Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ!!

 ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ 

Σε νέο μνημόνιο συνεργασίας φαίνεται να καταλήγει μεγάλο ραδιοερασιτεχνικό σωματείο της Αθήνας με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας!


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αξιόπιστες και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, η ΓΓΠΠ θα αναλάβει να στηρίξει τις επικοινωνίες των ομάδων έκτακτης ανάγκης του σωματείου σε μελλοντική κακοκαιρία κατά την οποία θα καταρρεύσουν (πάλι) τα ραδιοερασιτεχνικά δίκτυα!

Έτσι τα μέλη των ομάδων έκτακτης ανάγκης θα μπορούν απρόσκοπτα να ασχολούνται με διανομή νερών σε αγώνες, αλληλοβραβεύσεις και παρουσίες σε πρωινάδικα, ενώ η ΓΓΠΠ θα παρέχει τηλεπικοινωνιακή κάλυψη σε κάθε είδους φυσική καταστροφή κατά την οποία ραδιοερασιτεχνικοί αναμεταδότες τίθενται εκτός λειτουργείας για τρίμηνο.


Εξάλλου, στο ΔΣ του εν λόγω σωματείου κατατέθηκαν προτάσεις για την άμεση -μετά από τρίμηνο- επαναλειτουργεία σειράς αναμεταδοτών της πρωτεύουσας που είναι εκτός, μετά από βλάβη που προκάλεσε ένα ρακούν! 

Συγκεκριμένα, το ρακούν φέρεται να ροκάνισε τα καλώδια τροφοδοσίας των αναμεταδοτών θέτοντας τους εκτός λειτουργείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρακούν ροκάνισε στοχευμένα την καλωδίωση του συγκεκριμένου σωματείου γεγονός που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ΟΛΕΣ οι άλλες εγκαταστάσεις επανήλθαν άμεσα σε λειτουργεία από τον Δεκέμβρη! Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο ΔΣ, για την καθυστέρηση αποκατάστασης της βλάβης ευθύνονται φιλοζωικές και οικολογικές  οργανώσεις προστασίας της ορεινής πανίδας που αντιδρούν στην ηλεκτροδότηση ισχυριζόμενοι ότι θα διασαλευτεί ο ίστρος των ρακούν με άμεσες επιπτώσεις στο μικροκλίμα της περιοχής και εντέλει στο οικοσύστημα. 


Στο μεταξύ, μέλη του σωματείου που τόλμησαν να αμφισβητήσουν την ύπαρξη ρακούν στην Πάρνηθα, ισχυριζόμενοι ότι "το ΔΣ είναι ΓΤΠ" θα διαγραφούν άμεσα στην πρώτη γενική συνέλευση από την οποία θα αποκλειστεί η δυνατότητα παρουσίας τους σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ.


Ζήτω τα μνημόνια-Κάτω τα ρακούν!

Στηρίζουμε ΔΣ!

17 σχόλια:

Λουλούκος είπε...

Εγώ ξέρω ότι τα ρακούν μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα, ειδικά όταν είναι σε οίστρο.

Κατά τα άλλα συγχαρητήρια στη ΓΓΠΠ για την πρωτοβουλία.

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση: στα εγκαίνια του σταθμού του υπουργείου ακούστηκε ότι οι ραδιοερασιτεχνες είναι 30.000. Μήπως έχω χάσει επεισόδια; Μήπως εννοούν και τα CB μαζί;

Ανώνυμος είπε...

