Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Κουίζ...






Α. Ποιος είναι ο "Ράδιο Ουρανός" που κάνει εκπομπές θρησκοληψίας στα μεσαία 1539 kHz AM με αναφορές σε θηρία, παΐσιους κλπ? Ψιθυρίζεται ότι είναι πρόεδρος ραδιοερασιτεχνικού σωματείου το οποίο επίσης ρέπει σε τέτοιες αναφορές...


B. Ρε παιδιά πως έγινε και βγήκατε στον αέρα στις 14 Απριλίου? Εδώ η αίτηση γράφει 13 Απριλίου! Και η περιφέρεια μετά λέει, έστειλε ερώτημα στο Υπουργείο για να ρωτήσει ΑΝ σας το δώσει και ακόμα περιμένει απάντηση...


143 σχόλια:

2Mδης είπε...

Εμ αυτά είναι. Όταν ρωτήσαμε πως έβγαλαν διακριτικό σε δυο μέρες ειρωνευόντουσαν. Δρούσαν αστραπιαία λέει. Τόσο αστραπιαία που δεν έβγαλαν άδεια...

Γελάτε τώρα!

2Mδης είπε...

Βρε ποιος νάναι ο Ραδιο Ουρανός? Λένε είναι πρόεδρος σε σωματείο ραδιοερασιτεχνών που ειδικεύεται σε ειδικά διακριτικά με παΐσιους κλπ?

Γελάτε εσείς εκεί! Γελάτε!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο video... ποιος είναι ο δημιουργός του?

2Mδης είπε...

To επόμενο ειδικό διακριτικό θα είναι SZ3TOTHIRIOERXETAI. Θα τους το βγάλει αυτός ο τύπος στην Πάτρα...

Γελάτε ε?Γελάτε.

Ανώνυμος είπε...

SZ3ΤΟΝΕΙΠΙΑΜΕ/ΚΑΝΩΜΟΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω δεν επιτρέπονται ελληνικοί χαρακτήρες. Βέβαια θα μου πεις στην Πάτρα όλα επιτρέπονται.

2Mδης είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ωραίο video... ποιος είναι ο δημιουργός του?

Ο Κύριος. Ποιος άλλος?

2Mδης είπε...

Ναι έχει αρχίσει ένας οχετός ύβρεων να έρχεται και με παραξενεύει. Όταν ρωτήσαμε για διακριτικό στις 14 Απριλίου, έσβησαν τα σχόλια και ειρωνευόντουσαν (δείτε αντίδραση προέδρου στις φωτογραφίες) τώρα γιατί δεν γελάνε? Πολύ απλά ας βγάλουν άδεια ΕΔΚ με ημερομηνία 14 Απριλίου που άρχισαν τις εκπομπές, ή προγενέστερη.

Ενδιαφέροντα άρθρα από τον Κανονισμό λειτουργίας ερασιτεχνικών σταθμών ασυρμάτου.

5. Ο αδειούχος ερασιτέχνης απαγορεύεται να χρησιμοποιεί την ραδιοερασιτεχνική του ιδιότητα με σκοπό την παραπλάνηση των αρχών για την κάλυψη μη νόμιμων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με ραδιοεπικοινωνίες.

3. Στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΥΜΔ ανατίθενται οι αρμοδιότητες:3.8. υποστήριξης και συντονισμού των ΑΠΥ σε θέματα έγκρισης ειδικών διακριτικών κλήσεως και έκδοσης ειδικών αδειών αναμεταδοτών-επαναληπτών-ραδιοφάρων.

1. Σε κάθε ραδιοερασιτεχνική άδεια, συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών αδειών ραδιοερασιτεχνικών αναμεταδοτών-επαναληπτών-ραδιοφάρων δίδεται διακριτικό κλήσης αποτελούμενο από το πρόθεμα και τον αριθμό της αντίστοιχης ραδιοερασιτεχνικής περιοχής (SV 7, SY 8 κλπ) ή το μηδέν (για τις περιπτώσεις των αδειών «SV0» βάσει άδειας της αλλοδαπής). Μετά το πρόθεμα ακολουθεί ένας ή δύο ή τρείς ή τέσσερις χαρακτήρες (λατινικά γράμματα ή αριθμοί) ο τελευταίος των οποίων είναι γράμμα, σύμφωνα και με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1.

6. Η χορήγηση ΕΔΚ γίνεται μετά από αίτηση συνοδευόμενη από προβλεπόμενο τέλος λειτουργίας και σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1. Δικαίωμα αίτησης για χορήγηση ΕΔΚ έχουν μόνο αδειούχοι ραδιοερασιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων και σχετικών αδειοδοτημένων νομικών προσώπων. Η αίτηση υποβάλλεται στην ΑΠΥ τουλάχιστον πενήντα (50) ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της χρήσης του ΕΔΚ.

Ανώνυμος είπε...

Στο dxsummit.fi πάντως παραπάνω από τα μισά είναι αυτο-σποταρίσματα από τους ίδιους.

2Mδης είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ιντερνετικό ραδιόφωνο λέει. Στο μεταξύ ακούγεται στο βίντεο "Ακούτε ραδιο ουρανός στους 1539 στα μεσαία". Μα πόσο ηλίθιους μας περνάει;

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα που γίνονται όλα αυτά ρε παιδιά?

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάντως μου αρέσει όπως τα λέει

Ανώνυμος είπε...

Στη βόρεια Πελοπόννησο αλλά σε σχέση με εμάς που είμαστε ανατολικά, είναι δυτική Πελοπόννησο. Είναι όπως με τους Οστρογότθους και τους βισιγότθους αν ξέρεις.......

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τρέχει στο δεινοσαυριστάν

Ανώνυμος είπε...

Παραιτήσεις της φερόμενης ως "ανανεωτικής" πτέρυγας στην ΕΕΡ, ανανεωτικοί βέβαια μόνο στα χαρτιά. Θυμίζω μέλος της πρωτοστάτησε με εξέχοντα ρόλο στην δήθεν ανανέωση του καταστατικού (με απόφαση ΓΣ)και βέβαια συμφώνησε χωρίς να διαμαρτυρηθεί όταν η μόνη αλλαγή ήταν αυτή της έδρας. Βεβαίως για τους δεινόσαυρους ακόμη και αυτό ήταν... κοσμοιστορική αλλαγή. Τώρα αφού ξεκούρασαν τους προηγούμενους για 6 μήνες καλλιεργούν ξανά την εμφάνιση τους (των προηγούμενων). Τυχαίο; Δεν το είχαν προγραμματίσει; Κέρδισαν το τζόκερ και αποχωρούν; Μάλλον πάλι δεν θα μάθουμε την αλήθεια. Ας μη χαίρονται οι παλιοί που πάλι θα συνεχίσουν τα ίδια χωρίς έλεγχο, η ιστορία του ραδιοερασιτεχνισμού έχει καταγράψει αρνητικά την πορεία τους. Όσα έγραψα αφορούν αποκλειστικά τους σημερινούς δεινόσαυρους και όχι όσους δεν είναι μαζί μας.

Ανώνυμος είπε...

Έχω την αίσθηση ότι αυτή τη φορά θα μάθουμε πολλά. Νομίζω ότι οι παραιτηθέντες θα έχουν την διάθεση να μας πουν τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τις "κλειστές πόρτες" του Δ.Σ. Ας ερωτηθούν λοιπόν.......

