Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Και από κάτω τα κορόϊδα...

Μου έστειλε ένας φίλος την παρακάτω φωτογραφία με την λεζάντα "αριστερά ο τέως, δεξιά ο νυν". Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι εννοεί...


97 σχόλια:

2Mδης είπε...

Αυτά καλό είναι να μη γίνονται...

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε κάτι μυστήρια. Δυο μάχονται για την προεδρία και οι ίδιοι μάχονται για μια θέση στο νέο δ.σ. με παλιά υλικά. Ένας από αυτούς θα είναι πρόεδρος. Λογικά και ο άλλος θα εκλεγεί μέλος. Τώρα πως θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι μετά από τις επιστολές που διαβάσαμε στο αγαπημένο Φ.Β. και τις επερχόμενες μηνύσεις δεν ξέρω. Τώρα επειδή θα βγει το ζεύγος (έχει φανς), άρα στο νέο δ.σ. έχουμε αμέσως 3 ψήφους. Και μία η ψήφος της απόλυτης ζαρντινιέρας έχουμε 4. Και μια του ελβετικού σουγιά έχουμε 5. Ρε που πάμε ρε !! Αναφέρομαι για τις αρχαιρεσίες των ανθοπωλών / γλαστροπωλών Κολοπετινίτσης.

2Mδης είπε...

Θα κατέβει και ο Παπανδρέου λέει για αρχΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΧΑΑΑΑ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια να είσαστε πρόεδροι γραμματείς ταμίες? Αφήστε και κανένα άλλο, μπας και έχει κάτι να πει. Εκτός και αν σας έστειλε ο Θεός για να σώσετε τη ανθρωπότητα. Οπότε δεν τα βάζω με τον Θεό....

Ανώνυμος είπε...

ετσι βγειτε να βαλετε την ταφοπλακα ,γιατι για ταφοπλακα μιλαμε μονο ,εισασταν και θα ειστε η καταστροφη του ελληνικου ραδιερασιτεχνισμου ,ευγε αξιζετε ευφημα και το βραβειο της ανοικτης παλαμης ,αληθεια ρε παιδια ο σωτος που ειναι γιατι δεν κατεβαινει ;;;;; που εισαι σωτο να τους σωσεις ....

Ανώνυμος είπε...

Ο δε Π"ανδρέου ξεπέρασε σε θράσος τους 2 μονομάχους (halifax και αρμενιστής), ήθελε να γίνει κριτής εκείνων που θα ανταγωνιστεί. Εδώ που τα λέμε ότι συμβαίνει στο σύλλογο halifax πάει να συμβεί και στου Π"ανδρέου

Ανώνυμος είπε...

Ρε εδώ βγαινουν στα 80 μέτρα και λένε γραφτειτε στην Εερ (και ήταν και βορειος ) για να είστε ραδιοερασιτέχνες ,ρε σε τι πλανήτη ζούμε ,μήπως ζούμε σε παράλληλο σύμπαν ;;; Το έχετε τερματίσει .....μνημόνια και Εερ μέχρι να σβήσει ο ήλιος !

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα βλέποντας ειδήσεις συνειδητοποίησα ότι υπάρχει ανάμεσα μας τύπος με χαρακτηριστικά .....Ταγίπ.

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας τους υποψήφιους διαπίστωσα ότι σχεδόν όλοι ανήκουν στα "κίτρινα γιλέκα". Επομένως θα δούμε άσπρο καπνό. Habemus Papam. Κάτι που άκουσα για αποχή ή για λευκή ψήφο δεν παίζει!!

Ανώνυμος είπε...

Εκανα την ηλεκτρονική αίτηση για παρακολούθηση της γενικής συνέλευσης, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε με κάποιο μνήμα από το "σύστημα" ότι καταχωρηθείτε το αίτημα. Μετά από αυτό κάνουμε κάτι άλλο? Υπερέχει κάποιος να μας ενημερώσει επί της διαδικασίας?

Ανώνυμος είπε...

Μία από τα ίδια. Δεν στέλνει επιβεβαίωση φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Η ΕΕΡ εδώ και αρκετό καιρό διαγράφει μια φθίνουσα πορεία και γι’ αυτό δυστυχώς δεν ευθύνεται μόνο ο κορωνοϊός, που κράτησε τα Εντευκτήρια κλειστά 1,5 χρόνο περίπου, αλλά και η αναποτελεσματικότητα παλαιότερων Διοικήσεων.

Παρά το γεγονός ότι έγιναν αρκετά λάθη και αστοχίες από προηγούμενες Διοικήσεις, εμείς στρέφουμε το βλέμμα προς το μέλλον του συλλόγου και μαθαίνουμε από τα λάθη μας με σκοπό να μην τα επαναλάβουμε.

Για να μπορέσει ο σύλλογος να ανακάμψει, χρειάζεται ένα Διοικητικό Συμβούλιο, που να έχει τη δυνατότητα, τις γνώσεις και την αποφασιστικότητα να το κάνει. Θα πρέπει άρα να αποτελείται από άτομα με κύρος αλλά και αποδεδειγμένη γνώση, μεγαλύτερα η νεώτερα, που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι ενδιαφέρονται αμέριστα για την ΕΕΡ και το μέλλον του ραδιοερασιτεχνισμού στην Ελλάδα και χαίρουν της εμπιστοσύνης των μελών.

Με αυτό το πνεύμα δηλώνουμε το «παρών» οι εξής: Υποψήφιος Πρόεδρος Δ.Σ. ο SV1IW, υποψήφια μέλη Δ.Σ. οι SV1AMY, SV2FWV, SV2HPH, SV1IYA, SV1KP και SV1QVW.

Ευελπιστούμε ότι η πλειοψηφία των παραπάνω υποψηφίων θα υπερψηφιστούν από τα μέλη, ώστε να αποτελέσουν μια συγκροτημένη και σφιχτή ομάδα, που θα εργαστεί ακούραστα για το καλό όλων μας και θα επαναφέρει την Ε.Ε.Ρ. στο επίπεδο που της ταιριάζει. Πώς θα γίνει αυτό; Χωρίς βαρύγδουπες και απραγματοποίητες υποσχέσεις, χωρίς λασπολογίες εναντίων των «αντίπαλων» αλλά με ρεαλισμό, συνεργασία και όραμα. Το Δ.Σ. θα πρέπει κυρίως:
· Αρχικά να διοικήσει. Με σοβαρότητα. Και αποφασιστικότητα. Χωρίς εμπάθεια.
· Να έρθει πιο κοντά στα μέλη, που ενδιαφέρονται για τον σύλλογο, συμμετέχοντας στα κοινά και με συνέπεια στις οικονομικές υποχρεώσεις τους.
· Να προσπαθήσει να εξασφαλίσει οικονομική βιωσιμότητα της ΕΕΡ για τα επόμενα χρόνια, ειδικά στα πάγια έξοδα και την αποπληρωμή των εντευκτηρίων.
· Να μεριμνήσει για τη σωστή στελέχωση και την αποτελεσματική λειτουργία των επιτροπών.
· Να επανεξετάσει στο σύνολό του το θέμα των επαναληπτών, ώστε να παραμείνουν σε λειτουργία μόνο αυτοί που χρειάζονται στρατηγικά, και να αντικατασταθούν κάποιοι με νέας τεχνολογίας, c4fm, dmr κλπ.
· Να επαναφέρει σε λειτουργία όσους DStar επαναλήπτες μπορεί, με δεδομένο ότι από 7 λειτουργεί μόλις ένας στην Θεσσαλονίκη.
· Να λειτουργήσει με εξωστρέφεια στις ιδέες / προτάσεις των μελών, καλώντας τα να συμμετέχουν στην υλοποίηση των προτάσεων τους.
· Να προσελκύσει νέα μέλη, νέα και στην ηλικία.
· Να εμπλουτίσει τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων.
· Να ξεκινήσει, τουλάχιστον, τη διαδικασία αναθεώρησης για ένα νέο και μοντέρνο καταστατικό.
· Να ακούσει την φωνή των μελών.

Τέλος θα πρέπει έστω και την ύστατη στιγμή να αντιληφθούμε όλοι ότι η σωστή ψήφος είναι η μοναδική ευκαιρία των μελών να προδιαγράψουν το καλύτερο μέλλον για τον σύλλογο. Η πείρα έδειξε, και παλιά και πρόσφατα, ότι πρέπει να επιλέγονται υποψήφιοι με βάση τις γνώσεις, την αποφασιστικότητα και την πείρα τους και όχι να βασίζονται σε υποσχέσεις που προκύπτουν από χορούς, τραγούδια, πανηγύρια ή μεγάλα απραγματοποίητα λόγια.