Οι ραδιοερασιτεχνικές άδειες που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα πρέπει να είναι περίπου 15000. Αν βγάλουμε τα silent keys και όσους έχουν παρατήσει οριστικά το χόμπυ (περίπου οι μισοί από τους παλιούς), τότε μένουν περίπου 8000-10000. Μέσα σ αυτούς είναι και αυτοί που έχουν την άδεια για αλλότρια χρήση (κυνηγοί, ψαράδες, μεσαιατζήδες, θολοί κλπ). Η ΕΕΡ από την άλλη καμαρώνει οτι εκπροσωπεί τον Ελληνικό ραδιοερασιτεχνισμό, όταν στον σύλλογο έχουν δικαίωμα ψήφου 150-180 νοματαίοι, και στις συνελεύσεις τις αποφάσεις τις παίρνουν 35 το πολύ άτομα. Πλέρια εκπροσώπηση σε λέω !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο σωστός τρόπος για να καταμετρηθούν τα μέλη του σωματίου είναι η διοργάνωση κοπής πίτας, αλλά κανένας δεν μιλά για κατι τέτοιο. Ούτε και φέτος. Κάποτε γέμιζαν θέατρα και αμφιθέατρα. Σήμερα?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΠΕΣΤΑ!
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΞΕΡΟΣΦΥΡΙ.
Περιμένουμε με την κυρά και το παιδί να πάμε για φαί. Πιέστε να γίνει η πίτα γιατί εμείς δεν είμαστε μέλη και δεν περνάει ο λόγος μας.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Δρ Αθανάσιος Στάβερης – Πολυκαλάς,
ανέφερε:
«Σύμφωνα με το ΠΔ του Οργανισμού του Υπουργείου, η ΓΓΤΤ έχει την «τη μέριμνα για την ίδρυση και λειτουργία σταθμών ραδιοεπικοινωνιών» και έχει ως στόχο την εκπαίδευση και
εξοικείωση του προσωπικού της ΓΓΤΤ στο φυσικό αντικείμενο των τηλεπικοινωνιών, τη διοργάνωση και συμμετοχή εθνικών και διεθνών διαγωνισμών ραδιοερασιτεχνών, την διοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων για το πνεύμα των τηλεπικοινωνιών, τη διάδοση του σήματος και την Η/Μ ακτινοβολία, τη λειτουργία των κεραιοσυστημάτων, τις νέες τεχνολογίες, καθώς και την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας των ραδιοερασιτεχνών στη
χώρα που ανέρχονται περίπου σε 30.000 ενεργούς αδιοερασιτέχνες.

Επί τη ευκαιρία της ίδρυσης του Σταθμού τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θέτουν σε κυκλοφορία........

Μάλλον εννοεί και τους CB που κάποιος τους έπεισε ότι είναι τα ίδια...

Ποιος άραγε;;

Ανώνυμος είπε...

Οσο οι "αρμόδιοι" κάθονται άπραγοι, άνευροι, χωρίς να έχουν διάθεση να ανατήξουν κάποια δράση, τόσο θα ισοπεδωνόμαστε και θα συσχετιζόμαστε με όποιον κρατά φορητό ασύρματο. Όταν επίσημα χείλη μιλούν για 30.000 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΧΟΥΣ ραδιοερασιτέχνες χάθηκε η διάκριση.
Ο αντιπροσωπευτικός σύλλογος της Χώρας μήπως θα έπρεπε να πρωτοστατήσει ώστε να υπάρξει κάποιο μητρώο Ελλήνων ραδ/χνών ανεξάρτητα αν ανήκουν ή όχι σε συλλόγους.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι περιμένετε κοπή πίτας και τσίπουρα - ΧΑΣΑΤΕ !

Για το 2022 η πίτα της Ε.Ε.Ρ. θα είναι μέσω Zoom... φάτε μάτια ψάρια...



Ανώνυμος είπε...

Είπαμε να μπει το ΖΟΟΜ στη ζωή μας, ας πούμε στα ΔΣ ή τις ΓΣ όπου απλά γίνονται ανακοινώσεις και ακολουθεί ψηφοφορία. Όμως για την "κοπή της πίτας" με το ΖΟΟΜ πάει πολύ.
Και να μου το θυμηθείτε δεν θα αργήσουμε να κάνουμε παιδιά μέσω του ΖΟΟΜ. Έλεος!!

Ανώνυμος είπε...

