Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Εδώ είμαστεεεεε...

     


Πραγματικά βούρκωσα διαβάζοντας το παράπονο των μελών ΔΣ που, ανέλαβαν να ανακόψουν τον κατήφορο του συλλόγου από την κακή τετράδα που τους "παραγκώνισε"  τους "εξοβέλισε" και τους "αποξένωσε" από κάθε δραστηριότητα!

    Γιατί αυτά "τα παλαιά και έμπειρα μέλη" ήθελαν να βοηθήσουν αλλά δεν μπόρεσαν τα καημένα έτσι παραγκωνισμένα και δύστυχα... 

    Και ελλείψει αντιλόγου μοιράζουν άφθονο σανό στα δίποδα που καλούνται να ψηφίσουν.

    Κύριοι, αν θέλετε να αποδείξετε την αλήθεια των όσων λέτε, αν δεν θεωρείτε χαζούς όσους απευθύνεστε, αν έχετε επίγνωση των όσων λέτε, σας προκαλώ:

    Βγάλτε να δουν τα μέλη σας τα πρακτικά του ΔΣ που έγινε στις 2-1-2020. Που αποδεικνύουν την στάση όλων όσων συμμετείχαν με ντοκουμέντα και φαίνεται ακριβώς ποιοι δεν συνεργάστηκαν ηθελημένα και οργανωμένα. 

    Δείξτε στα μέλη σας ότι τα σέβεστε και δεν τα θέλετε μόνο για την ψήφο!

 Δείξτε τους τα πρακτικά του ΔΣ  της 2-1-20 ημέρα Πέμπτη, ώρα 8:30. Εκτός αν δεν θεωρείτε τα μέλη σας ικανά να κρίνουν ποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη τους.

    Δείξτε στα μέλη σας πως συμπεριφερθήκατε στο πρώτο ΔΣ να κρίνουν αυτά.

    Όχι τίποτα άλλο μπορεί να διαρρεύσουν δημόσια και να γελάει ο κόσμος...



128 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο του πρώτου ΔΣ. Γιατί? Τα υπόλοιπα είναι πιο ενδιαφέροντα. Μηπως να βλέπαμε και την "εσωτερική" αλληλογραφία?
Quiz 1
Ποιον αποκαλούσαν Hitler σε εκείνο το ΔΣ?
Quiz 2
Ποιος ήταν το όνειδος του ΔΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για το σύλλογο ασυρματιστών - ραδιοερασιτεχνών της αλλοδαπής πολλά ζητάτε, η εξέλιξη πιθανότατα θα είναι μία... από τα ίδια. Είτε με πρόεδρο Halifax είτε με Gulfstream. Η αύξηση συμμετοχής των παιδιών με τα γιλέκα είναι σημαδιακή αφού εξαρτώνται περισσότερο και θα ψηφίζουν αβλεπί ότι έρχεται από τον πρόεδρο και τους συν αυτώ. Ουδεμία σωτηρία δεν υπάρχει, ούτε μπορεί κάτι να αλλάξει αν ψηφίσουν περισσότεροι αφού οι υποψήφιοι είναι πάντα οι συγκεκριμένοι ο εξής ένας. Τίμια λύση η μη συμμετοχή στις εκλογές και η ντροπή δική τους. Ούτε είναι ώρα για συναισθηματισμούς, καλά σωματεία είναι τα δημοκρατικά σωματεία τελεία.

Ανώνυμος είπε...

Να βγούν όλα στην φόρα. Και να μάθουμε επιτέλους γιατί οι 3 εκλεκτοί του IW (FWV, KP, HER) αρνήθηκαν να λάβουν κάποια θέση ευθύνης στο ΔΣ, ούτε και τις θέσεις των αναπληρωτών (γραμματέα και ταμία). Kαι όταν τα κατάφεραν και τους παραίτησαν, έτρεξαν αμέσως να πιάσουν τις καρέκλες.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου αρέσει που καλεί τα τακτικά μέλη να ψηφίσουν τους έμπειρους και ικανούς και όχι τους φίλους της παρέας. Αυτός, που διοικούσε τόσα χρόνια με την γυναίκα του και τους κουμπάρους του!
Αναρωτιέμαι αν μας κοροϊδεύει κατάμουτρα ή μήπως τα έχει χαμένα.

Ανώνυμος είπε...

Οταν στις τακτικές Γενικές Συνελεύσεις τα μέλη (πρόβατα) σηκώνουν το χαρτί και ψηφίζουν χωρίς να ξέρουν τι ψηφίζουν γιατί συζητούν με τον διπλανό τους και δεν παρακολουθούν την διαδικασία.
Οταν πλην ελαχίστων (οι οποίοι στοχοποιούνται γιατί ρωτάνε),η πλειοψηφία των μελών (προβάτων )
συζητάει για την "κατεδάφιση" που θα επακολουθήσει μετά την Γενική Συνέλευση, κατά την διάρκεια της διαδικασίας και ταυτόχρονα σηκώνει το χαρτί και ψηφίζει για θέματα που δεν έχει παρακολουθήσει. Οταν δεν μπορούν τα μέλη(πρόβατα)να καταλάβουν ότι η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο πάνω από Προέδρους και ΔΣ και σκύβουν το κεφάλι σε ότι πει ο κάθε βλάκας που έτυχε να είναι ή πρόεδρος ή μέλος του ΔΣ και ψηφίζουν αυτό που τους επιβάλουν, τότε τους αξίζουν και ο Halifax και ο Gulfstream. Μη ξεχνάμε ότι μετά την παταγώδη αποτυχία τους να διαγράψουν τον BJY παραιτήθηκαν και μετά εκβίαζαν την συνέλευση να τους ζητήσει συγνώμη και να τους ξαναψηφίσει. Και τα πρόβατα τι έκαναν; έσκυψαν το κεφάλι όπως πάντα.

Ανώνυμος είπε...

@3 Νοεμβρίου 2021 - 10:46 μ.μ σωστή άποψη. Η τελική ευθύνη είναι όλων όσων συμμετέχουν στην Γενική Συνέλευση, που ο καθένας για δικούς του λόγους πχ άλλος προσβλέπει να τελειώνει γρήγορα για να πάει για φαγητό με φίλους που έχει να δει χρόνια, άλλος είναι εκτός χόμπι δεν ξέρει τα καθέκαστα και αισθάνεται υποχρεωμένος στον Halifax ή στον Gulfstream ανάλογα ποιος του τηλεφώνησε, άλλος χρειάζεται την εύνοια του Halifax ή και άλλων για δικούς του λόγους κ.ο.κ. Η Γεν. Συνέλευση είναι αυτή που έχει την κύρια ευθύνη αφού επιβεβαιώνει το καλώς έχειν. Εγώ δεν λέω να μην πληρώνει κάποιος συνδρομή, λέω να μην πηγαίνει στις Γ.Σ. μέχρι να πάψουν να είναι υποψήφιοι οι συνηθισμένοι. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η εμπιστοσύνη που δείχνουν τα γιλέκα στην παρούσα διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Τα κίτρινα γιλέκα πιστεύουν ότι θα πάρουνε πόντους για να διοριστούν στην Πολιτική Προστασία,στην Πυροσβεστική,στο Δήμο,στη Περιφέρεια,στην Κοινότητα,στους Βατραχάνθρωπους, στο Ιππικό, γιατί αυτά τους υπόσχονται μερικοί ειδικοί παντογνώστες,όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω,που δυστυχώς κυκλοφορούν εντός εκτός και γύρο από τα ΔΣ .

Ανώνυμος είπε...

Παραγκωνισμένοι και αποξενωμένοι ε;

Ανώνυμος είπε...

Τι ώρα θα βγάλουν τα πρακτικά του ΔΣ να δούμε επιτέλους και εμείς οι πληβείοι τα καθήκοντα που παίρνουν στις σιδερένιες πλάτες τους οι έμπειροι και ικανοί; Ξέρουμε;

Ανώνυμος είπε...

Αν υποψιαστώ ότι για όλα να φταίει η μικρή παραγκονισμένη και εξοβελισμένη υποψήφια θα πηδηχτώ από το μπαλκόνι της Παύλου Μελά! Α!

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα ότι υπέβαλε αίτηση διαγραφής ο AER. Γιατί δεν μας λέει τους λόγους. Ποιον φοβάται. Τι φοβάται. Οι άλλοι δύο. Μούγκα στη στρούγκα! Αν αγαπάτε το μαγαζάκι βγάλτε στη φόρα τις παρατήσεις σας. Έχετε λίγο καιρό ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 4 Νοεμβρίου 2021 - 12:29 μ.μ.
Δεν ειναι αλλοι 2 αλλα αλλοι 3.
Ο δε τριτος, ονομα και μη χωριο, που δεν παραιτηθκε, αλλα σημερα προεδρευει ενω τοτε
αντιπροεδρευε, υπογραφει απολογιστικο κειμενο (1) του σημερινου ΔΣ στο οποιο με θρασσος μας λεει οτι δεν υπαρχει κανεις απο το τοτε "προεδρειο" για να κανει απολογισμο της περιοδου εκεινης.
Προφανως ουτε τοτε μα ουτε και τωρα ειναι στο ΔΣ. Σιγουρα καπου αποσταζει τσιπουρα.

(1) το κειμενο βρισκεται στην περιοχη μελων του site της ΕΕΡ

Ανώνυμος είπε...

Ο νυν προεδρεύων προφανώς θα ήταν παρών στο ΔΣ, που αναφέρει ο 2Μδης ,σαν μέλος της τετράδας .Αρα γνωρίζει την αλήθεια.
Πώς λοιπόν είναι δυνατό σαν πρόεδρος να επιτρέψει να γραφτούν τέτοια ψέματα στην σελίδα της ένωσης αν όντως είναι ψέματα; γιατί αν είναι ψέματα αυτά που γράφτηκαν στην σελίδα της ένωσης ενώ το πρακτικό του τότε ΔΣ λέει άλλα , ο άνθρωπος πρέπει να είναι πολύ ξεφτίλας.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν έχουμε καταλάβει ότι ο νυν "προεδρος" δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Δεν είναι ικανός να δέσει τα κορδόνια του. Ενδιαφέρεται μόνο να το φωνάζουν πρόεδρο και να σχεδιάζει κουφώματα αλουμινιου για τους δορυφόρους του hacker space.....

Ανώνυμος είπε...

Τόσα και τόσα ενεργά μέλη διαβάζουν εδώ. Ας ανεβάσει κάποιος έστω και ανώνυμα τον απολογισμό της 4άδας που υπογράφει ο τωρινός πρόεδρος και τότε αντιπρόεδρος για να μάθουμε κι εμείς οι απ έξω τί γίνεται. Εκτός και αν τα πρακτικά του ΔΣ και οι απολογισμοί είναι απόρρητα έγγραφα σαν τα αρχεία του Φόρειν Οφις για το Κυπριακό και πρέπει να περάσουν 20 χρόνια για να αποχαρακτηριστούν.

Ανώνυμος είπε...

και μη ξεχνιόμαστε ψηφο μονοκουκι στον ge

2Mδης είπε...

Τι έγινε με εκείνα τα πρακτικά? Κόκαλα έχουν?
Βγάλτε να δει το ποίμνιο ποσο συνεργάσιμοι είσαστε «για το καλό του συλλόγου».
Τα πρακτικά ΔΣ 2/1/20 ώρα 8:30.
Περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άκουσα ότι την Κυριακή θα βγει πόρτα-πόρτα το ζεύγος σαν τους Ιεχωβάδες να χτυπάει κουδούνια και να μοιράζει το svnea.
Θα μιλήσει για την επερχόμενη συντέλεια έτσι και δεν ψηφιστούν να αναλάβουν το ΔΣ.

18SV1821 είπε...

ΟΥΦ ηρέμησα. Βγήκε ανακοίνωση από τον έφορο εκπαίδευσης νεων μελών ότι η ηλιακή καταιγίδα δεν θα επηρεάσει το κανάλι 11 στα CB.
Για να δείτε εσείς που λέτε ότι η ένωση δεν κάνει απολύτως τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Ο επίτιμος πρόεδρος CB είναι αρχι -εκπαιδευτής των νέων που θέλουν να μπουν στο χόμπι του ραδιοερασοτέχνη.
Ο Πρόεδρος CB είναι μέλος του ΔΣ
Όλο το επερχόμενο ΔΣ είναι μέλη της ΟΕΑ
Ρε.. μήπως αυτό είναι ο ραδιοερασιτεχνισμός και όχι έννοιες σαν το dxing, το contesting, η έρευνα και ο πειραματισμός στις επικοινωνίες, οι κατασκευές και διάφορα άλλα περιθωριακά?
Και μια προτροπή προς το νέο ΔΣ. Ανοίξτε το club station επιτέλους. Πόσα χρόνια έχει να ακουστεί το χαρακτηριστικό του.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΕΔΩ . ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ !! ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ SV1GE ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ .ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!! ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΟΥΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!! ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ .ΠΡΟΣΕΞΤΕ!! ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ SV1GE ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ .Μ Ο Ν Ο Κ Ο Υ Κ Ι !!!! 73

2Mδης είπε...

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βάζει υποψηφιότητα απευθείας η κυρία παραγκωνισμένη και τραβολογάει τον σύζυγο που εγγράφως έχει καταθέσει στο ΔΣ εδώ και χρόνια ότι δεν δύναται να συνεχίσει την βοήθεια στον σύλλογο. Φαίνεται ότι πάνω από όλα, πάνω και από την υγεία, ορισμένοι βάζουν την ματαιοδοξία τους για καρέκλες.