Ο ραδιοερασιτεχνισμός εδώ και δέκα και πάνω χρόνια περνάει μέσα από συμπληγάδες. Για να δοθεί μια νέα περιοχή πρέπει να περάσουν δέκα χρόνια, εταιρίες τηλ/νιών επιβουλεύονται το φάσμα μας, το οποίο κατακλύζεται και από κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή που το επιβαρύνει ανεξέλεγκτα. Γι’ αυτό θα πρέπει να είναι άλλο πράγμα οι φίλοι μας και άλλο αυτοί που διεκδικούν τα δικαιώματά μας με σθένος και αποτελεσματικότητα. Η επιλογή είναι δική μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Μάνος SV1IW

2Mδης είπε...

Είναι και χορατατζής...

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι σωστό και τίμιο να υποτιμάτε τη νοημοσύνη των Μελών.

Ανώνυμος είπε...

"Για να μπορέσει ο σύλλογος να ανακάμψει, χρειάζεται ένα Διοικητικό Συμβούλιο, που να έχει τη δυνατότητα, τις γνώσεις και την αποφασιστικότητα να το κάνει. Θα πρέπει άρα να αποτελείται από άτομα με κύρος αλλά και αποδεδειγμένη γνώση, μεγαλύτερα η νεώτερα, που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι ενδιαφέρονται αμέριστα για την ΕΕΡ και το μέλλον του ραδιοερασιτεχνισμού στην Ελλάδα και χαίρουν της εμπιστοσύνης των μελών."

Σταμάτησα να διαβάζω μετά από αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Έχει πλάκα για να μη πω θράσος ο κυρ Μάνος.
Προφανώς προσγειώθηκε σήμερα από κάποιο άλλο πλανήτη του Γαλαξία μας.
Που είσαι γκολφέκο? Περιμένω και το δικό σου "Διάγγελμα".
Αλλιώς θα ψηφίσω την ομάδα που διοικεί την τελευταία 10ετία.

Ανώνυμος είπε...

· Να ακούσει την φωνή των μελών.
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ
· Να ξεκινήσει, τουλάχιστον, τη διαδικασία αναθεώρησης για ένα νέο και μοντέρνο καταστατικό.
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ
· Να προσελκύσει νέα μέλη, νέα και στην ηλικία.
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ
· Να μεριμνήσει για τη σωστή στελέχωση και την αποτελεσματική λειτουργία των επιτροπών.
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ
Αρχικά να διοικήσει. Με σοβαρότητα. Και αποφασιστικότητα. Χωρίς εμπάθεια.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Να λειτουργήσει με εξωστρέφεια στις ιδέες / προτάσεις των μελών, καλώντας τα να συμμετέχουν στην υλοποίηση των προτάσεων τους.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!!!
· Να έρθει πιο κοντά στα μέλη, που ενδιαφέρονται για τον σύλλογο, συμμετέχοντας στα κοινά και με συνέπεια στις οικονομικές υποχρεώσεις τους.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!!!
ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2022

2Mδης είπε...

Καλημέρα. Επειδή και εγώ διάβασα την εν λόγω επιστολή και θεωρώ ότι κάποιος κάνει πλάκα, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν έχει κυκλοφορήσει και αλλού?

Ευχαριστώ...

Ανώνυμος είπε...

&*22 Οκτωβρίου 2021 - 12:47 μ.μ

Τι διάγγελμα να κάνει ο γκολφεκος μας δουλεύεις; Το καλύτερο που έχει να κάνει όποιος θέλει να σώσει την αξιοπρέπεια του είναι να απέχει από αυτή την φαρσοκωμωδία.
Ας ψηφιστούν μεταξύ τους.

Dx Plus Hellenic Radio Amateur Group είπε...

Δεν έχει και ώριμα νερατζια τέτοια εποχή και οι ντομάτες είναι σφιχτες.
Κοίτα ποιοι μιλάνε!!!
Μάλλον κάπου εδώ μπαίνουμε στη ζώνη του Λυκόφωτος ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπας κι έχουμε Πρωταπριλά σήμερα?

ΚΟΥΝΙΑΠΟΥΣΑΣΚΟΥΝΑΓΕ είπε...

Άρνηση πραγματικότητας λέγεται η ασθένεια, και έχει βαρύτατη και ραγδαία επιδείνωση αν δεν ζητηθεί η βοήθεια ειδικών, όταν η νόσος είναι ακομα σε αρχικό στάδιο.

Συμβαίνει όταν ένα άτομο αρνείται να δεχτεί ένα γεγονός που είναι γενικά αντιληπτό σε όλους.
Όπως η διάλυση ενός συλλόγου, το να φτύνουν και να πιστεύει ότι βρέχει και άλλα.
Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο.

https://healthierway.gr/arnisi-tis-pragmatikotitas-otan-moiazei-aforiti/

Ανώνυμος είπε...

Για τον (Α) 22 Οκτωβρίου 2021 - 1:09 μ.μ.
Μην αμφιβάλεις ότι θα ψηφιστούν συναμεταξύ τους. Υπάρχουν τρανοί ντι -6 -ερς και κον- τέστερς στην στρατιά των κίτρινον γιλέκων που θα συνδράμουν. Αλλά με την αύριο ΕΣΥ θα είχες μια απ τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

&*22 Οκτωβρίου 2021 - 1:43 μ.μ
Όταν μια παρέα σε κοροϊδεύει κατάμουτρα δυο λύσεις υπάρχουν. Τους πλακώνεις στο ξύλο ή τρέχεις στα δικαστήρια με την νόμιμη και χρονοβόρα οδό. Η άλλη λύση αποχωρείς καταγγέλοντας τους δημόσια ότι κοροϊδεύουν. Πάντως με το να τους δίνεις την ευκαιρία να συνεχίσουν να σε κοροϊδεύουν δεν γίνεται τίποτα, απλά ρίχνεις το επίπεδο σου.
Οι χθεσινοί που τους στήριζαν είναι οι ίδιοι που σήμερα τους καταγγέλουν και οι σημερινοί που τους στηρίζουν θα τους καταγγείλουν αηδιασμένοι αύριο. Άντε μεθαύριο. Κανείς δεν τους αντέχει.
Ας μείνουν οι δυό τους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 2μιδη μήπως μας "φουμάρεις" εσύ με την δήθεν επιστολή του δήθεν Μανου. Γιατί από ότι θυμάμαι ο συγκεκριμένος κύριος είχε άλλη πάψη για το μπλοκ. Δεν μπορεί να σου εμπιστεύτηκε το επιχειρησιακού του πρόγραμμα και το αυριανό "ρόστερ" που είναι σίγουρος ότι θα επιλέξει το εκλογικού σωμέ κατά τις επικείμενες εκλογές.
Αφού έχει βγει το νέο ΔΣ τι χρειάζονται οι εκλογές?
Περίεργα πράγματα!!!!

Ανώνυμος είπε...

&*22 Οκτωβρίου 2021 - 1:43 μ.μ

Μη περιμένεις να δώσει τη λύση ο Θεός. Εχει να ασχοληθεί με πολλά ο Μεγαλοδύναμος.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ήρθε επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Θαύμα,Θαύμα,Θαύμα!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΉ.

Ανώνυμος είπε...

Η επιστολή είναι αυθεντική. Μου ήρθε από αποστολέα που συμμετέχει στην διαδικασία. Απορώ και εγώ.

Ανώνυμος είπε...

To LIDL έχει φτηνές ντομάτες για φαΐ.
Το κτήριο θέλει (απ έξω) βάψιμο, ευκαιρία λοιπόν για μια ανανέωση, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΌΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν εδώ τα πράγματα είναι σοβαρά μην γελάτε καθόλου.
Ο άνθρωπος ή έχει πάθει αμνησία ή έχει διχασμένη προσωπικότητα ή πιστεύει (που είναι και το πιό πιθανό) ότι απευθύνεται σε βλάκες και αμνήμονες .
ΔΕΝ κάνει πλάκα και βέβαια δεν πιστεύει ούτε λέξη από αυτά που λέει, αλλά αυτό δεν έχει δημασία, ο σκοπός είναι να τα πιστέψουν οι άλλοι, αυτοί που δεν μπορούν να του κανουν ερωτήσεις σε ένα προς ένα σε αυτά που γράφει για να φανεί η μπουρδολογία του σε όλο της το μεγαλείο.
Το εξοργιστικό όμως δεν είναι ότι λέει ότι του κατέβει ,αυτό δεν θα ήταν έκπληξη για κανένα. Το εξοργιστικό είναι ότι με αυτά που λέει ,συνειδητά και προκλητικά αμφισβητεί και χλευάζει την μνήμη και την νοημοσύνη μας.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα αυτή η επιστολή, (αν είναι αυθεντική), απευθύνεται σε άτομα που δεν είναι μέλη της Ένωσης, και ίσως από άλλο πλανήτη!