Ας μαζευτεί το ΔΣ και να κόψουν την πίτα μόνοι τους. Εμάς το φαγητό μας νοιάζει. Σε μας που είμαστε ταμειακώς εντάξει, να μας στείλουν με το ταχυδρομείο και το φαγητό. Οχι μόνο τις κάρτες.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ρε παιδιά αυτός που ρωτούσε συνέχεια πότε θα φάμε πίτα;
Το ΔΣ σεβόμενο την διακαή επιθυμία του φρόντισε, (παρά τις ανυπέρβλητες αντιξοότητες και τις αδήριτες υποχρεώσεις του να αποκαταστήσει αστραπιαία κάτι μικροβλάβες αναμεταδοτών),να εξασφαλίσει σε παγκόσμια πρωτοτυπία διαδικτυακή κοπή πίτας . Κάτι σαν cyber sex δηλαδή ....
Φάτε μάτια ψάρια .....

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε φίλε μας κοροϊδευουν κατάμουτρα. Είχα αναθαρρήσει ότι θα κάνουμε καβάτζα κανα τυροπιτάκι και πέντεξι κοματια πιτα αλλά μείναμε με την χαρά. Η γυναίκα πάει με το παιδί σε κάτι μνημόσυνα και φέρνει κόλυβα φέρνει και κάτι κεκάκια και την βγάζουμε στο δεκατιανό. Τώρα περιμένω το χαμφεστ πάμε τρώμε σουβλάκια σε καμία παρέα και όταν έρθει λογαριασμός ψαχνόμαστε και καλά ρωτάμε αν έχουν να χαλάσουν πενηντάρικο..... Τουλάχιστον αν τα τσερδωσει κανένας από το ΔΣ να μας πουν να πάμε να φάμε ψαρόσουπα γαμοτο την έχω πεθιμισει!

2Mδης είπε...

«Παραδοσιακή κοπή πίτας» μέσω διαδικτύου!! Δε σχολιάζω άλλο...

Μετά μου λέτε γιατί δεν έγραψα Καζαμία!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε της παραδοσιακές κοπές πίτας με το ΖΟΟΜ και χρησιμοποιήστε το εργαλείο για να μαζέψτε κανένα νέο μέλος από τους 30000 αδειούχους, γιατί στο τέλος θα μείνετε το δσ και η παρέα του!! (επιστημονικά λέγονται εκλέκτορες)

Ανώνυμος είπε...

Από την ανακοίνωση για την δικτυακή κοπή της βασιλόπιτας, εμένα μου άρεσε το "Οι πρώτοι 100 που θα δηλώσουν συμμετοχή" !!! Σαν να βλέπω διαφημίσεις για έξυπνες σίτες & ηλεκτρικές κουβέρτες από τελεμάρκετινγκ.

ΥΓ 2Μήδη, προλαβαίνεις να γράψεις τον Καζαμία. Εχουμε να δούμε και να ακούσουμε πάρα πολλά ακόμα...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
SV1GRD είπε...

Να μην κοροϊδεύετε την «Παραδοσιακή κοπή πίτας» μέσω διαδικτύου! Μέχρι και υπουργός γίνεται κάποιος πουλώντας νανογιλέκα, κηραλοιφές κλπ, ή έστω βουλευτής... Αν δεν ξέρετε, ο λεγόμενος Νόμος Χατζηδάκη προβλέπει τις διαδικτυακές Γενικές Συνελεύσεις & Εκλογές Σωματείων, Συλλόγων κλπ. Αλλά από όσα διαβάζω μάλλον τα διάφορα σωματεία, Σύλλογοι, Κόμματα μάλλον δεν πολυχρειάζονται στη σύγχρονη κοινωνία της Ελλάδας των "αρίστων". Άλλωστε κι εμείς οι ραδιοερασιτέχνες εδώ και πάρα πολλά χρόνια είμαστε αυτοί που έχουμε επινοήσει τα "Παραδοσιακά Ραδιοερασιτεχνικά Καφενεία" με μαζική συμμετοχή. Τώρα που γίναμε και 30.000 Ρ/Ε (το λέει και το Υπουργείο των Αρίστων!) ποιος μας πιάνει! Συνεχίστε ότι κάνετε και μην πτοείστε...
73 de SV1GRD