Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Για καλό έλειψε...

...και το κατάφερε. Πρώτη η Βίκυ SV2KBS με το γερμανικό διακριτικό της DM8YL, σε αγώνες HST στη Γερμανία. Στην κατηγορία της. 
Είχα τα αποτελέσματα από χθες (για να μην πω πριν καν βγουν και φανεί ότι υπερβάλω!) αλλά περίμενα τις κατάλληλες συνθήκες για να τα δημοσιεύσω: Έπαιρνα τηλέφωνο και έλεγα "...Γιώργο δεν το κλείνεις το ρημάδι, να πας τον Παντελή καμιά βόλτα;;..." 

Εξ'οσων γνωρίζω αυτή την στιγμή λείπει, οπότε... ιδού!





47 σχόλια:

Costas SV1XV είπε...

Βικτωρία Μπράβο, συγχαρητήρια για την επιτυχία.

73 DE SV1XV

takis perreas είπε...

Μπράβο το καλό κορίτσι!

Ανώνυμος είπε...

Η συμμετοχή και μόνο αξίζει συγχαρητήρια. Η επιτυχία αξίζει διπλό μπράβο.

Μπράβο Βικτωρία.

The road less pedaled είπε...

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για τα καλά σας λόγια. Τα επίσημα αποτελέσματα έχουν ήδη ανέβει εδώ: http://www.darc.de/referate/dx/schnelltelegraphie/dtp/dtp-2013/

Μπόρεσα να κάνω στους αγώνες ό,τι περίπου κάνω στο σπίτι, χωρίς πίεση.

Εύχομαι και δημοσίως στον Στάθη SV5DKL να του συμβεί το ίδιο στην Βουλγαρία τον Ιούνιο (και τον Σεπτέμβριο ? :-)) και στον Παντελή SV2HWR καλή λευτεριά για να επανέλθει.

Και σε όποιον ενδιαφέρεται και διστάζει, όταν θα κάνει τα πρώτα βήματα και θα μπει στην διαδικασία της προπόνησης, τότε θα καταλάβει τι έχανε :-)

Ανώνυμος είπε...

2 Ερωτησεις μονο
Α) Μονο 2 διαγωνιζομενοι ηταν στην κατηγορια ? Τι ετρεχες σχεδον μονη σου και τερματισες πρωτη ? επειδη δεν ξερω απο τετοιους διαγωνισμους αν μπορεις διαφωτισε μας ?
Β) Ελληνικο διακριτικο δεν ειχες - σαν Γερμανιδα πηρες μερος ? Η σαν Ελληνιδα με Γερμανικο διακριτικο ετσι για αερα , για τουπε ας πουμε οτι εσυ εχεις Γερμανικο διακριτικο και δεν εισαι σαν εμας τους βλαχους η δεν δεχοντουσαν Ελληνες ?

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα δεν δεχόντουσαν μαλάκες σαν και εσενα!

___ 21 Απριλίου ___ είπε...

Μπράβο Βίκυ !

Ανώνυμος είπε...

Ακου φιλε - Με το να βριζεις δεν κερδιζες τιποτα, αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι η χωρα που ζεις τραβαει τα χιλια μυρια πανδεινα απο τους Γερμανους , ναι ολοι φιλοι μας ειναι και στον ραδιοερασιτεχνισμο δεν εχουμε τετοια κλπ κλπ αλλα πολυ θα ηθελα να δω ενα Ελληνικο διακριτικο να φιγουραρει πανω απο τους Γερμανους . Για αυτο δεν γινεται αλλωστε και ο διαγωνισμος ? Για να δουμε ποιος ειναι ο καλυτερος ? Ετσι να αναπτερωθει και λιγο το εγω μας - Για την Ελλαδα ρε γαμωτο.
Μια Ελληνιδα με Ελληνικο διακριτικο που ραδιοερασιτεχνικα ξεκινησε απο την Ελλαδα και που η Ελλαδα την εχει υποστηριξει πολλες φορες θαβει το SV και επιλεγει το DL και απλα ρωταω το γιατι . Εσυ μπορει να εισαι βολεμενος η να μην σε αγγιζει τιποτα απο αυτα που περναει η χωρα σου , αν βλεπεις βεβαια και εσυ την Ελλαδα σαν χωρα σου ομως εγω ρε φιλε θα εδινα οτι ειχα και δεν ειχα για την πατριδα μου και δεν θα δεχομουνα ποτε να λαβω μερος σε διαγωνισμο με κατι αλλο εκτος απο το SV, ουτε απατρις ειμαι ουτε ανταλαγματα δεχομαι . Επειδη δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι ο λογος που μια Ελληνιδα τρεχει με DL διακριτικο για αυτο τον λογο ρωτησα , και στο κατω κατω της γραφης αφου τρεχει με DL τους διαγωνισμους τι τα θελει τα μπραβο απο αυτους που τους εχει γραμμενους η χ....ους ?

Ανώνυμος είπε...

και για να μην παρεξηγουμαι λυπαμαι εαν κατι που εγραψα μειωνει την συναδελφο αλλα αναθεμα τον Ραγιαδισμο μας ρε γαμωτο , θα ετρεχε ποτε μια DL διαγωνσιμο σαν SV ? Μακαρι παναθεμα με να μπορουσα να ετρεχα για λογαριασμο της Ελλαδας - να ημουν αξιος χειριστης και να τους εκανα να τριβουν τα ματια τους με το SV.