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να γράφετε το ζεύγος θα κουμαντάρει την ΕΕΡ για την επόμενη διετία ξανά. Όπως τα προηγούμενα 20 χρόνια. Κάτι μου λέει αυτό αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω.... Θα το θυμηθώ!!

Ανώνυμος είπε...

Η επιστολή διακινήθηκε απευθείας στα mail των ταμειακά εντάξει μελών και αυτών που είθισται να κάνουν την εμφάνιση τους μόνο σε αρχαιρεσίες.
Ούτε ανοιχτές επιστολές ούτε προσκλητήρια. Μάθετε μπαλίτσα γατάκια!

Ανώνυμος είπε...

Η επιστολή διακινήθηκε απευθείας στα mail των ταμειακά εντάξει μελών,,,
ΕΙΜΑΙ ΤΑΠΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Εσυ μάλλον έχεις εκφραστεί δημοσια και έχεις φάκελο αντικαθεστωτικού για αυτό δεν σου έστειλαν. Φυλάξου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ είμαι ταμιακά εντάξει, και έχω δικαίωμα ψήφου και πηγαίνω πάντα στις ΓΣ και στις εκλογές, αλλά ΔΕΝ έχω λάβει καμία επιστολή από κανένα.
Μάλλον οι επιστολές, διαγγέλματα, παροτρύνσεις, αποστέλλονται πολύ επιλεκτικά σε λίγους και εκλεκτούς.
Δηλαδή είναι όπως λέμε "οι μεν και οι δε", "εμείς και οι άλλοι", 'οι δικοί μου και οι δικοί σου" κτλπ κτλπ,και άντε πάλι μία από τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Φιρί φιρί το πάνε να γίνει και η κοπή της πίτας μέσω Ίντερνετ να πούμε το ψωμί ψωμάκι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καραγκιόζη "ισοβιε", αντί να το βουλωσεις και να βγάλεις τον σκασμό, τολμάς και εμφανίζεσαι ΠΑΛΙ σαν η μοναδική λύση??? !!!
Τολμάς και βγάζεις ανακοινώσεις ότι δήθεν πονάς και νοιάζεσαι για τον σύλλογο, τη στιγμή που ο μοναδικός υπαίτιος για την κατάντια του είσαι εσύ και αυτοί οι ηλιθιοι που (ακόμα) επηρεαζεις???
Ήθελα ναξερα, η λέξη Αυτοκριτική είναι μέσα στις λέξεις που γνωρίζεις???
Αν πράγματι νοιάζεσαι για τον σύλλογο, όπως λες, φύγε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις μεγαλύτερο κακό.

Ανώνυμος είπε...

Για τους (Α)
23 Οκτωβρίου 2021 - 10:59 π.μ.
23 Οκτωβρίου 2021 - 4:37 μ.μ.

Έτσι αποδεικνύεται ότι κάθε τι που γράφεται στο "Διάγγελμα" είναι "πατάτα".
Αντίθετα θα μπορούσε να αποδείξει από τώρα όλα αυτά που ΘΑ κάνει από το 2022 και δεν πρόκανε να τα κάνει τα τελευταία χρόνια.
Κρίμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή και εγώ δεν έλαβα επιστολή, όσοι λάβατε να το προσέξετε. Είστε σε λίστα του χαλίφη και από αυτήν θα προσπαθήσει να μάθει ποιος τη διέρρευσε γατάκια. Παράλληλα για να λάβατε επιστολή είστε σε κάποιο κύκλο συμπαθούντων γατάκια (πάλι). Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Ραδιοερασιτεχνών Αφύπνιση είπε...

Κάναμε τόσα χρόνια να μάθουμε ποιοί είναι στη λίστα Λαγκάρντ. Πόσα χρόνια θα περάσουν ακόμα για να μάθουμε ποιοί είναι στη λίστα του Χαλίφη? Τί μας κρύβουν? Συνέλληνες ραδιοερασιτέχνες, ξυπνάτε! Ο καιρός γάρ εγγύς!

Ανώνυμος είπε...

@24 Οκτωβρίου 2021 - 10:29 μ.μ. Κορυφαίοι στη λίστα halifax είναι οι εκάστοτε εκλεγμένοι των τελευταίων ετών πλην της απίθανης μικρής παρέας γνωστού καφε στα Πατήσια και αυτών που πρόσφατα "σήκωσαν κεφάλι" κι κάποιοι απέσυραν υποψηφιότητα. Τώρα οι εναπομείναντες - αν έχουν λίγη τσίπα - χρειάζεται να τον ρωτήσουν γιατί στέλνει προσωπικά μηνύματα σε λίστα μελών χωρίς έγκριση ΔΣ; Η λίστα μελών του οποιουδήποτε σωματείου δεν είναι ανοικτή στο κοινό ενώ, τα μέλη συναινούν να λαμβάνουν μηνύματα μόνο από το σωματείο! Η χρήση της λίστας για αποστολή προσωπικών e-mail με γνώμες, πεποιθήσεις, ισχυρισμούς του ιδιώτη αποστολέα νομίζω δεν είναι νόμιμη πράξη και ως εκ τούτου χρειάζεται να ανακληθεί.

Ανώνυμος είπε...

Για τον (Α) 25 Οκτωβρίου 2021 - 9:37 π.μ.
Αυτά που λες είναι σωστά και λογικά. Όμως ισχύουν για όλους πλην Χαλίφη. Γι αυτόν το μαγαζάκι είναι ιδιοκτησία τα τελευταία 20 χρόνια οπότε δεν ισχύουν όσα γράφεις. Ποιος θα το ελέγξει στο κάτω-κάτω. Μόνο η ΓΕΝ ΣΥΝ θα μπορούσε να κάνει κάτι αλλά εκεί πια πάνε οι σιμπίδες και οεάδες. Άντε και κανένας αλεξιπτωτιστής. Οπότε βράσε όριζα.
Η επόμενη σημαδιακή μέρα θα είναι στο τέλος του 2023. Καλά νά'μαστε..

Ανώνυμος είπε...

Είδατε με τι αξιοπρέπεια έφυγε η Φώφη; Ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι κάτι καρεκλολάτρες.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα κάπου και μου άρεσε: "Αξιοπρεπής είναι αυτός που διακρίνεται για σωστή συμπεριφορά, σεμνότητα, σοβαρότητα και ευγένεια." Υπάρχει κάποια απορία?
Όσο για το "καρεκλολάτρες" διαφωνώ. Κάτι άλλο υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

"Να επαναφέρει σε λειτουργία όσους DStar επαναλήπτες μπορεί, με δεδομένο ότι από 7 λειτουργεί μόλις ένας στην Θεσσαλονίκη."
Για εξηγήστε μου ρε παιδιά. Για το dstar δεν είχε πάρει 50 χιλιάρικα να στήσει δίκτυο και τώρα μας λέει ότι δουλεύει μόνο ένας επαναλήπτης; Είδατε ποτέ 7 επαναλήπτες να δουλεψαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ;

Ανώνυμος είπε...

Από την μιά μεριά έχουμε για υποψήφιο πρόεδρο τον άνθρωποδιώκτη. Οσοι δεν τον ξέρετε ή τον ξεχάσατε, ειναι αυτός που:

- χώρισε την Ελλάδα στα δύο την δεκαετία του 90 με την αδιαλλαξία του στο Packet,
- εξαιτίας του δημιουργήθηκε ο ΣΡΕ,
- εξαιτίας του δημιουργήθηκε και ο ΣΕΡ,
- εξαιτίας της συμπεριφοράς του τον έχουν κάνει πέρα ΟΛΟΙ οι παλιοί κολλητοί και κουμπάροι του,
- εξαιτίας της αλλαζονικής συμπεριφοράς του ιδίου και της γυναίκας του, έχουν παραιτηθεί τόσα εκλεγμένα μέλη των ΔΣ και πολλά περισσότερα από μέλη του συλλόγου,
- όλες οι διαγραφές μελών για μή οικονομικούς λόγους έγιναν επί των ημερών του,
- έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις προτάσεις των μελών και της επιτροπής για ανανέωση του καταστατικού,
- απαξίωσε κάθε προσπάθεια συμμετοχής ή διαφορετικής γνώμης από άτομα που δεν είναι αρεστά στον ίδιο και την αυλή του,
- από τότε που έγινε πρόεδρος και ανέλαβε την διοίκηση αυτός και η κλίκα του, ο σύλλογος πάει από το κακό στο χειρότερο,

Εχει το θράσος να ζητάει και πάλι την ψήφο των μελών (όσα έχουν απομείνει πλέον) για να "σώσει" τον σύλλογο που ο ίδιος και η κλίκα του κατέστρεψε, για να ικανοποιήσουν τις μωροφιλοδοξίες τους για τις καρέκλες, χωρίς να είναι απίθανο να υπάρχουν και άλλα κίνητρα.