Και το ερώτημα γιατί δεν βάζει η κυρία απευθείας για πρόεδρος απαντιέται εύκολα. Γιατί δεν είναι ραδιοερασιτέχνης!

Έτσι υπάρχει ανάγκη να βγαίνουν άλλοι μπροστά να εφαρμόζουν τα κελεύσματα της. Και τώρα που οι πρόθυμοι κάηκαν ο ένας μετά τον άλλο επιστρατεύτηκαν άτομα που με μεγάλη ευκολία αλλάζουν γνώμη και στρατόπεδο εν μία νυκτί. Αυτοί που καλούσαν την τετράδα να βάλει για ΔΣ και θα στήριζαν αλλά, όταν η τετράδα εξελέγη της τράβηξαν το χαλί αρνούμενοι να συνεργαστούν με οποιονδήποτε τρόπο. Οι "παραγκωνισμένοι και εξοβελισμένοι" που δεν ντρέπονται να σας κοροϊδεύουν.

Ο παραιτηθής πρόεδρος έγραψε στο FB πάνω κάτω τι έγινε και περιγράφει τι τράβαγε. "Υβριστικά emails από την" σύζυγο του τέως, τα οποία αντιλαμβάνονται μόνο όσοι την έχουν ακούσει να ανοίγει το στόμα της -με τα χέρια στη μέση και κουνώντας πέρα δώθε το κεφάλι- να τα χώνει σε ραδιοερασιτέχνες που έχουν δώσει κόπο, χρόνο και ΧΡΗΜΑ για το σύλλογο στέλνοντας τους σπίτι τους.

Ο τρόπος διοίκησης των εν λόγω, θα έπρεπε να διδάσκεται ως παράδειγμα προς αποφυγή! Κρατάω όσα στοιχεία μπορώ για να μελετήσουμε το φαινόμενο στο μέλλον.
Να ξέρουμε ποιοι και πως έβαλαν την ταφόπλακα στον σύλλογο. Έδιωξαν τους πάντες!

Και τώρα λέει θα αναλάβει το ζεύγος -μαζί με όσους έβγαλε από την ντουλάπα- να σώσει τον σύλλογο! Μάλιστα. Σαν να αιτηθεί ο παιδοκτόνος ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος για να ανάβει το καντήλι του παιδιού του...
Ρε δεν πάτε καλά!

Με ρωτάνε πολλοί τι να ψηφίσουν και αν ο καπετάνιος με τα τσίπουρα το γυρίσει και πατήσει πόδι κλπ. Σοβαρευτείτε ρε! Σοβαρευτείτε!

Ψηφίστε ένα άτομο στην εξελεγκτική αν δεν θέλετε να βγει άκυρο, και τέλος.

Δεν γυρνάει πλέον. Αυτά, συμβαίνουν...

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους μίλησε ο AER
Περιμένω αντιδράσεις ιδίως από τον FWV.

2Mδης είπε...

Α ναι...
Ελπίζω να δημοσιεύσουν τα πρακτικά ΔΣ της 2/1/20 ώρα 8:30 πλήρη από την αρχή μέχρι το τέλος τα οποία έχουν υπογράψει όλοι. Να δουν επιτέλους τα μέλη ποιοι τους κοροϊδεύουν κατάμουτρα!
...Που θέλατε να με πάτε και για διαγραφή ότι έκανα υποτιμητικά σχόλια για τον πρόεδρο εσείς που τον εκτιμούσατε ιδιαίτερα όπως φαίνεται στις τελευταίες παραγράφους των εν λόγω πρακτικών. ...

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι προτιμότερο?
1) να ψηφήσεις έναν στην εξελεγκτική
2) να μαρκάρεις ώστε να ακυρωθεί
3) να στείλεις λευκό
4) να μη κάνεις τίποτα από τα παραπάνω σαν να μην έλαβες γράμμα
ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ IW ΘΑ ΒΓΕΙ

2Mδης είπε...

Όπως τα έχουν κάνει όποιος και να βγει η κ.Παραγκωνισμένη θα διοικεί...

Ανώνυμος είπε...

Εμείς που δεν έχουμε πρόσβαση στο fb δεν θα διαβάσουμε τα αίσχη που περιγράφει ο AER;
Παρακαλώ, μιας και το κειμενο είναι ήδη δημοσιευμένο, καποιος να το αναδημοσιεύσει και εδώ ώστε να λάβουμε γνώση.

2Mδης είπε...

Το δημοσιευμένο κείμενο από τον SV1AER:

Βλέπω μετά λύπης μου ένα έντονο αλλά δυστυχώς όψιμο ενδιαφέρον από πολλούς σχετικά με το τι έγινε κατά την διάρκεια της θητείας μου ως Πρόεδρος της Ε.Ε.Ρ.
Αν και γνωρίζοντας πλέον αρκετά καλά και την απόλυτα παθητική στάση των μελών αλλά και το πόσο εύκολα εκτοξεύονται ασύστολα ψεύδη εκ μέρους των «εμπείρων», θεωρώ ότι δεν θα έχει καμία χρησιμότητα η γνωστοποίηση των γεγονότων, εντούτοις Θα προσπαθήσω να δώσω ένα περίγραμμα της όλης ιστορίας γιατί αν υπεισέλθω σε λεπτομέρειες το κείμενο μου θα είναι πολυσέλιδο και κουραστικό.
Κατ’αρχάς πώς προέκυψε η τετράδα. Η τετράδα προέκυψε ως εξής.
Μετά από πρόσκληση του τότε Προέδρου FWV που καλούσε συγκεκριμένα μέλη. Συγκεντρωθήκαμε στο σπίτι του TN οι BKE, BDO, GE, TN,ΑCK, AER, και ο καλέσας FWV. Εκεί ο FWV μας προέτρεψε και μας παρακάλεσε να συμμετάσχουμε στα κοινά διότι όπως είπε αφενός δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με το Διοικητικό του Συμβούλιο, αφετέρου για προσωπικούς του λόγους δεν θα ήταν υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Του εκφράσαμε τους ενδοιασμούς μας ως προς την συμμετοχή μας στα κοινά λόγω της απειρίας των περισσοτέρων από εμάς και μας διαβεβαίωσε –υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας στηρίξει σε κάθε δυσκολία.
Κατόπιν αυτών των διαβεβαιώσεων του δηλώσαμε ότι αν θα κατεβούμε υποψήφιοι θα κατεβούμε μόνο σαν ομάδα και όχι σκόρπιοι. Ετσι δημιουργήθηκε η τετράδα AER-GE-BDO-OCA ο OCA ήταν δική μου επιλογή λόγω του ευθύ χαρακτήρα του αλλά και της ενσυνείδητης πειθαρχίας και σοβαρότητος που τον διακρίνουν ως ανώτερο αξιωματικό του Ελληνικού στρατού. Η τετράδα μου έκανε την τιμή να με επιλέξει ως πρώτο μεταξύ ίσων για να ηγηθώ της προσπάθειας και να θέσω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΔΣ.
Το πρόγραμμα μας ήταν να μπορέσουμε να κάνουμε δύο τρία βασικά πράγματα που κατά την γνώμη μας θα επέφεραν μια σημαντική αλλαγή στην Ε.Ε.Ρ.
Πρώτα από όλα να αφυπνίσουμε τα μέλη μας και να τα κάνουμε συμμετόχους στις λήψεις των αποφάσεων των σχετικών με την διοίκηση και τις δράσεις της Ε.Ε.Ρ για να ξαναγεμίσουμε τα έρημα, μέχρι τότε, εντευκτήρια με νέους και παλαιούς ραδιοερασιτέχνες όπως ήταν κάποτε.
Δεύτερον να καθιερώσουμε τις ανοιχτές για όλους συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου έτσι ώστε τα μέλη να γνωρίζουν πως λαμβάνονται οι αποφάσεις και ποίοι από τα μέλη του ΔΣ είναι αποδοτικοί ώστε να ξέρουν ποιόν θα πρέπει να ψηφίζουν και ποιόν όχι. Να βάλουμε δηλαδή ένα τέρμα στο εσείς οι από εκεί και εμείς οι από εδώ.
Τρίτον να γίνει αλλαγή στο καταστατικό μέσω καταστατικής γενικής συνελεύσεως έτσι ώστε ο Πρόεδρος να εκλέγεται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για να έχει την αποδοχή της πλειοψηφίας του και όχι από την γενική συνέλευση γιατί τότε μπορεί ο εκλεγμένος Πρόεδρος να μην έχει την αποδοχή των μελών του ΔΣ.
..........

2Mδης είπε...

..........
Πιστεύαμε ότι αν επιτύχουμε αυτούς τους στόχους Όλα τα προβλήματα θα γίνονταν ευκολότερα .
Κάτι από αυτά όμως δεν άρεσε στον SV1IW ο οποίος προεκλογικά άρχισε να λιβελογραφεί εναντίον της τετράδας τόσο έντονα ώστε η αρνητική «διαφήμιση» που της έκανε είχε σαν αποτέλεσμα να εκλεγούμε όλοι προς έκπληξη και απογοήτευση του ιδίου και των περί αυτόν.
Οταν οι νεοεκλεγέντες κληθήκαμε να παρακολουθήσουμε ενημερωτικά την συνεδρίαση του απερχομένου ΔΣ ο απερχόμενος Πρόεδρος FWV απευθυνόμενος προς εμάς φανερά εκνευρισμένος και μη ικανός να κρατήσει τα στοιχειώδη προσχήματα , μας είπε «φροντίστε να μάθετε γιατί διαφορετικά θα σας δώσω ένα μαχαίρι να κόψετε τον λαιμό σας»!!
Μην απορείτε πρόκειται για τον ίδιο ακριβώς άνθρωπο που μας διαβεβαίωνε ότι σαν πιο έμπειρος θα μας στήριζε και θα ήταν δίπλα μας..
Τότε κατάλαβα με ποιους ακριβώς είχα να κάνω.Με ανθρώπους που κάτω από την προσχηματική καραμέλα «για το καλό της Ε.Ε.Ρ.» μάχονται με όλα τα μέσα κάθε τι το καινούργιο προσηλωμένοι στην απολυταρχία τους.
Κύριο λοιπόν μέλημα μου ήταν να διατηρήσω αρραγή την ενότητα της τετράδας γιατί ήταν ηλίου φαεινότερο ότι οι υπόλοιποι τρεις αντί να βοηθήσουν θα έκαναν αντιπολίτευση.
Δυστυχώς απεδείχθη ότι είχα δίκιο. Αυτό φάνηκε στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. στις 2/01/2020. Το από όλους υπογεγραμμένο πρακτικό γράφει στην παράγραφο σύστασης σε σώμα.
«Ο Πρόεδρος ερώτησε ένα ένα ονομαστικά όλα τα μέλη ποιος ενδιαφέρεται για την θέση του Γενικού Γραμματέα. Αρνήθηκαν όλοι εκτός του SV1OCA .Εγινε ανοικτή ψηφοφορία και εξελέγη παμψηφεί Γενικός Γραμματέας ο SV1OCA.
Ο Πρόεδρος ερώτησε ένα ένα ονομαστικά όλα τα μέλη ποιος ενδιαφέρεται για την θέση του Ταμία Αρνήθηκαν όλοι εκτός του SV1BDO . .Εγινε ανοικτή ψηφοφορία και εξελέγη παμψηφεί Ταμίας ο SV1BDO.
Ο Πρόεδρος ερώτησε ένα ένα ονομαστικά όλα τα μέλη ποιος ενδιαφέρεται για την θέση του Αντιπροέδρου Αρνήθηκαν όλοι εκτός του SV1GE . .Εγινε ανοικτή ψηφοφορία κα εξελέγη κατά πλειοψηφία 4-3 ο SV1GE (εναντίον της εκλογής του οποίου ο FWV και η KP υπέβαλαν υπομνήματα με τα οποία του φόρτωναν τον μισό ποινικό κώδικα )
Ο Πρόεδρος ερώτησε ένα ένα ονομαστικά τα τρία εναπομείναντα μέλη SV1KP –SV2FWV-SV1HER ποιος ενδιαφέρεται για την θέση του αναπληρωτού-βοηθού του Γενικού Γραμματέα και ποιος για την θέση του αναπληρωτού –βοηθού του ταμία όπως προβλέπεται στα άρθρα 16 και 17 του καταστατικού ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ !!»
Από εκεί αρχίζει ο ανοικτός πλέον πόλεμος με προσκόμματα, ψεύδη και ύβρεις.(Εδώ θα χρειαζόμουν σελίδες επί σελίδων για να περιγράψω το αίσχος). Ελαβα τόσα υβριστικά emails από την KP που της δήλωσα ότι θα σταματούσα να τα διαβάζω γιατί δεν είμαι της ίδιας κουλτούρας με την κυρία και δεν βρίζω. Μόλις διεπίστωσε ότι αγνοώ τα υβριστικά της emails άρχισε να με αποκαλεί Χίτλερ,Στάλιν και Ερτογκάν.
Κάποια στιγμή όταν ερώτησα τον HER ποιος είναι ο λόγος που δέχομαι αυτόν τον αήθη πόλεμο; γιατί εγώ δεν σκοπεύω ούτε να κάνω καριέρα στο ΔΣ ούτε να καταξιωθώ κοινωνικά από την θέση του Προέδρου, επήρα την αποστομωτική απάντηση «Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να αποτύχεις !!» (το γιατί ΕΠΡΕΠΕ να αποτύχω αυτοί το ξέρουν..Πάντως όχι «για το καλό της ΕΕΡ» αυτή η καραμέλα πάλιωσε).
Αφελώς και για τον λόγο ότι εγώ δεν ξέρω από ίντριγκες ούτε κάνω δεύτερες ποταπές σκέψεις ,συνέχισα να πιστεύω και να βασίζομαι στην ενότητα της τετράδας η οποία όμως όπως απεδείχθη τότε και αποδεικνύεται από τις πράξεις ορισμένων μικρών ανθρώπων ακόμα και σήμερα, είχε τρωθεί ανεπανόρθωτα από προσωπικές φιλοδοξίες.
..............

