Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

After contest...

Μια χαρά, χαλαρά, ήταν στο φετινό VHF contest της IARU.
Οι ελληνικοί σταθμοί λίγοι, οι βαλκανικοί αρκετοί. Από Αθήνα έκανα μόνο τρεις σταθμούς, αν υπήρχαν άλλοι ίσως έβγαιναν με κάθετες κλπ και δεν ακούστηκαν.

Αντίθετα από Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία και Τουρκία υπήρχαν σταθμοί στον αέρα όλο το 24ωρο.

Έχω υλικό προς δημοσίευση αλλά προς το παρόν δεν έχω χρόνο να το μοντάρω.

Όσοι συμμετείχατε στείλτε μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην IARU το log με τις επαφές σας στην διεύθυνση:

iaru.oevsv.at/v_upld/prg_ediu.php?cont_id=7

H IARU θα διασταυρώσει τις επαφές και θα εκδώσει τα αποτελέσματα για όλη την Ευρώπη. Από τον σχετικό πίνακα προκύπτουν και τα αποτελέσματα σε κάθε χώρα. Ο ΣΕΡ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βραβεύσει τους τρεις πρώτους που θα προκύψουν από τα αποτελέσματα της IARU. Ενώ το ίδιο θα κάνουν και άλλοι δυο σύλλογοι της περιφέρειας.

Η ΕΕΡ αντίθετα θα βραβεύσει όσους στείλουν σε αυτή τα log τους, αρκετά πρωτότυπη επιλογή για ένα σωματείο που θέλει να εμφανίζεται "ως εθνική ένωση" (εδώ γελάμε!) αλλά βγάζει δικά της αποτελέσματα που δεν έχουν σχέση με τα επίσημα της IARU και ΧΩΡΙΣ να τα διασταυρώσει!!! (Ηθικό δίδαγμα: Αν θέλετε να βγείτε πρώτοι και με διαφορά, ανοίξτε το callbook και αντιγράψτε στο log σας 50-60 διακριτικά, βάλτε τυχαία ρηπόρτ και ξέρετε που να τα στείλετε!)

Ευχαριστώ όσους κάναμε επαφή, θα τα ξαναπούμε στον αέρα! 

1 σχόλια:

2Mδης είπε...

Σε αυτήν την ανάρτηση

https://2mdes.blogspot.com/2019/02/vhf-contest-2018.html

μπορείτε να δείτε τα περσινά αποτελέσματα τα οποία δεν είχαν σχέση με αυτά της ΕΕΡ. Η ένωση είχε βάλει μέσα διακριτικά τα οποία δεν είχε στείλει καν για διασταύρωση στην IARU!

Αν κάποιοι επιμένουν να πυροβολάνε τα πόδια τους εδώ θα είμαι να τους το θυμίζω.