Και από την άλλη μεριά έχουμε τον τωρινό πρόεδρο, που αφού έκανε κωλοτούμπα και ξανάβαλε υποψήφιος, χωρίς να έχει μαζί του κανέναν άλλον, πιστεύει οτι μόνος του σαν πρόεδρος με μιά μπουκάλα τσίπουρο θα λύσει τα προβλήματα και τις παθογένειες τόσων χρόνων.


Καλή νύχτα, και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

2Mδης είπε...

Πέρα για πέρα αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Είναι προτιμότερο το τσίπουρο από το ξύδι.
Η ξυνιλα η οποία είναι ΜΟΝΙΜΩΣ αποτυπωμένη στα πρόσωπα του ιδίου αλλά και της συζύγου του, είναι ικανός λόγος για να μην ασχολείσαι με αυτό το "μαγαζάκι".
Ξυνιλα, υπεροψία, ειρωνική διάθεση, δειλία, ευθυνοφοβια, αναβλητικοτητα, εμμονές, κακία και εκδικητικοτητα. Όλα αυτά συγκεντρωμενα σε έναν αρρωστημένο εγκέφαλο αποτελούν εκρηκτικό μείγμα.
Κι από κάτω οι υπήκοοι που δεν βλέπουν ότι, ο βασιλιάς είναι γυμνός.
Ωραία εικών...!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον (Α)26 Οκτωβρίου 2021 - 8:54 μ.μ.
Καλά τα λες συνάδελφε, αλλά στο διάγγελμα του ο νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων Χαλίφης μας, άλλα δηλώνει. Α!! όλα κι όλα. Εγώ θα τον ξαναψηφίσω για να μας σώσει. Όσο για τον κάπτεν Χουκ αφού κρέμασε τον Κώστα, τώρα χωρίς καμία συμμαχία μέσα στο νέο ΔΣ(σαν τη μύγα μες το γάλα) θέλει και αυτός να μας ξανασώσει.
Και μια πρόταση για τον 2Μδη. Άνοιξε νέα σελίδα κάτι σαν γκάλοπ για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Ανώνυμος είπε...

Όπως ξέρετε σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 28 Νοεμβρίου θα έχουμε εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Από την προκήρυξη τους ακούμε διάφορους να έχουν γνώμη και άποψη για τα εσωτερικά του συλλόγου λες και είμαστε εκπρόσωποι όλων των ελλήνων ραδιοερασιτεχνών και όχι των ταμειακά εντάξει τακτικών μελών που ψηφίζουν, συνήθως 20-50 ραδιοερασιτεχνών. Αυτούς εκπροσωπούμε και σε αυτούς απολογούμαστε στην ΓΣ σιγά μην ανοίξουμε κουβέντα πιο έξω να μάθει ο κόσμος τι επικρατεί και να γελάει. Ειρωνικά εννοώ και από φθόνο για τα επιτεύγματα μας! Γιατί ποιος άλλος θα κατάφερνε να φέρει 50 χιλιάρικα ζεστά στο ταμείο; Χάσαμε ώρες, ύπνο και χρόνο εγώ ως υπάλληλος του χορηγού και ο άντρας μου ως πρόεδρος ΔΣ του αποδέκτη της χορηγίας για να πάρουμε αυτά τα χρήματα. Τα οποία διαθέσαμε για την εγκατάσταση ενός συστήματος επικοινωνίας για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης το οποίο δεν δούλεψε ποτέ θα πουν κακόβουλα κάποιοι, αλλά δεν ήρθαν ποτέ να βοηθήσουν να βάλουν ένα καρφί στον τοίχο, αντίθετα ρωτούσαν που πήγαν τα λεφτά λες και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε λόγο. Ξεχνάτε ότι σε κάθε ΓΣ ψηφίζετε εσείς οι 15-20 που μας κάνετε την τιμή να έρθετε, απαλλαγή του ΔΣ οπότε περασμένα ξεχασμένα τι θέλετε και σκαλίζετε;
Να μην θυμηθώ εκείνον που ρώταγε για την χορηγία και τον σουτάραμε από το σύλλογο και κόψαμε την φόρα να ρωτήσουν και άλλοι.
Και ο σύλλογος πέρασε τον σκόπελο, απέκτησε γραφεία, εγκαίνια, δημάρχοι, αντιδημάρχοι, ο Λύκος, ο Κανέλος και τόσοι άλλοι, δόξα και τιμή, πουλάγαμε ότι μπορούσαμε. Τόσο στα μέλη τόσο και άλλα τόσα στα μη μέλη για να μάθουν! Και το μαγαζί είχε έσοδα τα οποία ήταν ακριβώς όσα δηλώναμε. Τι; Θεωρείτε ότι διαχειριστήκαμε σωστά τα 50 χιλιάρικα αλλά δεν δηλώναμε ότι πουλάγαμε; ΟΚ παραστατικά δεν υπήρχαν αλλά έχουμε μέτωπο εμείς! Ο λόγος μας συμβόλαιο. Και βγήκε αυτός ο κακοήθης (φτου-φτου) και ρώταγε στις συνελεύσεις για τα έξοδα της τεχνικής επιτροπής και είχε το θράσος να το ζητήσει και γραπτώς! Δηλαδή δεν φτάνει κύριε που σε ανεχόμαστε να είσαι μέλος και να πληρώνεις, θέλεις και να ενημερωθείς για το που πάνε τα χρήματα σου! Μιλάμε για θράσος. Και τον πήγαμε για διαγραφή με κατηγορίες το μισό καταστατικό και ολόκληρο τον ειδικό κανονισμό. Αλλά που να βασιστείς; Στα μέλη που έφυγαν χωρίς να ψηφίσουν; Στους υπόλοιπους που μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά τους και ψήφισαν ΟΧΙ και λευκό; Κάναμε το μαλάκα μήπως δεν καταλάβει κανείς το αποτέλεσμα αλλά είχαμε και εμείς μια αστοχία....

συνεχίζεται...

Ανώνυμος είπε...

...
Αλλά δεν το βάλαμε κάτω!!!! Παραιτηθήκαμε και αρνηθήκαμε να βάλουμε αμέσως υποψηφιότητα και δηλώσαμε θιγμένοι από το αποτέλεσμα. Και αφού κάναμε ότι μεθόδευση μπορούσαμε για να μην γίνουν εκλογές χωρίς να είμαστε ΕΜΕΙΣ υποψήφιοι.... "μεθόδευση" είπα; Ναι δεν έπρεπε να πω αυτή την λέξη... Τέλος πάντων μετά ξαναβάλαμε υποψήφιοι και επανήλθαμε στις θέσεις μας μαζί με δυο τρία άξια στελέχη που πίναν νερό στο όνομα μας. Ξεπεράστηκε έτσι και άλλος σκόπελος και τίποτα δεν μας σταματάει.
Ούτε η δυσφορία των μελών που υπερψήφισε πανηγυρικά την τετράδα που θα άλλαζε ότι μπορούσε. Εκεί τα στηλώσαμε. Δεν είδαμε δεν ξέραμε τίποτα. Ακούς εκεί να θέλουν να αλλάξουν την πορεία του συλλόγου, καταστατικό, διαφάνεια και μπούρδες. Αν θέλαμε κύριοι να αλλάξει το καταστατικό θα το αλλάζαμε τότε που το απαίτησε η ΓΣ δεν περιμέναμε εσάς! Θέλετε να παραιτηθείτε και να φύγετε άκλαφτοι; στο καλό και να μην μας γράφετε.
Και με αυτά και με τα άλλα αποφασίσαμε να γυρίσουμε και η Γη να τρέμει. Ούτε υποτακτικοί ούτε μεθοδεύσεις. Ηγεσία, παντοδυναμία στο ΔΣ και οποιου δεν αρέσει ώρα του καλή. Με κόπο, ιδρώτα και τηλέφωνα βρήκαμε υποψηφίους που άχνα δεν θα βγάλουν που να δουν σημεία και τέρατα. Δοκιμασμένοι.
Έβγαλε και ο άντρας μου μια επιστολή στο facebook επειδή αναγκάστηκε για να απαντήσει στον καπετάνιο ότι κάνει μεθοδεύσεις! Ναι τι; Ο καπετάνιος κάνει μεθοδεύσεις, γιατί γελάτε κύριοι; Είχε ξανα-αναγκαστεί να βγάλει τα εσώψυχα του στο facebook για να καταχεριάσει την τετράδα στις εκλογές αλλά οι κακοήθεις οι άχρηστοι οι κριτές των πάντων που δεν έχουν έρθει να βάλουν ένα καρφί στον τοίχο, δεν τον άκουσαν τότε! Και αναγκαστήκαμε να αναγκάσουμε τους άλλους σε παραίτηση κρατώντας στο ΔΣ τον καπετάνιο που κάνει μεθοδεύσεις.
Ζητάμε την ψήφο σας κύριοι! Αγαπητοί συνάδελφοι! Ψήφο θα δώσετε και δεν θα σας ξαναενοχλήσουμε!
Α και την συνδρομή σας...
Για περάστε! Για περάστε!