The road less pedaled είπε...

"21 Απριλίου 2013 - 9:40 μ.μ.":

A) α. Ό,τι mail έχω πάρει από Έλληνες συναδέλφους με ερωτήσεις περί HST το απάντησα όσο πιο πληρέστερα μπορούσα, αλλά ειδικά για την δική σου περίπτωση, δεν είναι δική μου δουλειά να διαφωτίζω τον κάθε βλάχο (δικός σου αυτοπροσδιορισμός) σαν εσένα.

Google is your friend, εφόσον έχεις κάψα για να διαφωτιστείς για HST αγώνες, διαφωτίσου εδώ http://www.iaru-r1.org/index.php?option=com_remository&Itemid=173&func=select&id=23 καιεδώ για τον εν λόγω αγώνα http://www.darc.de/referate/dx/schnelltelegraphie/dtp/regeln/

β. Όταν θα κάνω εγχείρηση αλλαγής φύλου, θα μπορώ να διαγωνίζομαι σε πολυπληθέστερες κατηγορίες, όπως είθισται να είναι αυτές των ανδρών.

γ. Τα αποτελέσματα και οι αριθμοί είναι ίδιοι για όλους, άνδρες-γυναίκες όλων των κατηγοριών. Ναι τερμάτισα πρώτη από τις δύο με καλύτερη overall (δηλαδή σε σύγκριση με ΟΛΟΥΣ) επίδοση στο Morse Runner και τρίτη καλύτερη επίδοση στην λήψη γραμμάτων με ταχύτητα 180 cpm real speed (=240cpm ταχύτητα με το σύστημα PARIS).. Ειδικά στο MR, δικαιούμαστε δύο προσπάθειες. Ακόμα και η δεύτερη προσπάθειά μου, με αρκετά χαμηλότερη βαθμολογία από την καλύτερή μου, είναι υψηλότερη από αυτή του καλύτερου άντρα.


Πάμε τώρα στο δεύτερο σκέλος του ερωτήματος σου (Β):

B) Στο δεύτερο λινκ που σου έδωσα μπορείς να διαβάσεις στους κανονισμούς ποιοί έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο DTP.
ΟΛΟΙ. Είναι open διαγωνισμός. Με λίγα λόγια, βλάχοι σαν έσενα μπορούν να έρθουν και να διαγωνιστούν είτε με βλάχικο, είτε με τουπέ callsign. Εάν δεις τα αποτελέσματα, θα δεις δύο μη-DL callsign.
Σε παλιότερα αποτελέσματα δε, θα βρεις το διακριτικό του Βόσνιου Suad DK6XZ ο οποίος μάλλον κι αυτός την είδε πολύ ψώνιο και τουπέ (σαν εμένα) και βρίσκει μια ένα ακαταμάχητο elegance στο γερμανικό callsign, όπως κι εγώ άλλωστε.

Σε περιμένουμε τον χρόνου :-)

Ανώνυμος είπε...

@ ανώνυμε 10+25

Βολεμένος φίλε δεν είμαι. Αλλά αυτο δεν σημαίνει ότι πρεπει να συμφωνήσω μαζί σου. Πιθανόν βολεμένους να εννοείς κάποιους που όσο υπηρετούσαν ήταν λουφαδόροι και τρέμαν μην πάρουν μετάθεση στο Νευροκόπι και όταν αποστρατεύτηκαν το παίζουν μεγαλέξαντροι. Άσε μας λοιπόν με τα εθνικοπατριωτικά σου. Να ήσουνα πατριώτης όσο υπηρετούσες!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να έρθει με διακριτικό ΤΑ1RP!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω για τον χρονο που διεθεσες να μου απαντησεις, δεν κατεχω ιδιαιτερα την Αγγλικη γλωσα αν και στα βλαχικα θα ελεγα σκιζω , δεν αποτελει προσβολη να με πεις βλαχο - αποκαλεσαν καποτε βλαχο εναν πραγματικο βλαχο για να τον μειωσουν και τους απαντησε με τον πιο φυσικο τροπο οτι και το μικρο τους δαχτυλο θα εδιναν αμα μπορουσαν να ειναι βλαχοι .
Πραγματικα ομως λυπαμαι καθε ανθρωπο που δεν ειναι περηφανος για την πατριδα του και την καταγωγη του - Πραγματικα δεν καταλαβα γιατι δεν πηρες σαν SV μερος - το ειρωνικο σχολιο δεν ειναι τεκμηριωμενη αποψη οπως θες ομως... Μακαρι να καταλαβαινες .
Τωρα για τον αβανταδορο που βριζει , υπηρετησα την πατριδα μου και μετανιωνο που δεν πολυκαταλαβαινα τοτε ποσο σημαντικο ηταν αυτο που εκανα , μακαρι να ξαναπηγαινα και ασ ηταν και δυο φορες πιο πολυ . Το που εισαι δεν εχει σημασια αν και ειχα την τυχη να γυρισω πολλα μερη , το τι εχεις μεσα στην ψυχη σου μετραει φιλε μου , ισως πιο ασυνειδητα τοτε αλλα εγω τουλαχιστον παντα Ελλαδα ειχα.
Και εαν ειχα την τυχη και την ικανοτητα να επροσωπησω την χωρα μου σαν SV θα το κανα και κριμα σε αυτους που με οποια δικαιολογια δεν το εκαναν , δεν ειναι παραδειγμα μου ουτε οι Βόσνιοι ουτε κανενας αλλος . Με τις καλυτερες ευχες μου και το κλεινω εδω μαζι με τα συγχαρητηρια για την πρωτια στην χωρα που εκπροσωπειτε με το διακριτικο σας.

