάνια και βαρύγδουπες δηλώσεις, όπου όλοι θα βγάζουν πάντα την ουρά τους απέξω. Προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα του χόμπι? Εχω σταματήσει να ελπίζω από το 2012 και δεν τρέφω πλέον αυταπάτες.

Αθάνατη Ελληνική κοινωνία. Οσα χρόνια και αν περάσουν, το ίδιο έργο θα επαναλαμβάνεται συνέχεια. Με διαφορετικούς αλλά πάντα μωροφιλόδοξους πρωταγωνιστές και κομπάρσους, με την ίδια πάντα πλοκή και αποτέλεσμα. Πολύ φασαρία και ντόρος για ανούσια πράγματα, αλλά για την ταμπακιέρα κανείς δεν θα λέει κουβέντα.

Ανώνυμος είπε...

@25/6 7:49 Περίπου από το 2012 και εγώ δεν ελπίζω. Ο for president αν δεν έχει χρόνο ας μην ασχοληθεί και δεν μας πέφτει λόγος, αλλά ας μην κουτσομπολεύει άλλους ας γίνει αξιοπρεπής είναι καιρός πλέον.
Η φαγωμάρα είναι απόδειξη του dna που κουβαλάμε θυμίζω από αρχαιοτάτων χρόνων τη φαγωμάρα μεταξύ πόλεων.
Έκπληξη πονηρή και όχι ευχάριστη η κατηγορία του χαλίφη πως δεν έκαναν τίποτα για αλλαγή κατ/κού. Θα ετοιμάζει κάτι χειρότερο φαίνεται πάντα με την ευγενική υποστήριξη όλων του δσ, όσο ποιθο καινούργιοι είναι τόσο χαλιφότεροι του χαλιφέως εμφανίζονται μέλι έχει αυτή η εξουσία πχια;.

Ανώνυμος είπε...

Όταν μεταξύ αυτών που (συντεχνιακά) ηγούνται του ραδιοερασιτεχνισμού στη χώρα, υπάρχουν και κάποιοι που αντικειμενικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν,
πρώτα αναρωτιέται κάποιος για ποιο λόγο επιμένουν να εκπροσωπούν τους υπόλοιπους ραδιοερασιτέχνες.
Δευτερευόντως, πώς άραγε οραματίζονται τον Ελληνικό ραδιοερασιτεχνισμό αύριο;

Ανώνυμος είπε...

@25/6 11:12 Είναι απορίας άξιο κάποιοι με μηδενική δραστηριότητα ραδιοερασιτεχνική να συμμετέχουν στις διοικήσεις των σωματείων (στη δραστηριότητα δεν περιλαμβάνονται εκπομπές σε επαναλήπτες, simplex επικοινωνίες, γιλέκα οεα οποιουδήποτε χρώματος με κρεμασμένα τουλάχιστον 2 vhf, like στο fbook άλλων μελών δσ κλπ.) Σημεία των καιρών; Κατάπτωση του χόμπι;
Στην Αθήνα μια καλή λύση θα είναι η ίδρυση νέου σωματείου με συμμετοχή και των 3 που υπάρχουν και σταδιακό κλείσιμο τους. Τότε τα μέλη θα είναι περισσότερα, το κατ/κό καινούργιο και θα είναι δύσκολο σε καρεκλοκένταυρους, σωτήρες, μη σωτήρες, δεινόσαυρους, κεραστές οινοπνευματοδών αλλά και σε φελλούς (ραδιοερασιτεχνικά) να επιπλεύσουν όπως γίνεται σήμερα.
Καλό παράδειγμα το σωματείο cb που όλη η διοίκηση είναι ενεργή στο ίδιο χόμπι.

Ανώνυμος είπε...