Μέρκελ
υποψήφια για το ΔΣ

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω να δω πόσοι θα ψηφίσουν δι' αλληλογραφίας. Αν είναι πάνω από 50 υπάρχει θέμα. Πάντως άλλο πενηντάρικο από εμένα δεν έχει. Ραντεβού σε 2 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά απορώ και αναρωτιέμαι γιατί ασχολούνται τόσοι ραδιοερασιτέχνες με ένα σωματείο που δεν έχει καμιά σχέση με τον ραδιοερασιτεχνισμό. Πότε ακούσατε το διακριτικό αυτού του σωματείου στον αέρα σε κάποιο contest? Πότε έγινε κάποια ραδιοερασιτεχνική εκδήλωση? Εκτός αν μερικοί,(ελπίζω ελάχιστοι), θεωρούν ραδιοερασιτεχνισμό αυτό που κάνουν τα κίτρινα γιλέκα.
ΑΓΝΟΗΣΤΕ τους!!! Μετατρέψανε τον πρώτο και ιστορικό ραδιοερασιτεχνικό σύλλογο ουσιαστικά σε σωματείο σφραγίδα. ΞΕΧΑΣΤΕ τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον (Α) 28 Οκτωβρίου 2021 - 7:53 μ.μ.
ΑΓΝΟΗΣΤΕ τους!!! Μετατρέψανε τον πρώτο και ιστορικό ραδιοερασιτεχνικό σύλλογο ουσιαστικά σε σωματείο σφραγίδα. ΞΕΧΑΣΤΕ τους!!!!

Εμείς να τους ξεχάσουμε, όμως αυτό το "μόρφωμα" είναι ο αντιπρόσωπος της Χώρας στους διεθνείς οργανισμούς. Είναι στην ίδια κατηγορία με την DARC, JARL, URE, ARI κλπ.
Αντί να επικρατεί το πνεύμα "ΑΓΝΩΗΣΤΕ ΤΟΥΣ" θα έπρεπε να συμβάλαμε όλοι με κάθε νόμιμο και ηθικό τρόπο να αλλάξουν τα πράγματα και να πάψει να είναι "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ"
Δεν φταίει ο "Χαλίφης" και η "Σιδηρά Κυρία" αλλά οι γλάστρες που τους πλαισιώνουν και οι οσφυοκάμπτες που τους ψηφίζουν, για μια φωτό στο περιοδικό.

Αν όσοι γράφουν εδώ και κουβεντιάζουν το θέμα στα διάφορα "πηγαδάκια" ήθελαν την νέα ΕΕΡ θα έπρεπε να βάλουν υποψηφιότητα για τις ερχόμενες εκλογές. Αλλά όχι 3,5 άτομα αλλά 20 άτομα.

Ακόμα το κλειδί το βαστούν οι τρεις τελευταία παραιτηθέντες οι οποίοι για κάποιο ανώτερο λόγο δεν μιλούν. (οι δυο από αυτούς υπήρξαν λαλίστατοι στο παρελθών). Προφανώς ανήκουν στην κατηγορία: «Σφάξε με Αγά ‘μ να αγιάσω».
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Κανένας δεν θέλει να αλλάξει κάτι στον σύλλογο.

Και για τον διαχειριστή της νέας εμφάνισης του site: Αν πιστεύετε έστω κατ' ελάχιστον όσα γράφονται στο "διάγγελμα" του Μεγάλου, "ανοίξτε" σήμερα το site στον ραδιοερασιτεχνικό κόσμο. Γιατί όλα ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΙΣΗ, αφού ελλείψει άλλων εσείς θα διαχειρίζεστε τον σύλλογο.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Τσαουσέσκου δημοκρατικά εκλεγόταν...

2Mδης είπε...

προς τον συνάδελφο 29 Οκτωβρίου 2021 - 8:14 π.μ

Αγαπητέ εκτός από τις γλάστρες και τους οσφυοκάμπτες όπως αναφέρετε, φταίνε και αυτοί που συνεχίζουν να συμμετέχουν σε εκλογές-παρωδία. Όχι, δεν θα άλλαζε τιποτα αν έβαζαν 20 ή 30 υποψήφιοι γιατί, οι κύριοι αυτοί έχουν αποδείξει ότι δεν σέβονται τίποτα.

Απόδειξη πρώτη, ο εξαναγκασμός σε παραίτηση της διοίκησης που είχε εκλεγεί με μεγάλη πλειοψηφία.

Απόδειξη δεύτερη, ο αποκλεισμός μου από τις εκλογές τον Μάρτιο του 2018.

Απόδειξη τρίτη, το ότι πέταξαν στα σκουπίδια το νέο καταστατικό που προέβλεπε περιορισμό της θητείας τους και ψήφο από όλα τα μέλη.

Τι άλλο πρέπει να μας τρίψουν στη μούρη για να καταλάβουμε ότι είναι φασίστες?

Όσο για εκπροσώπηση της χώρας κλπ και αντιστοίχηση με DARC, ARI κλπ επιτέλους ας σοβαρευτούμε!

Εκπρόσωπος 100 συναδέλφων είναι και κρατάνε στους καταλόγους μέλη που έπρεπε να έχουν διαγραφεί λόγω χρεών εδώ και χρόνια, για να φαίνονται 800 και χίλιοι. Ούτε καν...

Εγώ από το 2018 στην ΓΣ αρνήθηκα να πληρώσω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ψηφίσω υπέρ του εαυτού μου που με είχαν προτείνει για διαγραφή. Και από τότε έχω πάψει για λόγους αρχής να μπαίνω έστω στην σελίδα τους! Σταμάτησα να πληρώνω θεωρώντας ότι βάση καταστατικού θα διαγραφώ λόγω χρεών. Και τώρα μου έστειλαν φάκελο να ψηφίσω !!!! Μου έστειλαν φάκελο να ψηφίσω !!!!!!

Εκπροσωπούν μόνο ένα παλιό κατεστημένο που έχει κολλήσει στον προηγούμενο αιώνα. Για αυτό και ΟΛΟΥΣ όσους οραματιστήκαμε ένα σύγχρονο ρ/ε σύλλογο μας έχουν απέναντι. Πόσους ακόμα EDZ πρέπει να διώξουν? Πόσους ΑΕR? Πόσους BDO? Πόσους IZR? JG? MO? BJY? GFH? Πόσους? Για να αποδεχθείτε ότι είστε ανεπιθύμητοι εφόσον έχετε γνώμη? Γιατί δεν ήρθαν σε εσένα που θέλεις να πας να ψηφίσεις, να σου προτείνουν να βάλεις υποψήφιος και προτίμησαν να τηλεφωνήσουν σε αυτούς που δεν πατάγανε στο σύλλογο για χρόνια? Γιατί σε θέλουν μόνο για την συνδρομή και την ψήφο σου να τους νομιμοποιήσει!

Αφήστε τους με τις γλάστρες. Τέλος.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν τα πάω καλά με την Ιστορία, διαβάζω:...Στις 21 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε από τις Αρχές διαδήλωση συμπαράστασης στον Τσαουσέσκου στο κέντρο του Βουκουρεστίου, η οποία κατέληξε σε χάος. Ο λαός αποδοκίμασε μαζικά το ζεύγος Τσαουσέσκου, το οποίο, εμφανώς απορημένο, κλείστηκε στα κομματικά γραφεία. Ακολούθησαν μαζικές συγκρούσεις στους δρόμους του Βουκουρεστίου και ο στρατός επενέβη συλλαμβάνοντας εκατοντάδες άοπλους πολίτες. κλπ κλπ.