Ανώνυμος είπε...

Αφού την αγαπαγες τόσο πολύ την Ελλάδα Γιώργο μου ας καθόσουν να την υπηρετήσεις. Δεν σε ανάγκασε κανείς να παρεις σύνταξη στα 45 σου και να μιλάς εκ του ασφαλούς.

Γκιώνης είπε...

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
Βίκυ μπράβο και καλή συνέχεια. Πολύ χαρηκα για την είδηση που μας μεταφέρει ο Γιάννης.

Υπάρχει ενας ανώνυμος ο οποίος θρασύδειλα τις τελευταίες ημέρες κάνει ανώνυμες επιθέσεις τοσο σε εμένα όσο και σε αγαπημένους συναδέλφους. Καλό θα ήταν να σταματήσει.
Ολα τα αλλα που γραφει δε με αφορούν και δε με ενδιαφερουν.
Τοσο εγω όσο και η βικυ όσο και ο Τακης όσο και ο Γκέκας ειμαστε επώνυμοι αγαπητέ. Σας γνωρίζουμε απο παλιά και ειναι παγια τακτική μου να ειμαι απέναντί σας . Καλό κουράγιο.
Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν επιτυχία συναδέλφου εγινε με SV ή SV0 ή VK2 ή DL. O Ελληνισμός και η ελληνικότητα δε κρίνοται απο το διακριτικό αλλά απο το ελληνικό πνεύμα και την αρετή της ελληνικής παιδείας κάτι που ορισμένα φυντάνια των τελευταίων ημερών δεν έχετε. Και αφου ειστε βλάχοι και δε γνωρίζεται την Αγγλική απορρώ πως στα μηχανιματα σας τα ραδιοερασιτεχνικά μπορείτε και εξηγείτε το ON.


Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουμε το οφ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι κακό να είσαι Βλάχος,
κακό είναι να είσαι Βλαχόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι τα μηχανήματα έχουν πάουερ κι όχι ον ή οφ...

Γκιώνη πάλι σουρωμένος είσαι...?

Γκιώνης είπε...

Αγαλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι.

Γκιώνης

The road less pedaled είπε...

Αγαπητέ μου (Γιώργο) Ανώνυμε, εγώ λυπάμαι για τους ραγιάδες που δεν έχουν το θάρρος να εκφέρουν την άποψή τους επωνύμως.

Με ξαφνιάζει επίσης, πως αξιώνεις απαντήσεις "τεκμηριωμένες και με αξιοπρέπεια !". Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ερωτήσεις που έθεσες ήταν άκρως ειρωνικές και φτηνιάρικες, δεν νομίζεις πως οι απαιτήσεις σου είναι υπερβολικές ?!!

Αν δεν κατέχεις την Αγγλική γλώσσα, κακώς σου έδωσαν ρ/ε άδεια.
Δεν με ενδιαφέρει αν σκίζεις στα βλάχικα, δεν σε ρώτησα ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος. Επίσης σου απηύθυνα τον λόγο αποκαλώντας σε "βλάχο", γιατί αυτόν ακριβώς τον προσδιορισμό χρησιμοποίησες (ξαναδιάβασε το πρώτο σου σχόλιο !). Καμία διάθεση προσβολής λοιπόν, τώρα αν σε προσβάλλει το άκουσμα της ίδιας σου της καταγωγής, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Επίσης, το θεωρώ τίτλο τιμής το ότι κάποιος που κάνει "λάικ" σε σελίδες "Δεν ήταν χούντα - Ήταν επανάσταση" θεωρεί ότι δεν αγαπώ την πατρίδα μου. Θα με προβλημάτιζε ιδιαίτερα το αντίθετο.

Τέλος, επειδή δεν είναι δική μου δουλειά να "αναπτερώσω το εγώ σου" (!!) μπορείς να σπονσοράρεις την συμμετοχή κάποιου Έλληνα HST αθλητή εφόσον έχεις αξιώσεις και προσδοκίες, όπως γίνεται με τις υπόλοιπες χώρες, όπου είτε το κράτος, είτε η εθνική ένωση της εκάστοτε χώρας στηρίζει τους αθλητές της.

Κλείνοντας επέτρεψέ μου ναι, να έχω χ.....η (δική σου λέξη πάλι από το 2ο σχόλιό σου) την άποψή σου και τα μπράβο σου και ποιοί είναι ή δεν είναι παράδειγμα για σένα. Ξέρω θα σε σοκάρει, αλλά όσοι Έλληνες ασχοληθήκαμε με το άθλημα, έχουμε άριστη επικοινωνία μεταξύ μας και είμαστε συνέχεια σε επαφή ανταλλάσσοντας εμπειρίες και απόψεις.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
2Μδης είπε...

Το παραπάνω σχόλιο σβήστηκε κατόπιν επιθυμίας του προσώπου στο οποίο αναφερόταν.
Αν κάποιος εχει προσωπικά ας το γράψει σε mail...

The road less pedaled είπε...

Λοιπόν, όλα μπορώ να τα καταλάβω. Και την ειρωνεία και τα βρισίδια και τα νεύρα όλων που είναι τεντωμένα λόγω της φάσης που περνάμε.