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνουν ξανά εκλογές, θα δούμε άραγε νέο αίμα να διεκδικεί θέση στο ΔΣ;

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνουν εκλογές μόνο για πρόεδρο. Κατά τα άλλα οι "γνωστοί επιτυχημένοι".

2Mδης είπε...

Τελικά ελπίζεις ότι κάποιοι είναι απλά χαζοί αλλά οι ίδιοι αποδεικνύουν ότι έχουν μάστερ στην χαζομάρα.

Προσεχώς νεότερα.

Ανώνυμος είπε...

Και σε άλλο σύλλογο ψυθιριζεται παραίτηση προέδρου αντιπροέδρου μετά το σάλο που προκλήθηκε

Ανώνυμος είπε...

Βασικά ο αντιπρόεδρος έχει συμπεριφορά που δε συνάδει και πήρε και τον πρόεδρα στο λαιμό του. Αλλά δεν παραιτούνται γιατί όσοι έχουν μείνει στο σύλλογο είναι αβουλα όντα. Άλλωστε οπουδήποτε αλλού έβγαινε βιντεο με πρόεδρο συλλογου να βγαίνει στα MW θα είχε φύγει επιτόπου για να μην εκτεθεί ο σύλλογος. εδώ;

Ανώνυμος είπε...

ο ραδιο ουρανός έστεκε προ του συλλόγου και επί της κεφαλής αυτού έφερε τον αντιπρόεδρο

2Mδης είπε...

Ποιος πρόεδρος να παραιτηθεί? Αυτός αντί να παραιτηθεί άλλαζε τίτλους στα βίντεο που ανέβαζε και καμάρωνε ότι βγαίνει στα μεσαία. Ακόμα και για να παραιτηθεί κάποιος θέλει κουράγιο.

Ανώνυμος είπε...

και φιλότιμο.

Ανώνυμος είπε...

SZ3AXBALAMOOOO

Ανώνυμος είπε...

Sz3thatonpieite

2Mδης είπε...

Τις τελευταίες μέρες έχει φτάσει ένας οχετός ύβρεων προφανέστατα από αυτούς που καμάρωναν για τις δραστηριότητες τους στα μεσαία κύματα με την κάλυψη της ρ/ε άδειας.

Ωστόσο για το θέμα του ΕΔΚ δεν είπαν κουβέντα. Όπως ισχυρίζονται σε αδαή μέλη τους, πήραν άδεια παραβιάζοντας μια σειρά άρθρων της υπουργικής απόφασης εν μέσω κορωνοϊού "για να συνδράμουν την πολιτεία". Την πολιτεία που βεβαίως δεν ζήτησε καμία συνδρομή!

Το υπουργείο στην Αθήνα είναι κατηγορηματικό ότι ΔΕΝ έχει εκδοθεί άδεια για το διακριτικό SZ3STAYHOME.

Οι νέοι συνάδελφοι που έχουν σήμερα τα ηνία της ΕΡΔΥΠ προφανώς δεν γνωρίζουν την δραστηριότητα του συλλόγου πριν δέκα και περισσότερα χρόνια, τώρα καταλαβαίνουμε ότι δεν γνωρίζουν και πως η ιδιότητα του ραδιοερασιτέχνη προϋποθέτει σεβασμό της σχετικής νομοθεσίας. Υπάρχουν δλδ μέλη που θεωρούν ότι καλά έκαναν και βγήκαν στον αέρα χωρίς την άδεια του υπουργείου, καλά έκαναν και βγήκαν στο κόντεστ εκτός μπάντας κλπ.

Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Αυτά θα τα βρουν μπροστά τους!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ, παίζει καμιά παραίτηση ή μπα;

2Mδης είπε...

Μεταφέρω εδώ ως σχετικά τα παρακάτω σχόλια.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

@ 17 Ιουνίου 2020 - 12:39 μ.ΔΕΝ έχει εκδοθεί άδεια για αυτό το διακριτικό λένε στο Υπουργείο.

Γιάννη την πάτησες. Πως έκαναν εγγραφή στο LOTW? Κάποια άδεια έστειλαν.

Στην σελίδα τους στο qrz.com γράφουν QSL: LoTW, E-QSL, QRZ και έχουν το λογότυπο της πολ. προστ.

17 Ιουνίου 2020 - 1:36 μ.μ. Διαγραφή
Blogger Ο/Η 2Mδης είπε...
"Κάτι" έστειλαν και "κάτι" δείχνουν στα μέλη τους. Αλλά όχι άδεια που έχει εκδοθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία! Τρόπος να το διαπιστώσετε υπάρχει: Τηλέφωνο στο υπουργείο.

Επίσης ΑΝ έχουν μπυρό, τηλέφωνο στην ΕΕΡ το απόγευμα για το αν έχουν καταθέσει άδεια. Τουλάχιστον εκεί θα γνώριζαν αν είναι άδεια για ΕΔΚ ή απλή αίτηση που δεν έχει απαντηθεί. Γιατί σίγουρα "κάτι" δείχνουν σε αυτούς που δεν διαβάζουν ελληνικά και επίσης "κάτι" δείχνουν σε μέλη που δεν κατανοούν ελληνικά! Αλλά όχι άδεια!

Το υπουργείο ΔΕΝ έχει εκδώσει άδεια SZ3STAYHOME.-

17 Ιουνίου 2020 - 1:55 μ.μ. Διαγραφή
Blogger Ο/Η 2Mδης είπε...
Όσο για το "έχουν λογότυπο της ΓΓΠΠ" ας παραμείνουμε σοβαροί...

17 Ιουνίου 2020 - 1:57 μ.μ. Διαγραφή
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Δεν έχουν buro για το sz3stayhome ενώ έχουν για το διακριτικό του συλλόγου sz3p. Οπότε κάπιο λάκο έχει η φάβα.

17 Ιουνίου 2020 - 2:06 μ.μ. Διαγραφή
Blogger Ο/Η 2Mδης είπε...
Παρακαλώ, υπάρχει αντίστοιχη ανάρτηση για το θέμα του ΕΔΚ, κάνετε τα σχόλια σας ΕΚΕΙ, εδώ δεν θα δημοσιεύω. ΤΝΧ

17 Ιουνίου 2020 - 2:08 μ.μ.

Μέλος ΕΡΔΥΠ είπε...

Πληροφορίες λένε ότι από την ΕΕΡ επικοινώνησε μέλος του ΔΣ με την ΕΡΔΥΠ και ρώτησε για άδεια. Η απάντηση ήταν βρίσιμο και εξυπνάδες. Ρωτήστε στο ΔΣ της ΕΕΡ. Ο Διομήδης έχει δίκιο!

2Mδης είπε...

Α εγώ, που να ξέρω για την ΕΕΡ! Ποιος ακριβώς HER ρώτησε?

Ανώνυμος είπε...

SZ3RADIOOURANOS

2Mδης είπε...

Γνωρίζετε ότι εγώ με την ΕΕΡ δεν έχω επαφές, οπότε μην με ρωτάτε. Που να ξέρω εγώ αν την προηγούμενη εβδομάδα επικοινώνησε ο HER με το ΔΣ της ΕΡΔΥΠ και τους εξήγησε ότι αυτό που έχουν στα χέρια τους δεν είναι άδεια? Και πως τον διαολόστειλαν? Και μετά ήθελαν να πάρουν στο ΔΣ να ζητήσουν τα "δίκια τους" που τους ενόχλησε με το τηλεφώνημα του.
Όχι πείτε μου που να τα ξέρω εγώ?
Μάγος είμαι?