2Mδης είπε...

...........

Και έρχομαι στην τελευταία ανοικτή συνεδρίαση του ΔΣ στη θητεία μου σαν Πρόεδρος, στις 11/06/2020.
Το καταστατικό ορίζει στο άρθρο 13 ότι πριν από κάθε συζήτηση στις συνεδριάσεις του ΔΣ διαβάζονται τα καθαρογραμμένα πρακτικά της προηγουμένης συνεδριάσεως και επικυρώνονται με την υπογραφή των μελών του ΔΣ.
Στην τελευταία αυτή συνεδρίαση ο Γενικός Γραμματέας SV1OCA δεν είχε προλάβει να καθαρογράψει τα πρακτικά λόγω πολύ σοβαρού οικογενειακού του κωλύματος.
Ο SV2FWV δήλωσε ότι δεν μπορεί να γίνει συνεδρίαση και αποχώρησε η SV1KP άρχισε να ωρύεται και να με αποκαλεί ανίκανο. Ακολούθως ευπειθώς αποχώρησε και ο SV1HER.
Δρώντες ως θεματοφύλακες του καταστατικού έκαναν άριστα που αποχώρησαν. Ξέχασαν όμως τελείως την με αριθμό πρωτοκόλλου 2353 - 23 / Οκτωβρίου / 2013 αίτηση του SV1JG μέλους του τότε ΔΣ , που τους ζητούσε αντίγραφα πρακτικών γιατί όπως αναφέρει είχε να δει πρακτικά από τον Σεπτέμβριο του 2012 .Πάνω από ένα χρόνο δηλαδή.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Εγώ αηδιασμένος από πρόσωπα και πράγματα και πεπεισμένος πλέον ότι αυτός ο σύλλογος δεν έχει καμιά σχέση με την Ε.Ε.Ρ. των ραδιοερασιτεχνών, την Ε.Ε.Ρ. που όλοι αγαπήσαμε, αποφάσισα να παραιτηθώ και να ζητήσω την διαγραφή μου .Ετσι λοιπόν έστειλα προς το ΔΣ την πιο κάτω δήλωση στις 15/Ιουνίου /2020.
Προς το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ.
Δια της παρούσης δηλώνω ότι δεν επιθυμώ πλέον να κατέχω την θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών
Σας υποβάλλω την παραίτηση μου σήμερα Δευτέρα 15 / Ιουνίου / 2020.
Επίσης δηλώνω ότι, μετά από 35 συνεχή χρόνια, δεν επιθυμώ να είμαι πλέον μέλος του εν λόγω συλλόγου και ζητώ την άμεση διαγραφή μου.

Ανώνυμος είπε...

Απ ότι κατάλαβα ο σύλλογος είναι KP+FWV Οι υπόλοιποι 5 ficus benjamine.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι κατάλαβα ότι, στο τέλος θα μείνουν οι δύο τους να "διοικούν" τις άδειες αίθουσες.
Οι άχρηστοι τελικά, επιβιώνουν πάντα.
ΤΡΑΒΉΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ
Δεν καταλαβαίνουν διαφορετικά.
Τέρμα οι ευγενειες και οι συναισθηματισμοι.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι οι σημερινοί τελευταίοι εναπομείναντες θα γίνουν οι επόμενοι εκδιωχθέντες. Ας φύγουμε μόνοι μας γιατί το χούι δεν το κόβουν αυτοι.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ένας εκ των 4 έγραψε. Δεν τον γνωρίζω από κοντά τον άνθρωπο αλλά από τον τρόπο που γράφει φαίνεται η πικρία και η αγανάκτηση του. Αντιλαμβάνομαι την στενοχώρια που πέρασε και λυπάμαι. Αυτά καλό θα ήταν να είχαν δημοσιευτεί τότε αλλά έστω και έτσι. Βέβαια τώρα εκθέτονται περισσότεροι και χειρότερα πλην των γνωστών halifax μετά υπολοχαγού και gulfstream. Για όσους αφελείς ρωτούν να ψηφίσουν πχ τον gulfsteram θα πω τρελαθήκατε; Η συμμετοχή σας και μόνο δίνει αξία και έρισμα στους λίγους κυβερνώντες να το παραξηλώνουν περισσότερο! Αφήστε να τους ψηφίσουν μόνο οι υποτακτικοί (γιλέκα). Τι καλύτερο για εμάς και τι χειρότερο για εκείνους από ένα ΔΣ που θα έχει εκλεγεί μόνο με τους δικούς του ψήφους.
υγ: δεν μπορώ να αφήσω απαρατήρητο τον πονηρό χειρισμό που έγινε προς διάφορα μέλη που προσκάλεσε ο τότε πρόεδρος (σε συμφωνία προφανώς με halifax και σε σπίτι απόμακρου αλλά halifaxικού μέλους και παλιού προέδρου) ώστε να τους βάλει μπροστά δήθεν ως αδιάβλητους - αδιάφθορους και μετά προγραμματισμένα να τους τραβήξει το χαλί γιαε να επιστρέψουν οι γνωστοί δήθεν ως σωτήρες... Υποχθόνιοι όσο και αφελείς χειρισμοί που παρέσυραν ανθρώπους προφανώς ποιο καλόκαρδους από τη συγκεκριμένη μικρή ομάδα. Η οποία όπως είπα χρειάζεται να αφεθεί να ψηφίζει μόνη της, και να δείτε πως αν το κάνετε θα σας / μας αρέσει. Νομίζω ότι ο halifax ήδη έχει έτοιμους φακέλους που θα στείλουν κάποιοι παλιοί και τώρα άσχτοι με το χόμπι και θα ψηφίσουν. Όσο λιγότεροι ψηφίσουν τόσο μεγαλύτερη νίκη για εμάς που κρατάμε αποστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

@6 Νοεμβρίου 2021 - 8:04 μ.μ. συνεχίζω Ζητώ συγγνώμη από τον πρόεδρο των 4 αφού και εγώ ζητούσα να πει / πουν κάτι μη γνωρίζοντας την ψυχοφθόρα κατάσταση που αντιμετώπισε. Η τακτική τους ήταν απλή. Δεν γνωρίζω γιατί δεν αναφέρθηκε πόσοι ήταν στο σπίτι του πρώην προέδρου φίλου δεινοσαύρων και πρόσφατα άρχοντα του σταθμού. Ενός σταθμού για τον οποίο δεν συνέβαλε σε κάτι, κάνοντας πχ μια απογραφή να δούμε πόσα μηχανήματα υπάρχουν και που βρίσκονται. Δηλαδή ενώ όταν είχε την τελευταία θέση δεν έκανε τα αυτονόητα, κάλεσε κάποιους δήθεν ως σωτήρας και αυτός αλλά από μακριά, αφήνοντας να εκτεθούν οι ποιο αγνοί, τουλάχιστον από την κλίκα. Επαναλαμβάνω για αποχή από τις εκλογές, το κάρμα της κλίκας είναι να αυτοψηφίζονται συν κάποια ψηφαλάκια από τα γιλέκα και κάποιους παλαιότερους που απέχουν και δεν γνωρίζουν τα πράγματα, κατάντια. Αυτοί δεν μπορούν να σώσουν ούτε την αξιοπρέπεια τους.
Δεν περιμένω καμία άλλη επεξήγηση από το περιβάλλον που κρατά τις καρέκλες, παραμένουν έκθετοι και αυτό θα φανεί από τη μη συμμετοχή των πολλών στις εκλογές. Κάτι μου λέει πως όσα περιγράφει ο 6 μηνών πρόεδρος είναι αληθή.

SV1RK είπε...

ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑΝΝΗ !!! ΒΡΩΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΜΙΣΗΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΛΑ!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΩΣΤΕ!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ! ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟ[Ο ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!

2Mδης είπε...

Μιχάλη δεν ξέρω τι όνειρα έκαναν οι θεμελιωτές, βρέθηκαν δυστυχώς άλλοι και ξεθεμελίωσαν τον σύλλογο και έδιωξαν τους πάντες. Οποίος μίλαγε τον έτρωγε το σκοτάδι...
Η «απόλυτα παθητική στάση των μελών» που γράφει ο AER, περιγράφει απόλυτα ποιος τους έδωσε αέρα να δρουν σαν να είναι τσιφλίκι τους...
Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη όλα τα περίμενα, αλλά άρχισε να μυρίζει προβοκάτσια!!


Ανώνυμος είπε...

Για το domain raag το οποίο πληρώνει η ένωση σε πενταπλάσια τιμή στον τέως πρόεδρο που το έχει στο όνομα του έχουμε κάτι νεότερο; Αυτό ισχυρίστηκε ο νυν πρόεδρος και είχαμε μείνει ότι θα τον μηνύσει ο τέως κλπ. Τι έγινε; Τα βρήκανε; Ή θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε κερατιάτικα στον μανολη;

2Mδης είπε...

Κερατιάτικα στον Μανώλη ε?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ήρεμα..τα εξώδικα και οι μηνύσεις στοιχίζουν από 250 εβρά και πάνω.Δεν είναι καιρός για σπατάλες τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι πρότινος και εγώ έλεγα να βγάλουν μια ανακοίνωση οι 4, με αυτά που διαβάζω από τον ΑΕΡιο πέφτω από τα σύννεφα και λυπάμαι για την κατάσταση που αντιμετώπισε / σαν. Συνήθως αυτοί που χρειάζεται να λυπούνται είναι οι καρεκλοκένταυροι και ανθρωποδιώχτες. Αλλά φαίνεται να μην έχουν τσίπα. Συμφωνώ ότι η παθητική μας στάση δεν βοήθησε τον Κώστα και τους άλλους αλλά η αποχή από την ψήφο δεν είναι παθητική. Οι 4 και κυρίως οι 2 από αυτούς μάλλον έπεσαν σαν αλεξιπτωτιστές και δεν ήξεραν τι συνέβαινε, ούτε φαίνεται η μεγαλύτερη παρέα τους στα Πατήσια να τους προετοίμασε (εγώ δεν είμαι σε αυτούς), πιστεύω σωστή την πράξη του ΑΕΡιου να παραιτηθεί από όλα. Έκθετος μένει ο Σαλονικιός που όπως διαβάζω άλλα τους έλεγε στου ΤουΝί και άλλα στο δσ (παλιά καραβάνα ο ΤουΝίς ποτέ δεν ανοίγεται, ακαταλαβίστικος άνθρωπος κρατάτε αποστάσεις - καμία συγγένεια με την Τούνη) τώρα μένει να γράψει και αυτός για τις κατηγορίες που γίνανε γνωστές εις βάρος του. Τον έχω γραδάρει σαν να περίμενε την καλή ευκαιρία για πρόεδρος αλλά τώρα με το ρεζιλίκι που ξεσκεπάστηκε η μόνη θέση που αξίζει εκεί είναι της καθαρίστριας που προσπάθησαν να απολύσουν. Σας εφιστώ την προσοχή; προσπάθησαν να φάνε και την καθαρίστρια που δούλευε τίμια εκεί μέσα, ίσως αυτό να τους πείραξε και σου λένε δίνει το καλό παράδειγμα ας την απομακρύνουμε. Όσοι ψηφίσετε με συγχωρείτε αλλά είστε άξιοι για χλευασμό. Ρίξτε black stone και πάπαλα.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα AER,
Ενάμιση χρόνο μετά την παραίτηση σου, αποφάσισες να βγεις δημόσια και να πεις τί γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των ΔΣ. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η μεγάλη μου απορία όμως είναι η εξής: Γιατί αφού είχες εκλεγεί Πρόεδρος από την ΓΣ, δεν βγήκες εγκαίρως να ενημερώσεις τα μέλη της Ενωσης για όλα αυτά που γράφεις τώρα? Είτε δημόσια, από το περιοδικό ή το σάιτ, είτε με εμαιλ? Αφού είχατε την πλειοψηφία στο ΔΣ, μπορούσατε να πάρετε τέτοιες αποφάσεις, έστω και χωρίς να συμφωνεί η αντιπολίτευση των 3. Εκτός και αν είχατε εσωτερικές διαρροές και δεν συμφωνούσατε οι 4 μεταξύ σας στην τακτική και στρατηγική που θα ακολουθούσατε. Ρωτάω γιατί ανέφερες οτι είχε τρωθεί η ενότητα της τετράδας, αφήνοντας υπονοούμενα οτι δεν τα βρίσκατε μεταξύ σας. Δηλαδή κάποιος ή κάποιοι από τους 4 σαμποτάριζαν την 4άδα? Ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση, γιατί δεν βγήκες όσο ήσουν ακόμα πρόεδρος να τα καταγγείλεις, αλλά προτίμησες τον δρόμο της παραίτησης και της φυγής? Τα περισσότερα μέλη που σας ψηφίσαμε, πιστέψαμε οτι κάτι θα κάνατε και επιτέλους κάτι θα άλλαζε στον ρημαδοσύλλογο που λέγεται ΕΕΡ. Οταν κάποιος θέτει υποψηφιότητα και εκλέγεται, κρίνεται κυρίως για το έργο του, τις πράξεις και τις παραλείψεις του και όχι για την συμπεριφορά των άλλων απέναντι του. Κι εσύ, ο εκλεγμένος από την ΓΣ Πρόεδρος, προτίμησες στην πρώτη δυσκολία να το βάλεις στα πόδια, χωρίς να πεις τίποτα, διαλύοντας και την τετράδα. Κρίμα. Λυπάμαι που το λέω, αλλά η τελευταία ευκαιρία για να ορθοποδήσει και ανακάμψει ο σύλλογος χάθηκε εξ αιτίας της παραίτησης σου και αυτών που ακολούθησαν. Τώρα όποιοι βγούν θα αλωνίζουν σε ξέφραγο αμπέλι.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη δυσκολία? Εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ στην θέση του, εκτός αν είσαι σαν και την παρέα της KP

2Mδης είπε...

