Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Κεραίες!

Συζητήθηκε στο υπουργικό συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει και την προτεινόμενη ρύθμιση για τις κεραίες από την οποία δεν είχαν εξαιρεθεί κατά το παρελθόν οι κεραίες ραδιοερασιτεχνών. Τις επόμενες μέρες θα τεθεί σε διαβούλευση, ίσως και σήμερα, και θα πρέπει να δούμε αν υπάρχουν αλλαγές από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ ή αν το έφεραν όπως ήταν.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί εγρήγορση ώστε να γίνουν προτάσεις και να υπάρξει καθολική αντίδραση, αν και εφόσον τσουβαλιάζει τις κεραίες των ραδιοερασιτεχνών μαζί με αυτές της κινητής, όπως είχε προτείνει η προηγούμενη κυβέρνηση (και είχε σπεύσει να συγχαρεί ο γνωστός συνάδελφος...)

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη στοχευμένες ενημερώσεις από πλευράς μεμονωμένων συναδέλφων και μένει να δούμε ποιοι θα διαχειριστούν ακριβώς το πολυνομοσχέδιο ώστε να ενημερωθούν εκ νέου...

Μείνετε συντονισμένοι...

 

4 σχόλια:

2Mδης είπε...

Υπάρχουν "θέματα" για τα οποία έχω ενημερωθεί αλλά μένουν στην ουρά. Αυτό γίνεται πρώτον λόγω διακοπών, χθες γύρισα, και δεύτερον επειδή ανέκυψε το θέμα του πολυνομοσχεδίου το οποίο θα πρέπει να δούμε με σοβαρότητα.

Ως εκ τούτου περιμένετε για νεότερα...

Ανώνυμος είπε...

Ρωτάει ο συριζαιος συνάδελφος, για το κείμενο που δημοσιεύτηκε.
Αυτό το έγραψαν μετά τις παρεμβάσεις των γνωστών ΝΔ συλλόγων; Τζάμπα ο κόπος τους και το γλυψιμο.

2Mδης είπε...

Για άλλη μια φορά οι πληροφορίες που έφτασαν στο ιστολόγιο αποδείχτηκαν ακριβείς και δημοσιεύτηκαν εγκαίρως. Σε ένα ιστολόγιο που το διαχειρίζεται ΕΝΑ άτομο αλλά ευτυχώς έχει πολλούς και καλούς φίλους ΠΑΝΤΟΥ.

Αντίθετα κορυφαία στελέχη συλλόγων περιορίστηκαν σε χειραψίες και φωτογραφίες και στην συνέχεια κοιμήθηκαν τον ύπνο του δικαίου...

Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι...

2Mδης είπε...

Σε ένα υγιές δημοκρατικό σωματείο ΠΡΙΝ γίνει πρόταση, ζητείται η γνώμη των μελών η οποία συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κείμενο.
Στα σωματεία που επικρατεί η αδιαφάνεια και τα στεγανά, συντάσσεται η πρόταση υπ΄ευθύνη του ανώτατου άρχοντα και παραπέμπεται στο ΔΣ για υπογραφή και δημοσίευση.
Και σε όποιον αρέσει...