2Mδης είπε...

Ακόμα χτυπιέται ο πρόεδρος πως γίνεται να εξαφανίζει βίντεο και μηνύματα από το δίκτυο αλλά εγώ να τα ανεβάζω.

Γελάτε! Γιατί δεν γελάτε τώρα?

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη νομίζω ότι δεν γελάνε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως 2μδη κάτι χαρτί θα υπάρχει γιατί έχουν κάνει εγγραφές σε qrz lotw τα έχουν αναρτήσει στο fb

Ανώνυμος είπε...

Αντί να τηλεφωνεί ο for president ας στείλει η ΕΕΡ γραπτό ερώτημα, αν δεν απαντηθεί μετά στο υπουργείο, να δεις τότε γέλια.

Ανώνυμος είπε...

Στο LΟTW προφανώς έχουν κάνει την αρχική καταχώρηση με το χαρακτηριστικό του συλλόγου SZ3P. Μάλλον θα έχουν συνδέσει το STAYHOME στο SZ3P, οπότε σύμφωνα με τις διαδικασίες του LOTW, δεν χρειάζεται να ανεβάσουν την άδεια για το σπέσιαλ call. Απλά πράγματα, μάθετε μπαλίτσα.

2Mδης είπε...

Απλά πράγματα είναι για νοήμονες, αυτοί απευθύνονται σε μέλη που πάνε για σουβλάκια και μπύρες. Αφού αυτοί καταπίνουν αμάσητο ότι λέει πρόεδρος και αντιπρόεδρος, δεν τους νοιάζει τι λένε "οι μπαλαμοί".

Είναι ντροπή πάντως να υπάρχει σύλλογος που βγαίνει στον αέρα με μαϊμού διακριτικό ή εκτός μπάντας και κανένας από τους θεσμικούς φορείς (σύλλογοι, ΕΕΤΤ, Υπουργείο) που προβλέπει η Υ.Α. να μην αντιδρά.

Απ την άλλη έχεις ένα τσούρμο άσχετους να λένε για εισαγγελείς, τροχονόμους κλπ και πως πρέπει να ανεχτούμε το μπάχαλο που δημιουργούν. Έχουν λέει qrz άρα έχουν άδεια! Δικαιολογίες για παιδάκια...

Όταν αποφασίσετε να αποδώσετε ευθύνες για αυτό το μπ.....λο που επικρατεί, μην τις ρίξετε μόνο στον αντιπρόεδρο και τον πρόεδρο της ερδυπ αλλά και σε όλους αυτούς που τους ανέχονται.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το βλέπω αλλιώς. Από την μία πλευρά ο 2Μδης που και γνωστός είναι και ΠΟΤΕ μεχρι τώρα δεν έχει διαψευστεί λέει ότι πήρε μια επίσημη αρχή και του απάντησαν ότι το SZ3STAYHOME δεν έχει άδεια.
Και από την άλλη πλευρά, κανένας δεν έχει βγει επώνυμα και στα ίσα να πει "Ναι έχουμε άδεια, ορίστε!" παρά μόνο υπεκφυγές περί qrz,lotw kpl.
Εγώ αν μου έλεγαν ότι δεν έχω άδεια θα του την έτριβα στα μούτρα από την πρώτη στιγμή, ειδικά αν με είχε κάνει ρεζίλι των σκυλιών ότι βγαίνω στα μεσαία και κάνω κύρηγμα. Ή θα είχα παραιτηθεί.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩ ΡΕΖΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΩ ΣΚΕΡΤΣΟΖΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΜΑΑΑΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΧΧΑΧΧΧΧΑΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από τα κωμικοτραγικά με τους Παΐσιους και τα προσυλητιστικά ραδιόφωνα στα μεσαία, αν είχαν άδεια για το διακριτικό θα την δημοσίευαν εξ αρχής (ή έστω τώρα που έγινε τόσος ντόρος) και θα τελείωνε το θέμα χωρίς πολλά πολλά. Το θέμα με τα εκτός μπάντας μέγα λάθος, αλλά ας πούμε ότι ήταν απλά ένα λάθος.

Μικρές "παρανομίες" που διευκολύνουν τη ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα, μπορεί να είναι αποδεκτές σε επίπεδο ατομικό, όχι όμως συλλόγου. Πόσο μάλλον όταν συνδυάζονται με ψέμματα, επιθέσεις και άλλες γραφικότητες. Θα μπορούσαν να παραδεχτούν τα λάθη τους και να τελειώσει σε ένα βαθμό το θέμα αν δε το ξανακάνουν, δε θα τους κυνηγήσει κανείς από τις αρμόδιες υπηρεσίες (εδώ δε το έχουν κάνει ακόμα και τώρα).

Θα ήταν μια αξιοπρεπής στάση και θεωρώ ότι υπάρχει καλή διάθεση από τους περισσότερους συναδέλφους απέναντι σε κάθε ενεργό σύλλογο. Με τη πολιτική άρνησης και επίθεσης που επέλεξαν όμως δε τους αξίζει καμία επιείκεια.

2Mδης είπε...

Ακριβώς έτσι.

Προσκαλώ οποιονδήποτε συνάδελφο θέλει να έρθει να δούμε στο blogger τα μηνύματα που στέλνουν, με απειλές, αναφορές σε οικογένειες, βρισίδια και τότε θα καταλάβετε επίπεδο.

2Mδης είπε...

@ 19 Ιουνίου 2020 - 6:08 π.μ

Ποιοι είναι οι 2 "γουρουνολαίμηδες" που τον παρέσυραν? Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο. Μιλάς με γρίφους γέροντα...

Ανώνυμος είπε...

Παραίτηση προέδρου αντιπροέδρου πριν λίγο,κάλεσαν έκτακτο Δ.Σ... ανακοινώθηκε στο Καναλακι τους

2Mδης είπε...

Γελάνε όμως? Αυτό έχει σημασία...

Ανώνυμος είπε...

Όχι όχι έχουν κληθεί τα αναπληρωματικα μέλη...

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν έβλεπα μια ανάρτηση του ραδιο-ουρανού με screen από QRZ, LOTW και δεν θυμάμαι τι άλλο. Την έβαλε και καλά ότι έχει άδεια; Απο κάτω λοιπόν έχει 8 like εκ των οποίων τα μισά είναι από αντιπρόεδρο γραμματέα και δικό του. Οχτώ! Μεγάλε δεν πείθεις κανέναν. Έκανες την πατάτα και οι λεβέντες σου που ξυνόντουσαν για νταηλίκια έκαναν τα πράγματα χειρότερα.

Τι ποιο ώριμο να παραδεχόσουν εξ αρχής ότι παρασυρθήκατε από ενθουσιασμό και παρατυπήσατε "λίγο"; Υπέρ σου δεν θα ήταν; Και το χειρότερο είναι ότι πήρες τον σύλλογο στο λαιμό σου και όλο το ΔΣ μαζί με τον ανθρωπάκο στην περιφέρεια τον Ανδρέα, που θα βρει τώρα τον μπελά του. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση σου.

Ανώνυμος είπε...

Ας πρόσεχε ο ανθρωπάκος, όταν πήγαινε στην κοπή της πίτας του σύλλογου των βλαμμένων.

2Mδης είπε...