Εγώ που έχω δει την ΚΡ εν δράσει, να βάζει τα χέρια στη μέση και να γλωσσοκοπανάει όποιον βρεθεί στο διάβα της, τον καταλαβαίνω απόλυτα. Ούτε ψύλλος στον κόρφο του.
Ήρωας!

Ανώνυμος είπε...

Η συμπεριφορά της ΚΡ είναι γνωστή σε όλους. Η απορία μου εξακολουθεί να είναι η εξής: Γιατί αφού είχαν την πλειοψηφία στο ΔΣ, δεν βγήκε ανοιχτά ο AER να μιλήσει όσο ήταν πρόεδρος αλλά προτίμησε να παραιτηθεί, όπως έκαναν και όλα τα προηγούμενα μέλη του ΔΣ παραιτήθηκαν (IZR, MO, AHW κλπ), οι οποίοι όμως ήταν μόνοι τους?
Αν υπήρχε τόσο σοβαρό πρόβλημα, θα έπρεπε να συνεννοηθούν και να παραιτηθούν ταυτόχρονα και οι 4, βγαίνοντας ανοικτά και καταγγέλοντας τον πόλεμο που τους έκαναν. Αλλά εδώ έχουμε πρώτα την παραίτηση-φυγή του προέδρου, όπου μετά αναγκαστικά ακολούθησαν και οι παραιτήσεις των υπολοίπων (OCA & BDO).

Ανώνυμος είπε...

@2μηδες ΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Όχι και οι 4. Οι 3 πάντως , παραιτήθηκαν. Κάτι αναφέρει ο AER για μικρούς ανθρώπους με ποταπές φιλοδοξίες κλπ........

Ανώνυμος είπε...

Το στρίβειν δια παραιτήσεως της πλειοψηφίας του ΔΣ δεν δικαιολογείται με τίποτα και μάλιστα όψιμα. Αν δεν μπορούσε ο ίδιος να αντέξει υπάρχει και η δικαιοσύνη. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες. Μου φαίνεται ότι έχετε δώσει πόντους στην κυρία και αυτό την κάνει ποιο δυνατή. Ακόμα και το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που της αποδώσατε την ισχυροποιεί.

Ανώνυμος είπε...

Κανενα προβλημα αγαπητε.
Μιας και εχει παρει ¨ποντους" μπορεις ελευθερα να ψηφίσεις την κυρια και τους υπολοιπους.
Θα εχεις τους λογους σου αλλωστε .....

Ραδιοερασιτεχνών Αφύπνιση είπε...


1η ερώτηση προς κάθε αρμόδιο-ενδιαφερόμενο:
α) Πόσες παραβολικές κεραίες (πιάτα) υπάρχουν στην ταράτσα του κτιρίου της Π. Μελά 42 στο Περιστέρι?
β) Με ποιά φυσικά σημεία-τοποθεσίες είναι συνδεδεμένα αυτά τα πιάτα και τί είδους ζεύξεις εξυπηρετούν?
γ) Υπάρχει πλήρης καταγραφή τους από την τεχνική & ψηφιακή επιτροπή σε κάποιο φάκελο, καθώς και τοπολογικό διάγραμμα (ή όπως αλλιώς λέγεται) που να αποτυπώνει με σαφή τρόπο την φυσική τοποθεσία των ζεύξεων (διεύθυνση και υπεύθυνος), τις διασυνδέσεις που γίνονται μαζί με τις αντίστοιχες ψηφιακές διευθύνσεις (ip addresses) των συγκεκριμένων ζεύξεων?


Tip για την λύση του προβλήματος: Οποιος έχει drone μπορεί να κάνει λήψη κάτοψης της συγκεκριμένης ταράτσας και να αποτυπώσει στον χάρτη τις κατευθύνσεις που είναι προσανατολισμένα τα πιάτα.
Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες ερωτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Διάφοροι έχετε ερωτηματικά ια τον ΑΕΡιο κλπ. αλλά έξω από το χορό είναι εύκολο να μιλάς. Δεν σας πέρασε από το μυαλό ότι είχε κάποιο σκεπτικό που δεν είναι υποχρεωμένος να τα εξηγεί, ειδικά σε μη μέλη ή πρώην μέλη. Και το ποιο σημαντικό από τον Ιούνιο πέρυσι δεν είναι μέλος του σωματείου. Η ευθύνη είναι του ΔΣ που τότε δεν δημοσίευσε την επιστολή του. Τώρα αν συμπαθείτε την υπολοχαγό όπως προλαλήσας που ονειρεύεται να κάνουν αγωγές οι άλλοι (και αυτός ίσως να σχολιάζει) και σε αυτό δεν σας πέφτει λόγος. Ανανεώστε συνδρομή και ψηφήστε halifax, υπολοχαγό, gulfstream κλπ. Τουλάχιστον θα έχετε κάνει κάτι, αν αναρωτιέστε τι κάνω εγώ δεν ψηφίζω ούτε καταθέτω μπαγκανότες ετησίως. Πονηρή και η κίνηση του Τουνί, αλλά βγάζει μάτια με τη δήθεν ουδετερότητα του, ας είναι καλά ο άνθρωπος που ανέλαβε κάποτε το shack αλλά δεν ανάρτησε ούτε μας έδωσε μια κατάσταση του τι περιέχει... το shack σύμπτωση βλέπεις.

SV1GRD είπε...

Επί τέλους, έστω και αργά μαθαίνω κάποια από τα όσα συνέβησαν, δια στόματος του Κώστα SV1AER, τα οποία δέχομαι μέχρι τη διάψευση τους. Βέβαια, ποιος να τα διαψεύσει και πως να γίνει πειστικός; Και γιατί να είναι πειστικός ο AER; Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχουμε συναντηθεί λίγες φορές και έχουμε συζητήσει ελάχιστα, τυπικά ραδιοερασιτεχνικά πράγματα, όπως άλλωστε και με τα περισσότερα μέλη που έχουν κατά καιρούς μετάσχει στη διοίκηση της ΕΕΡ. Με κάποιους από αυτούς έχει τύχει να συζητήσω περισσότερο, να γνωριστούμε και εκτός ραδιοερασιτεχνικών πραγμάτων, αλλά ποτέ δεν μου απάντησαν γιατί πικράθηκαν και αποχώρησαν από τα "κοινά" όσοι το έκαναν. Γιατί όσοι παραμένουν στα "κοινά" μιλούν πάντα για την αδιαφορία των μελών (υπαρκτή μεν, αλλά μας αρκεί μια διαπίστωση;) και την "εμπειρία" που κάποιος πρέπει να έχει κλπ κλπ. Μέλος της ΕΕΡ και αδειούχος ραδιοερασιτέχνης από το 2002, διαπίστωσα κάποια από τα "ήθη και έθιμα" που επικρατούν εκεί και που φυσικά δεν ενστερνίζομαι. Θεωρώ πάντως ότι “η ομάδα των 4”, όπως ακριβώς χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να μας γνωστοποιήσει την ύπαρξη της, έπρεπε να μας γνωστοποιήσει και την παραίτηση της. Μπορεί όμως οι άνθρωποι να σιχάθηκαν τόσο πολύ, ας μην τους κατηγορήσω γι αυτό, κάλλιο αργά παρά ποτέ, έστω και μόνο από τον Κώστα!
Συμμετείχα στην προσπάθεια να αλλάξει το Καταστατικό με τις προτάσεις μου, γνωστοποιώντας στην Επιτροπή και δυο Καταστατικά δημοκρατικών (αυτονόητο, αλλά πρέπει να το λέμε) αν και επαγγελματικών Σωματείων/Συλλόγων στα οποία συμμετείχα. Μάταιος κόπος, η μόνη αλλαγή που επέτρεπε ο νομικός μας (;) σύμβουλος να γίνει ήταν η αλλαγή Έδρας! Πράγματι, υπάρχει μεγάλη δυσκολία να γίνει Καταστατική Γενική Συνέλευση σε οποιοδήποτε Σωματείο/Σύλλογο, αλλά δεν είναι και αδύνατο! Πήγα και στη σχετική Γενική Συνέλευση, στενοχωρήθηκα και από τη μη παρουσία των διαφόρων που πρότειναν αλλαγές και κατάλαβα πως χωρίς μαζική παρουσία των μελών ΚΑΙ στις γενικές συνελεύσεις τίποτα δεν μπορεί να γίνει.
Μπορούμε να συζητάμε για μέρες, αλλά με πορδές δε βάφονται αυγά. Το μόνο που μπορούν να κάνουν τα μέλη ενός σωματείου ώστε αυτό να αλλάξει προσανατολισμό είναι να ανατρέψουν τους συσχετισμούς ή να αποχωρήσουν και να ιδρύσουν άλλο σωματείο. Εφόσον φυσικά τους ενδιαφέρει η ύπαρξη του αλλά και το αντικείμενο, οι σκοποί που έχει ή που πρέπει να αποκτήσει αυτό. Δεν μου αρέσει να κατηγορώ τους άλλους για όσα εγώ δεν έχω κάνει, όλοι έχουμε τις δυσκολίες και τις υποχρεώσεις μας, από όσους φυσικά ενδιαφέρονται. Γιατί είναι γνωστό σε μένα τουλάχιστον, ήδη από τα πρώτα χρόνια μετά τη Χούντα πως για πολλούς η “άδεια” δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια “νομιμοποίηση αυθαιρέτου” τρόπον τινά. Κι εγώ άλλωστε πειρατής ήμουν ως το 2000 που αποφάσισα να πάρω “άδεια” για να δοκιμάσω κάποια πράγματα σε πραγματικά μεγάλες αποστάσεις. Ως τότε δεν είχα βρει κάποιο λόγο να γίνω “αδειούχος”, προβλήματα δεν δημιουργούσα, δεν ήξερα και δυο μέλη να με συστήσουν, είχα φάει στη μάπα τη Χούντα και τις μεθόδους της, σε μασονίες δεν πίστεψα.
Εδώ και 6-7 χρόνια έχω κάποιες προσωπικές δυσκολίες που μείωσαν την ασχολία μου και με τον ραδιοερασιτεχνισμό. Χρωστάω τις συνδρομές των ετών 2020 και 2021 και δεν με δελεάζει κάτι για να τις πληρώσω, παρ’ όλα αυτά μου αρέσει το χόμπυ-πέστε το και υπηρεσία, αν και δεν μπορώ τα βαρύγδουπα!-και ακόμα περισσότερο πιστεύω στην αναγκαιότητα της ύπαρξης συλλόγου για την εκπροσώπηση μας όπου δει και την διεκδίκηση από όπου δει όσα οι ραδιοερασιτέχνες άλλων ευρωπαϊκών χωρών έχουν. Για να δούμε…
Πάνος Δαλάκος SV1GRD

Ανώνυμος είπε...

Από το κείμενο του ΓΡΔ απομονώνω το "η μόνη αλλαγή που επέτρεπε ο νομικός μας (;) σύμβουλος να γίνει ήταν η αλλαγή Έδρας" αυτό έχει ειπωθεί πολλές φορές μέχρι τώρα και είναι ενδεικτικό του τρόπου και της νοοτροπίας που διοικούν οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ. προσωπικά μετά από αυτό το πραξικόπημα των halifax, gulfstream της υπολοχαγού και των ολίγων παρατρεχάμενων που τους υποστηρίζουν με τη συμμετοχή τους στο ΔΣ ή τους ψηφίζουν σταμάτησα να πηγα΄νω πρ΄τωα και μετά να πληρώνω συνδρομή. Κάτι ανάλογο έκανε και η πλειονότητα όσων δεν συμφωνούν με τα καθέκαστα. Πλην ελαχίστων όπως ο 2μ ενεργών και ως σκιώδης πρόεδρος χα. Αλλά η αποχή των περισσότερων μας χωρίς άλλη πρωτοβουλία από την κατά καιρούς να γράφουμε εδώ ή αλλού και να κλαιγόμαστε, έδωσε στον χαλίφη και τους συν αυτώ το δικαίωμα να διοικούν τον φορέα αδιάλειπτα έστω με μικρά σκαμπανεβάσματα που τα αντιμετώπισαν με επιτυχείς τακτικησμούς. Ένα τελευταίο παράδειγμα η δήθεν για το καλό του φορέα μάζωξη στην οικία του ΤουΝί. Επομε΄νως ας μην διαμαρτυρόμαστε εμού και του ΓΡΔ περιλαμβανομένου, αφού με την απουσία μας φυσική αλλά και ως λόγου αντιπολιτευτικού το πεδίο έμεινε ξέφραγο προς εκμετάλλευση και κανιβαλισμό. Ξέρω κάποιοι θα πουν τι τους πίκρανε, τι τους έφταιξε, τι τους απομάκρυνε κλπ. αλλά αυτά είναι λόγια του καναπέ και ότι συμβαίνει, συμβαίνει λόγω απουσίας μας. Απολογούμαι για αυτό, τώρα η μόνη λύση είναι αυτή που θα φέρει ο χρόνος και η αυξανόμενη σιγά σιγά μη πληρωμή συνδρομών. Ένα μπράβο σε όσους αντέδρασαν δυναμικά 2μ, 1ΜΟ και κάποιους που δεν γνωρίζω ή άκουσα τυχόν ενέργειες τους του ΑΜΝού συμπεριλαμβανομένου. Ταύτα και μένω και προσμένω.