Ένα πράγμα δεν μπορώ να ανεχτώ. Την κτητικότητα και την βλαχομαγκιά πίσω από την ανωνυμία επικαλούμενος δήθεν φόβους, απειλές και ιστορίες για αγρίους και παράλληλα μαθήματα πατριδογνωσίας από έναν θρασύδειλο ανώνυμο !

Εφόσον απαιτείς να χρησιμοποιώ συγκεκριμένο callsign, ΑΠΑΙΤΩ να μου απευθύνεις τον λόγο ΕΠΩΝΥΜΑ.
Εφόσον τολμάς και δεν είσαι ραγιάς. Ε ?

Τα υπόλοιπα, τα γελάδια, τις μπολσεβίκες, του γερμανοτσολιάδες και τις βλάχομαγκιές εκεί που σε παίρνει. Αν θες να ξεδώσεις, υπάρχουν τα μαιλ. Αλλά όχι να δίνεις το show σου και από πάνω να δίνεις οδηγίες στον Γιάννη για το πως να διατηρεί το ιστολόγιό του, ε ?

Ή τα υποννούμενα με χρήματα !
Πριν τρία χρόνια, στο HST στην Πολωνία, η ίδια λάσπη, για τα λεφτά και "άθλια" αποτελέσματα. Τώρα ξαφνικά θυμηθήκες ότι είσαι Έλληνας, λες και τότε στην Πολωνία πήγαμε και αγωνιστήκαμε σαν Τζαμαϊκανοί !

Εφόσον απαιτείς σεβασμό με τεκμηριωμένες και χωρίς ειρωνεία απαντήσεις, μάθε να γράφεις με έναν στοιχειώδη σεβασμό.
Ειδάλλως κάτσε με τα γελάδια που τόσο πολύ σου αρέσει να χρησιμοποιείς σαν χαρακτηρισμό για όποιον δεν γουστάρεις.

Τέλος, άσε τους Έλληνες που ασχολούνται με HST να κρίνουν κατά πόσο τους βοηθάω ή τους σνομπάρω ή τους αντιμετωπίζω με "τουπέ" ή αυτούς που επικοινώνησαν μαζί μου και θέλουν να ξεκινήσουν.

Εσύ εξακολούθα να βόσκεις τα γελάδια σου και να δίνεις μαθήματα πατριδογνωσίας και αξιοπρέπειας και να κάνεις υποδείξεις για το πως θα κάνουμε HST άσχετα αν όπως ο ίδιος ομολογείς δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.

Ανώνυμος είπε...

Το παραπάνω σχόλιο σβήστηκε κατόπιν επιθυμίας του προσώπου στο οποίο αναφερόταν.
Αν κάποιος εχει προσωπικά ας το γράψει σε mail...

Ωπα !!! Δηλαδη χωρις να βριζω - απλα επειδη ειπα την αποψη μου με λογοκρινεις ? Εγω νομιζω οτι πλεον χανεις αυτο το αμεροληπτο που πιστευα οτι ειχες , δηλαδη αν καποιος τριτος που δεν θελει μια αναρτηση που γραφτηκε για αυτον σου ζητησει να την σβησεις θα την σβησεις ?
Σεβομαι οτι ειναι δικο σου το ιστολογιο και φυσικα κανεις οτι εσυ νομιζεις , σβηνοντας ομως το μυνημα μου αφηνεις να ενοηθει οτι ειμαι καποιος που δεν ειμαι . Σε παρακαλω λοιπον σβησε εαν εχεις την καλοσυνη ολοα τα μυνηματα μου , δεν προσφερουν κατι , τις απαντησεις μου τις πηρα . Σε παρακαλω λοιπον σβησε ολα τα δικα μου σχολια - φαινεται ποια ειναι ετσι ωστε να μην αφηνουμε ουτε υπονοιες για τριτους αλλα υπαρχουν και θεματα που ενω δινω την αποψη μου αυτη λογοκρινεται . Καλα κανεις ομως δεν ειναι σωστο να αφηνεις αποσπασματικα κειμενα και να βγαινει αλλο νοημα . Συμμετεχω στο ιστολογιο σου και θα συνεχισω να το κανω , ομως μην με τροποποιεις η μην με εμφανιζεις σαν καποιος που δεν ειμαι.

The road less pedaled είπε...

Ε ναι, τα γελάδια, οι μπολσεβίκες, οι γερμανοτσολιάδες, η Βόρεια Κύπρος, οι εθνικοί προδότες, τα υποννοούμενα με τα χρήματα, δεν είναι βρισίδια. Κολακείες είναι.
Βαφτίζουμε τον βούρκο απόψεις και αμεροληψία.

Το πρώτο σου σχόλιο παραπάνω άλλωστ στην παρούσα ανάρτηση, άκρως φτηνιάρικο και ειρωνικό, δείχνει τις προθέσεις σου, αρχής εξ'αρχής.

Σε κάποιο άλλο σχόλιό σου μάλιστα, έδινες οδηγίες στον Γιάννη, πως να κρατάει το επίπεδο στα σχόλια στο ιστολόγιό του !
Ξεκίνα λοιπόν από τον εαυτό σου.

"μην με τροποποιεις η μην με εμφανιζεις σαν καποιος που δεν ειμαι."
Ποιός είσαι είπαμε ?

2Μδης είπε...