Εγώ νομίζω ότι επίτηδες στέλνουν υβριστικά σχόλια για να αναρτώ φωτογραφίες και βίντεο με τα κατορθώματα του προέδρου. Κάποιος αντιπρόεδρος θέλει να γίνει πρόεδρος φαίνεται.
Τουλάχιστον γελάνε? Γελάνε??

Ανώνυμος είπε...

Αν παραιτήθηκαν τουλάχιστο ανάλαβαν την ευθύνη εδώ που έφεραν τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Οι εκπομπές στα μεσαία θα ξαναρχίσουν; Αυτό να μας πει ο ράδιο ουρανός!

Ανώνυμος είπε...

SZ3DADADIRLADADA

Ανώνυμος είπε...

Μάγκας είναι όποιος παραδέχεται το λάθος του. Αυτός που προσπαθεί να το καλύψει δεν είναι μάγκας, γελοίος είναι. Και εκθέτει εσκεμμένα άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το σκόρ στις παραιτήσεις ήταν ΕΕΡ-ΕΡΔΥΠ 1-0 και ισοφάρισε η ΕΡΔΥΠ 1-1?
Διομήδη, άνοιξε λίστα στοιχήματα. Η ανατροπή πόσο δίνει?

2Mδης είπε...

Μπα σιγά μην παραιτηθούν! Δεν τους έχω ικανούς...

2Mδης είπε...

Από τους Πατρινούς μαθαίνω και πράγματα για την ζωή μου και τα προσωπικά μου που ούτε εγώ δεν ήξερα! Τι σου είναι οι "φίλοι"...

Ανώνυμος είπε...

Οι "φίλοι" ε;

Ανώνυμος είπε...

Το κατά πόσο είναι κάποιοι "ραδιοερασιτέχνες" dx-er και γνώστες φαίνεται και από τα special call που επιλέγουν. Αυτός που σκέφτηκε για παράδειγμα το sx3paisios μάλλον δεν έχει σχέση με το χόμπι.

2Mδης είπε...

Καμία. Στα μεσαία βγαίνουν! 1539kHz Ραδιο Ουρανός.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΡΑΔΙΟ.. ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΡΊΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ... Η ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΊΧΕ ΠΙΆΣΕΙ ΚΌΚΚΙΝΟ..!!!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει μωρέ πως κάνεις έτσι. Μπορεί άδεια να μη πήραν πήραν όμως ευλογία σήμερα.

2Mδης είπε...

Ο ΡΑΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟΣ συναντήθηκε σήμερα, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο ο οποίος τον ευλόγησε...

Αυτό είναι το βαθύτερο νόημα του ραδιοερασιτεχνισμού.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτησαν να αλλάξουν προστάτη άγιο λέει. Θα βάλουν τον άγιο Μόδεστο.

sx3modestos cq cq cq dx

Ανώνυμος είπε...

Κατά τον Λαο και οι 'Αρχοντες. Αφου ο προηγούμενος πρόεδρος με τεράστια προσπαθεια απομάκρυνε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους από το σύλλογο με την συμπεριφορά του αυτοί που έμειναν αυτά θέλουν και τους αρέσουν.

2Mδης είπε...

Ναι βρε! Θα ρίχναμε τέτοια γέλια με τον άλλονΑ? Άστον να πάει...

Εδώ τώρα! Παΐσιους, αγιασμούς, αρτοκλασίες, μητροπολίτες κλπ Βγάλτε και κανα λείψανο λιτανεία. Θέλω θέματα, πιέζει ο κόσμος να γελάσει...

Ανώνυμος είπε...

18 υποψηφιοι στη Πάτρα για άδεια ραδιοερασιτεχνη ο τοπικός σύλλογος κάνει δουλεια, στην Αθήνα πόσοι????

2Mδης είπε...

Εγώ θέλω να δω πόσοι από τους 18 θα κοπούν. Γιατί ο τοπικός σύλλογος πράγματι κάνει δουλειά. Ακόμα και μέσα στην αίθουσα εξετάσεων την ώρα της εξέτασης.
Επομένως μιλάμε για 18 νέους αδειούχους που δεν θα γίνουν ποτέ ραδιοερασιτέχνες ακολουθώντας το παράδειγμα των προηγούμενων που θεωρούν ότι γνωρίζουν τα πάντα και όλοι τους ζηλεύουν.
Αλλά θα μου πείτε τι σημασία έχουν όλα αυτά? Τώρα έχουμε το sx3paisios που θα βγει στους αιθέρες.
Τι?
Όχι?

Ανώνυμος είπε...

Το Sx3paisios θα βγει τελικά η μουφα είναι?

2Mδης είπε...

Όπου ακούς πολλούς παΐσιους κράτα και μικρό callsign.

To sx3paisios δεν προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία.

Ανώνυμος είπε...

Στερνή τους γνώση να είχαν πρώτα...

2Mδης είπε...

Το επόμενο ΕΔΚ της ΕΡΔΥΠ:
sx3agiosporfyriosokausokalivitis

Και το μεθεπόμενο: sx3xristosanestieknekronthanatothanatopatisaskaitisentismnhmasizoixarisamenos.

2Mδης είπε...

Ειδικό διακριτικό για τα χριστούγεννα μελετά η ερδυπ:

sx3iparthenoshmerontonyperousiotikti

2Mδης είπε...

Γενικό συμπέρασμα: Το sz3stayhome βγήκε στον αέρα ΧΩΡΙΣ άδεια.

Πάμε για άλλα!

2Mδης είπε...

Μήνυμα χωρίς χρέωση: Όποιος ισχυρίζεται κάτι που θέλει να το αποδείξει με κάποια ανάρτηση στέλνοντας link, να βεβαιωθεί πριν ότι αυτό το link ανοίγει σε όλους. Γιατί υπάρχουν σύλλογοι, όπως η ΕΡΔΥΠ, με κλειστή σελίδα στην οποία ταΐζουν άφθονο σανό τα μέλη τους όπως πρόσφατα που τους έδειχναν μια απλή αίτηση ως άδεια για ΕΔΚ.

Στο φως της δημοσιότητας αυτά καταρρέουν!

2Mδης είπε...

Καθήστε να δείτε γέλια που δεν θα έχουν άδεια ούτε για το SX3PAISIOS... Και μετά θα είναι για λύπηση.

2Mδης είπε...

ΝΕΟΤΕΡΑ για τα ειδικά διακριτικά που εξαγγέλει η ΕΡΔΥΠ:

Το SX3STAYHOME και το SX3PAISIOS κατέβηκαν από την σελίδα του QRZ.com μέχρι ο υπεύθυνος (Ράδιο Ουρανός) να αποδείξει ότι έχει λάβει την νόμιμη άδεια.

Προφανώς το να κοροϊδεύεις και να ταΐζεις σανό τα μέλη είναι εύκολο, έχουμε και την στείλαμε στο QRZ έλεγαν! Νομίζω ότι πλέον ΕΙΝΑΙ για λύπηση.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη δεν γελάνε τώρα!

2Mδης είπε...

Βρε βρίστε όσο θέλετε, αφρίστε από το κακό σας όσο θέλετε, πείτε όσα ΘΑ τραβάει η όρεξη σας!

Εγώ άλλο διαπιστώνω και διασκεδάζω: Ότι φερθήκατε ΑΝΕΥΘΥΝΑ πιστεύοντας ότι με το νταηλίκι θα κάνετε ότι θέλετε. Και τον ήπιατε.

Στα λαγούμια σας τώρα γιατί σας κοροϊδεύει ο κόσμος. Δυο ολάκερα διακριτικά χωρίς άδεια. Ρεζίλι δίχως προηγούμενο! Καταντήσατε την ΕΡΔΥΠ θίασο.

