Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Οχετός αλήθειας...

Άσχετη αναδημοσίευση από το Facebook από τον κύριο Δημήτρη Αλικάκο...
(Για να το αναδημοσιεύω μάλλον δεν είναι εντελώς άσχετο...)

«ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Π. ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ»
Ο τύπος αυτός παριστάνει τον δημοσιογράφο. Ήταν και υποψήφιος βουλευτής το 2015 (με το ΚΙΔΗΣΟ https://rodopinews.gr/43757 ). Δεν τρολάρει, τα πιστεύει αυτά που λέει. Και μάλιστα αγανακτεί όταν δεν τον πιστεύουν. Έχει και σάιτ που γράφει ό,τι παλαβομάρα μπορεί κανείς να φανταστεί («Ο Μπίλ Γκέιτς πάει για εκτέλεση» «Συνελήφθη ο Ομπάμα» «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήδη εκτελέστηκε» το ίδιο και ο Πάπας, ο Σόρος, η Μαντόνα και πολλοί άλλοι https://www.sfagi.gr/sok-i-lista-syllipseon-kai.../). Εδώ και η Σελίδα του στο FB https://www.facebook.com/sfagi/)
Το παράδειγμα είναι ακραίο, αλλά αυτή είναι πάνω κάτω η κατάσταση σήμερα στο ίντερνετ. Ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, να τον πιστεύουν χιλιάδες (πάνω από 19 χιλ. θεάσεις το βίντεο σε μόλις 24 ώρες https://youtu.be/Rf128xr-et0) και να μην τρέχει τίποτα.
Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.
Φρενοκομείο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ραδιοερασιτέχνης; Βλέπω πτυχίο πίσω του; Ξέρουμε χαρακτηριστικό;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ η άλλη η Ινστιτούταρχος Παστερίωσης εθελοντών δήλωνε ότι από τους 10.000 εθελοντές σε όλη την Ελλάδα οι 1000 επιχείρησαν στην Βαρυμπόμπη κάτι τέτοιοι τύποι δεν μου κάνουν εντύπωση. Βέβαια θα έπρεπε ο εισαγγελέας να ενεργεί πλέον αυτεπαγγελτα και να τους στέλνει ψυχιατρείο

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ο SV7JKB; Δεν έχει ηχεία ο υπολογιστής και δεν ακούω.