Ποια να σβήσω; Δεν κατάλαβα, από την μία γράφετε ανώνυμα και από την άλλη θα πρέπει εγώ να αποδώσω στον καθένα τι σχόλια έγραψε ανώνυμα; Που ξέρω εγώ ποιος έγραψε τι;

Ρε αφήστε τις δικαιολογίες και γράψτε επώνυμα ότι θέλετε να γράψετε. Εγώ τόσα χρόνια επώνυμα γράφω και τα χώνω όπου νομίζω ότι έχω δίκιο. Με πείραξε κανένας;

Τι περισσότερο έχω από εσάς που φοβάστε να εκφραστείτε ελεύθερα;;;
Έτσι θέλετε αλλαγές; Έτσι έχετε όραμα;

Γράψτε με το όνομα σας. Τι φοβάστε;

Ανώνυμος είπε...

Οχι παντως αυτος που θα ηθελες , αδικα τον κατηγορεις . Καθε φορα που καθομαι και γραφω την αποψη μου λεω απο μεσα μου τι καθεσαι και μπλεκεσαι... τελικα φαινεται οτι ειχα δικιο . Ο Γιαννης η μαλλον εσυ εσβησες ακαριαια οτι δεν σου αρεσε , θα μεινεις και εσυ με την απορια ποιος ειμαι, παντα ετσι δεν γινεται μολις η παρεα διαφωνησει αρχιζουμε τα ποιος εισαι . Κατηγορουν το Γιαννη οτι καποιες φορες λειτουργει υποχθονια , δεν το ασπαζομαι αλλα με ξενιζει λιγο το λεπιδι οπως λεει και ο Γιαννης . Μην τα κανεις αχταρμα λοιπον Βικακι ολα , αλλοι σου κολησαν το Μπολσε - Βικα , εσυ απαρνηθηκες το SV και διαλεξες το DL .
Αυτο ηταν το τελευταιο μου σχολιο σε οποιοδηποτε θεμα και οποιαδηποτε αναρτηση γενικα σε αυτο το ιστολογιο - δεν μπορω να συμετασχω με τους κανονες του - ειναι ομως αλλουνου και το σεβομαι . Θα συνεχισω να το διαβαζω ομως .
Εξακολουθω ομως να θεωρω δικαιο οτι αφου σβηνεται ενα σχολιο μου που σε προσβαλει το σωστο ειναι να σβηστουν ολα αλλιως ο τυχαιος αναγνωστης βγαζει αλλο νοημα .
73s

The road less pedaled είπε...

Στο καλό γενναίε πατριώτη.

Ναι το μπολσεβίκα δύο "συνάδελφοι" το έγραψαν: εσύ και ο Αρπέας.
Το ότι μου το "κόλλησε" ο Αρπέας και το συνέχισες εσύ λέει πολλά για την προσωπικότητά σου.

Επίσης λέει πολλά η υποκρισία σου, του δήθεν επιπέδου που απαιτείς στο ιστολόγιο και δεν σου αρέσουν οι φαγωμάρες παρά μόνο τα ρ/ε θέματα, αλλά ερειστικότητατος φουλ κι ένα βρωμόστομα-παπούτσι που αρχίζει με μπολσεβίκες, συνεχίζει στην Βόρεια Κύπρο, μετά πάει στους Γερμανοτσολιάδες πετάει λάσπες με υπονοούμενα με χρήματα, και καταλήγει στα βλάχικα βοσκοτόπια με τα γελάδια.

Τα ίδια δεν λέγατε τάχα πριν 3 χρόνια για την ελληνική ομάδα ?
Τότε τάχα Έλληνες δεν πήγαν ? Αλλά και πάλι τότε, η κακομοιριά, δεν σας άρεσαν τα αποτελέσματα, δεν σας άρεσε που η ΕΕΡ στήριξε την προσπάθειά μας.
Τελικά τι έγινε ? Σκόρπισε η ομάδα, κανείς από τους τότε αδικημένους χειρισταράδες δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ και τώρα ξαφνικά θυμηθήκατε την χαμένη "Ελληνικότητα" και έχετε απαιτήσεις φουλ !! (τι φριχτή και φτηνή λέξη, η "Ελληνικότητα" λες και υπάρχει "Μεξικανικότητα" ή "Αιγυπτιακότητα" ή "Τουρκικότητα" ή "Γερμανικότητα").

Στο καλό λοιπόν και μάζεψου: άκου 'κει "Βικάκι" λες και πίναμε χθες ρετσίνες χθες παρέα. Θράσος, επίσης φουλ.

Μεγάλη απώλεια που δεν θα μάθουμε ποτέ ποιός είσαι.
Ποιός να 'ναι άραγε ο βλάχος με τα γελάδια του που ντρέπεται για τις απόψεις του, δεν θα με πιάσει ύπνος το βράδυ από την στεναχώρια.

Ένας (!) έμεινε στην ελληνική ομάδα. Κοιτάξτε να τον δώσετε κι αυτόν δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Οι κλασικοι οι ελληναραδες.
Ε, μην δουμε καποιον να κανει κατι.
Να τον φαμε ζωντανο.
Η Βικυ ειδικα, απο τοτε που εφυγε εξω οτι πλανο για προπονηση απο εμπειρους αθλητες εχει το εχει μοιραστει.
Οντως τοτε τρια χρονια πριν παλι εδω πεσατε να φατε τα παιδια γιατι δεν εφεραν καλα αποτελεσματα, στον πρωτο τους αγωνα;
Οι ποσα ηταν τα λεφτα, γιατι τους εδωσαν λεφτα;
Αυτοι ειστε.
Μετα σου λεει ο ραδιοερασιτεχνισμος στην Ελλαδα ειναι στο επιπεδο που ειναι.
Γιατι αραγε;
Γιατι ολοι εσεις οι βλαχοι πηρατε οπως-οπως αδειες.