2Mδης είπε...

Καταλαβαίνω ότι όσο πιο χυδαία σχόλια στέλνετε τόσο περισσότερο πονάει! Καλόπιοτος!

Ανώνυμος είπε...

Ότι θα έκανες συμμαχία με τον her δε το περίμενα ποτέ,κριμα είσαι για λυπηση αυτοί εισασταν και αυτοί θα είστε τα σαλιας βρωμάνε από χλμ μακριά πόσο χαμηλά έπεσες ξεφτίλα ξεφτίλα.

2Mδης είπε...

Δημοσίευσα το παραπάνω σχόλιο -από τα πιο ήπια που στέλνει το ΔΣ της Πατρας- για να καταλάβετε επίπεδο. Έχουν λυσσάξει!

Ενώ πριν γέλαγαν...

Ανώνυμος είπε...

Δώσε πόνο Γιάννηηηηηηη

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη, στην σελίδα τους στο Facebook υπάρχει κανονικά η ανακοίνωση για το SX3PAISIOS. Το αναφέρουν σαν SPecial Contest Callsign (τώρα που το είδαν το Contest, ένας θεός ξέρει) και το έχουν ανεβάσει επίσης και σε σέρβερ του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

https://www.ocean.upatras.gr/sx3paisios/index.html

2Mδης είπε...

Σε μια κλειστή σελίδα στο Facebook μπορεί να γράφουν ότι θέλουν. Επίσημα όμως δεν έχουν άδεια για κανένα ειδικό διακριτικό. Αυτά τα κάνουν για να παραμυθιάζουν τα νέα μέλη και τις θεούσες στην Πάτρα. Το qrz τους κατέβασε τα διακριτικά και ζήτησε από τον ράδιο ουρανό να παρουσιάσει τις άδειες αν έχει. Τέλος σήμερα μου απάντησε το υπουργείο ότι εκτός του sz3stayhome που δεν πήρε ποτε άδεια, ούτε το Sx3paisios αδειοδοτήθηκε λόγω μεγάλου suffix το οποίο δεν προβλέπεται.
Ότι άλλο διαδίδουν είναι ΨΕΜΜΑΤΑ. Κοροϊδεύουν! Τέλος.

Κρίμα μεν για έναν σύλλογο να έχει πρόεδρο που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, αλλά έχουμε δει τόσα και αλλά με τους άσχετους που πήραν άδεια....

Ανώνυμος είπε...

Τους κατέβασε τα διακριτικά το QRZ;; Διεθνές ρεζίλι δηλαδή. Δυσφημούν τη χώρα και τους συναδέλφους.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα καταλαβαινω γιατι μιλουν ολοι εκτος μπαντας στην Αθηνα, με τετοιους ραδιοερασιτεχναραδες που εχουν εκει δεν αφηνετε να κλασει μυγα την εχετε καταπιει δεινοσαυροιοιοιοι!!!!

2Mδης είπε...

Κοίταξε! Το ότι είσαστε εντελώς γίδια το έχουμε καταλάβει. Δεν χρειάζεται να μας το τρίβετε και στη μούρη!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μένει να ακυρώσει και η ARRL το διακριτικό για να γίνουμε τελείως ξεφτίλα ....

2Mδης είπε...

Μάτι δεν έκλεισε σήμερα ο ραδιο ουρανός. Τριάντα μηνύματα έχει στείλει και βρίζει. Ωραίους πιστούς έχει ο Παΐσιος. Θα τρίζουν τα κόκαλα του.

Ανώνυμος είπε...

Μισό λεπτό για να καταλάβω. Ραδιο Ουρανός είναι κάποιος που βγαίνει στα μεσαία και κάνει εκπομπές προσυλητισμού σωστά; Και μετά θέλει να επαναλάβει τέτοιου είδους εκπομπές στις δικές μας συχνότητες, σωστά; Και έχει βγάλει ένα διακριτικό στον αέρα για μέρες όπου αυτός και δυο κολητοί αυτοθαυμαζονται ότι κάτι έκαναν, κάποιο κατόρθωμα αλλά δεν πήραν άδεια και έγκριση και το διακριτικό ήταν παράνομο. Και μετά άρχισαν να πανυγυρίζουν ότι θα βγάλουν άλλο διακριτικό χωρίς άδεια αυτό με τον Γέροντα Παΐσιο. Προχθές υπήρχαν κάποιοι βίοι Αγίων στο QRZ και σε διάφορα άλλα σαιτ τα οποία υπάρχουν ακόμα εκτός από το QRZ που τα κατέβασε. Το πρόβλημα που βρίζει αυτός ο άνθρωπος ποιο είναι; Ότι δεν τον άφησαν να βγάζει διακριτικά από το κεφάλι του; Ότι υπάρχουν κανονισμοί; Ότι οι συχνότητες μας δεν είναι μεσαία κύματα όπου ο καθένας κάνει του κεφαλιού του; Τι; Για να καταλάβω.
Νόμιμες ενέργειες έχουν ξεκινήσει από πλευράς αρχών για τις παράνομες εκπομπές στα μεσαία και για αυτούς που έκπεμπαν χωρίς νομιμο διακριτικό;
Στείλτε τα στοιχεία στην αρχή διαφάνειας να δείτε πανηγύρια για όσους αγνοούν τα καθήκοντα τους. Είναι γνωστός αυτός ο υπάλληλος που τους σιγοντάρει οι ίδιοι τον κατονομάζουν.

Unknown είπε...

2μδη από τα 90 σχόλια τα μισά είναι είναι δικά σου και άλλων δύο κολλητών σου. Γιατί δεν ανεβάζεις και των 'απέναντι' και άσε να κρίνουμε εμείς το τι γίνεται. Νοήμων άνθρωποι είμαστε, εγώ προσωπικά σου έχω στείλει αρκετά σχόλια χωρίς να προσβάλω κανέναν ( η παιδεία μου είναι τέτοια που δεν μου το επιτρέπει) αλλά ζήτημα να μου έχεις ανεβάσει δύο. Δυστυχώς δεν ξέρω τον λόγο γιατί αυτού του είδους η λογοκρισία, τι προσπαθείς να κάνεις? Τι εξυπηρετείς? Προσβάλεις κόσμο χωρίς να τον γνωρίζεις με το να απευθύνεσαι γενικότερα. Θα σε παρακαλούσα πολύ να είσαι πιο προσεκτικός. Ευχαριστώ έστω που το διάβασες εσύ αν και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα το ανεβάσεις όπως έχεις κάνει και στα υπόλοιπα που σου έχω στείλει...

2Mδης είπε...

ΌΛΑ όσα έχετε στείλει από Πάτρα αντί να απολογείστε για όσα αποδεδειγμένα έχετε κάνει, βρίζετε και απειλείτε. Τέτοια σχόλια λοιπόν δεν δημοσιεύονται.
Αν θέλεις συζήτηση πες ποιος είσαι και αν εκπροσωπεις κάτι, αν υπάρχει εξίσου ίδια μεταχείρηση σε όσους σχολιάζουν στην κλειστή σελίδα της ΕΡΔΥΠ κλπ.
Εγώ για παράδειγμα που επώνυμα ρώτησα αν έχει άδεια το sz3stayhome με διέγραψαν και με μπλόκαραν από την σελίδα. Εκεί έχεις διαμαρτυρηθεί? Απευθύνομαι λοιπόν γενικότερα γιατί βλέπω γενική συμπεριφορά. Αφήσατε 3 άτομα να σας εκπροσωπούν με βρισιές και λοιδορίες.
Αυτή την στιγμή είσαστε υπόλογοι για το φιάσκο με τα άκυρα διακριτικά και την συμπεριφορά σας. Βγες επώνυμα να σε ρωτήσω εγώ λοιπόν. Δεν θα μας κάνετε και μάθημα...