Από τους ελάχιστους σύλλογους που έχουν να επιδείξουν ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα και σοβαρό έργο είναι το Αγρίνιο. Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος κάνει τόσα χιλιόμετρα απ όλα τα μέρη της Ελλάδας για να πάει εκεί για ένα ΣΚ. Υπέροχη φιλοξενία, φαγητό μέχρι σκασμού, συνέχεια με το χαμόγελο, έξω καρδιά όλοι τους. Δείτε πόσα εξώφυλλα και άρθρα έχει αφιερώσει το SVNEA για τις δραστηριότητες του συλλόγου. Πριν ένα χρόνο περίπου είχε γίνει συνάντηση 50 ραδιοερασιτεχνών απ ολη την Ελλάδα. Είναι από τις λίγες φορές που έχει μαζευτεί τόσος κόσμος εκτός χάμφεστ. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι οτι δεν υπάρχουν ανθρωποδιώκτες, Μέρκελ και αυτοπροβαλλόμενοι φιγουρατζήδες γραβατάκηδες και ψώνια. Αυτοί αν ξεκουμπτιστούν από την ΕΕΡ, ο σύλλογος θα πάει μπροστά. Αλλά έχουν κατσικωθεί χρόνια τώρα, και δεν υπάρχει γιατριά. Γι αυτό και όπου φύγει-φύγει.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Υπέροχη φιλοξενία και φαγητό. Μέχρι εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου Γιάννη, αφού έχεις και άλλο χόμπι παράτα τα προεδριλίκια και σαλπάρισε με το κότερο στο Αιγαίο. Παραιτήσου τώρα γιατί θα σε παραιτήσουν σε 6 μήνες το πολύ. Και θα έχεις χάσει το φετινό καλοκαίρι. Έχεις περάσει από όλα τα αξιώματα της διοίκησης. Άσε να σώσει τον σύλλογο κανένας άλλος...(π.χ. Πρωτοδικείο)

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω ακόμα ανακοινωση των παραιτηθέντων της Τετράδας. Έχει βγει κάτι μήπως και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;;; Βοηθήστε με!!!

Και όχι του BDO δεν ήταν σοβαρή ανακοίνωση.

Υπευθυνότητα κανείς;

(Για όσους δε γνωρίζουν τη λέξη υπάρχει και το λεξικό, Υπευθυνότητα = η συναίσθηση της ευθύνης που έχει κάποιος να είναι συνεπής προς κάτι που έχει αναλάβει (πχ. τον διακρίνει η υπευθυνότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων του)

Ανώνυμος είπε...