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Ο λαός αποδοκίμασε μαζικά το ζεύγος.....
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ. Γιατί δεν υπάρχει ΛΑΟΣ που να θέλει να αλλάξει κάτι, και όλοι καταφεύγουμε στην λύση: "Αφήστε τους με τις γλάστρες".

2Mδης είπε...

Αποδοκιμασία είναι αυτό. Τι δεν καταλαβαίνεις?

Ανώνυμος είπε...

29 Οκτωβρίου 2021 - 1:29 μ.μ. Η μη συμμετοχή ταμειακώς εντάξει μελών στις εκλογές είναι η μεγαλύτερη αποδοκιμασία, η χείριστη συμπεριφορά ολίγων γλαστρών να διακοσμούν τα ψηφοδέλτια δεν αφήνει να λειτουργήσουν οι δημοκρατικές νόμιμες λύσεις. Την αποστολή ψηφοδελτίων στον @μ τη θεωρώ προβοκάτσια αλλά αν συνέβη πράγματι είναι και για γέλια.

Ανώνυμος είπε...

Τις δημοκρατικές λύσεις τις φάγαμε στη μάπα τόσα χρόνια και είδαμε τα αποτελέσματα και βλέπουμε τις επιπτώσεις μέχρι σήμερα και την πορεία του συλλόγου.
Μήπως λοιπόν εμείς που ενδιαφερόμαστε για την εερ και γιαυτό το λόγο γράφουμε εδώ,πρέπει να σκεφτούμε και να πράξουμε κάτι διαφορετικό για να ξαναγίνει η εερ, "ΕΕΡ" , δηλαδή καθαρά ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ σωματείο που θα σέβεται τα μέλη της και θα ασχολείται με θέματα σύμφωνα με τους σκοπούς της;;;

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι ραδιοερασιτέχηκες έχουν σταματήσει να ασχολούνται με την εερ
πλέων δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε κανέναν.
Πάμε για αλλά καινούργια πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

"30 Οκτωβρίου 2021 - 1:52 π.μ. δεν ξέρω τι εννοείς, ξέρω όμως πως ότι καινούργιο και να γίνει χρειάζεται ένα καλό καταστατικό. Οι δε ιδρυτές χρειάζεται να έχουν γενική παραδοχή από την ραδιοερασιτχενική κοινότητα και πρόγραμμα στις πρώτες εκλογές να μην είναι υποψήφιοι αλλά βοηθοί των νέων. Να με συγχωρείς για τις επιφυλάξεις, είναι χρόνια που δεν είμαι μέλος της δήθεν εθνικής ενώσεως (όχι εκδιωχθείς αλλά εξαναγκασθείς λόγω νοοτροπιών που αντιλήφθηκα) και βλέπω με καχυποψία τα πράγματα. Καλή Κυριακή σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί AER, BDO, OKA, GE.
ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΙΔΙΑΊΤΕΡΩΣ. Εκδωστε μια σύντομη ανακοίνωση σχετικά με το συνέβη κατά την διάρκεια της θητείας σας και σας ανάγκασε να φύγετε κακήν κακώς. ΟΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ . Και τα εσωτερικά σας προβλήματα και δυσλειτουργιες, και τον ανορθόδοξο πόλεμο που δεχτήκατε. Επίσης πρέπει να απολογηθείτε στην γενική συνέλευση που σας εξέλεξε. Βέβαια δεν είστε ποια όλοι μέλη του συλλόγου. Ο GE και ο OKΑ είναι. Ελάτε να τα πείτε. Αν δεν έχετε το θάρρος να το κάνετε , πράγμα που θεωρούμε απίθανο, Θα αναγκαστούμε να πούμε την ιστορία όπως την ζήσαμε εμείς, με κίνδυνο να εκθέσουμε εσάς, τα υπόλοιπα μελή του τότε Δ.Σ. και κάποιους που πιθανόν δεν φταίνε, δίνοντας στην δημοσιότητα έγγραφα, mail, κλπ που με "κάποιον τρόπο" έφτασαν στα χέρια μας.
ΟΦΕΊΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ, ΣΑΣ ΕΚΛΈΞΑΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΈΨΟΥΜΕ ΌΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΉΣΑΤΕ. Κάντε κάτι πριν την γενική συνέλευση και μην κρύβεστε πίσω απο την δικαιολογία του ότι "δεν είμαι πια μέλος και δεν με νοιάζει". Η δικαιολογία αυτή δεν ταιριάζει σε ανθρώπους ακέραιους της δικής σας ποιότητάς, του δικού σας παρελθόντος.
Βρήτε επιτελούς το ΘΑΡΡΡΟΣ, και δεν θα σας ψέξει κανεις.
ΕΜΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς όλους που ζητούν νέο καταστατικό,ας ενημερώσουν τα μέλη , ΠΙΑ άρθρα θέλουν αλλαγή και ΓΙΑΤΊ ώστε να συμφωνήσουμε σε κάτι και να το απαιτήσουμε από την Γενική Συνέλευση με τρόπο ώστε το ΔΣ να το αποδεχθεί και να το πραγματοποιήσει χωρίς τους απαράδεκτους και καθόλου δημοκρατικούς όρους της παρωδίας τής προηγούμενης φοράς.
Γιατί πολλοί ζητούν αλλαγή του καταστατικού, αλλά μόνο του δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ένα, ακόμα τακτικό μέλος της ΕΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Α. Εκλογή προέδρου από το Δ. Σ.
Β. Μέχρι 2 συνεχόμενες θητείες για τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ. Σ.

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα. με το καταστατικό μην το κουράζουμε, υπήρξε Γ. Συνέλευση που αποφάσισε να γίνει αλλαγή και ανέλαβε επικεφαλής επιτροπής ο BDO. Στην επιτροπή είχαμε στείλει όλοι προτάσεις και αυτές καλύπτουν πάρα πολλά θέματα. Έκθετη η τρίμηνη διοίκηση και πρώτιστα ο ίδιος ο BDO που συμμετείχε αφού τότε δέχθηκε τη μοναδική πρόταση αλλαγής του χαλίφη, που ήταν η αλλαγή έδρας και συνέχισε να κάνει... το μάγειρα μη βγάζοντας άχνα για τη ταμπακέρα! Σε αυτό υπεύθυνοι είναι όλα τα μέλη του τότε ΔΣ που πέταξαν τις προτάσεις μας και προώθησαν την αλλαγή έδρας! Ενώ ο BDO χρωστά έστω και μεταχρονολογημένα μία εξήγηση, πρώτα πρώτα για να τα έχει καλά με τον εαυτό του.

Ανώνυμος είπε...

1) Αληθεύει οτι μέλος του απερχόμενου ΔΣ κατά την διάρκεια της πρώτης επίσημης ενημέρωσης των τριών νεοεκλεγμένων μελών του ΔΣ (AER, BDO, OCA) τους είπε να προσπαθήσουν να μάθουν οτι μπορούν μέσα στις δύο συνολικά ενημερωτικές συνεδριάσεις του ΔΣ που έγιναν τον Νοέμβρη & Δεκέμβρη του 2019, γιατί μετά θα τους έδινε από ένα μαχαίρι να κόψουν τον λαιμό τους?

2) Αληθεύει οτι τα παλαιά μέλη του ΔΣ που επανεκλέχθηκαν για το ΔΣ στις τελευταίες εκλογές και είχαν σχετική εμπειρία δηλαδή οι FWV, KP και HER, αρνήθηκαν να πάρουν την οποιαδήποτε θέση στο ΔΣ, ακόμα και αυτές του αναπληρωτή Γραμματέα & Ταμία?

3) Γιατί το τακτικό ΔΣ που έγινε λίγες μέρες πριν την παραίτηση του AER διακόπηκε? Ποιά ήταν τα 3 μέλη που αποχώρησαν και για ποιά αιτία?

Ανώνυμος είπε...

1. Ναι
2. Ναι
3. HER, KP, FWV.

Ανώνυμος είπε...

To περίεργο είναι ότι αυτή η φράση, που φαίνεται ότι ειπώθηκε στα νεοεισερχόμενα μέλη στο ΔΣ είναι μεν αποκρουστική ως προς το λεξιλόγιο, όμως σου φαίνεται εντελώς φυσιολογικό να ταιριάζει και στους τρεις ότι την είπαν.
Τόσο αντιπαθείς και οι τρεις!
Και βέβαια αντικατοπτρίζει τα βαθύτερα αισθήματα των καρεκλοκένταυρων για οποιονδήποτε θελήσει να πάρει μέρος στα κοινά, ασχετα με αυτά που λένε ότι κανείς δεν βάζει υποψήφιος και για αυτό ξαναβάζουν.
Όποιος τόλμησε να βάλει είχε κακό τέλος!