Ανώνυμος είπε...


O ΤουΝι που κολλάει ρε παιδιά. Έχω χάσει κάτι?

Ανώνυμος είπε...

@9 Νοεμβρίου 2021 - 12:24 μ.μ. έγινε μάζωξη όπως έγραψε ο ΑΕΡιος στην οικία του ΤουΝί με το δήθεν πρόσχημα να σώσουμε το σύλλογο και άλλες αηδίες. Όπου από τους συγκεντρωθέντες οι 3 αφού πείστηκαν από τα λεγόμενα του Σαλονικιού πάτησαν την πεπονόφλουδα και μπήκαν υποψήφιοι με τον - άκουσων άκουσων - gulfstream ως σωτήρα (αν μπορεί να γίνει σωτήρας ένας πολλάκις συμμέτοχος). Μόλις έπεσαν οι φερετζέδες η συμπεριφορά του Σαλονικιού άλλαξε (σύμφωνα με τον ΑΕΡιο - εγώ δεν ήμουν παρόν) και τους μίλησε για... μαχαίρια. Ποιο αντιραδιοερασιτεχνική συμπεριφορά πεθαίνεις. Τη συμπάθεια μου στον ΑΕΡ και τους άλλους δύο εκ των οποίων ο ένας δεν γνώριζε, αλλά ο άλλος δεν έπρεπε να την πατήσει. Φυσικά κανένα μεμπτό αφού πήγε με διάθεση να βοηθήσει.
Φημολογείται ότι έστειλαν ψηφοδέλτια με λάθος Τ.Κ. αληθεύει; Αν ναι άλλο ένα κόλπο ώστε να μην ψηφίσουν οι περισσότεροι ενώ αν ρωτηθούν θα πουν εμείς τα στείλαμε. Θα στείλω φωτοτυπία του φάκελλου μου στον 2μ και προτείνω να κάνετε το ίδιο όλοι. Αν μαζευτούν αρκετές αποδείξεις, ίσως είναι λόγος ακύρωσης ή αναστολής των προσεχών εκλογών. Αν αυτός που τύπωσε της ετικέτες έχει λίγη τσίπα και φορά παντελόνια και δεν φορά φούστα ας βγει να πει ποιος του έδωσε το αρχείο και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Οι μάσκες δεν έπεσαν τώρα.
Οι μάσκες είχαν πέσει πολλά χρόνια τώρα και μάλιστα εντελώς απροκάλυπτα
Η αγενής και προκλητική συμπεριφορά της "κυρίας" έβγαζε μάτι αλλά το χορτάρι ήταν άφθονο και με μαγικές ιδιότητες.
Στείλτε τους στο σπίτι τους μια ώρα αρχιτερα, υπάρχει ακόμα χρόνος για ανατροπή.
Οι άνθρωποι δεν είναι καλά και αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα.
Οι σχετικές ενώσεις παντού σε όλον τον κόσμο ασχολούνται ΜΌΝΟ με ραδιοερασιτεχνικα θέματα και δεν είναι τόπος πειραματισμων για ΑΣΧΕΤΟΥΣ και ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ.
ΔΡΌΜΟ ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΌ ΈΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.
ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζω 2 άτομα που έχουν εκδηλωθεί κατά του Χαλίφη και της παρέας του, και ο φάκελος πήγε σε λάθος ΤΚ. Επίσης ο ίδιος ο Χαλίφης έχει καλέσει τηλεφωνικά αρκετούς που δεν έχουν εκδηλωθεί ποτέ εναντίον του για να "μάθει αν έφτασε ο φάκελος". Τουλάχιστον 2 από αυτούς δεν έχουν δώσει το τηλέφωνο τους στον Χαλίφη, ούτε είχαν ποτέ κάποια επικοινωνία μεταξύ τους, οπότε γενάται το ερώτημα πώς ο Χαλίφης βρήκε το τηλέφωνο τους. Οποιος πεί οτι του έδωσε την λίστα η γυναίκα του που είναι μέλος του ΔΣ, κερδίζει ένα κίτρινο γιλέκο.

Ανώνυμος είπε...

Στο Editorial SVNEA του τεύχους 177 (Σεπτ-Οκτ 2019), που είχε και την προκήρυξη των εκλογών του '19, ο τότε πρόεδρος FWV γράφει επί λέξη ανάμεσα στα άλλα:
"Κατά τη διάρκεια της θητείας του τελευταίου Δ.Σ. παρελήφθησαν από συναδέλφους επιστολές με διαφωνίες ως προς κάποιες αποφάσεις του Δ.Σ. Από αυτές τις επιστολές διεπίστωσα ότι υπάρχουν σοβαρές προτάσεις από ανθρώπους, που αφού δείχνουν τόσο ενδιαφέρον για τα του συλλόγου, θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μελλοντικά Δ.Σ. και σε συνεργασία με τους υπολοίπους της διοίκησης να τα υλοποιήσουν. Γιατί λοιπόν δεν συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες;"
Στην συνέχεια έγινε η συνάντηση στο σπίτι του ΤΝ, ο FWV το "έπαιξε" δυσαρεστημένος με τους συνεργάτες του, "τσίμπησαν" οι 3 για να βάλουν υποψηφιότητα και όταν πλέον έγιναν 4 και βγήκαν, τους είπε οτι θα τους δώσει μαχαίρι να κόψουν τον λαιμό τους, ενώ αρνήθηκαν κάθε βοήθεια στο ΔΣ. Αυτά για να μην υπάρχουν απορίες για το τί θα γίνει στο μέλλον.

SV1MO είπε...

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι μου ήρθε τελικά ο φάκελος με τα ψηφοδέλτια για τις επικείμενες εκλογές.
Υποθέτω ότι ο αρμόδιος υπάλληλος των ΕΛΤΑ θα είχε το δίλημμα: 1) Να προωθήσει τον φάκελο στον Ταχυδρομικό Κώδικα 54635 που ανήκει σε τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης αγνοώντας την Πόλη ΓΛΥΦΑΔΑ της επιστολής ή 2) Να αγνοήσει τον Ταχυδρομικό κώδικα και να επιλέξει να στείλει τον φάκελο στην ΓΛΥΦΑΔΑ που έχει ταχυδρομικό κώδικα που αρχίζει από 165.. Τελικά διάλεξε την πόλη. Πάλι καλά.
Θα μου πείτε και τα ηλεκτρονικά αρχεία κάποτε κάνουν λάθη. Όμως στο αρχείο του αποστολέα του εν λόγω φακέλου που επισυνάπτω, για τα τελευταία 40 χρόνια υπάρχει ο σωστός Ταχ. Κώδικας. Προφανώς κάποια εξήγηση θα υπάρχει. Διερωτώμαι μήπως κατά λάθος συνέβη κάτι ανάλογο και σε άλλους παραλήπτες, οπότε δεν θα λάβουν τους φακέλους τους και θα υπάρξει πρόβλημα. Ας επικοινωνήσουν αρμοδίως για να ελέγξουν τα στοιχεία αλληλογραφίας τους. Ίσως κανένας bug έκανε τη φτιάξη. Α!! Έκπληξη ήταν ότι στην συνοδευτική επιστολή που υπήρχε μέσα στο φάκελο τα πάντα είναι σωστά!!

2Mδης είπε...

Ναι δε μαζεύεται το πράγμα πλέον...
Και σε μένα και σε τουλάχιστον 15 συναδέλφους ήρθε επίσης με λάθος διεύθυνση.
Εμένα με "διόρισαν" στον Πειραιά. Η διεύθυνση βέβαια εντός της επιστολής ήταν η σωστή, μόνο η διεύθυνση στον φάκελο ήταν λάθος.

Επίσης σε αρκετούς συναδέλφους που είναι τακτικά μέλη δεν πήγε τίποτα!

Εκτιμώ ότι κάποια έβαλε το χέρι της, δεν λέω "κάποιος" για να μην στοχοποιήσω συγκεκριμένο άτομο...

Δεν πέφτω πάντως από τα σύννεφα. Τους έχω ικανούς για όλα...

2Mδης είπε...

Με αυτά που γίνονται νομίζω μπορούν να ανακοινωθούν από τώρα τα αποτελέσματα...

Ανώνυμος είπε...

Το βρίσκω βολικό. Αν δεν τος αρέσει το αποτέλεσμα βάζουν έναν δικό τους να κάνει ένσταση, κάποιος νομικός σύμβουλος θα γνωμοδότηση υπέρ της ακύρωσης των εκλογών....και όλα καλά

Ανώνυμος είπε...

Με τόσες παρατυπίες στην αποστολή των ψηφοδελτίων, μήπως θα πρέπει κάποιος να κινήσει ΑΠΟ ΤΩΡΑ νομικές διαδικασίες για το κύρος των αποτελεσμάτων?

Ανώνυμος είπε...

Τακτικό και οικονομικά ενήμερο μέλος που δεν μπόρεσε να ψηφίσει εξ αιτίας του "λάθους"μπορεί μέσα σε 15 μέρες μετά την ΓΓ και τις εκλογές να κηρύξει μέσω πρωτοδικείου και την ΓΓ και τις εκλογές άκυρες.
Αστικός κώδικας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε γατάκια δεν καταλάβατε ότι η διαδικασία θα κινηθεί, μόνο αν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ΔΕΝ είναι το επιθυμητό !

Ανώνυμος είπε...

Ναι τώρα έστειλε τα ψηφοδέλτια με λάθος διευθύνσεις αλλά όσα χρόνια έβαζε ως μοναδικός υποψήφιος ήταν όλα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα "λάθη" τα κάνει αυτή, όχι αυτός...!!!

2Mδης είπε...

Αυτή, ε?

Ανώνυμος είπε...

@ 10 Νοεμβρίου 2021 - 11:21 π.μ. νε. Φαντάσου πόσοι έχουν αρχεία με τα μέλη που άλλος έγραψε τις επιστολές με σωστές διευθύνσεις και άλλος τις ετικέτες με πειραγμένο αρχείο. τα ταμειακά ενήμερα μέλη μετά από αυτό το μπάχαλο μπορύν να ζητήσουν από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων να ερευνήσει την αδιάβλητη τήρηση προσωπικών στοιχείων στο σωματείο.

SV1GRD είπε...

Κι εμένα μου ήρθε ο φάκελλος με λάθος Ταχυδρομική Κωδικό (Κολωνός) αλλά με σωστή περιοχή (!!!), οπότε τα ΕΛΤΑ βρήκαν και διόρθωσαν το λάθος κι έτσι έλαβα το φάκελο που δεν θα μου χρησιμεύσει. Στη συνοδευτική επιστολή εντός του φακέλλου όλα τα στοιχεία ήταν σωστά. Το αναφέρω απλά για την καταγραφή. Μήπως πρέπει να το εκλάβουν ορισμένοι-πιστοί όντες και αγιασμούς τελούντες-ως σημάδι από την Ανώτερη Δύναμη ώστε να πράξουν τα δέοντα; Αλήθεια εκείνα τα 50 χιλιάρικα που μας είχε δωρίσει η Γιούρομπανκ έπιασαν τόπο, ξέρει κανένας, δουλεύει το D-Star; Όχι πως με νοιάζει και πολύ, αλλά έτσι να ξέρω μιας και το είχα ψηφίσει αφού κάποιοι την καταεύρισκαν να ασχοληθούν με δαύτο και χωρίς επιβάρυνση της Ένωσης, εγώ για τα 160μ ενδιαφέρομαι αλλά δεν βλέπω ακόμα φως... Μου αρέσει που στην κατάταξη των Ελληνικών σταθμών στα Contests που δημοσίευσαν, οι σταθμοί είναι με σειρά βαθμολογίας, ανεξαρτήτως κατηγορίας στην οποία συμμετείχε ο καθένας. Βέβαια άλλο τα Contests κι άλλο οι ΟΕΑ, αλλά να εκεί που συναγελάζονται με τον κρατικό μηχανισμό και αποκτούν γνωριμίες δεν τους λένε και καμιά κουβέντα για τη μπάντα των 160; Μπα, δεν θα είναι ακόμα ώριμες οι συνθήκες, ο στρατός κλπ ... Οι ξένοι και γειτονικοί (;) υπερσταθμοί με τα 40άρια που φέρνουν δεν πρέπει να ενοχλούν...
73

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΔ που χρόνος για ραδιοερασιτεχνικά θέματα; Εδώ κρατάνε με τα δόντια ότι τους ενδιαφέρει: την καρέκλα. Για την καρέκλα είναι λαλίστατοι, βγάζουν ανακοινώσεις, φετβάδες, τηλεφωνούν σε παλιούς να ψηφίσουν κλπ. Α να μην ξεχάσω τώρα ψάχνονται για το μπέρδεμα με τις διευθύνσεις μη δώσει λαβή για προσφυγή κατά της διαδικασίας Με την ευκαιρία αν γνωμοδοτήσει ο νομικός σύμβουλος να μας δείξουν και την προηγούμενη γνωμοδότηση του για την αλλαγή διεύθυνσης. Αλλά και αυτός πάλι γιατί τόση αφωνία; Αν γνωμοδότησε ας μας πει το σκεπτικό, αν δεν υπάρχει γνωμοδότηση ας το πει πάλι. Τι θέλει να πάμε στο δικηγορικό σύλλογο;

Ανώνυμος είπε...