Ανώνυμος είπε...

Συχγαρητήρια Βίκυ και ας μην σε ξέρω.Απλά μην ασχολείσαι και πες:Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κραμαστάρια. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

(τι φριχτή και φτηνή λέξη, η "Ελληνικότητα" ...

Ειπα να μην ξαναγραψω και πραγματικα αυτο θα κανω ομως μολις τωρα διαβασα το σχολιο σου και νομιζω οτι σε αυτο πρεπει να σου απαντησω. Μια και μονο λεξη Ντροπη σου , εχεις απολυτο δικιο που διαλεγεις το Γερμανικο διακριτικο λυπαμαι βαθυτατα εστω και για τον λιγο χρονο που δαπανησα μαζι σου. Πες για μενα οτι θες - ακομα και αποσπασματικο μονταζ να κανεις δεν με πειραζει ομως Ελληνικοτητα και οτι αυτο περικλειει ειναι λεξη ιερη - ντροπη σου και παλι και το ιδιο και για οσους σε σιγονταρουν σε αυτη σου την αποψη . Ελπιζω τουλαχιστον οταν βρισκεσαι στο εξωτερικο να μην ξεστομιζεις τετοιες αηδιες , κριμα και παλι κριμα . Λυπαμαι και για τον 2μηδη που αφηνει τετοια καταπτυστα σχολια να περνανε . Αν κατι ειναι καταντια και θλιβερο ειναι να ακουγονται αυτες οι αποψεις απο Ελληνα ραδιοερασιτεχη . Κουβεντες σαν αυτη ηδη εχουν την θεση τους στον σκουπιδοντενεκε της ιστοριας -Ποσο θλιβομαι που για αγνωστο λογο τις χρησιμοποιεις.

Ανώνυμος είπε...

Θα σου θυμισω δε οτι ενα απο τα πραγματα που η ελλαδα αγωνιζεται σε διεθνες επιπεδο ειναι η υπερασπιση του αυτονοητου η Ελληνικότητα της Μακεδονιας απο τα νυχια των απανταχου γυφτοβαλκανιων και τις προσπαθειες παραχαραξης και καπηλειας που καθημερινα κανουν . Λυπαμαι για αυτα που ξεστομιζεις. Σε ενα μπλογκ μπορεις να γραφεις οτι θελεις - δεν ειναι αερας να εχει κανονες ομως λυπαμαι γιατι δεν θεωρουσα οτι θα ακουγα τετοια κουβεντα απο Ελληνα ραδιοερασιτεχνη κει ειδικα μεσα απο το μπλογκ του 2μηδη .

The road less pedaled είπε...

Εσύ δεν έφυγες ?
Εγώ σέβομαι όσο μπορώ την μητρική μου γλώσσα, την Ελληνική και δεν την κακοποιώ όπως εσύ.

Η φριχτή αυτή λέξη, η "Ελληνικότητα" είναι μια πρόσφατη λέξη που δημιουργήθηκε από ελληνοβαρεμένους σαν εσένα.
Σε προκαλώ κύριε Έλληνα: κατά το "ελληνικότητα" λέμε και "αιγυπτιακότητα" ή "καναδικότητα" πχ ?
Αυτές οι λέξεις-ανέκδοτα, είναι τόσο σωστές όσο ήταν και το περίφημο (αλλά αρχαιοελληνικό τρομάρα τους !) "εγέρθουτου" !

Εσύ δεν έχεις τα κότσια να γράψεις το όνομά σου κάτω από τις απόψεις σου. Τι να σου πω ντροπή σου ? Έχεις ντροπή εσύ ?

Και θα μου κάνεις υποδείξεις για το τι λέω και τι θα πιστεύω ? Και άσε τους αβανταδόρους και τα σιγονταρίσματα που υπάρχουν μόνο στο κεφάλι σου: σε φτύνουν κι εσύ νομίζεις ότι βρέχει.

Άντε στο καλό σου αγοράκι μου, πήγαινε να βοσκήσεις τα γελάδια σου και μάσε την βλαχομαγκιά σου που περισσεύει.

Στο ξαναλέω: Ένας (1) έμεινε στην Ελληνική ομάδα. Κοιτάξτε με τις ΑΗΔΙΕΣ σας να τον δώσετε κι αυτόν δρόμο. Να αλλάξει πατρίδα, ήπειρο, πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Για τα αποτέλεσματα του HST, μόλις σου εξήγησε το όνειρο (240cpm!!) το βούλωσες και θυμήθηκες την Μακεδονία, τον μαρμαρωμένο Βασιλιά, την Βόρεια Κύπρο.. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.

Ανώνυμος είπε...