Μένει να δούμε την εξέλιξη της μήνυσης που κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος εναντίον του νυν προέδρου όπως δήλωσε πριν λίγες μέρες. Κάποιο πουλάκι είπε ότι δεν έκανε μήνυση αλλά το δήλωσε για εκφοβισμό όποιου τολμούσε να σκεφτεί έστω να πάει να μπλέξει με ΔΣ και εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

2μήδη, έγραψες "Πόσους ακόμα EDZ πρέπει να διώξουν? Πόσους ΑΕR? Πόσους BDO? Πόσους IZR? JG? MO? BJY? GFH? Πόσους?" Ξέχασες τους ΕΜ και AHW.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, όλοι αυτοί (εκτός από σένα) ήταν εκλεγμένα μέλη του ΔΣ, που παραιτήθηκαν από μέλη του ΔΣ. Εσένα απλά δεν σε άφησαν να βάλεις υποψηφιότητα. Γιατί τελικά οι ανθρωποδιώκτες θέλουν μόνο γλάστρες δίπλα τους. Είτε σαν εκλεγμένα μέλη του ΔΣ, είτε σαν μέλη του συλλόγου.

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 1 Νοεμβρίου 2021 - 12:14 μ.μ.

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Αυτά όμως είναι πταίσματα σε σχέση με ότι προηγήθηκε και ότι ακολούθησε. Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα ανεχόταν τέτοιες συμπεριφορές, μεθοδεύσεις και απρεπειες.
Καιρος είναι να ακουστούν όλα. Ας ομηλησουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα δεν είναι όλα αυτά φαντασιώσεις, γιατί όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι μέλος του ΔΣ απευθυνόμενο στον τότε πρόεδρο AER του είπε : σου κάνουμε πόλεμο γιατί ΠΡΈΠΕΙ να αποτύχεις !

Ανώνυμος είπε...

Λέγε με HER.
Και να φανταστείς ότι δεν έμειναν μόνο στα λόγια. Υπάρχουν και γραπτά.
SCRIPRA MANENT.

Ανώνυμος είπε...

Πρός Ανώνυμο 1-11-21, 10:53πμ. Μπορεί να φοράς "κουκούλα", αλλά κάνεις μπάμ από μακριά για το ποιός είσαι όταν αναφέρεσαι 3 φορές μόνο σε ένα άτομο μέσα στο ίδιο πόστ. Για ξεκάρφωμα, γράφε και για κανέναν άλλο, όχι μόνο για έναν. Τί σε μάθαινε τόσο καιρό ο μέντορας σου?

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι τακτικό μέλος της Ένωσης απέστειλε μήνυση προς το ΔΣ ;

Ανώνυμος είπε...

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμε της 1 Νοεμβρίου 2021 10:33 π.μ. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά για το φιάσκο της αλλαγής του καταστατικού και για όλη την μακροχρόνια κακοδαιμονία του εθνικού συλλόγου που εξακολουθεί να νομίζει οτι εκπροσωπεί τον Ελληνικό ραδιοερασιτεχνισμό φταίει ο BDO, σωστά? Να τον βρούμε τότε και να τον κρεμάσουμε, μήπως διορθωθούν τα πράγματα. Και μαζί με αυτόν και τα 800+ μέλη της ΕΕΡ που έχουν ρίξει μαύρη πέτρα πίσω τους τα τελευταία 15 χρόνια.

2Mδης είπε...

Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη για την καθυστέρηση ανάρτησης ορισμένων σχολίων λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παρακαλώ όσους προτιμάτε να γράφετε ανώνυμα, τουλάχιστον να περιγράφετε σε ποιους απαντάτε για να αντιλαμβανόμαστε όλοι τι εννοείτε.

Και μια διόρθωση, σχετικά με κάτι που γράφτηκε για τον BDO ότι ήταν υπεύθυνος της επιτροπής για το καταστατικό -που πήγε άπατο- και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι δεν είναι έτσι. Ο BDO αν και δούλεψε πολύ περισσότερο από άλλους στην επιτροπή, δεν ήταν πρόεδρος ή υπεύθυνος κλπ.

Επειδή συμμετείχα στην επιτροπή και έχω κρατήσει όλη την εσωτερική αλληλογραφία -δεν είναι η ώρα να αναλύσουμε τι γράφαμε ο καθένας- θεωρώ ότι τελικά η επιτροπή έδωσε ένα σύγχρονο καταστατικό που προέβλεπε μεταξύ αλλων, περιορισμό στις θητείες του ΔΣ, αυξημένες αρμοδιοτητες της εξελεγκτικής επιτροπής, ψήφο σε όλα τα μέλη και εκλογή προέδρου από το ΔΣ.

Έγιναν απαράδεκτες μεθοδεύσεις κατά την προσωπική μου εκτίμηση, από μέλη που έχουν βγάλει ρίζες στο ΔΣ ωστέ το καταστατικό να πάει στα σκουπίδια. Βασικό επιχείρημα ήταν ότι ο νομικός σύμβουλος δεν συμφωνούσε με την απόφαση της επιτροπής σε καμία αλλαγή πλην της αλλαγής έδρας.

Λεπτομέρεια πρώτη. Ο νομικός σύμβουλος εξόσων θυμάμαι ΔΕΝ επικοινώνησε με την επιτροπή για το καταστατικό αλλά με μέλη του ΔΣ.
Λεπτομέρεια δεύτερη. Ο νομικός σύμβουλος νομίζω είναι υποψήφιος για μέλος ΔΣ στις προσεχείς εκλογές. Είμαι βέβαιος ότι είναι τυχαία σύμπτωση...

Και για να μην πει κάποιος γιατί δεν είπαμε από τότε τις μεθοδεύσεις που έγιναν για να πάει το καταστατικό στα σκουπίδια, θυμίζω ότι στις ΓΣ που ακολούθησαν το είχα αναφέρει. Επανειλημμένα!
Αλλά ας όψονται οι "δημοκρατικές διαδικασίες" και οι γλάστρες που τρέχουν κάθε φορά να στηρίξουν το ζεύγος με αποτέλεσμα την διάλυση του συλλόγου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω για πια ¨διάλυση" συλλόγου αναφέρεστε...
Στο σύλλογο του Περιστερίου όμως, μας υπόσχονται αναγέννηση ανακαίνιση και κοσμογονία...αλλά νομίζω ότι τα έχω ξανακούσει αυτά! Θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να μας πεις να και σε ποιον ανέθεσε η ΓΣ να ηγείται ή να συντονίζει την επιτροπή; Αν δεν είναι ο προαναφερθείς τότε ποιος; Ή ήταν επιτροπή ρεμπέτ ασκέρι; Κάποιος βρε αδελφέ θα συντόνιζε ακόμη και αν δεν είχε τίτλους προέδρου, επικεφαλής κλπ. Μην ρίξουμε τελικά τις ευθύνες σε όσους έστειλαν προτάσεις! Οι δε ευθύνες για εμένα δεν είναι να κρεμάσουμε τον όποιον επικεφαλής αλλά να ζητήσει μια απλή συγγνώμη για την ατολμία δηλώσεων (αυτό το οφείλει και η ομάδα των 4 επί 3 μήνες) και όλα καλά. Ας πάρουν το παράδειγμα το δικό σου που από τότε δεν σώπασες, αλλά όσοι έστω για λίγο ανέλαβαν κάτι, οι άλλοι τους τράβηξαν το χαλί και δεν διαμαρτύρονται, περίπου εξομοιώνονται με τις γλάστρες. Επομένως η σιωπή δεν είναι χρυσός τι φοβούνται; Εδώ ο επί σειράν πρόεδρος έγραψε πολύ χειρότερες κατηγορίες και δεν τολμούν να τον μηνύσουν παρά μόνο στα χαρτιά. Μια mea culpa να πει αυτός που συντόνιζε ή έστω ήταν που μάζευε όλες τις προτάσεις και τις έστελνε στο ΔΣ αρκεί και θα δικαιωθεί. Η παρατεταμένη σιωπή οδηγεί κάποιους σε αρνητικές σκέψεις συγκάληψης έστω για κάποιο μικρό διάστημα. Αποκηρύσσει; Αν ναι όλα μέλι γάλα. Όνομα έχει; Ή όπως έγραψα ήταν όλοι επικεφαλής;

2Mδης είπε...