Για υπευθυνότητα μην ψάχνεις πρόκειται για κάποιους με μοναδικό αυτοσκοπό να είναι μέλη δσ και κάποιους δορυφόρους, όλοι αυτοί ανήκουν σε μία και αυτή τάξη ( 4 + 3 στο πρώην και 7 στο μελλοντικό). Οι τάξεις αυτές είναι αυστηρά καθορισμένες όπως στην Ινδία και μάταια ευελπιστούν οι δορυφόροι (yesman, yesmaam κλπ) να λάβουν κάποια θέση μελλοντικά. Αυτό προκύπτει άλλωστε αν βάλεις σε ένα χαρτί όλες τις διοικήσεις εικοσαετίας. Κάποιοι δορυφόροι μόλις άρχισαν να ξεχωρίζουν βρέθηκαν εκτός δσ ακόμη από το 95 και μέχρι σήμερα που ήμουν μέλος με δικαιολογίες σοβαρές ή μη. Αυτό δεν έχει παρατηρηθεί αρκούντως από τους μέχρι σήμερα δορυφόρους (πολλοί εκ των οποίων με μακρά θητεία) προκειμένου για το δικό τους συμφέρον και την αξιοπρέπεια να μην είναι υποψήφιοι. Υποψήφιοι σε απλές θέσεις που τα εγκρίνουν όλα, να φαντασθείτε ούτε μία αντίρρηση δεν υποβλήθηκε μέχρι τώρα για την μη εφαρμογή της καταστατικής γσ για νέο καταστατικό. Για εμένα η μεγαλύτερη κατηγορία για όσους υπηρέτησαν μετά από αυτή τη γσ, είναι το θάψιμο της απόφασης αυτής. Επομένως όσοι εκλέχθησαν βαρύνονται τουλάχιστον με αυτή την κατηγορία τόσο διοικητικά όσο και ηθικά προς τα μέλη που είχαν υποβάλλει προτάσεις, που είχαν στηρίξει την απόφαση στην τότε γσ αλλά και ως προς όλα τα μέλη. Θα δείτε πως στα διάφορα φόρα που προσπαθούν να δικαιολογηθούν οι υπηρετήσαντες επί έτη, αναφέρονται σε οτιδήποτε άλλο πλην του κατ/κού. Μαζεύουν και ελάχιστα like (σε αναλογία του συνόλου των μελών) από ανθρώπους φιλικούς σε αυτούς, μέλη που δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες κλπ. σε κάθε περίπτωση τα like είναι πολύ λίγα. Αλλά τι να κάνουν είναι εγκλωβισμένοι από τις θέσεις που υπηρέτησαν. Νομίζω δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε άλλο, ας υπηρετούν στα δσ και ας εκτίθενται. Ούτως ή άλλως μόνο ευθύνες έχουν εδώ και καιρό και τίποτα άλλο. Πλέον οι εξελίξεις οδηγούνται κυρίως από την οικονομική κατάσταση και αργά ή γρήγορα ίσως πάλι δούμε εκλογές. Κυριότερη λύση για εμένα είναι να εκλεγεί διοίκηση από μη έχοντες μέχρι σήμερα θητεία σε δσ ή να διορισθούν από πρωτοδικείο. Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο ευχαρίστως να επανεγκραφώ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ανώνυμο 27 Ιουνίου 2020 - 12:11 μ.μ.
Συνάδελφε σε ενημερώνω ότι δεν πρόκειται να επανεγγραφείς διότι: Για να επέμβει το Πρωτοδικείο, πρέπει να παραιτηθεί το ερχόμενο δσ. υπό τον ge. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ διότι οι 6 από τους 7 είναι μια "γροθιά" από παλιά. Το πολύ πολύ να εξαναγκάσουν τον ge σε παραίτηση μετά από λίγους μήνες (χλωμό το βλέπω για τον Γιάννη). Οπότε θα κληθούμε ξανά να εκλέξουμε άλλον Σωτήρα για πρόεδρο.
Αλλά και το Πρωτοδικείο να ορίσει δσ αυτό το δσ θα έχει σαν έργο μόνο να οδηγήσει την εερ σε εκλογές. Τότε αυτοί που θα δηλώσουν υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον καμιά τριανταριά-σαρανταριά. Και εξηγώ. Δεν θα βάλουν υποψηφιότητα οι αιώνιοι? Δεν θα βάλουν υποψηφιότητα οι σιμπίδες? Δεν θα βάλουν υποψηφιότητα οι οεάδες? Δεν θα βάλουν υποψηφιότητα οι yesmen των παραπάνω? Από εκεί και πέρα το εκλογικό σώμα που θα είναι 70-80 νοματαίοι, έχουν τον λόγο. Γι αυτό σου λέω ξέχασε την επανεγγραφή σου. Ευκαιρία ήταν τώρα, να παραιτηθούν 4. Αλλά ο απελθών ενώ νόμιζε ότι είχε ομάδα με 4 απεδείχθη ότι είχε ομάδα με 2,50 και 1 για μπαλαντέρ.

Ανώνυμος είπε...

Το οικονομικό πρόβλημα της ΕΕΡ θα λυθεί από το νέο ΔΣ πολύ εύκολα.
Αφού πιθανόν θα διαγράφουν κάποια τακτικά μέλη που πληρώνουν 50Ευρω κάθε χρόνο, θα γράψουν κυνηγούς, επίδοξους υπαλλήλους της πολίτικης προστασίας (το πουλάνε καλά αυτό),C.B.δες που θέλουν να λένε ότι είναι ραδιοερασιτέχνες. στρ@@@@@@λους που θέλουν "ασύρματο" στο JEEP μαζί με τον φάρο και την σειρήνα, διάφορα νούμερα που θέλουν να γίνουν "κάτι" φορώντας γιλέκα με ασυρμάτους χιαστί, επίδοξους διασώστες κλπ. Μπόλικα 40αρια θα μαζευτούν έτσι και θα έχουν πετύχει να μειώσουν και άλλο το εκλογικό σώμα, επιτρέποντας τους, να κάνουν το σύλλογο ότι θέλουν (ΜΚΟ κλπ) και να τσιμπήσουν ευρουδάκια από τα κονδύλια της πολίτικης προστασίας κλπ(έτσι ελπίζουν).