2Mδης είπε...

@ 30 Ιουνίου 2020 - 11:26 π.μ.

Όλα θα γίνουν...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου δεν θα κάνω μάθημα σε κανέναν, δεν γράφω εδώ με αυτή την ιδιότητα δεν ανήκω κάπου μόνο στον ίδιο μου τον εαυτό. Κάποτε (10-15 χρόνια πριν πήγα να δώ πως 'τρέχει΄ ένας διαγωνισμός και δεν μου έδωσε κανένας σημασία, ούτε καν να με ρωτήσουν με ποια ιδιότητα ήμουν εκεί) είπα να ασχοληθώ με σύλλογο,να γίνω μέλος, αλλά κατάλαβα οτι νοσούσε το σύστημα (προφανώς κάποιοι το ήθελαν μαγαζί τους) έκτοτε δεν ασχολήθηκα, Κάθομαι όμως και παρακολουθώ τα όσα γίνονται εδώ και αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος? Έτσι θα πάει μπροστά ο ραδιοερασιτεχνισμός με το ΄ξεκατίνιασμα΄? Το ίδιο γίνεται και στο άλλο άρθρο σου με την ΕΕΡ, λύσεις δεν βλέπω πάρα μόνο αρνητικά σχόλια ( αμάν δηλαδή με αυτήν την πίτα, καλό είναι να μην κοπεί καθόλου, γιατί θα τους ΄κάτσει΄ στο λαιμό, στων χριστιανών που θα παραβρεθούν, με όσα έχουν ειπωθεί). Λοιπόν, για να τελειώνει το θέμα, εάν υπάρχει διακριτικό που είναι άκυρο ας το εξετάσει η αρμόδια υπηρεσία, εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά να κάνουμε τους δικαστές (εκτός εάν έχουμε μπερδέψει την ιδιότητά μας). Σταματήστε αυτό που γίνεται, κακό στο ίδιο το χόμπι κάνετε και όχι καλό.
Υ.Γ. Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που αγαπάει το χόμπι (για την ώρα)

2Mδης είπε...

Άκουσε, το σανό να το ταΐζετε μεταξύ σας. Πήγες πριν 15 χρόνια να δεις τι εστί κόντεστ και από τότε ξαναβγήκες τώρα να μας κάνεις υποδείξεις γιατί αγαπάς το χόμπι. Μάλιστα. Και εγώ είμαι ο σούπερμαν. Αλλά όλα αυτά δεν δικαιολογούν ένας ραδιοερασιτεχνικός σύλλογος να άγεται σε όσα έκπεμπε στα μεσαία ο ράδιο ουρανός και να χρησιμοποιεί τους ραδιοερασιτέχνες. Ούτε να εκπέμπει χωρίς άδεια. Κάτσε λοιπόν στην άκρη για άλλα 15 χρόνια μήπως μάθεις τι εστί ραδιοερασιτεχνισμός και άσε τις υποδείξεις. Τα υπόλοιπα στην κλειστή σελίδα σας να μην έχεις αντίλογο.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα βλάκα. Το sx3paisios θα βγει στον αέρα οπωσδήποτε. Ο δεσπότης πήρε τηλέφωνο στον γραμματέα του Μητσοτάκη και το θέμα λύθηκε. Κανείς δεν μας σταματάει είμαστε δύναμη........

2Mδης είπε...

Γίδια είσαστε. Πάρτε τηλέφωνο, δικαιούται και ο πρωθυπουργός λίγη διασκέδαση. Πέιτε του ότι ο ραδιο ουρανός απαιτεί να παρανομήσουν οι υπάλληλοι και θα πέσει γέλιο. Εκθέσατε τον υπαλληλάκο στην περιφέρεια θα πάρετε και άλλους στο λαιμό σας...

2Mδης είπε...

Σαν να βλέπω από τώρα τα πρωτοσέλιδα:

Ραδιοπειρατές από την Πάτρα παρέκαμψαν την νομοθεσία με παρέμβαση του πρωθυπουργικού γραφείου!!

Δείτε το πριν το κατεβάσουν!

2Mδης είπε...

Εσείς ζητάτε ειδικό διακριτικό κλήσης από τον δεσπότη της Πάτρας?
Ή είσαστε τίποτα άσχετοι και τρέχετε στο αρμόδιο υπουργείο??

Ανώνυμος είπε...

δώσεεεεεεε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έεεε ρε γλέντια!!!
Δηλαδή όσο πιο μακρυά είσαι από τους "συλλόγους", τόσο πιο ασφαλής και ήρεμος είσαι.
Πρώτη φορά άκουσα "δύναμη" να μιλάει. Τόση μεγάλη "δύναμη" που γράφει ανώνυμα!!!
Βλακα Πατρινε, μάζεψε τα λόγια σου, γιατί θα κλάψεις σαν σχολιαρούδι.
Μην προκαλείς σαν ηλιθιος, που έτσι κι αλλιώς είσαι και το κυριότερο, ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
Βλακα ε Βλακα

2Mδης είπε...

Και στο QRZ να πάρει ο δεσπότης! Που τους κατέβασε τα μαϊμού διακριτικά! Η υπομονή έχει και όρια...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί αυτό το σχόλιο να είναι από την Πάτρα, προβοκάτσια είναι, δεν μπορεί να υπάρχει τόση βλακεία εκεί

2Mδης είπε...

Και όμως υπάρχει και κάθε Τετάρτη και Σάββατο μαζεύεται και περισσότερη. Η ip είναι από Πάτρα.

Θα πάρει λέει ο πρωτοσύγγελος στην ARRL

Yes? protosygelos speaking from Patras. You know radio ouranos? Radio sky??? I want upload few special calls for paisios and Andreas and Vessarionas and sx3orthodoxyORdeath...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ήξερα ότι στον δεσπότη πας αν χρειάζεσαι να σε στείλει σε καλό γιατρό ή πιλότο της πολεμικής αεροπορίας. Βγάζουν και ραδιοερασιτεχνικές άδειες τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Απορώ γιατί εκπλήσεστε! Κάποιοι ψήφισαν και τους προηγούμενους και τους τωρινούς στον σύλλογο της Πάτρας. Οι τωρινοί, έξυπνα, παράγουν καινούρια μέλη-πρόβατα με διαφόρους τρόπους. Έτσι θα παραμείνουν όσο γίνεται περισσότερο στο ΔΣ. Πάντα με τη βοήθεια του Θεού, του Δεσπότη Χριστού, του μητροπολίτη κ.α.. Μόνο έτσι θα παραμείνει μακριά το Θηρίο.
Μιζέρια στο έπακρο.

Ανώνυμος είπε...

Μιζέρια στο έπακρο χωρίς γιατρειά. Ποιος σοβαρος ρ/ε θα μπλέξει με αυτό το σύλλογο? και με ποιούς θα συνεργαστεί?

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΡΕΖΙΛΙΑ. ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΌΠΟΛΗ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ.

2Mδης είπε...