Στις συγκεκριμένες εκλογές κατεβαίνουν 3 συνδυασμοί:
α) Ο Γκολφέκος μόνος του. Εχει δώσει ήδη γραμμή για μονοκούκι.
β) Ο Χαλίφης και η παρέα του.
γ) Τα σιωπηλώς διαμαρτυρόμενα μέλη. Δεν εκπροσωπούνται από κανέναν, αλλά θα βάλουν μόνο έναν σταυρό σε κάποιο μέλος της Εξελεγκτικής, ώστε να μην μπορεί να θεωρηθεί άκυρο το ψηφοδέλτιο.

Μην απορήσετε αν βγεί πρώτος σε σταυρούς ο Φαρμακοποιός.

Ανώνυμος είπε...

Αν ξανά στείλουν ψηφοδέλτια ελπίζω να βάλει από την τσέπη του τα έξοδα οποίος έκανε λάθος και πήγαν στο βρόντο οι προηγούμενοι φακελοι. Πληρώνουμε τα κερατιάτικα για το domain RAAG να μην πληρώσουμε και τις μεθοδεύσεις στις εκλογές. Περιμένουμε με αγωνία την γνωμάτευση του νομικού συμβούλου και ρωτάμε και εμείς παρεπιπτόντως.

Ανώνυμος είπε...

@10 Νοεμβρίου 2021 - 11:31 μ.μ. γιατί οπωσδήποτε σταυρό; Ένα ψηφοδέλτιο χωρίς σταυρό δεν είναι άκυρο απλά δεν προσμετρά σε κάποιον.
@11 Νοεμβρίου 2021 - 1:03 π.μ. μαζί σου και επαυξάνω: ο νομικός σύμβουλος είναι σχεδόν βέβαια ο ίδιος (συνάδελφος στο χόμπι) με εκείνον που είπε η αλλαγή του κατ/κού να γίνει μόνο με τη διεύθυνση! Αν δεν εξηγήσει το σκεπτικό του ή ανακοινώσει ότι δεν τα είπε έτσι παραμένει έκθετος ως επαγγελματίας πρώτα και μετά ως ραδιοερασιτέχνης. Με μια πονηρή κίνηση του ιερατείου ο νομικός σύμβουλος είναι και υποψήφιος, θα έπεσαν και τα σχετικά τηλέφωνα για να εκλεγεί. Καλά και αυτός πως την πάτησε και εκτίθεται... Έχει να πει κάτι για την αλλαγή της διεύθυνσης;

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα έπεσαν τηλέφωνα για να τον πείσουν εδώ πήραν άλλους και άλλους. Στο μεταξύ οι Βορειοελλαδίτες είναι λίγο αγαθοί εν αντιθεση με κάτι λαμόγια από νότια μεριά ονόματα δε λέμε. Όταν συναντηθούν οι μεν με τους δε , καταλαβαίνετε ποιος εκτίθεται. Είμαι βέβαιος ότι στον σύμβουλο παρουσιάστηκαν έτσι τα στοιχεία ώστε να εκφράσει έναν προβληματισμό και στην συνέχεια η αρμόδια τραγικοποιησε την κατάσταση λέγοντας όχι-επουδενί-αδύνατον δεν μας αφήνει ο δικηγόρος! Για το καταστατικό μιλάω που κατέληξε στα σκουπίδια μαζί με το περιβόητο dstar. Όχι δεν δούλεψε ποτε ο καημός ήταν για να πειστούν τα μέλη να ψηφίσουν την χορηγία μετά επήλθε μαύρο σκοτάδι και απορία και διαγραφή όσων ρώτησαν άκουσαν είπαν, απαντάω στον συνάδελφο που λέει για τα 160μ. Επίσης ορισμένοι καβατζωσαν τζάμπα φορητά dstar «για να δοκιμάσουν το σύστημα» και τον έναν αναμεταδότη που πληρωθηκε από το ταμείο όχι από την χορηγια(!) γιατί ήταν τεχνολογια αιχμής και καλά. Τουλάχιστον για αυτό ψήφισε η ΓΣ και μετά βιάστηκε να πάει για κατεδάφιση. Ας προσέχαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος (10 Νοεμβρίου 2021 - 8:38 μ.μ.)
Αφού ο νομικός σύμβουλος κατεβαίνει υποψήφιος με το "ζεύγος και τις άλλες ΟΑΕ δυνάμεις" τι θες να κάνει? Πόσα κομμάτια να γίνει?

Ανώνυμος είπε...

Ολο λογία, λόγια, λόγια και από έργα τίποτα. Δεν βλέπω κάποιον από τους "αγανακτισμένους" να καταγγείλει το θέμα με τις "λάθος" διευθύνσεις στις αρχές. Εγώ τι να κάνω που περιμένω να με προβιβάσετε στην κανονική κλάση.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σε ψήφισα για την μετάταξη. Μην ανησυχείς

Ανώνυμος είπε...

Την Παρασκευή 12/11/2021 στις 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα Εντευκτήρια της Ε.Ε.Ρ. τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. με τα εξής θέματα:
Έγκριση πρακτικών συνεδρίασης 15/10/2021
Τακτική Γενική Συνέλευση
Έγκριση αιτήσεων συμμετοχής
Έγκριση μελών εφορευτικής επιτροπής
Έγκριση Προέδρου και Γραμματέα Γ.Σ.
Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών
Έγκριση αιτήσεων συμμετοχής
Έγκριση μελών εφορευτικής επιτροπής
Έγκριση Προέδρου και Γραμματέα Γ.Σ.
Θέματα ΖΟΟΜ
Οικονομικός απολογισμός χρήσης 1/1 – 31/10/2021
Αγωγή SV1MO
Τεχνική Επιτροπή
ΕΚΕΑν
MARS
Πρόσληψη καθαρίστριας
Συντήρηση πυροσβεστήρων
Δωρεά SV1HE
Παραγωγή ειδών
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα Εντευκτήρια της Ε.Ε.Ρ. και θα μπορούν να την παρακολουθήσουν τα μέλη που επιθυμούν. Λόγω των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων η είσοδος θα επιτραπεί μέχρι και σε 15 μέλη που θα έρθουν, τα οποία θα πρέπει να είναι εμβολιασμένα ή νοσήσαντα και να επιδείξουν τη σχετική βεβαίωση, να φορούν μάσκα και να τηρούν αποστάσεις μεταξύ τους. Οι αποφάσεις της συνεδρίασης θα αναρτηθούν κανονικά στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ρ., στην Περιοχή Μελών.

Ανώνυμος είπε...

MARS ?

Όπως το εννοούν οι Αμερικάνοι?

Ή κουβέντα να γίνεται?

Ανώνυμος είπε...

@11 Νοεμβρίου 2021 - 8:45 μ.μ. όχι. Εννοεί τον πλανήτη, θα βάλει επαναλήπτη d-star εκεί ο halifac αλλά όχι με μηχάνημα icom από τα άλλα για να στοιχίσει φθηνότερα

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής εγκρίνονται από την ΓΣ. Τώρα βλέπουμε ότι αυτό θα το κάνει το ΔΣ του οποίου τα περισσότερα μέλη είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές..
Κάτι μυρίζει εδώ...

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια ακριβώς γίνονται και στον σύλλογο ραδιοερασιτεχνών Β. Κορέας. Το ΠολίτΜπυρό εγκρίνει ποιοί θα είναι εφορευτική επιτροπή και προεδρείο στην ΓΣ. Και από κάτω όρθια τα μέλη θα κουνάνε το χαρτάκι τους. Μήπως για να γλυτώναμε χρόνο και χρήματα, να καταργούσαμε και τις εκλογές και να όριζε ο Χαλίφης ποιοί είναι οι αρεστοί του?

Ανώνυμος είπε...

Είμαι στο σύλλογο μια ζωή. Τέτοια παρωδία εκλογών την βλέπω πρώτη φορά και ελπίζω τελευταία.
Ο Δεινόσαυρος

Ανώνυμος είπε...

@12 Νοεμβρίου 2021 - 7:13 μ.μ. Μάνο εσύ; Άλλαξες; Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη τελευταία συνεδρίαση, το ΔΣ προχωρά στον εξοπλισμό των ΟΕΑ με παραγγελία νέων γιλέκων παραλλαγής !

Ανώνυμος είπε...

Μια που η ανάγκη της πολιτικής προστασίας για επικοινωνίες καλύφθηκε από τις ΟΕΑ , σειρά να απολαύσουν των υπηρεσιών μας έχουν οι ένοπλες δυνάμεις. Η συνεργασία θα γίνει με το υπέρ σύγχρονο σύστημα D star που για τις ανάγκες του στρατού ήδη μετονομαστηκε σε D ΜΑRS. Με τις υγείες μας......

Ανώνυμος είπε...

https://en.wikipedia.org/wiki/D-MARS

Ραδιοερασιτεχνών Αφύπνιση είπε...

Αληθεύει οτι κρατική υπηρεσία έκανε έγγραφη καταγγελία στην ΕΕΡ για κατοπτρική κεραία (πιάτο) που ήταν τοποθετημένη σε κορυφή βουνού της Αττικής εντός του χώρου των εγκαταστάσεων της ΕΕΡ, η οποία κεραία (πιάτο) δημιουργούσε επιζήμιες παρεμβολές στις επικοινωνίες της συγκεκριμένης υπηρεσίας, οι εγκαταστάσεις της οποίας γειτνιάζουν με τις εγκαταστάσεις της ΕΕΡ, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη κεραία να αποξηλωθεί?
α) Ποιά είναι η υπηρεσία που έκανε την καταγγελία?
β) Σε ποιά κορυφή είναι η εγκατάσταση?
γ) Υπήρχε έγκριση του ΔΣ για την συγκεκριμένη εγκατάσταση?
δ) Ποιά ζεύξη εξυπηρετούσε η συγκεκριμένη εγκατάσταση?
ε) Ποιοί έκαναν την συγκεκριμένη εγκατάσταση?


Με έρευνα στην εισερχόμενη αλληλογραφία του συλλόγου μπορούν να δοθούν σαφείς απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

2Mδης είπε...

Α μάλιστα! Να και κάποια ωραία ερωτήματα στα οποία έχω απαντήσεις από καιρό. Νομίζω είχα κάνει και σχετική ανάρτηση. Δυστυχώς οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, τα μέλη, δεν γνωρίζουν τίποτα γιατί το ΔΣ δεν ενημερώνει για όλα. Δεν είναι μοναδική περίπτωση και στην βόρεια Κορέα η ίδια διαφάνεια επικρατεί. Επίσης και εκεί το καθεστώς αφαιρεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι από όποιον νομίζει. Και βεβαίως υπάρχουν και εκεί υπήκοοι που πίνουν νερό στο όνομα του δικτάτορα και το κρατούν στην εξουσία.

Ακολουθούν άσχετες μη διατυπωμένες λέξεις που αφορούν φυλή κάφρων στην νότια Αφρική:

Δολιανα. Πυροσβεστική υπηρεσία. Δίκτυο WiFi το οποίο ήταν εργολαβία μελών ΔΣ νυν και πρώην προέδρου ενός συλλόγου τα μέλη του οποίου πληρώνουν συνδρομές «για να μην χαθεί το κτίριο»...

Ανώνυμος είπε...

Εργολαβία ε?
Κοβουμε και τιμολόγια?
Μήπως κάνουμε και μελέτες και για ειδικά ραδιοδυκτια υπηρεσιών με την σφραγίδα του εν λόγω συλλόγου και την υπογραφή κάποιου προέδρου μελετητή!!!!! Προφανώς Όλα αυτά δωρεάν....
Απλώς ρωτάω...

Ανώνυμος είπε...