Ανώνυμος είπε...

Άστους να ελπίζουν.
Η ελπίδα άλλωστε πεθαίνει τελευταία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την σιωπή της "άλλης πλευράς", να την φοβάσαι.
Δεν είναι μ@κάκες όλοι αυτοί που παρακολουθούν από "μακρυά". Τα βλέπουν ΟΛΑ, "πονάνε"και ετοιμάζονται για την τελική έκβαση.
Απλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για την νομική παρέμβαση.
Περίμενε και θα δεις από που θα πιαστεί το "έξυπνο" πουλί !!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον Ανώνυμο 27 Ιουνίου 2020 - 1:05 μ.μ. Μπορεί να είναι όπως τα λες εγώ διατηρώ μια μικρή ελπίδα επανεγγραφής. Μέχρι τώρα πλήρωσα αρκετά σε κάρτες αλλά χαλάλι πλέον μου λείπουν 30-35 νέες μόνο και απότι λες φαίνεται θα τις πληρώσω και αυτές με το καλό. Τα άλλα με τα γιλέκα και τα vhf που γράφτηκαν δεν με αγγίζουν βρίσκω παιδαριώδεις και ανούσιες αυτές τις δραστηριότητες αλλά αν με αυτά θέλουν να περνούν κάποιοι την ώρα τους δεν ασχολούμαι, παραμένω στην αναγκαιότητα ουσιαστικών αλλαγών στο κατ/κό και την αλλαγή νοοτροπίας σε όσους λαμβάνουν θέσεις ευθύνης. Καλό σ/κ σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος, κάποια Τετάρτη, σε κάποιο σύλλογο, ζήταγε να γραφτεί για να έχει μόρια σε αυριανό διορισμό στην Πολιτική Προστασία. Αν πηγαίνει κάπου συγκεκριμένα το μυαλό σας, είναι από καθαρή σύμπτωση.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι όπως πάει το πράμα, ο "εθνικός" σύλλογος πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε ΙΕΚ και μάλιστα με πολλές χρήσιμες ειδικότητες, όπως π.χ. Ιστιοπλόος - Οινοποιός - κατασκευαστής σάντουιτς - διασώστης - φωτομοντέλο - οργάνωση ασκήσεων εκτάκτων αναγκών - κουκλοθέατρο - μετεωρολόγος - χειριστής CB και ως προαιρετικό μάθημα θα είναι και αυτό του ραδιοερασιτέχνη !!!
Οι καιροί είναι δύσκολοι και η επαγγελματική κατάρτιση πλέον είναι απαραίτητη σε όλους τους τομείς.
Στο τέλος της κάθε "εκπαιδευτικής" περιόδου, θα παρέχονται στους επιτυχόντες χάρτινα πτυχία τοίχου με πρωτοποριακά κριτήρια όπως: Α) Σε όσους ήταν υπάκουοι και δεν ενόχλησαν ούτε κατ ελάχιστον, (καθ όλη την διάρκεια των "σπουδών" τους) την ανώτατη διοίκηση του ΙΕΚ και Β) Έγκαιρη πληρωμή διδάκτρων.
Όσο για το slogan, θα είναι το γνωστό και δοκιμασμένο: ΑΝΟΙΞΑΜΕ "Το κατάστημα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση".

Ανώνυμος είπε...

Αν η κοπή της πίτας στην ΕΕΡ γίνεται 3 μήνες μετά την εκλογή του Προέδρου, αυτό συνεπάγεται οτι τον Οκτώβριο ο Γκολφέκος θα κόψει την πίτα που δεν έκοψε ο ΑΕΡ? Ηρεμα ρωτάω.

Ανώνυμος είπε...

Ο γκολφέκος αυτές τις μέρες καρφώνει το χαλί στο πάτωμα για να μην του το ξανατραβήξουν (οι ίδιοι) κάτω από τα πόδια του........
Πού πας ρε Καραμήτροοοοοο .....!!!!!!!!!!!!

SVetlana είπε...