Ναι αλλά ρίχνουμε γέλιο με τα παθήματα τους. Πρέπει να το παραδεχτείς. Από τότε που έχασε ο Σωτήριος, έχω να ρίξω τέτοιο τρολάρισμα!

Τώρα λέει θα συνεργαστούν με την μητρόπολη και θα βγάζουν ειδικά διακριτικά για αγίους. Θα έχουμε ραδιοερασιτέχνες συναξαριστές! Τον αγιαντρέα, τον αγιονικόλα, τον αγιοβασίλη κλπ. Θα κολλάνε και ένα σιέρα εξρεϊ τρία μπροστά και θα βγαίνουν στον αέρα. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές φίλε τέτοιο υλικό ούτε στον ύπνο μου δεν το περίμενα...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Γιάννη, αυτοί διοικουν σύλλογο ?
Είμαστε με τα καλά μας και απειλούν κιόλας ?
Μήπως πρέπει να στείλουμε υπόμνημα στην Εισαγγελία Πατρών και άλλο ένα στην αρχιεπισκοπη ?
Αυτοί ρε συ είναι για δέσιμο!!!
Το ΓΕΕΘΑ τα ξέρει αυτά η να φροντίσουμε να τα μάθει ?
Μ αρέσει που το παίζουν και τσαμπουκαδες, βέβαια του γλυκού νερού.
Τέτοια διεθνή ξεφτίλα νομίζω δεν έχει ξαναγίνει.

Ανώνυμος είπε...

@Ράδιο Ουρανέ, αφού έχει τέτοιες υψηλές γνωριμίες ο Μητροπολίτης σας, γιατί δεν του λέτε να σηκώσει το τηλέφωνο και να πάρει τον Κιμ και να του πει να σας δώσει άδεια για την Β. Κορέα? P5ERDYP. Ποιός Παϊσιος και ποιό stayhome, θα χ&στείτε στο δολάριο, άσε που θα γίνετε παγκοσμίως διάσημοι και ήρωες σε όλους τους Ραδιοερασιτέχνες. Και κλάααααμα μετά ο 2μηδης.

Ανώνυμος είπε...

Από την σελίδα της ΕΡΔΥΠ στο Facebook:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 30/6/2020 (ώρα 1830)
Αγαπητοί Φίλοι και Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι :
Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς μας η 1/7/2020 είναι η πρώτη προγραμματισμένη ημέρα εκπομπών με το Ε.Δ.Κ SX3PAISIOS το οποίο έχουμε αιτηθεί. Εκπομπές δεν θα γίνουν από κανέναν, εάν δεν λάβουμε έγγραφη απάντηση στο αίτημα μας από την Αθήνα.
Αναμένουμε !!
Εκ του ΔΣ

Ανώνυμος είπε...

Άρα
Είχε δίκιο ο Διομήδης που επέμενε ότι δεν έχουμε άδεια. Γιατί διασύρθηκε ο σύλλογος επομένως; Γιατί μας βεβαιώνατε ότι υπάρχει άδεια και την έχετε κοινοποιήσει και στο qrz ; Γιατί μας λέγατε ότι ο Διομήδης εξυπηρετεί συμφέροντα και λασπολογεί; Γιατί ακούσαμε τόσα σαν σύλλογος; Ο Διομήδης φταίει ή εσείς; Ξεφτυλιστηκαμε στο πανελλήνιο.

Ανώνυμος είπε...

... και αν ΔΕΝ λάβετε απάντηση ???

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι να λάβετε ρε λεβέντες την άδεια δεν δημοσιεύετε την άδεια για το sz3stayhome που βγάλατε στον αέρα;

Ανώνυμος είπε...

Περιμένετε τώρα, μιλάει ο καντηλανάφτης της Πάτρας με τον ΚΨΜτζή του ΓΕΑ να μιλήσουν στις καθαρίστριες του γραμματέα της βουλής να καθαρίσει με το διακριτικό.
Γιατί μέσω της κανονικής οδού φάγαμε πόρτα. Στα μούτρα!

2Mδης είπε...

Ξέρει κανείς πως μπορούμε να αφαιρέσουμε τα σποταρίσματα του sz3stayhome από το κλάστερ?
Ρωτάω για ένα φίλο που δεν είχε άδεια...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ραδιο ουρανός δηλώνει ότι δεν είναι θρησκόληπτοι. Τυχαία επέλεξαν το Παΐσιος σαν διακριτικό. Τυχαία συνάντησαν και τον μητροπολίτη και έβγαλαν φωτογραφίες για την σελίδα του συλλόγου. Τυχαία έχουν προστάτη άγιο και τυχαία ετοιμάζουν ειδικό διακριτικό για τον αγιο Ανδρέα. Εντελώς τυχαία είναι και τα σποτάκια από τον σταθμό μεσαίων για το θηρίο που έρχεται. Τυχαία βάλανε και τους βίους αγίων στο QRZ. Τυχαία όλα! Αν ήταν θρησκόληπτοι θα έκαναν περισσότερα, ίσως φόραγαν και ράσα κατά την παρουσία τους στο σύλλογο. Ήμαρτον πια! Μη δείτε εικόνες και λιβάνια σε ένα σύλλογο, αμέσως θρησκόληπτοι!!!

Ανταποκριτής μας στην Πάτρα είπε...

Άκρα του τάφου σιωπή
στην Πάτρα βασιλεύει...
Και η καραβάνα σίγησε
βρισιές να εκτοξεύει.

Παίσιος ΄δω, παίσιος ΄κει, παίσιος παραπέρα
το ειδικό διακριτικό δε βγήκε στον αέρα!

Μην από θαύμα χάθηκε?
Μην το έφαγε η μαρμάγκα?
Ή μήπως φταίει το ΔΣ
που έκανε το μάγκα?

Αυτά και άλλα έλεγε ο γέροντας παίσιος
"Γιατί βρε γίδια βρίζατε; προς τι αυτό το μίσος?
αν ήθελα διακριτικό θα είχα όσο ζούσα
και δεν περίμενα εσάς μετά που ξεψυχούσα!".

2Mδης είπε...

sx3toumpeki

Ανώνυμος είπε...

Ποιητής ο άνθρωπος. Το καλύτερο που διάβασα απ'όλα εδώ μέσα

2Mδης είπε...

Με τους συναδέλφους που συζητάω αυτές τις μέρες, με ρωτάνε πως είναι η ηθική ικανοποίηση μετά την πανηγυρική δικαίωση ότι το SZ3STAYHOME και το SX3PAISIOS δεν πήραν ποτέ άδεια.

Η ηθική ικανοποίηση είναι μεγάλη. Τεράστια.
Σκέπτομαι τους 2-3 του ΔΣ που έβριζαν και απειλούσαν τόσες μέρες, τα μούτρα τους όταν τους πέταξε με τις κλωτσιές έξω το QRZ. Όταν πήραν απάντηση στην περιφέρεια ότι αυτά που ζητάνε δεν εγκρίνονται!

Όλα όσα έλεγαν μέχρι τώρα, ήταν για εσωτερική κατανάλωση στα μέλη τα οποία είναι αδαή. Τους παραμύθιαζαν και πήραν τον σύλλογο στο λαιμό τους. Διεθνές ρεζίλι.

Και δεν φταίει ότι δεν ήξεραν τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν. Πολλοί δεν ξέρουν αλλά ρωτάνε και μαθαίνουν. Και όταν δέχονται κριτική δεν βρίζουν σα χαμάληδες στο λιμάνι, εκτός αν παραιτηθούν από την θέση τους και εκπροσωπούν πλέον μόνο τον εαυτό τους.