Η ΓΣ έδωσε την έγκριση της για τους συναδέλφους που προτάθηκαν να συνεισφέρουν. Δεν όρισε ηγεσίες για κανέναν. Αυτό δεν σημαίνει ότι ηταν ασκέρι! Έκανε την δουλειά της και έδωσε τις προτάσεις της για να πάνε σε καταστατική συνέλευση. ΔΥΣΤΥΧΩΣ εκεί μέλη του ΔΣ σθεναρά επέμειναν να αλλαχθεί μόνο η διεύθυνση του σωματείου με την δικαιολογία ότι όλα τα υπόλοιπα ήταν παράτυπα με την γνώμη του νομικού συμβούλου τον οποίο σαν επιτροπή ούτε είδαμε ούτε συναντήσαμε!
Δεσμεύομαι κάποια στιγμή να μιλήσω με περισσότερα στοιχεία για αυτό το κομβικό σημείο στο οποίο ο σύλλογος πήρε την κάτω βόλτα. Οι υπεύθυνοι είναι συγκεκριμένοι.

2Mδης είπε...

Επίσης ένα άλλο σημείο που θα έρθει στην επιφάνεια είναι όσα έγιναν στην ΓΣ του 2018, πως φτάσαμε εκεί και τι ακολούθησε. Τι προοπτικές υπήρξαν, τι συναντήσεις έγιναν και πως χάθηκε η ευκαιρία να αλλάξει ριζικά πορεία ο σύλλογος...

Ανώνυμος είπε...

"Επιτροπή"είναι θεσμοθετημένο όργανο της ΕΕΡ που προβλέπεται από το τον Ειδικό Κανονισμό.
Τα μέλη που προτάθηκαν να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια της ανανέωσης του καταστατικού, αποτελούσαν μία ομάδα εργασίας και γι αυτό δεν υπήρχε ¨επικεφαλής¨δηλ. έφορος.
Το ότι αυτή η προσπάθεια δεν έφερε αποτέλεσμα, οφείλεται ως επί το πλείστον στους όρους που είχε θέσει η τότε διοίκηση που ο κυριότερος ήταν ότι τον τελευταίο λόγο τον είχε το ΔΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη τι έγινε στην Γ.Σ.του 2018?
Τι δεν θυμάμαι ??

2Mδης είπε...

Η πρόταση διαγραφής μου. Δεν έχω μιλήσει για το παρασκήνιο.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία μαθαίνουμε λοιπόν κατόπιν των διευκρινήσεων σου, ζητώ συγγνώμη που τον θεώρησα επικεφαλής ομάδας. Οπότε ο περί ου ο λόγος δεν ήταν επικεφαλής και για αυτό δεν ζητώ να ζητήσει συγγνώμη - άκυρο. Σημειώνω όμως ότι μόνο εσύ διαμαρτυρήθηκες και διαμαρτύρεσαι έντονα. Συνεχίζω να περιμένω αναλυτικές δηλώσεις (λέμε τώρα) από τους 4. Τουλάχιστον ο άλλος ο επί πολλού πρόεδρος διψήφιος ίσως υπό το κράτος μιας συναισθηματικής κρίσης ξεστόμισε κάποιες κατηγορίες (που μένει να αποδειχθούν), αυτοί;

Ανώνυμος είπε...

Μήν περιμένετε σωτηρία, όσα τακτικά μέλη έχουν απομείνει και ψηφίζουν είναι περίπου καμιά 150αριά δεινόσαυροι, που παραμένουν μέλη στον σύλλογο μόνο και μόνο για συναισθηματικούς λόγους. Μικροαστικά ανθρωπάκια, καρικατούρα του Ανθρωπάκου των 10 μικρών Μήτσων, που κάνουν ασκήσεις θάρρους μέσα από το πληκτρολόγιο, αλλά δεν έχουν την τόλμη να ταρακουνήσουν τα νερά φοβούμενοι οτι θα χαλάσουν τις σχέσεις τους με τον χαλίφη και δεν θα τους δίνει τις κάρτες. Παλιότερα φοβόντουσαν μήπως τους βάλει στην black list του Packet.

Οπως λέει και ο 2μήδης, μην περιμένετε γιατριά. Τραβήξτε τα σωληνάκια και αφήστε τον ασθενή να πεθάνει.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή, άκουσα ότι κάτι έχει δρομολογηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Ακούς εκεί να θέλουν οι πληβείοι να διοικήσουν. Ίσοι και όμοιοι είμαστε;

Μέρκελ.
Υποψήφια για το ΔΣ

Ανώνυμος είπε...

Που να σηκώσουν κεφάλι οι πληβείοι θα τους τσακίσουμε
Σόιμπλε κολητός της Μέρκελ και υποψήφιος πρόεδρος

Ανώνυμος είπε...

2μήδη, άνοιξε νέο θέμα με τα προγνωστικά.

Η πιθανότερη σύνθεση του ΔΣ είναι (η σειρά είναι τυχαία): GE, IW, KP, FWV, AMY, QVW, IYA. Αν εκλεγεί πρόεδρος ο Ανθρωποδιώκτης, αντιπρόεδρος θα γίνει ο "Σόϊμπλε", που έχει διατελέσει και πρόεδρος. Η φράου Μέρκελ θα αναλάβει το Ταμείο. Γραμματέας το πιθανότερο να γίνει ο ΑΜΥ, καθώς στο παρελθόν έχει διατελέσει 2 φορές γραμματέας επί προεδρίας ανθρωποδιώκτη. Προβλέπω επίσης μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ των 2 μελών της ΟΕΑ, (IYA & QVW), εφόσον εκλεγούν και οι δύο. Δεν ξέρω αν ο Γκολφέκος θα παραμείνει ως απλό μέλος στο ΔΣ ή θα παραιτηθεί και την θέση του θα την πάρει ο 1ος αναπληρωματικός.

Εαν εκλεγεί πρόεδρος ο Γκολφέκος, τότε απλά θα προεδρεύει, γιατί δεν θα έχει κανέναν δικό του μέσα στο ΔΣ. Σε αυτή την περίπτωση γραμματέας θα γίνει μάλλον ο Σόϊμπλε και ταμίας η Μέρκελ, ενώ ο ανθρωποδιώκτης πιθανόν να διεκδικήσει την θέση του Αντιπροέδρου.

Οπως έλεγε παλιά και ο σ. Χαρίλαος, η κάλπη είναι γκαστρωμένη !

Ανώνυμος είπε...

Τι θα πει ¨απλά θα προεδρεύει¨, δηλαδή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ;

Ανώνυμος είπε...

Οπως έλεγε παλιά και ο σ. Χαρίλαος, η κάλπη είναι γκαστρωμένη !

Στην περίπτωση μας ΔΕΝ ισχύει κάτι τέτοιο. Το ΔΣ είναι δεδομένο από σήμερα. Το καθόρισε και ο ανθρωποδιώχτης στο διάγγελμα του. Οι εκλογές είναι για το τυπικό και γιατί ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν σύμφωνα με το καταστατικό. Ολοι τους είναι ΟΕΑδες, θα ψηφιστούν από τους ΟΕΑδες οπότε σεισμοί-πλημύρες-φωτιές τρέμετε!! Μήπως να μετονομαστείτε σε Ο.Ρ.Ε.Α. (Ομάδα Ραδ/χνων Εκτάκτων Αναγκών?)

Ανώνυμος είπε...

Καλό το παραμύθι σου ρε Μάνο "Μάνος SV1IW, 22 Οκτωβρίου 2021 - 4:27 π.μ." αλλά δεν έχει δράκο
Ποιόν προσπαθείς να δουλέψεις μαζί με τη Κα Τασία ??? Εσύ που διέλυσες τον σύλλογο τόσα χρόνια μην κάνοντας τίποτε ουσιαστικό μόνο για τα τρόλευ κοβόσουνα γιατί αυτά σε ενοχλούσαν και δεν άκουγες ?? Εσύ που διέλυσες τα πάντα και έδιωξες μακρυά όλους τους παλαιούς ??? Ακόμη και τον Φιμερέλη SV1DH, φρόντισες με τον τρόπο σου να διώξεις και λες ότι θα σώσεις ΕΣΥ την ΕΕΡ ???? Τον σύλλογο που εσύ και η Κα Τασία διαλύσατε, επικουρήμενοι από τον Παναγιώτη SV2FWV που επιμένει να μην αλλάξει διακριτικό ?? Ασε μας ρε Μάνο, πάρτε το κουβαδάκι σας με την συμβία σου και πηγαίνετε σε άλλη παραλία να παίξετε. Τελειώσατε δεν το έχετε καταλάβει ???