Όσοι θέλετε πανελλήνια ομοσπονδία είναι για να φτιάξουμε ένα νέο ΔΣ που θα καμαρώνει χωρίς να κάνει τίποτα;
Ωραία η σκέψη να διαλυθούν όλοι οι σύλλογοι και να γίνουν ένας μόλις κλείσει η εερ θα το πιστέψουμε GE βγες από τον Διομήδη.

2Mδης είπε...

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ για τα ειδικά διακριτικά που εξαγγέλει η ΕΡΔΥΠ:

Το SX3STAYHOME και το SX3PAISIOS κατέβηκαν από την σελίδα του QRZ.com μέχρι ο υπεύθυνος (Ράδιο Ουρανός) να αποδείξει ότι έχει λάβει την νόμιμη άδεια.

Προφανώς το να κοροϊδεύεις και να ταΐζεις σανό τα μέλη είναι εύκολο, έχουμε και την στείλαμε στο QRZ έλεγαν! Νομίζω ότι πλέον ΕΙΝΑΙ για λύπηση.

Ανώνυμος είπε...

Στην ίδια κατηγορία (ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ) δεν είναι μόνο αυτοί.
Ο κατάλογος είναι μακρύς και κάθε μέρα (δυστυχώς) μεγαλώνει.
Βλέπε προς Περιστέρι μεριά ...

2Mδης είπε...

@ Β.Λ.

Ευχαριστώ. Έχω κάνει λήψη των ίδιων δεδομένων από καιρό. Οι σταθμοί είναι κονφιρμ. Δυστυχώς όσοι προσπάθησαν να κάνουν λήψη τους έφαγε το QRM. Εγώ βάζω πάντα φίλτρα βαθυπερατά.
73

2Mδης είπε...

@Β.Λ.

R R R 5-9

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει , τι είναι αυτό το HAM SPIRIT ,που πολλοί το αναφέρουν αλλά κανένας δεν το εξηγεί ????? που είναι γραμμένο να πάω να το βρω και να το διαβάσω??????
Πρέπει σαν Ραδιοερασιτέχνες να το γνωρίζουμε?????
Μπορεί να μας βοηθήσει σε κάτι?????

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα ότι ο γκολφέκος έχει ετοιμάσει οκτώ πυκνογραμμένες σελίδες με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στην νέα του θητεία.
Και είναι σίγουρος ότι θα πραγματοποιηθει, γιατί θα έχει όχι τέσσερις, αλλά επτά ψήφους από το διοικητικό συμβούλιο και καμιά αντιπολίτευση..........
Άντε λοιπόν να δει ο σύλλογος μια άσπρη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

... "Η χιονατη και οι 7 νάνοι "
Παιδικό παραμύθι που το διαβαζαμε όταν ήμασταν 5 χρονών.
Πάνε πολλά χρόνια από τότε.

Ανώνυμος είπε...

Οποιοσδήποτε υποψήφιος πρόεδρος αλλά και μέλος δσ αν θέλει να λέγεται σοβαρός θα χρειασθεί πρώτα να εφαρμόσει (επιτέλους) την απόφαση προγενέστερης καταστατικής γσ και να αναμορφώσει το καταστατικό. ΑΠΛΟ στη σκέψη ΑΔΥΝΑΤΟ στην εφαρμογή (για την ΕΕΡ). Όλα τα άλλα φύκια και μεταξωτές κορδέλες είναι για ευκολόπιστα μέλη δσ και για να κοροιδεύουν τον εαυτό τους οι εκάστοτε εκλεγμένοι αλλά και οι ολιγάριθμοι υποστηρικτές τους στα ΜΚΔ. Η ηχηρή απουσία τακτικών μελών που απέχουν από οποιεσδήποτε εκλογές δηλοί τα παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Ότι είναι τα μέλη ειναι και τα προεδρεία......

Ανώνυμος είπε...

Ο σύλλογος από, το Περιστέρι υπάρχει, ή βάρεσε διάλυση, ήρεμα ρωτάω, γιατί δεν έχω καμιά ενημέρωση και στη περίπτωση διάλυσης ενδιαφέρομαι για τα τραπεζάκια και τις καρέκλες για το καφενείο μου.
Υπάρχουν υπεύθυνοι για να ρωτήσω ;;;;;;;