Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Στα όπλα!!!

 Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται από σήμερα οι ομάδες εκτάκτου ανάγκης ενώ καλούνται και εφεδρείες να συνδράμουν!

Επικουρικά καλούνται και εθελοντές για να αντιμετωπιστεί η έκτακτη ανάγκη που προέκυψε και θα εξελιχτεί την επόμενη Κυριακή κατά την επικείμενη παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία θα γίνει διαδικτυακά.

Συγκεκριμένα, καλούνται εθελοντές οι οποίοι θα παρίστανται και θα τρώνε το κομμάτι πίτας εκάστου μέλους που θα είναι δικτυωμένος μέσω εφαρμογής, ώστε να δοθεί ρεαλισμός στην εκδήλωση.

Διευκρινίζεται ότι ο εθελοντής που θα φάει το κομμάτι με το τυχερό φλουρί, δεν δικαιούται το νόμισμα το οποίο αντιστοιχεί στο μέλος που θα είναι απομακρυσμένα συνδεδεμένο! Ενώ κάθε μέλος που είναι συνδεδεμένο, έχει δικαίωμα να ζητήσει τηλεφωνικά διευκρινήσεις από τον εθελοντή που έφαγε το κομμάτι του για την ποιότητα και ποσότητα των εδεσμάτων ώστε να έχει σαφή εικόνα της εκδήλωσης, αν και εφόσον είναι ταμειακά εντάξει!

Οι εθελοντές οφείλουν α) να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση που θα διευκρινίζει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με αυξημένη πρόσληψη ζάχαρης και β) να έχουν εξοφλήσει συνδρομές μέχρι και το 2025.

Τυχόν μέλη, διαδικτυακά συνδεδεμένα που επιθυμούν να καταναλώσουν εδέσματα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, επιτρέπεται να το κάνουν με δική τους επιβάρυνση και ευθύνη σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ!


Τέλος, ανακοινώθηκε ότι τα μέλη ΔΣ που θα είναι παρόντα στην κοπή της πίτας, θα φάνε και θα πιούνε κανονικά εις υγείαν των μελών που θα είναι συνδεμένα από τον υπολογιστή τους και θα τους κοιτάζουν!

Και του χρόνου παιδιά! Πάντα τέτοια...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πάω εθελοντής ρε παιδιά!!!! Με την κυρά θα πάρουμε και το γιο μαζί. Και άμα δεν τρώμε καλά τις πίτες και τα τυροπιτάκια να μην έρθουμε ποτε πια. Πείτε ρε! Να έρθουμε;

Ανώνυμος είπε...

Πείτε!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα, χτενίζεται η κυρά, θα πάρουμε και το παιδί να πάμε για φαΐ. Θα πούμε ότι περνάγαμε και δεν ξέραμε και να εδώ στην άκρη θα κάτσουμε ήσυχα ήσυχα. Για να δούμε.....

Costas SV1XV είπε...

Σήμερα επαναλειτουργεί το R1 καθώς και τα 2 beacons στο 144412.5 & 432812.5

73 Κώστας SV1XV

2Mδης είπε...

Τόσο σύντομα??
Μα πως? Ούτε καν τρεις μήνες δεν πέρασαν...
Τα συγχαρητήρια όλων στην τεχνική επιτροπή! Respect.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Έχω την εντύπωση ότι, περισσότερα "βλήματα" πέφτουν στο Περιστέρι παρά στην Ουκρανία...!!!

Ανώνυμος είπε...

Cyber κοπή πίτας !!!! Οι τύποι έχουν ξεφύγει τελείως...Ειλικρινά έχω αρχίσει να τους λυπάμαι

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην πρωτοτυπία και στην γελοιοποίηση που δυστυχώς οι κοντόφθαλμοι"σωτήρες" δεν μπορούν να διακρίνουν.