συνδρομές πληρώνονται (πλήρωνα) για να μην χαθεί το κτίριο στα νότια προάστια της Αφρικής. Αλλά τα ενήμερα ταμειακά μέλη ενημερώνονται όπως περίπου οι πολίτες της Β. Κορέας, βέβαια αυτά (τα ενήμερα ταμειακά μέλη) συνεχίζουν με Β. Κορεατικό σχεδόν ζήλο να υποστηρίζουν με τον τρόπο τους οι ελάχιστοι με τις υποψηφιότητες τους και η πλειοψηφία με την αφωνία δημοσίου λόγου σε όσα συμβαίνουν. Με αυτό το ρυθμό βλέπω άλλα 10 χρόνια σουλτανάτο halifax, gulfstream, υπολοχαγού και παρατρεχάμενων. Αυτή η εργολαβία περί τίνος πρόκειται; Τα συγκεκριμένα μέλη διαθέτουν επαγγελματική ιδιότητα ή κόβουν τιμολόγιο στην Αφρ. Ένωση; Αν ισχύουν τα παραπάνω γραφέντα τότε ισχύουν περίπου και τα 10 χρόνια που είπα, όσο υπάρχει μέλι...

Ανώνυμος είπε...

Αντιγραφή από το site της RAAG (ακόμα δεν έχει μπλοκαριστεί) :
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα σταλεί ανακοίνωση προς τα Μέλη με όλες οι σχετικές οδηγίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό και τον τρόπο σύνδεσης με την πλατφόρμα.
Έχουν απομείνει 6 μέρες και ΔΕΝ ήρθε τίποτα.
Οι οδηγίες θα έρθουν σε ΟΛΟΥΣ όσους ΣΗΤΗΣΑΝ (και δεν έλαβαν αποδεικτικό καταχώρησης) ότι θέλουν να παρακολουθήσουν την ΓΣ ή μόνο μετά από επιλογή?
Έχει λάβει κάποιος από εσάς κάτι σχετικό?

Λουλούκος είπε...

Συγχαρητήρια δώσαμε στα παιδιά για τη δημιουργία του νέου συλλόγου;

Ανώνυμος είπε...

Τσου συγχαρητήρια στους συλλόγους δεν δίνω υπό την έννοια μήπως υπάρχουν συμφέροντα που δεν γνωρίζω. Αλλιώς σήμερα εν μέσω συνεχιζόμενης κρίσης και πανδημίας ποιος έχει μυαλό και κουράγιο να ιδρύει συλλόγους; Δεν γνωρίζω αν στήνεται κάτι νέο ή κάνετε πλάκα. Αν σοβαρολογείτε τότε ακολουθείστε το show me the money, όχι αναγκαστικά χρήματα ή μόνο χρήματα αλλά μπορεί να υπάρχουν άλλου είδους νιτερέσα που πάλι σε κάποιο όφελος οδηγούν - τίποτα δεν γίνεται τη σήμερον ημέρα μόνο για το χόμπι. Cherchez la fame δε λέγω γιατί δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες στο χόμπι ή δεν θα χρειαζόταν ποτέ κάποιος να κάνει σύλλογο για κάποια. Όταν μπήκα σε έναν σύλλογο μόλις είχε αποκτήσει διορισμένη διοίκηση, που κάτι αντίστοιχο χρειάζεται και τώρα για να ανανήψει.

Costas SV1XV είπε...

ΤΟ νέο σωματείο ονομάζεται "Ένωση Ραδιοερασιτεχνικών Δικτύων" και έχει σαν πυρήνα την παρέα του DMR+ (SV1EDZ, SV4LAD κλπ).

Περισσότερα στις ιστοσελίδες: https://eradik.org

73 Κώστας SV1XV

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι διάβασα το καταστατικό τους είναι κατ' εικόνα η ΕΕΡ με προτεραιότητα στα "κίτρινα γιλέκα". Και αυτοί θέλουν να σώσουν την ανθρωπότητα από τις καταστροφές. Και αυτοί θέλουν να εκδίδουν συγγράμματα και να κάνουν σεμινάρια. Καμία επαφή με τον καθημερνό ραδιοερασιτεχνισμό. Δεν με έπεισαν να τους πλησιάσω για να βρω κάτι άλλο, από αυτά της ΕΕΡ. Το 5μελες ΔΣ δεν διασφαλίζει το Σώμα, αλλά μια παρέα. Το πρωτοποριακό τους είναι ότι ο πρόεδρος έχει 2 συνεχόμενες διετίες, μετά ανάπαυλα μια διετία ,για να επανέλθει. Δεν θα πάρω..

Ανώνυμος είπε...

Αδικαιολόγητα κάτοπτρα στα βουνά ,αδικαιολόγητα κάτοπτρα στην ταράτσα στο Περιστέρι , μελέτες για δήμους,εργολαβίες παλαιών προέδρων (τωρινών υποψηφίων)κλπ κλπ κλπ Καμαρώστε τους!!! Ψηφίστε τους !!! Δοξάστε τους !!!

2Mδης είπε...

Για να σώσουν το κτίριο τα κάνουν! Ψηφίστε να βγει καμιά εργολαβία ακόμα...

(Στην χώρα των κάφρων αναφέρομαι!) Μην παρεξηγούμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Καλή τους επιτυχία. Στα συν του σωματείου οι αδειοδοτημένοι επαναλήπτες και η ανάρτηση αδειών (ελπίζω μελλοντικά να τηρηθεί απαρέγκλιτα αυτό). Στα μείον η συνήθης εικόνα: μια παρέα που παρά τις εξαγγελίες τους για συνεργασίες, εδώ και χρόνια δεν κατάφερε να συνεργαστεί με κανέναν σύλλογο μακροχρόνια, βαρέθηκαν τις μετακομίσεις και ίδρυσαν σύλλογο. Φαίνεται ως έδρα να είναι η οικία ενός του ΔΣ, γεγονός που δεν δείχνει σοβαρότητα. Αν πραγματικά θέλουν να υλοποιήσουν τους στόχους που αναφέρουν χρειάζεται να βάλουν και λίγο το χέρι στην τσέπη και για έδρα όχι μόνο για επαναλήπτες κλπ. Να προσέξουν να αποφύγουν τον άλλο σύλλογο με πρόεδρο κάποιον με πολλά ονόματα. Ο οποίος ενώ μπορεί να ήταν πετυχημένος σε άλλο αντικείμενο, παράτησε και αυτός το σωματείο του μη δυνάμενος φαίνεται να συνεργαστεί και ίδρυσε και αυτός σωματείο επαναληπτών το οποίο πλέον αγνοείται. Αρχίζοντας λοιπόν με μια μικρή παρέα με σχεδόν αποκλειστικό χόμπι τους επαναλήπτες, δεν βλέπω να έχουν πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και προόδου στο γενικό χόμπι. Αν διαψευστώ θα είναι υπέρ του ραδιοερασιτεχνισμού. Η αποτυχία τους αλλά και του halifax να συνεργαστούν σε ένα και μοναδικό θέμα, αυτό των dmr επαναληπτών ασχέτως τα ποσοστά ευθύνης βαρύνει εξ ολοκλήρου και τους δύο. Αποτέλεσμα: 2 ίδια συστήματα με διαφορετικές... γεύσεις και συνεργασία μηδέν. Αυτά είναι τα χάλια του χόμπι μας λόγω απουσίας ουσιαστικών συνεργασιών. Αν μου πεις φταίει περισσότερο ο halifax, θα σου πω όλοι τους ήταν για αρκετό καιρό συνεργάτες, δεν κάνουν ούτε μαζί ούτε χώρια κατάντια για μια μικρή χώρα με ελάχιστο αριθμό συναδέλφων. Μακριά από σωματεία! Και συνδρομές και να δείτε που θα σας αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο 8 παράγραφος 4: Δεν επιτρέπεται να είναι μέλος όποιος έχει "βλάψει" την ένωση με πράξεις ή προφορικές αναφορές (!!!!!).

Σφίζει από δημοκρατία το καταστατικό τους. Ευχαριστω δε θα πάρω.

Ανώνυμος είπε...

@16 Νοεμβρίου 2021 - 12:48 μ.μ. μάλλον προσπαθούν να κρατήσουν απέξω παλιούς τους φίλους κάτι θα ξέρουν χα! Σιγά βέβαια που θα προσπαθούσε κάποιος σοβαρός ραδιοερασιτέχνης να γίνει μέλος τους, εδώ φεύγουν φυρί φυρί από άλλο σωματείο. Σε καμία περίπτωση με τα γραφόμενα μου στις 11:56 δεν τους κατατάσσω στην κατηγορία halifax που είναι ο ανθρωποδιώχτης - ραδιοερασιτεχνοδιώχτης και οι συν αυτώ, αυτοί έχουν βλάψει περισσότερο το χόμπι. Φαίνεται τελικά ο καινούργιος σύλλογος δεν μπορεί να ξεφύγει των ημεδαπών κακώς κειμένων, θα δικαιολογεί και αυτός τα νιτερέσα των ιδρυτών του, αυτό προκύπτει και από τη λειτουργία του τον πρώτο περίπου χρόνο. Η λειτουργία του όσον αφορά το dmr νομίζω έχει βοηθήσει τους ξέμπαρκους από το αυστηρό περιβάλλον του χαλίφη συναδέλφους. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και αλλάξει πολύ, οι blacklist του χαλίφη και των συν αυτώ έμειναν στο παρελθόν, στην εποχή του packet άντε και dstar.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός μπορούσε να βλάψει μια ένωση πριν ιδρυθεί; Οέο; Κάποιον / κάποιους θέλουν να αποκλείσουν αν και το άρθρο αυτό μπορεί να πέσει στα δικαστήρια ως αντιδημοκρατικό. Πάντως το όλο κατ/κό στήθηκε έχοντας στο μυαλό την αυστηρή απόκλιση κάποιων. Με τους οποίους μπορεί σε 2 χρόνια να συνεργάζονται αυτά έχουν συμβεί και στο παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

Καρλ Μαρξ | Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.

Ανώνυμος είπε...

@16 Νοεμβρίου 2021 - 4:32 μ.μ συμφωνώ μαζί σου. Μπορούν άνετα να κάνουν τις φάρσες τους μεταξύ τους και μεταξύ φίλων τους, μη νομίζουν μόνο ότι χάβουμε όσα λένε. Μόνο αυτό και ας κάνουν ότι θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

Προς ανωνυμος 15 Νοεμβρίου 2021 - 10:06 μ.μ.

Ξέρεις κάτι ή όλα αυτά είναι ζαρζαβατικα από το περιβόλι?

Ανώνυμος είπε...

@16 Νοεμβρίου 2021 - 9:52 μ.μ. λες να μην ξέρω; Είμαι στην πιάτσα από τότε με τη διορισμένη διοίκηση και αργότερα πολλοί έκαναν περατζάδα από εκεί. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει, είναι και η νομοθεσία βλέπεις που σχεδίασαν οι δεινόσαυροι (για να κατέχεις επαναλήπτη πρέπει να είσαι σωματείο). Αυτό εξηγεί την κίνηση και το γιατί δεν βλέπεις να σου λένε ανοίξαμε και σας περιμένουμε έχουμε και φοντάν κάθε εβδομάδα την τάδε μέρα. Η νέα κατάσταση δεν θέλει πολλούς αλλά ούτε και κάποιους ενοχλητικούς, για αυτό και το άρθρο για αποκλεισμό όσων τους έβλαψαν* πριν ακόμη δημιουργηθούν χαχα. Τώρα για ποιους χτυπά η καμπάνα βρείτε το αν σας ενδιαφέρει πολύ.
* αποκλείονται όσοι τους έβλαψαν με πράξεις ή αναφορές προφορικές ή δημοσιευμένες. Η αναφορά αυτή στο κατ/κό δεν στέκει λογικά αφού αναφέρεται στο παρελθόν πριν... το καταστατικό! Στην πραγματικότητα προφανώς αναφέρεται σε κάποιους που την έπεσαν στα ιδρυτικά μέλη, δεν εξηγείται αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Στους σκοπούς της ΕΡΑΔΙΚ, διάβασα 2 πράγματα που δεν μου αρέσουν καθόλου:
α) Η Τηλεπικοινωνιακή κάλυψη εκδηλώσεων.
β) Η δημιουργία ενσύρματων και ασύρματων δικτύων επικοινωνιών, με σκοπό την έμπρακτη εκπαίδευση των μελών του Σωματείου, την παροχή τηλεπικοινωνιακής υποστήριξης, σε ιδιωτικούς, κρατικούς και διεθνείς οργανισμούς, κοινής ωφέλειας.
Δηλαδή στις εκδηλώσεις μπορεί να είναι και το Ράλυ Ακρόπολις (καθόλου τυχαία η αναφορά), ο Μαραθώνιος (κάτι μου λέει οτι φέτος τον υποστήριξαν για τελευταία φορά τα κίτρινα γιλέκα της ΕΕΡ), κάποια συναυλία ή αγώνες μοτο κρος?
Μήπως η τηλεπικοιωνιακή υποστήριξη σε διεθνείς οργανισμούς κοινής ωφελείας περιλαμβάνει και τις διάφορες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα?
Και όλα αυτά με την χρήση ραδιοερασιτεχνικών συχνοτήτων? Δεν μου αρέσει καθόλου. Περιμένω να δώ σε πόσο καιρό θα ανακοινωθεί και η συνεργασία με το γνωστό ινστιτούτο που διοργανώνει διεθνή συνέδρια για να "δέσει το γλυκό" και να πέσουν οι μάσκες.

Ανώνυμος είπε...

