Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Ραδιοερασιτεχνική συνάντηση 2023 Αθήνα...

 Με βροχερό καιρό πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα η φετινή συνάντηση των ραδιοερασιτεχνών στο Περιστέρι, ...

Από την άποψη της συνάντησης με φίλους και συναδέλφους, οι περισσότεροι έμειναν ευχαριστημένοι. Είδαμε φίλους που είχαμε να δούμε από πέρυσι ή περισσότερο, μιλήσαμε με συναδέλφους που είχαν φτάσει από την επαρχία, ήπιαμε καφεδάκι και συζητήσαμε.

Μέχρι εκεί. Από την άποψη χάμφεστ, αγοραπωλησιών, καταστημάτων και ραδιοερασιτεχνικών συλλόγων, υπήρξε παταγώδη αποτυχία. 

Οι διοργανωτές δεν κατάφεραν να προσελκύσουν ούτε καν τα λιγοστά πλέον καταστήματα συναφούς υλικού από την Αθήνα να συμμετέχουν, επίσης όλοι οι σύλλογοι της Αθήνας και της επαρχίας έμειναν αδιάφοροι στο κάλεσμα.

Ακόμα και η πρόσκληση στο φετινό χάμφεστ παραμένει η ίδια κοντά δεκαετία "θα περάσετε φίνα" κάποιοι βαρέθηκαν να την ανανεώσουν, βαριούνται γενικώς, σου λέει εδώ τα πρόσωπα κοντεύουν να είναι τα ίδια τριάντα χρόνια την πρόσκληση θα αλλάξουμε? Μιλάτε εκ του ασφαλούς, δεν ήρθατε να βάλετε ένα καρφί στον τοίχο κλπ κλπ κλπ. Γαϊδούρια! Αχάριστοι!!

Εικόνα μιζέριας, προσκόλλησης στο απώτατο παρελθόν, έλλειψης στρατηγικών στόχων, περιχαράκωσης, εσωστρέφειας, επιμονής στην είσπραξη συνδρομών και οικονομικής ενίσχυσης του "μαγαζιού" που υπάρχει για να υπάρχει...

Δυστυχώς οι χειρότερες προβλέψεις επαληθεύτηκαν, η διάλυση συνεχίζεται, ακόμα και νέοι συνάδελφοι που γνώρισαν και έμαθαν για τον ραδιοερασιτεχνισμό "από μέσα", επιλέγουν με ευκολία τα CB και τα PMR ή οτιδήποτε εκτός ραδιοερασιτεχνισμού να είναι και στην ανάγκη θα βγάλουμε άδειες να μιλάνε οι πάντες παντού αρκεί να έρθετε στην "μητρόπολη του ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού" να σας εξηγήσουμε πόσα παρεκκλήσια μπορείτε να ανοίξετε!!! 

Δεν ξέρω αν έχει μείνει κάποιος που παραμένει ευχαριστημένος με την κατάσταση, οι περισσότεροι αναπολούν το παρελθόν και παραδέχονται ότι "κάθε πέρσι και καλύτερα". Οπότε καλά ήταν! σε σχέση με του χρόνου...







12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι "αυτό" με την χαρτοσακούλα στο κεφάλι; Σκιάχτηκα! Τι άλλο θα δούν τα μάτια μας στα trash fest;

2Mδης είπε...

Έψαχνε για αυτούς που χρωστάνε συνδρομές, είπανε...

Ανώνυμος είπε...

Δημητράκη δεν σε είδα να πληρώνεις την, συνδρομή σου στο ταμείο. Ούτε καν πλησίασες να δηλώσεις τα σέβη σου στο ΔΣ. Κακώς.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως παρατήρησα ότι οι περισσότεροι παρακέμπταν με περίτεχνες πιρουέτες τον πάγκο του ζεύγους. Το είδατε και εσείς ;

Ανώνυμος είπε...

Ναι εγώ έπαθα λαχτάρα! Έψαχνα στους πάγκους και περπατώντας βρέθηκα φάτσα στον αχώνευτο. Ευτυχώς μου έκοψε και έκανα ότι απαντώ στο τηλέφωνο οπότε απομακρύνθηκα από την επικίνδυνη περιοχή. Είναι ικανόι να μου ψάξουν το παντελόνι, χρωστάω από το 20.

Ανώνυμος είπε...

Όπως λέει και ό "άλλος" στο R-1: "Υπέροχα περάσαμε στο trash fest. Και παπούτσια είχε και βασιλικούς (σε γλάστρα) είχε και τον μ@@@@α με την χαρτοσακούλα στο κεφάλι είδαμε. Το μόνο κακό ήταν πως δεν έκανε ανακοινώσεις ο Γιάννης να μας θυμίσει τις συνδρομές και τα κίτρινα γΕλέκα. Μαύρη ημέρα για τον ραδιοερασιτεχισμό".

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως βλέπω ξεκάθαρα στις φωτογραφίες τον κουκουλοφόρο να δέχεται οδηγίες από υψηλόβαθμο μέλος του ΔΣ και μετά να κατευθύνεται προς το "πλήθος"...

Ανώνυμος είπε...

Κάθε χρονιά επισκέπτομαι το χαμφέστ για έναν και μοναδικό λόγο:
Παρακολουθώ έναν συνάδελφο που μαζεύει μπακατέλες και τις πουλάει πανάκριβα σε πάγκο. Έχω τσεκάρει κάποια μηχανήματα που παραμένουν απούλητα και έχουν κάνει πολλά δρομολόγια στα χαμφέστ. Αν πουληθούν ποτέ, θα πάω να τον συγχαρώ και θα του πω "Μπράβο ρε μπαγάσα επιτέλους τα ξεφορτώθηκες!!"

Ανώνυμος είπε...

Ο στόχος του hamfest είναι να μαζευόμαστε οι απόκληροι και να πηγαίνουμε μετά στου Παναγιώτη για κεμπάπ όπως τα παλιά καλά χρόνια. (ερώτηση προς τους κρατούντες: θυμούνται τι σημαίνει κάθε Τετάρτη κατεδάφιση?)

Ανώνυμος είπε...

Οι συνθήκες πλέον ωρίμασαν ώστε το hamfest να γίνεται διαδικτυακά,
όπως διαδικτυακό έγινε πετυχημένα και το περιοδικό.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν το πρώτο μου ham fest που πήγα. Περίμενα κάποιο μεγάλο μαγαζί μπας και πάρουμε κάτι νέο σε προσφορά και το μόνο μαγαζί που είδα ήταν το ζεύγος. Η μόνη αγορά που έκανα ήταν κάτι ανταπτορες από τον κύριο Γιάννη Τελ

Ανώνυμος είπε...

Μην είστε τόσο αυστηροί στην κριτική σας βρε παιδιά .Μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση είναι το μαγαζάκι η οποία ανήθικα χρησιμοποιεί την φίρμα του πάλαι ποτέ Σούπερ Μάρκετ.