Μην είσαι τόσο αυστηρή ρε Βίκυ ο άνθρωπος το είπε στα βλάχικα σκίζει όχι στα ελληνικά. Άλλη γλώσσα η μία, άλλη γλώσσα η άλλη.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα και οι αβανταδοροι ανωνυμα υπογραφουν , τι εγινε ρε παιδια ? - Εμενα δεν μου εξηγησε κανεις κανενα ονειρο - ουτε καν ξερω μορς και ουτε και με νοιαζει αυτο το mode - εγω ρωτησα γιατι απλα δεν πηγε με το Ελληνικο διακριτικο της . Πηρα την απαντηση μου φριχτη λεξη η Ελληνικοτητα ...
Δεν ξερω τι ενοχλησε τον 2μηδη και εκοψε το προηγουμενο σχολιο μου και δεν ξερω και εαν θα αφησει και αυτο αλλα αφου αυτές οι λέξεις-ανέκδοτα, είναι τόσο σωστές όσο ήταν και το περίφημο (αλλά αρχαιοελληνικό τρομάρα τους !) "εγέρθουτου" ! νομιζω οτι θα θεωρεις σωστη την αποψη της αλλης πλευρας , συνοστισμος ηταν οχι σφαγη...
Gutte Nacht

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω επισης ποια ομαδα και ποιοι εμειναν αλλα αν ειναι η Ελληνικη ομαδα να εμφανιζεται με Γερμανικα διακριτικα ας αλαξει καλυτερα οχι πλανητη , ηλιακο συστημα .

The road less pedaled είπε...

Να ευχαριστήσω ανώνυμους κι επώνυμους για τα καλά σας λόγια, ειλικρινά.

Το μεγαλύτερο μπράβο θα ήταν εάν οι Έλληνες συνάδελφοι στήριζαν την δημιουργία ενός HST group στην Ελλάδα, πχ με την διεξαγωγή αγώνων σε ελληνικό επίπεδο.
Ελπίζω επίσης η ΕΕΡ να ξαναστηρίξει την οποιαδήποτε ελληνική HST αποστολή που εύχομαι να προκύψει στο μέλλον.

Από εκεί και πέρα ο ανώνυμος που θα έφευγε, αλλά ακόμα εδώ τριγυρνάει, δυστυχώς αντιπροσωπεύει τον έλληνα ραδιοερασιτέχνη με το στόμα που βρωμοκοπάει, με την κακομοιριά την κλασσική και την αμφιλεγόμενη άδεια: ομολογεί πως "ουτε καν ξερω μορς και ουτε και με νοιαζει αυτο το mode" ωστόσο υποτίθεται πως έβγαλε την άδεια του σε μια εποχή που ήταν απαραίτητη η γνώση του κώδικα για την απόκτηση άδειας όσο για τα αγγλικά, δε βαριέσαι, αφού μιλάμε βλάχικα, φτάνει.

Μόνο καβγάδες, μαγκιά, βλαχιά, ελληνικές σημαίες και ντουντούκες και τίποτε μα απολύτως τίποτε επί της ουσίας.
Τον κώδικα ούτε καν τον ξέρει, ούτε τον ενδιαφέρει, ΑΛΛΑ γνώμη έχει. Εύγε Griechenland !

Gute Nacht είναι το σωστό ;-)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα έλεγα κάτι βλαχαδερά γελάδια σαν εσένα που μπήκαν στην υπηρεσία ραδιοερασιτέχνη από το παράθυρο να αλλάξουν ηλιακό σύστημα.
Α συγγνώμη, όχι να αλλάξουν, αλλά να "αλαξουν". Μην ξεχνάμε Έλληνες είμαστε ως το κόκκαλο, βγάζουμε πιστοποιητικά "ελληνικότητας", αλλά το να γράψουμε μια λέξη σωστά είναι αδύνατον. Και φυσικά όλα είναι άσπρο-μαύρο:Ή "εγέρθουτου" ή "συνοστισμός" (sic). Αλλάξτε πλανήτη. Please.

Γκιώνης είπε...

"υπηρεσία ραδιοερασιτέχνη"

Ελα ρε μεγάλε. Σιγά μη γίναμε και room service.

Ρε γιατι τωρα που ειναι η ανοιξη και ανθίζουν τα χορτάρια δε κόβετε τις φλέβες σας να βάψετε παπαρούνες?

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Και που ξερεις εσυ τι αδεια πηρα και ποτε την πηρα ? Κρινεις απο τον εαυτο σου για το παραθυρο ?
Αστε ρε σεις τα ιδια και τα ιδια - οταν δεν εχουμε τι να πουμε κοιταμε εαν εχει ενεργοποιησει τον ορθογραφο καποιος, δεν το βαρεθηκατε αυτο , πες τιποτα αλλο αλλα πες το επωνυμα αν εχεις την καλοσυνη - ετσι δεν λετε ? να γραφουμε επωνυμα ? Αρχιστε λοιπον απο τον εαυτο σας και βλεπουμε...
Α και μην γραφετε το ενα σχολιο επωνυμα και το αλλο ανωνυμα - σε ολα τα ραδιοερασιτεχνικα blog ειναι γνωστο το στυλακι και ξεχωριζετε... Τι λετε τωρα που δεν ειναι ασπρο μαυρο βεβαια υπαρχει και ενδιαμεσο οπως λενε και οι φιλοι μας απεναντι το αιγαιο μας που μας ενωνει . Α ρε κουνια που σας κουναγε.
Μου αρεσει πολυ εκεινο το κομματι για τον κλασικο Ελληνα ραδιοερασιτεχνη , τι αποσταγμα σοφιας απο μια βαθια γνωστη του Ελληνικου ραδιοερασιτεχνισμου που με τα χρονια ενασχολησης της με τον Ραδιοερασιτεχνισμο μας συμβουλευει με ψηγματα σοφιας που αποκομισε μετα την επαφη της με το διεθνες ραδιοερασιτεχνικο τζετ σετ . Α ρε κουνια που μας κουναγε .
Σας ξαναλεω οτι ελπιζω τις κουταμαρες που γραφετε να μην της λετε και στο εξωτερικο , κρατηστε το DL διακριτικο σας και σας ευχαριστουμε για την αποψη σας περι Ελληνων ραδιοερασιτεχνων και Ελληνισμου , κριμα και εσεις εδω ερχεστε για μπραβο ομως , τι εγιναν οι Γερμανοι ?
Οταν λετε Ελληνες συναδελφους εννοειτε αυτους με το στόμα που βρωμοκοπάει, με την κακομοιριά την κλασσική και την αμφιλεγόμενη άδεια ? Σας παρακαλω μην με αναγκασετε να χρησιμοποιησω copy paste απο κειμενα φιλου σας που το παρακανει λιγο .