Λέγεται παροχος τηλεποικινονιακων υπηρεσιών. Το σενάριο λίγο πολύ γνωστό. Φτιάχνουμε ένα σύλλογο, εξασφαλιζουμε θέσεις στα βουνά για εγκαταστασεις, και αρχίζουμε να περεχουμε υπηρεσίες σε διάφορους "φορείς" ως "φιλοξενία" η ως "μνημονιακες συνεργασιες", στηνουμε και κανένα δυκτιακι που ενας θεος ξερει τι trafic περνάει απο μέσα του και έτσι ξεκινάει η μπιζνα.
Το ένα χέρι νίβει το άλλο, αρχίζουν οι εργολαβίες, σιγά σιγά στις εγκαταστασεις παρεισφρεουν δηλητηριώδη φίδια , κροταλίες οχιές και άλλα ερπετά και η ραδιοερσιτεχνικη δράση καλά κρατεί.
Πόσο ραδιοερασιτεχνισμο αντέχουμε πια. Μπουχτίσαμε

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ένας σύλλογος αμιγώς κίτρινων γιλέκων βάσει του καταστατικού του.
Προβλέπω "μετανάστευση" προς τα εκεί σύντομα. Δυστυχώς για μερικούς θα χαλάσει ο στρατός των ψηφοφόρων τους ,η "αιχμή του δόρατος" τους.
Κανένα αμιγώς ραδιοερασιτεχνικό σύλλογο που στο καταστατικό του αλλά και στην πράξη να ενδιαφέρεται για κατασκευές, contest , DX, εκπαίδευση και λοιπές δραστηριότητες που να αφορούν
τους ραδιοερασιτέχνες θα δούμε; ή θα παραμείνουμε στα υπάρχοντα ερμαφρόδιτα μορφώματα ;

SV1GRD είπε...

Διάβασα διαγώνια το καταστατικό της νεοσύστατης ΕΡΑΔΙΚ, που μόλις έμαθα την ύπαρξη της. Μερικές σκόρπιες παρατηρήσεις: 1) Άλλη μια φορά ύπαρξη μελών δυο ταχυτήτων, απλά και τακτικά. 2) Τα τακτικά μέλη θα είναι κανονικά τακτικά μέλη μετά την πάροδο δυο ετών, ως τότε θα ακούνε, θα μιλάνε, αλλά δεν θα αποφασίζουν. Ούτε στη Φιλική Εταιρία τέτοιος συνωμοτισμός, βρε παιδιά. Τόσα χρόνια πέρασαν κι όλοι νοσταλγούν το παρελθόν! 3) Αποκλείονται "όσοι τους έβλαψαν..." κλπ κλπ, ακόμα κι εμείς εδώ τώρα που σχολιάζουμε αν κριθεί κάποτε απαραίτητο. 4) 5μελές ΔΣ για έναν πανελλαδικό σύλλογο που απευθύνεται στους 5.000 (?) ραδιοερασιτέχνες. Και γιατί όχι και 3μελές, πιο ευέλικτο θα ήτανε; Ξέρω, ήδη σχολιάζω δυσμενώς. 5) Πρόεδρος-η Ελλάδα των Προέδρων-για δυο συνεχόμενες θητείες Μάλιστα! Μετά τι γίνεται; Μια ανάπαυλα δυο ετών-μιας θητείας-και πάλι από την αρχή; 6) Εξελεγκτική και Εφορευτική επιτροπή από δυο μέλη, οι αποφάσεις παίρνονται με ομοφωνία! 7) ΟΕΑ με @@! Με τριμελή Διοίκηση (!) ημιανεξάρτητη από το σύλλογο. Ο κόσμος φαίνεται πως διψά για ΟΕΑ κι εθελοντισμό, δεν έχει απαιτήσεις πια από την Πολιτεία για την κάλυψη των όσων είναι υποχρεωμένη να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Ας προσέξουν μόνο το μπουρδούκλωμα με παρεμφερείς ομάδες δασοπροστασίας κλπ-αν κι οι τελευταίες χρησιμοποιούν ασυρμάτους εκτός ραδιοερασιτεχνικών ζωνών-και με τους γνωστούς λάτρεις στολών κλπ. 8) Εντευκτήριο θα αποκτήσει όταν και αν αυτό γίνει εφικτό, δηλαδή όταν ξεπεραστεί ο αριθμός των 300 μελών (και βάλε...). Ως τότε αυτοί θα γνωρίσουν (...) το τακτικό μέλος μέσα σε δυο χρόνια ώστε να του εμπιστευτούν μετά το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Μπορεί οι προθέσεις τους να είναι καλές κι εγώ να έχω παραγίνει καχύποπτος, καλή τους τύχη σε κάθε περίπτωση. Καλή τύχη στον ραδιοερασιτεχνισμό γενικότερα, αν και δεν το πολυβλέπω...
73, Πάνος SV1GRD.

Ανώνυμος είπε...

Η νεοσύστατη ΕΡΑΔΙΚ μόνο ραδιοερασιτεχνικό σωματείο ΔΕΝ είναι,διαβάζοντας τον σκοπό και το καταστατικό της.
Επομένως, γιατί να ενδιαφέρει τους ραδιοερασιτέχνες ;
Όσοι ενδιαφέρονται για δίκτυα,δασοπροστασία,έρευνα και διάσωση, ενσύρματα δίκτυα και άλλα που αναφέρονται στο Σκοπό της ΕΡΑΔΙΚ , ας πάνε εκεί και ας αφήσουν τα ραδιοερασιτεχνικά σωματεία να ασχολούνται με καθαρά ραδιοερασιτεχνικά θέματα.
Ίσως έτσι ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Λουλούκος είπε...

@Ανώνυμος 17/11/21 3:28

Έχουν απομείνει ραδιοερασιτεχνικά σωματεία στην Ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ γενικά με πολλές από τις παρατηρήσεις σας, με καλύπτει και ο ΓΡΔ ο οποίος καλώς επισήμανε μερικά πράγματα όπως: μέλη πατρίκιοι και πληβείοι - η μεγάλη σε χρόνο θήτευση κάποιων στο σύλλογο του χαλίφη εμφανής. Εξελεγκτική επιτροπή που δεν μπορεί να αποφασίσει σε περίπτωση ενός ναι και ενός όχι - σε αυτή την περίπτωση ο χαλίφης ήταν καλύτερος τοποθετώντας κάποιον δικό του ή κάποτε και τον εαυτό του. Γιλέκα ημιανεξάρτητα - πραγματοποιούν τό όνειρο των κίτρινων γιλέκων και καλύτερα. - Εδώ ξεπέρασαν το χαλίφη. Όπως ήδη έγραψα απλά ένας σύλλογος ακόμη, με ραδιοερασιτεχνικό μανδύα λόγω υποχρεωτικής νομοθεσίας περί επαναληπτών. Πολύ φασαρία για το τίποτα οι ανακοινώσεις τους, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Αλλά βρε παιδιά έχουν εμφανισθεί πολλοί επαναλήπτες που δεν φαίνεται να καλύπτονται από συνδρομές ή εισφορές. Πόθεν έσχες και αυτό δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο σωματείο. Αν μου πείτε ότι ο τάδε δώρισε έναν επαναλήπτη, ο δείνα δύο κλπ. θα αναρωτηθεώ τελικά οι δωρεές έγιναν νόμιμα με δηλώσεις στην εφορία; Έχουν οι δωρητές οικονομική επιφάνεια (λέγεται Ε1) για να δωρίζουν; Γιατί όλοι αυτοί οι τελευταίου τύπου κυρίως ψηφιακοί επαναλήπτες έχουν κάποιο σοβαρό κόστος όπως και η συντήρηση τους. Μη μου πείτε πως οι δωρητές ταυτόχρονα τους συντηρούν κιόλας... Παράξενο πάντα μέσα στην κρίση να γίνονται δωρεές σε συγκεκριμένους μόνο συλλόγους, παράξενο. Ερωτήματα...

2Mδης είπε...

Τελικά έχουμε κάποιο νέο από τα ρημάδια τα πρακτικά ΔΣ της 2/1/20 ώρα 8:30??

Ας μας πει κάποιο τακτικό μέλος αν έχει δημοσιευτεί κάτι στην περιοχή μελών...

Μέχρι να μας πει, θα σας πω εγώ μια άσχετη ιστορία:

Ήταν που λέτε σε ένα σωματείο και έκαναν ΔΣ. Σωματείο ΓΤΠ μη φανταστείτε κάποιο σοβαρό από αυτά που ξέρετε.
Στο ΔΣ αυτό λοιπόν κατέθεσαν στα πρακτικά μομφή για πρώην πρόεδρο ότι έκλεβε νερά από το σωματείο! Να τα πάει λέει στο σκάφος του! Άκου πράγματα...
Και επίσης ότι όσο εκπροσωπούσε το σωματείο υπήρχαν παράπονα από παράγοντες κάποιων ΟΤΑ πως εθεωρείτο φαιδρός "μα καλά έχετε πρόεδρο αυτόν τον..." και ότι παρουσιαζόταν ως αντιπρόεδρος σε φάση που ήταν άλλος vice-president κλπ.

Τώρα θα μου πείτε σε ποιο σοβαρό σωματείο θα πλακωνόντουσαν για δέκα μπουκαλάκια νερό και θα ξεκατινιαζόντουσαν στο ΔΣ? Αλλά είπαμε μιλάμε για σωματείο ΓΤΠ που η διαμάχη για την καρέκλα οδηγεί σε ακρότητες!

Ας περιμένουμε τώρα να δούμε και τα πρακτικά από σοβαρά σωματεία.
Αν τα δούμε...

Ανώνυμος είπε...

Τα ραδιοερασιτεχνικά σωματεία θα φανούν όταν φύγουν από μέσα αυτοί που έχουν άλλα ενδιαφέροντα και συμφέροντα.
Αμήν και πότε !

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα πρέπει να υπάρχουν εύποροι δωρητές και χορηγοί για να βρεθούν τόσοι αναμεταδοτες σε ένα σύλλογο χωρίς αρκετά μέλη. Τι νομίζατε; ότι φυτρώσαν σε κανένα περιβόλι;

2Mδης είπε...

R
tu
AS
73

Μαύρος είπε...

Μήπως η τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη σε διεθνείς οργανισμούς κοινής ωφελείας περιλαμβάνει και τις διάφορες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα?

Δυστυχώς ναι. Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη.

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα είναι οι δωρητές να αναρτώνται στις σελίδες των σωματείων, πρώτα για λόγους τιμής και μετά για να πληροφορούμαστε και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Αν εκλεγεί που θα τον κρύβετε; γιατί σε κάθε του εμφάνιση θα διαγράφονται όσοι σέβονται τον εαυτό τους και το χόμπι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να εμφανίζεται, υπάρχουν οι ¨αντ αυτού¨που θα είναι στη πρώτη γραμμή και θα κάνουν τη λάντζα. Το έργο είναι γνωστό και το έχουμε ξαναδεί !
Άντε και καλά κρασιά και μην περιμένετε τσίπουρα.
Τέλος εποχής!

Ανώνυμος είπε...

Παίζει ο halifax και οι συν' αυτώ αν παρ' ελπίδα εκλεγεί ο gulfstream να καταθέσουν ένσταση! Προφασιζόμενοι τα λάθη στους ΤΚ... (εσύ ή εσείς που κάνατε τα "λάθη" βαστάτε γιατί δεν αργεί να γίνεται ρεζίλι) Βέβαια αυτή η τακτική μπορεί να μουλαρώσει κάποια μέλη και να ψηφίσουν περισσότεροι gulfsteram οέο; Παίζει και αυτό στον σύλλογο της άνω κάτω Αφρικής όλα μπορεί να συμβούν πλην από το να αποκτήσει νέα και δημοκρατική διοίκηση. Από εκεί που ήθελαν να γραφτούν τα ονόματα τους στην ιστορία, έτσι και βγει 2ο βιβλίο για το χόμπι το τι θα γράφει για αυτή την παρέα δε λέγεται.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι λέγαμε για δωρεές: https://www.msn.com/el-gr/money/economy/%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AD%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/ar-AAQP9BS?ocid=msedgntp
Παραστατικά ε; Αλλά και ο δωρητής να χορηγεί παραστατικό πως τα απέκτησε, ε ρε γλέντια

ΦΩΤΗΣ είπε...

με χαρα διαβαζω τα σχολια σας για τον νεο συλλογο (εραδικ) που μερικοι ειστε αρνητικοι αλλοι ουδετεροι ,αλλοι με ολιγη και 2 φουσκαλες ! ΚΥΡΙΟΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΡΙΤΗΣ. ολα τα αλλα ειναι πι@@ς ! καθηστε λοιπον αναπαυτικα στον καναπε σας και πισω απο το πληκτρολογιο σας και καντε του μπεκι ψιλοκομενο μεχρι να βρειτε κατι πραγματικα σοβαρο για να αναφερεται! ειμαστε εδω για να σας ακουσουμε σε λιγα χρονια ! αλλα και ακομα απο τωρα απο την εναρξη του συλλογου πραγματικα δεν εχετε τιποτα να πειτε !
ΦΩΤΗΣ
de sv2bxz
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
(μελος Δ.Σ ΕΡΑΔΙΚ)
υγ δεν εχω εντολη απο κανεναν (του Δ.Σ) για να απαντησω,(ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ) απλα γραφω την ιδιοτητα μου για να μην νομισετε οτιδηποτε !

Ανώνυμος είπε...

με 73 ψηφοφορους δεν γαμησε κανενας !!!!!!!χαχαχαχαχα 73

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν το καταλάβατε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν η ταφόπλακα , το σύνθημα του βαζελου δεν πιάνει τόπο ! Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος ......Α Π Ο Τ Υ Χ Α Τ Ε