Μετά από αυτό το πρωτοφανές φιάσκο της ΕΡΔΥΠ λογικό θα ήταν κάποιος να αναλάβει την ευθύνη και να παραιτηθεί. Αντί αυτού... δικαιολογίες! Υπευθυνότητα μηδέν. Ακόμα και τα μέλη του συλλόγου άρχισαν να αμφιβάλλουν.

Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν η ηθική δικαίωση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Δεν τους λυπάσαι που τον ήπιαν. Χαίρεσαι γιατί το επέλεξαν. Ο αυτοεξευτελισμός είναι δικαίωμα του καθενός και αυτοί το πήγαν μέχρι τέλος!

Ας πρόσεχαν...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είδα ένα κείμενο που έχει ανεβάσει ο πρόεδρος για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται. Δείχνει την παιδεία του με όσα γράφει. Λέει επίσης ότι δεν εκπέμπει στα μεσαία ενώ είναι πασίγνωστο εδω ότι είχε σταθμό και έτσι γελοιοποιείται σε εμάς που τον ξέρουμε τόσα χρόνια. Το ότι ένας ολόκληρος σύλλογος δεν έχει ένα μορφωμένο άτομο να υπερασπιστεί με κόσμιο τρόπο τους συναδέλφους ή να παραδεχτεί τα λάθη που έγιναν είναι ακόμα χειρότερο. Η επίσημη θέση του συλλόγου να είναι ένας οχετός με βρισιές και ψέμματα. Κρίμα. Κρίμα.
Το αποτέλεσμα είναι ένας άνθρωπος να τους κολλήσει στον τοίχο. Γελά ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Ο σύλλόγος της Πάτρας αυτή τη στιγμή έχει μέλη από 2 ομάδες: Οδηγούς ταξί φίλους και πρώην συνάδελφους του Προέδρου και ένστολους φίλους και γνωστών των στρατιωτικών που υπάρχουν στο ΔΣ. Τα περισσότερα παλιά μέλη έχουν απομακρυνθεί και δεν ασχολούνται με το σύλλόγο που είναι σε φθίνουσα πορεία από την εποχή του προηγούμενου προέδρου που φρόντισε με την αλλοπρόσαλη - στα όρια της ψυχασθένειας συμπεριφορά του - να απομακρύνει πολλούς από το σύλλογο. Όταν ολοκληρωσε την αποστολή του τον έδιωξαν, και ανέλαβε η σημερινή διοίκηση με αυτά τα αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά που λένε και κάνουν έχασαν κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Μέχρι την Δευτέρα έλεγαν ότι είχαν άδειες για όλα. Στο μεταξύ αυτό με το QRZ που τους διέγραψε τις σελίδες θα το βρούμε μπροστά μας. Θα βλέπουν ελληνικό special call και θα κουμπώνονται. Μη γελάτε καθόλου το sv θα την πληρώσει τη βλακεία τους.

GIMEL TAU LTD είπε...

Το SV έχει να πληρώσει πολλές ακόμα βλακειες προεδρων, συλλόγων, ατόμων με "ειδικές" ηγετικες ικανότητες.
Περίμενε, μόλις ξεκινήσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΣ ανακοίνωσε επίσημα ψητουρα και μπυρες για να σώσει την κατάσταση. Γιατί την Τετάρτη έγινε της ...τάνας στο σύλλογο δεν τρώνε όλοι το παραμύθι. Μόνο ξύλο δεν έπεσε. Τουλάχιστο να ξεκαθαρίσει το πραμα ότι πάμε να φάμε και να πιούμε, μέχρι εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Άδεια; Εντός μπάντας;

Ξέρει ο γύφτος τι είναι ο σφόγκος;

Ανώνυμος είπε...

Ναι έκαναν τα μουτρα κρέας στον Μαστραλεκο και την παρέα του. Οι ίδιοι θα συνεχήσουν να διοικούν το σύλλογο και στις επόμενες εκλόγες το κοπάδι των γιδιών τους ίδιους θα διαλέξει για τσοπάνηδες. Ο σύλλογος της Πάτρας ραδιοερασιτεχνικά είναι νεκρός

2Mδης είπε...

Στην φασιστοσελιδα του συλλόγου που διαγραφουν σχόλια και μέλη, έβγαλαν ανακοίνωση Ότι τα διακριτικά τους ακυρώθηκαν. Ή σφυράνε αδιάφορα και καλά δεν έγινε τίποτα...

Από όλη την Ελλάδα με ρωτάνε για τα ρεζίλια των διοικούντων την Φασιστοσελίδα.

2Mδης είπε...

Την Παρασκευή το πρωί λοιπόν είμαι σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών και περιμένω να παραλάβω υλικά. Μέσα είναι πάνω από 10 άτομα απλωμένα λόγω κορωνοιου κρατώντας αποστάσεις. Ακούω από την άλλη άκρη έναν να φωνάζει:
Ρε συ τι έγινε με τους άλλους κάτω στην Πάτρα; Χαζοί είναι; Βγαίνουν στον αέρα χωρίς να πάρουν άδεια;

Τι να πεις;

Στο μεταξύ στα μέλη τους ταΐζουν άχυρο. Ευτυχώς εκτός από τις άδειες που δεν πήραν τους κατέβασε και το QRZ τους βίους Αγίων που είχε ανεβάσει ο ράδιο ουρανός και ηρθαν στα ίσα τους.

2Mδης είπε...

Στο μεταξύ ο ράδιο ουρανός στέλνει στέλνει στέλνει...
Καλόπιοτος! Μην ξεχάσεις να ταΐσεις έξτρα μερίδα άχυρο τα ζωντανά...

2Mδης είπε...

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ

Υπάρχει άμεση ανάγκη για μεγάλη ποσότητα άχυρο. Είναι για συναδέλφους που νοσηλεύονται στην Α ραδιοερασιτεχνική κλινική του Ραδιοουράνιου θεραπευτηρίου στην Πάτρα.
Σπεύσατε. ΕΠΕΙΓΟΝ!

2Mδης είπε...

Η ανακοίνωση νέου ΕΔΚ είναι και η σιωπηρή παραδοχή ότι τον ήπιανε κανονικά με το sx3paisios που είχαν εξαγγείλει με τυμπανοκρουσίες.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό τώρα το πηραν ήδη ή εκρεμεί η απόφαση και θα το πάρουν μελλοντικα? αφού είναι εναρμονισμένο με την νομοθεσία?

2Mδης είπε...

Ποια νομοθεσία? Από τον δεσπότη βγαίνουν τα ειδικά διακριτικά στην Πάτρα. Που ζεις?

2Mδης είπε...

@@ προφήτης τελικά. Τζαμί η αγιασοφιά!
Τζάμπα οι εκπομπές και τα μαϊμού ειδικά διακριτικά...

Ανώνυμος είπε...

Κλειστά από σήμερα η ερδυπ. Απαγορεύτηκαν τα πανηγύρια!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΠΩ εντελώς γίδια. ραδιο ουρανος και μεσαία αυτός ειναι ο ραδιοερασιτεχνισμός στην Πάτρα μια φορά ακουσα στο 145450 τοπική συνομιλία και κατάλαβα το επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Κανένα ρεπορτ περιμένουμε τώρα που ξαναβγήκε στον αέρα ο ράδιο ουρανός!