Γκιώνης είπε...

Αγαπητέ μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Όμως το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις ειναι να σταματήσεις να γράφεις χαζομάρες.

Επίσης δε μας κούναγε κούνια αλλά αιώρα.

Γκιώνης

The road less pedaled είπε...

Ακόμα εδώ είσαι ? Στο είπα και πριν σε φτύνουν και νομίζεις ότι βρέχει.
Όταν απευθύνομαι σε κακομοίρηδες απευθύνομαι σε σένα, όχι γενικώς στους Έλληνες συναδέλφους, είναι σαφέστατα διατυπωμένο.

Όσο για το παράθυρο, μόνος σου έγραψες στις "23 Απριλίου 2013 - 10:08 μ.μ." πως "ουτε καν ξερω μορς και ουτε και με νοιαζει αυτο το mode". Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια λοιπόν για το παράθυρο, το ομολογείς και μονος σου οτι ΚΑΚΩΣ εχεις αδεια ραδιοερασιτεχνη. (τα 73s σε μαραναν !)

Δεν πειράζει αφού σκίζεις στα βλάχικα, αφού ξεσκίζεις την ελληνική ορθογραφία όπως παρατήρησαν κι άλλοι, αφού όσον αφορά κάτι ραδιοερασιτεχνικό δεν έχεις να πεις απολύτως τίποτε, παρα μόνο κακομοιριά και βλαχομαγκιά, φτάνει.
Είπαμε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους. Μονο ασχετοσυνη και στομα-παπουτσι.

Εξακολουθεις να μην εχεις τα κότσια να γράψεις το callsign σου γενναιε βλαχε. Μα τοση ντροπη για το περηφανο ελληνικο διακριτικο σου ?

Ανώνυμος είπε...

..ηδη εχουν την θεση τους στον σκουπιδοντενεκε της ιστοριας..

Μπα οι ραδιοερασιτεχνικοί σκουπιδοντενεκέδες έχουν άποψη.
Άντε ρε μεγάλε καλά σου λέει πάνε να βοσκήσεις τα αγελάδια σου, εσύ δεν έγραφες για τον PL?
Πότε πήρα την άδεια λέει.
Αλλά μορς ούτε ξέρω κι ούτε θα μάθω.
Πως να πήρε την άδεια βρε Βικτώρια πως. Άραγε πως να πήρε την άδεια η ραδιοερασιτεχνική εγκυκλοπαίδεια, ο παλιός.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή SV2KBS,
Ειμαι ο Γιώργος ο SV1RP, με όσα σου γράφουν ανώνυμα δεν εχω καμμία σχέση. Δεν τα γράφω εγώ όλα οσα γράφονται. Ποιός στα γράφει για να σου τσιτώνει τα νευρα, δεν γνωρίζω. Μπορείς να ρωτήσεις τον διαχειριστή του site, ο οποίος πιθανώς να υποπτεύετε ποιός, αλλά δεν στα γράφω εγώ.
73, Γιώργος SV1RP

Ανώνυμος είπε...

Άσε ο διαχειριστής του site αν ανοίξει το στόμα του θα κάψει κόσμο και κοσμάκη...

The road less pedaled είπε...

Μα, "αγαπητέ" SV1RP,

ενδεχομένως δεν έγραψες εσύ τα παραπάνω. Κι εγώ τι να κάνω ?
Μπορώ να ελέγχω τι κάνει ο κάθε ανώνυμος ? Μου ζητάς τα ρέστα για το τι γράφουν οι ανώνυμοι ?

Δεν έγραψες τα παραπάνω, αλλά έγραψες εδώ http://2mdes.blogspot.de/2013/02/blog-post_11.html
καθώς επίσης και διάφορα άλλα email που συνέταξες και έστελνες δεξιά-αριστερά (και πάντοτε κατέληγαν και σε μένα) όσο ήσουν στην επιτροπή ΔΙΒ. Ξέρεις, εκείνα που συνεβαλλαν στο να σκορπίσει η ελληνική ομάδα: αν θυμάσαι καλά, τα έστειλα στο ΔΣ της ΕΕΡ και τα κοινοποίησα και σε σένα.

Όσο για την "ανωνυμία", αν θυμάσαι καλά, στο παρόν (και σε άλλα) ιστολόγια έγραφε χυδαιότατα ώσπου τον πήρε και τον σήκωσε, "συνάδελφος" από Κοζάνη.

Νόμιζε κι αυτός πως έγραφε "ανώνυμα" και δώστου βρισίδι.

Στο καλό.