Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Ζούμε μεγάλες στιγμές...

    

    Τα θαύματα που σχετίζονται με αποβιώσαντα ραδιοερασιτέχνη-μοναχό διαδέχονται το ένα μετά το άλλο!

    Σύμφωνα με άρθρο διμηνιαίου περιοδικού ποικίλης ραδιοερασιτεχνικής ύλης, ο αποθανών απέστειλε δέμα με ραδιοερασιτεχνικό υλικό σε συνάδελφο, τρεις μήνες μετά θάνατον!! Το δέμα περιείχε μορσικό χειριστήριο το οποίο χρησιμοποιούσε όσο βρισκόταν εν ζωή ο μοναχός, δεν αποκλείεται όμως να το χρησιμοποιούσε και μετά θάνατον, με αυτά που διαβάζουμε πρέπει να τα περιμένουμε όλα!!

    Παραλήπτης φέρεται γνωστός συνάδελφος, ταλαντούχος συντάκτης επιστολών προς το άγιο όρος, ο οποίος με δέος έλαβε το χειριστήριο -ενδεχομένως- ως αμοιβή για αυτήν του την ικανότητα. Η είδηση του εν λόγω θαύματος συντάραξε την ραδιοερασιτεχνική κοινότητα η οποία δοξάζει και υμνεί το μεγαλείο της Ορθοδοξίας!

    Και πριν προλάβει να κατανοήσει το-ακατανόητο-θαύμα, ένα δεύτερο ήρθε να σφραγίσει την αγιοσύνη του αποβιώσαντα: Με Θεία Χάρη δημοσίευσε ανάρτηση σε δημόσια διαβούλευση όπου μεταξύ άλλων προαναγγέλει ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα επί αγιορείτικου εδάφους και πάντων και πασών.


    Από την άλλη υπάρχουν κάποιοι ολιγόπιστοι που λένε ότι αυτά δεν είναι θαύματα, κάποιος άλλος έγραψε -λένε- στην διαβούλευση και όχι ο κεκοιμημένος μοναχός! 

    Δλδ δέχονται θαύματα, νεκραναστάσεις, αγίους που ενώ έχουν πεθάνει λιώνουν ένα ζευγάρι παπούτσια περπατώντας, εικόνες που κλαίνε και τόσα άλλα που μαρτυρούν την Θεία Χάρη και, αρνούνται να αποδεχτούν την δυνατότητα να αναρτήσει σχόλιο σε διαβούλευση ένας πεθαμένος!!

"...Ω γενεά άπιστος, έως πότε προς υμάς έσομαι; έως πότε ανέξομαι υμών;..."

6 σχόλια:

2Mδης είπε...

Είναι να απορεί κανείς...

Ανώνυμος είπε...

Δμδη είσαι πιό Ορθόδοξος απο τους Ορθόδοξους, τα αγιογραφικά χωρία τα ξέρεις καλά βλέπω ,μήπως ετοιμάζεσαι για μοναχός;

2Mδης είπε...

Μοναχός με τπτ, πάντα κάνω παρέες! Ενίοτε κακές...

18SV1821 είπε...

Να περιμένουμε δηλαδής να μας στείλει και εμάς καμιά κεραία από αυτές που του δώριζαν;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί απορείτε για την συνεισφορά του μακαριστού στην δημόσια διαβούλευση; Στην Κόλαση λειτουργεί internet cafe με πρωτοβουλία παλαιού προέδρου της ΕΕΡ που πρόσφατα μεακόμισε εκεί κάτω.

Ανώνυμος είπε...

Ποια κόλαση λετε για τον μακαριστό ??? Σαν άνθρωπος ήταν άγιος, ούτε ρουφιάνος ήταν, ούτε έβαζε κοροϊδα να στέλνουν επώνυμες ή ανώνυμες συκοφαντικές επιστολές στην επιστασία, ούτε απειλούσε, ούτε τσίπουρα (σε πεντάλιτρα) ζητούσε σαν ευλογία, ουτε δολλάρια μαζευε από τις κάρτες, ουτε πούλαγε για προσωπικό του όφελος τα μηχανήματα που του δώριζαν, ούτε έβαζε εμπόδια σε όποιον ήθελε να εκπέμψει από το Αγ. Ορος, ούτε απείλησε (με αντιπρόσωπο του) Ρ/Ε με εκδίωξη και δια παντός αποβολή απο το Αγ. Ορος. Οσο ζούσε ο γέροντας έκανε μόνο αγιες πράξεις και δηλώνω ότι δεν τον φιλοξενώ στα κελιά μου και ουτε έχω διάθεση να τον φιλοξενήσω.
Ο Αρχιδιαβολος